NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Week 14
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
és ott a levágott aligátor fej 😛
több mint 11 éve
nyert a UAB, bowl eligible a Blazers!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
12-0 van kérdés 😀
több mint 11 éve
Akkor és ott miért is nézett volna vissza egyébként? Futottak egymás mellett és handcheckelt egy minimálisat, de nem befolyásolta a wr route-ját, semmi befolyása nem volt a playre. Mindegy persze, de ez tényleg nagyon nfl-es fos fújás volt.Pfff hát ez elég erős flag voltJakehomerszerintem simán bedobható, volt kontakt is és vissza se nézett a védőDexxter Tailor
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
ole miss sem fogja már innen elcseszni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
EGG Bowlwiz1.net/channel14
egyre jobban érik az Ole Miss győzelem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Most szomorú vagyok ...
több mint 11 éve
Ez a Gators drive tökéletesen összefoglalta a Muschamp-érát.
több mint 11 éve
de csúnya drop 😊a meccsbe került valószínűleg😊
több mint 11 éve
Wisconsin 34 Minnesota 24ez a drop meg megint no comment, a Georgia Tech maradt az utolsó reményünk...

---
több mint 11 éve
Ilyen pancser playhívást a Floridától OMG.
több mint 11 éve
azért ezek a gators playhívások is nagyon kreatívok 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
ez nem az nfl :pPfff hát ez elég erős flag voltJakehomerszerintem simán bedobható, volt kontakt is és vissza se nézett a védőDexxter Tailor

---
több mint 11 éve
Pfff hát ez elég erős flag voltJakehomerszerintem simán bedobható, volt kontakt is és vissza se nézett a védő

Don't blink!
több mint 11 éve
persze kérjetek csak időt, hadd tudja simán lejáratni az órát az FSU, ha esetleg nem jönne össze a negyedik... annyira esélytelen ez a Gators is, hogy rossz nézni és reménykedni

---
több mint 11 éve
a Gators 4&8-nak megy neki a saját térfelén,eldőlhet a meccs
több mint 11 éve
trükkös td-vel újra 14-gyel megy a Rebels!

---
több mint 11 éve
juhúúúúúúúúúúúúúúúú

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
TD kell a Gatorsnek, jó meccs ez is
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
na jó, Mariota remélem ma tényleg nem lép pályáraWisconsin’s Melvin Gordon limping off field w/apparent right leg injury

---
több mint 11 éve
system meltdown a vols o#-nélDripatyaég Dobbs odadobta a legüresebb DB-nek 😒