Week 15
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
Engem meg a marketing a legkevésbé sem érdekel, csak az, hogy a két leginkább odavaló csapat egyike sincs ott. Remélem a Texas és Liberty Bowlon a Baylor és a TCU megkapja a maga SEC Westesét és el is picsázza őket.Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.a Big XII-i nem sajnálom a nagyon mellé marketing miatt, csak a TCU-t, de ha a Baylor és a Frogs helyett az Oklahoma és a Texas lett volna ilyen helyzetben, akkor biztos nem előzi be őket mondjuk az OSU...baggio
Egyébként hatalmas meglepetés a 4 csapat kiléte. Ha tippelni kellett volna a szezon előtt, nem lett volna nagy kunszt telibe lőni.Robilluma
De gondolom megy oda a Texas meg a Sooners mert kell a ki* hírverés...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
nem kicsitjól feltételezem, hogy az Ohio State nagyobb marketing értékkel rendelkezik mint a TCU/Baylor duó?Alabama NinersUndorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.a Big XII-i nem sajnálom a nagyon mellé marketing miatt, csak a TCU-t, de ha a Baylor és a Frogs helyett az Oklahoma és a Texas lett volna ilyen helyzetben, akkor biztos nem előzi be őket mondjuk az OSU...baggio
Egyébként hatalmas meglepetés a 4 csapat kiléte. Ha tippelni kellett volna a szezon előtt, nem lett volna nagy kunszt telibe lőni.Robilluma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
jól feltételezem, hogy az Ohio State nagyobb marketing értékkel rendelkezik mint a TCU/Baylor duó?Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.a Big XII-i nem sajnálom a nagyon mellé marketing miatt, csak a TCU-t, de ha a Baylor és a Frogs helyett az Oklahoma és a Texas lett volna ilyen helyzetben, akkor biztos nem előzi be őket mondjuk az OSU...baggio
több mint 11 éve
Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.a Big XII-i nem sajnálom a nagyon mellé marketing miatt, csak a TCU-t, de ha a Baylor és a Frogs helyett az Oklahoma és a Texas lett volna ilyen helyzetben, akkor biztos nem előzi be őket mondjuk az OSU...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
végre összejön az évek óta áhított Alabama-Oregon döntő?
több mint 11 éve
Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.a BIG10 jobban lobbizott a BIG XII-nél, a Wisconsinnak megköszönhetik a gesztenyék
több mint 11 éve
na remélem holnap be is jelentik a Big XII bővítését xD az FSU fanokkal azért kicsesztek, megint Pasadenába utazni Floridából...baggionem lehet a mai világban már konferencia döntő nélkül, aligha lesz esély PO-ba jutni anélkül.
több mint 11 éve
Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.Egyébként hatalmas meglepetés a 4 csapat kiléte. Ha tippelni kellett volna a szezon előtt, nem lett volna nagy kunszt telibe lőni.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
na remélem holnap be is jelentik a Big XII bővítését xD az FSU fanokkal azért kicsesztek, megint Pasadenába utazni Floridából...

---
több mint 11 éve
beszopott a BIG XII
több mint 11 éve
1. Alabama Crimson Tide2. Oregon Ducks
3. Florida State Seminoles
4. Ohio State Buckeyes
itt avége
több mint 11 éve
buckeyes a 4.

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
az első 3 egyértelmű,,,de utána?
több mint 11 éve
a MAC-ból?Ki mit vár?1.Bama 2. Oregon 3. FSU 4. OhioAdirotor
én: 1. Alabama 2. Oregon 3. FSU 4. Baylor 5. Ohio St 6. TCUAlabama Niners
hajrá Bobcats!

---
több mint 11 éve
én ezt: 1. Alabama, 2. Oregon, 3. Florida State, 4. Ohio Statebaggioszerintem is ez

Don't blink!
több mint 11 éve
Ki mit vár?1.Bama 2. Oregon 3. FSU 4. Ohio
én: 1. Alabama 2. Oregon 3. FSU 4. Baylor 5. Ohio St 6. TCUAlabama Niners
több mint 11 éve
én ezt: 1. Alabama, 2. Oregon, 3. Florida State, 4. Ohio State

---
több mint 11 éve
Ki mit vár?én: 1. Alabama 2. Oregon 3. FSU 4. Baylor 5. Ohio St 6. TCU
több mint 11 éve
Köszönöm szépen 😊
több mint 11 éve
es hol lehet megneznI a selectiont?Adirotorcricfree.sx/espn-usa-live-stream.php

Don't blink!
több mint 11 éve
es hol lehet megneznI a selectiont?
több mint 11 éve
ja nyitva szokott maradni10-12 embert talán 😊 azt hittem a selection show miatt hagytad nyitva a topikotDexxter Tailoritt lesz a playoff selection show eredménykövetőzés vagy az ncaa csevegőben? 😀Dexxter Tailormert annyi embert érdekelne? xD lehet akár itt is, de gondolom az ncaa csevegőben is fogják majd páran kommentálnibaggio
az espn-es műsor 18:30-kor kezdődik

---
több mint 11 éve
10-12 embert talán 😊 azt hittem a selection show miatt hagytad nyitva a topikotitt lesz a playoff selection show eredménykövetőzés vagy az ncaa csevegőben? 😀Dexxter Tailormert annyi embert érdekelne? xD lehet akár itt is, de gondolom az ncaa csevegőben is fogják majd páran kommentálnibaggio

Don't blink!
több mint 11 éve
itt lesz a playoff selection show eredménykövetőzés vagy az ncaa csevegőben? 😀Dexxter Tailormert annyi embert érdekelne? xD lehet akár itt is, de gondolom az ncaa csevegőben is fogják majd páran kommentálni

---
több mint 11 éve
itt lesz a playoff selection show eredménykövetőzés vagy az ncaa csevegőben? 😀

Don't blink!