Week 14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
és Mason eladja, beszarás
több mint 9 éve
ki akar fogadni, hogy Mason eladja, és így bukjuk el?berger90nyertél xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
ki akar fogadni, hogy Mason eladja, és így bukjuk el?na ugye bazmeg... menjetek a faszomba, buzi OC, buzi mason, fire everybody, áááá.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Na átkapcsoltam én is a hosszabbításos derbire, de elmondom, hogy az Illini behúzta 47-33-mal és 3 év után bowl-ista...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Montana
635
igen 😊Lassan kezdünk de utána darálunk!Jó estét Urak!Ezt már így előre elkönyvelted? Bár szó se róla, az utóbbi meccseken már hozzászokhattál ehhez. :pvassadi
Lassan kezdünk Go Noles!Montana
több mint 9 éve
GT TD, erre blokkolják az XP-t 😀😀
több mint 9 éve
Illinois 47 Northwestern 33az Illinié a Land of Lincoln, mehetnek bowlozni, a Northwestern meg hiába verte meg idén a Wisconsint és a Notre Dame-t is, vége az idényüknek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
holnap úgyis be lehet pótolni :pja azt nem figyeltem, fail 😀az első OT a rivalry történetében, jól értettem?berger90tavaly is az volt xDbaggio
mondjuk tavaly az Iron Bowlról is lemaradtam valami ivászat miatt, sose bocsátom meg magamnak, ma minden piálástervet lemondtam 😀😀😀Dberger90
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Jó estét Urak!Ezt már így előre elkönyvelted? Bár szó se róla, az utóbbi meccseken már hozzászokhattál ehhez. :p
Lassan kezdünk Go Noles!Montana
több mint 9 éve
és a Clemson végre legyőzte a South Carolina-t!baggio-_- acc homer...
több mint 9 éve
és a Clemson végre legyőzte a South Carolina-t!
---
több mint 9 éve
faszom, így lemaradok az egg bowl elejéről (meg az FSU - Florida, meg Minnesota - Wisconsin, meg a ND - USC elejéről 😀)
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
ja azt nem figyeltem, fail 😀az első OT a rivalry történetében, jól értettem?berger90tavaly is az volt xDbaggio
mondjuk tavaly az Iron Bowlról is lemaradtam valami ivászat miatt, sose bocsátom meg magamnak, ma minden piálástervet lemondtam 😀😀😀D
Mindig jövőre
több mint 9 éve
az első OT a rivalry történetében, jól értettem?berger90tavaly is az volt xD
---
több mint 9 éve
Zsír zümmögènyek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
pont belefért xD zseniális, közben meg Louisville labdaszerzés 34:33-nál!
---
több mint 9 éve
Nem hagyott benne sokat, 54-ről már rövid lett volna 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Még egy FG belefér, 53-ról, milyen a GT kickere?JakehomerElég jó 😀
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
BERÚGTA 😀😀
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
53-ról rúg a GT a hosszabbításért, az nem vállalhatatlan távolság...mondjuk szerencsére a kicker statjai nem meggyőzőek...
és bevágja bazmeg, ez hihetetlen.
Mindig jövőre