Week 15

1 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 426 — hotty f*cking toddy
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
 forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 650 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurr
Igen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeségetJakehomer
Akkor nem érted...arra gondoltam, hogy meg kell fogni, mert esetleg később is bedobhat egy ilyet, az pedig kellemetlen lenne ha Sims lesérülne...de keresd az ellenséget a szavaimban 😊MirrMurr
ezt bárki más ellen bedobták volna bármelyik más csapat ellen bármelyik más rangú meccsen

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurr
baggio
Nem sportszerű, de a kemény játék, kemény játék 😀 (értem és befejeztem)
több mint 11 éve
Igen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeségetJakehomer
Akkor nem érted...arra gondoltam, hogy meg kell fogni, mert esetleg később is bedobhat egy ilyet, az pedig kellemetlen lenne ha Sims lesérülne...de keresd az ellenséget a szavaimban 😊
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 650 — Undertaker of the Cleveland graveyard
na az első Mizzou pontok is megvannak

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 832 — Panthers fan
Igen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeséget

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az viszont nem volt csúnya elkapás

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Ray-t kizárták.Greengo
Szerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
jó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrAlabama Niners
sima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfeletDexxter Tailor
Tény, de ennél durvábbakért nem ment kizárás olykor...csak hát a Bama ellen kell 😀MirrMurr
nem kell a szokásos jajj a Bama elleni sírás, olvashatod, hogy azok akik egyáltalán nem kedvelik a Bamát is egyetértenek, és én meg szigorúnak tartom
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 217
Nekem tetszett...túlzásnak érzem a kizárást
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Ray-t kizárták.Greengo
jó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrAlabama Niners
sima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfeletDexxter Tailor
én arra célzok, ha az a cél, hogy kinyírjuk a másikat azt nem támogatom, viszont a kemény játékot kedvelem. Sokszor nagyon vékony a határ a kettő között
több mint 11 éve
Ray-t kizárták.Greengo
Tény, de ennél durvábbakért nem ment kizárás olykor...csak hát a Bama ellen kell 😀
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ray-t kizárták.Greengo
sima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfelet

Don't blink!
több mint 11 éve
Kizárás? Inkább meg kéne dicsérni 😀. Foci van geci.Robilluma
Ez cheap shot volt, nem foci

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ray-t kizárták.Greengo
Teljesen jogos, textbook eset volt. NFL-ben is be lehetne vezetni, ahelyett, hogy minden szarra 15 yardot adnak, a veszélyes hiteket kellene rendesen büntetni.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ray-t kizárták.Greengo
jó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúr
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Kizárás? Inkább meg kéne dicsérni 😀. Foci van geci.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Ray-t kizárták.Greengo
jogos volt sajnos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ray-t kizárták.Greengo
Szerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀
több mint 11 éve
sőt tuti .... basszameg 😐

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 375 — Eagles fan
Ray-t kizárták.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nice jam, nr 7

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Aztak.rvaf.szba 😀MirrMurr
szinte minden meccsen megjátszuk ezt a figurát - igaz főleg Cooperre - és általában be is jön, lásd 1 hete az Auburn ellen
több mint 11 éve
Shane Ray-nek meg lehet ennyi volt a mai meccs 😮 😕

több mint 11 éve
Passzolni kellene többet, ott kell őket megverni.Robilluma
kiffin olvassa az eredménykövetőt

Don't blink!