Week 14
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
A Big12 konferencia győztese is játszik champinship game-et, mint mondjuk a Pac-12 Champ game Oregon-Arizona, vagy a SEC champ game Alabama-Wisconsin? És ha nem, akkor az nem előny, mivel akkor kevesebbet játszottak? Kezdő vagyok még 😊
több mint 11 éve
hmmm szép is lett volna pedig :/ védelmet kéne csak keríteni valahogy ebbe a TTU-ba
több mint 11 éve
a TCU 82-27-es Texas Tech elleni győzelméből kiindulva ez simán vereséggel felérő győzelem még mindig így a BaylornakKi ne találd már, hogy a Gamecocks nem top4es csapat.
Oregon-Alabama-Florida State-TCU a papírforma jelenlegbaggio
több mint 11 éve
a TCU 82-27-es Texas Tech elleni győzelméből kiindulva ez simán vereséggel felérő győzelem még mindig így a BaylornakOregon-Alabama-Florida State-TCU a papírforma jelenleg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na ez olyan Foles-os volt Mahomes-től.
több mint 11 éve
majdnem sikerült 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Marquez mekkora TD elkapás 😀 gyerünk a 2 pontosra
több mint 11 éve
Red Raiders TD!!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Vols nyert 😊 2010 után végre mehetnek megint Bowlozni 😊DripPapíron ugyan az Alabama riválisa a Tennessee, de azt mondom, amit nem egészen két év alatt letettek Butch Jonesék az asztalra, az alapján ennyit megérdemelt a Vols.
Jövőre pedig meg lehet célozni a divízióelsőséget. 😊
több mint 11 éve
A Vols nyert 😊 2010 után végre mehetnek megint Bowlozni 😊Dripvalószínűleg Belk Bowlt játszanak az NC State ellen

---
több mint 11 éve
A Vols nyert 😊 2010 után végre mehetnek megint Bowlozni 😊
több mint 11 éve
48:40 a Baylornak 2 és fél perccel a vége előtt, a Texas Tech-nél a labdaabc-s meccs

---
több mint 11 éve
Két perccel a vége előtt még a Vandy is egyenlítő drive-val próbálkozhat, a TTU-nak pedig TD és kétpontos kell az egyenlítéshez.vassadibajba is vagyok rendesen 😀
több mint 11 éve
Két perccel a vége előtt még a Vandy is egyenlítő drive-val próbálkozhat, a TTU-nak pedig TD és kétpontos kell az egyenlítéshez.
több mint 11 éve
És gondolod, hogy te vagy az első kezdő college foci néző, aki elsütötte ezt a "poént"? 😊Az MSU vereségével egyúttal eldőlt, hogy az Iron Bowl eredményétől függetlenül Alabama-Missouri SEC-döntő lesz jövő héten.vassadide hát a michigan state a big tenben játszikDexxter Tailor
több mint 11 éve
Az MSU vereségével egyúttal eldőlt, hogy az Iron Bowl eredményétől függetlenül Alabama-Missouri SEC-döntő lesz jövő héten.vassadide hát a michigan state a big tenben játszik

Don't blink!
több mint 11 éve
Az MSU vereségével egyúttal eldőlt, hogy az Iron Bowl eredményétől függetlenül Alabama-Missouri SEC-döntő lesz jövő héten.
több mint 11 éve
If Auburn wins tonight, is the SEC first conference eliminated from the playoff?😊

---
több mint 11 éve
hoppá, 40-45-re feljött a Texas Tech a Baylor ellen! Petty out agyrázkódásgyanú miattbaggioMahomes 533 yardnál és 5 td-nél 😊
több mint 11 éve
Rebels 4th down stop a red zone-ban, ezzel valószínűleg eldőlt az Egg Bowl.
több mint 11 éve
Prescott elszabta, 4th down stop, kikapott a Miss State

---
több mint 11 éve
game over

Don't blink!
több mint 11 éve
gyerünk nem kell sok és végre újra bowl eligible lehe a Vols 😊
több mint 11 éve
hoppá, 40-45-re feljött a Texas Tech a Baylor ellen! Petty out agyrázkódásgyanú miatt

---
több mint 11 éve
ez a drop meg megint no comment, a Georgia Tech maradt az utolsó reményünk...baggioVan is rá esély, kifejezetten jól nézett ki ma is a GT. A BC ellenihez hasonló meccsre számítok, ellentétes kimenetellel 😊.
Gyönyörű volt egyébként az utolsó Ole Miss TD, ahol a futó passzolt.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!