Week 14
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
Meg is futhatta volna pedig simán.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
és ennek az Auburnnek kellene meglepnie a Bamát xDbaggioIgen, ennek 😉.
Mekkora uptempót tolnak már :o. 11 mp után ment a play a Marshall hosszú futás után.
Imádom a támadójátékukat.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
nyert a BYU, a California idén se bowlozik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amúgy is jobb a Bama, de így még kevésbé lesz Auburn okozta blama 😀 bocs 😛dandeJa, kár is nézni, a sok hülye.
0-21-ig kézben van a meccs 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Amúgy is jobb a Bama, de így még kevésbé lesz Auburn okozta blama 😀 bocs 😛
több mint 11 éve
há ez gyors vót 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Gyönyörű nyitó playJakehomerThat's 3rd time this season Auburn has turned ball over on 1st offensive play
és ennek az Auburnnek kellene meglepnie a Bamát xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
YELDON BABY!!!
több mint 11 éve
Nick Marshall tries to become 3rd starting QB to beat Saban back-to-back years. Also: UF’s Grossman (2000-01), Purdue’s Brees (1998-99)

---
több mint 11 éve
értem, köszi😀ez nem incp? annyit még nem birtokolta?dandeNem előre ment a passzJakehomer
több mint 11 éve
ez nem incp? annyit még nem birtokolta?dandeNem előre ment a passz
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
ez nem incp? annyit még nem birtokolta?
több mint 11 éve
hiba hiba hátán és miénk a labda, fura egy kezdés, de nem bánom!
több mint 11 éve
wtf

Don't blink!
több mint 11 éve
A Pac-12 network ha jól értelmezem nem adja ma az Oregon meccset, csak az abc, ugye? 😕Hulkeinsteinaha

---
több mint 11 éve
A Pac-12 network ha jól értelmezem nem adja ma az Oregon meccset, csak az abc, ugye? 😕
több mint 11 éve
és mutatják is éppenKezdődik lassan...negyedenként 1? 😀Dexxter Tailor
Kick Six bejátszás over/under? 😊vassadi
több mint 11 éve
annak nagyobb az esélye, hogy legalább ketten kikapnak, minthogy egyik sem 😊Akkor elég érdekes lesz ki lesz a 4., ha az Oregon-Bama-FSU-TCU-Baylor-OSU 6-ös win out-ol.HulkeinsteinA Big12 konferencia győztese is játszik champinship game-et, mint mondjuk a Pac-12 Champ game Oregon-Arizona, vagy a SEC champ game Alabama-Wisconsin? És ha nem, akkor az nem előny, mivel akkor kevesebbet játszottak? Kezdő vagyok még 😊HulkeinsteinNem játszik, hogy előny-e vagy hátrány, az majd jövő héten kiderül. Csak a szokásos college football hülyeség, hogy nem egyenlőek a feltételekbaggio

---
több mint 11 éve
Akkor elég érdekes lesz ki lesz a 4., ha az Oregon-Bama-FSU-TCU-Baylor-OSU 6-ös win out-ol.A Big12 konferencia győztese is játszik champinship game-et, mint mondjuk a Pac-12 Champ game Oregon-Arizona, vagy a SEC champ game Alabama-Wisconsin? És ha nem, akkor az nem előny, mivel akkor kevesebbet játszottak? Kezdő vagyok még 😊HulkeinsteinNem játszik, hogy előny-e vagy hátrány, az majd jövő héten kiderül. Csak a szokásos college football hülyeség, hogy nem egyenlőek a feltételekbaggio
több mint 11 éve
Kezdődik lassan...negyedenként 1? 😀
Kick Six bejátszás over/under? 😊vassadi

Don't blink!
több mint 11 éve
ja jövő héten nagyon remélem, hogy a Kansas State @ Baylor helyszínéről jelentkezik a college gameday, bár úgyis az SEC döntőre mennek...8 perccel a vége előtt pedig 35:35 a BYU @ Cal, Pac-12 Network

---
több mint 11 éve
A Big12 konferencia győztese is játszik champinship game-et, mint mondjuk a Pac-12 Champ game Oregon-Arizona, vagy a SEC champ game Alabama-Wisconsin? És ha nem, akkor az nem előny, mivel akkor kevesebbet játszottak? Kezdő vagyok még 😊HulkeinsteinNem játszik, hogy előny-e vagy hátrány, az majd jövő héten kiderül. Csak a szokásos college football hülyeség, hogy nem egyenlőek a feltételek

---