Week 10

2 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 167 — no es importante
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
 forum.wiziwig.eu/threads/92019-2014-NCAA-Football-Week-10-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
Big Ten Network:  xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National):  xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek:  xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Borsisak? 😊

Ez mondjuk azert szinten nem rossz.
több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 167 — no es importante
Na hogy valami jot is mondjak, nagyon bejon ez a Cardinals mez+ sisak kombo.
Az egyik legszebb az NCAA-ben,Delonso_
majd a Texas A&M-ét nézd meg, twitteren meg a csapattopicukban megosztottam

legalább Newtonék is kikaptak, de hogy jobban fájjon, kinti Cards fórumon felhozták a DC egyik meccsét még a Georgiával pont az Auburn ellen, mikor Camék hasonló forgatókönyvvel nyertek... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na hogy valami jot is mondjak, nagyon bejon ez a Cardinals mez+ sisak kombo.
Az egyik legszebb az NCAA-ben,
több mint 10 éve
Hat igen, bar a Gators altalaban elviszi a balhet.
Ilyen tekintetben azert Shembonak sem tudok szurkolni az NFL-ben. Neha nagyon nem ertem az egyetemek hozzaallasat.
több mint 10 éve
Nameg a serulesek se tettek jot.
Ettol fuggetlenul erdekes meccset jatszottak, nem csalodtam hogy nem NFL-t neztem.

Valahogy ez a ¬Noles sosem volt a szived csucske.
A Pat Robinsonos idokben se dicserted oket.Delonso_
akkor épp komoly tanulmányi csalások miatt vettek el tőlük több szezonnyi győzelmet, most pl. Winston mellett a kezdő futó úgy játszik, hogy a terhes barátnője megverésével és egy fegyveres lopásban való részességgel vádolják... nyilván a többi nagyobb program sem éppen a tisztaság mintapéldája, de a jól teljesítő floridai csapatok mindig külön kasztot képviselnek, szerintem ezt pont neked nem kell külön bemutatnom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nameg a serulesek se tettek jot.
Ettol fuggetlenul erdekes meccset jatszottak, nem csalodtam hogy nem NFL-t neztem.

Valahogy ez a ¬Noles sosem volt a szived csucske.
A Pat Robinsonos idokben se dicserted oket.
több mint 10 éve
a DC itt a baj, nem véletlenül üldözték el Granthamet a Georgiától
változatos blitzeket hív, ennyiben merül ki a munkája, szégyen volt ez a mai teljesítmény

és ezért utálok egy csapat ellen ennyire drukkolni, mert ugyanúgy járok mint a Newton-féle Auburnnel... (ez a mai leolvadás hasonló az Auburn bajnoki szezonjának Iron Bowljával, nem tudok ilyenkor nem összeesküvés-elméletekre gondolni)

---
több mint 10 éve
Mondjuk ennel a 4 to 2 nel en nem biztos hogy ezt a passzt hivom, sot egyaltalan passzt hivok.
több mint 10 éve
nonszensz ez a meccs, nonszensz, ahogy az fsu eddigi összes szoros idei találkozója

---
több mint 10 éve
maradt 4 perc TD-t szerezni, röhej...baggio
Viszont ha sikerul, megvan a meccs jo esellyel.

Edit, hat akkor ennyi.
több mint 10 éve
maradt 4 perc TD-t szerezni, röhej...

---
több mint 10 éve
Tegyuk hozza Jimbo nagyon ert a masodik felidei adjusmenthez. De ez azert igy is eros.

JJ amugy hogy fogadtad Petrino kinevezeset?Delonso_
Örültem neki, bár pont azóta követem ugye a college footballt, mióta elment az NFL-be (az utolsó meccsét láttam, a WF-L'Ville Orange Bowlt). Teddy-vel ez a csapat most veretlenül állna és a nagydöntőre hajtana, szóval nehéz megítélni így az idei teljesítményét. Nála úgyis az lesz a fontos, hogy tényleg hosszabb távra rendezkedik-e be, szerintem 1-2 év visszaesés jöhet most a Strongtól való váltást követőenbaggio
Orulok hogy ezt olvasom.
Szerintem is jo csapatot fog csinalni, talan mar jovore is.Delonso_
én félek attól, hogy mire az offense teljesen elsajátítja Petrino elképzeléseit, addigra pont a védelem fog visszaesni Strong játékosainak távozásával...

----

úú innen nem szeretnék pofára esni

---
több mint 10 éve
Mindenesetre Dyer mindjart behozza Al Bundy rekordjat 😊

több mint 10 éve
a legrosszabb, hogy megint elkezdtem reménykedni a győzelemben xD

---
több mint 10 éve
Parker, azert ott volt nemi OPI 😊
több mint 10 éve
Tegyuk hozza Jimbo nagyon ert a masodik felidei adjusmenthez. De ez azert igy is eros.

Örültem neki, bár pont azóta követem ugye a college footballt, mióta elment az NFL-be (az utolsó meccsét láttam, a WF-L'Ville Orange Bowlt). Teddy-vel ez a csapat most veretlenül állna és a nagydöntőre hajtana, szóval nehéz megítélni így az idei teljesítményét. Nála úgyis az lesz a fontos, hogy tényleg hosszabb távra rendezkedik-e be, szerintem 1-2 év visszaesés jöhet most a Strongtól való váltást követőenbaggio
Orulok hogy ezt olvasom.
Szerintem is jo csapatot fog csinalni, talan mar jovore is.
több mint 10 éve
frenetikus, még bundázni se lehet, mert ilyet direkt esélytelen lenne összehozni

---
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 923 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ilyen mákos csapat komolyan nincs 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve

Örültem neki, bár pont azóta követem ugye a college footballt, mióta elment az NFL-be (az utolsó meccsét láttam, a WF-L'Ville Orange Bowlt). Teddy-vel ez a csapat most veretlenül állna és a nagydöntőre hajtana, szóval nehéz megítélni így az idei teljesítményét. Nála úgyis az lesz a fontos, hogy tényleg hosszabb távra rendezkedik-e be, szerintem 1-2 év visszaesés jöhet most a Strongtól való váltást követően

---
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 923 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hopp, aguayo kihagyta, így még érdekesebb lesz 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
A nagydöntőn is pl. nagy pálfordulás volt, de itt a Cards védelem tulajdonképp eltűnt a pályáról. Gardner meg egy gyenge qb, akivel 21 pont előnyben is ugyanúgy passzoltatott Bobby

A vereségnél talán még jobban zavarna, ha ez a gyenge fsu rájátszásba kerülne

---
több mint 10 éve
ez a cook kölyök is jó lesz

Don't blink!
több mint 10 éve

JJ amugy hogy fogadtad Petrino kinevezeset?
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
akkor nem követték a meccs utolsó fél óráját, ez már annyira az FSU-nak áll, hogy Cards fanként fájdalom néznibaggio
ezért írtam, hogy egyelőre
több mint 10 éve
akkor nem követték a meccs utolsó fél óráját, ez már annyira az FSU-nak áll, hogy Cards fanként fájdalom nézni

---