NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 15
1 feliratkozó
több mint 9 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
ezt bárki más ellen bedobták volna bármelyik más csapat ellen bármelyik más rangú meccsenAkkor nem érted...arra gondoltam, hogy meg kell fogni, mert esetleg később is bedobhat egy ilyet, az pedig kellemetlen lenne ha Sims lesérülne...de keresd az ellenséget a szavaimban 😊MirrMurrNa egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurrIgen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeségetJakehomer
több mint 9 éve
Nem sportszerű, de a kemény játék, kemény játék 😀 (értem és befejeztem)Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurrbaggio
több mint 9 éve
Akkor nem érted...arra gondoltam, hogy meg kell fogni, mert esetleg később is bedobhat egy ilyet, az pedig kellemetlen lenne ha Sims lesérülne...de keresd az ellenséget a szavaimban 😊Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurrIgen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeségetJakehomer
több mint 9 éve
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurr
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na az első Mizzou pontok is megvannak
több mint 9 éve
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurrIgen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeséget
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀
több mint 9 éve
az viszont nem volt csúnya elkapás
több mint 9 éve
nem kell a szokásos jajj a Bama elleni sírás, olvashatod, hogy azok akik egyáltalán nem kedvelik a Bamát is egyetértenek, és én meg szigorúnak tartomTény, de ennél durvábbakért nem ment kizárás olykor...csak hát a Bama ellen kell 😀MirrMurrsima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfeletDexxter Tailorjó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrAlabama NinersRay-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
több mint 9 éve
Klaci79
22 215
Nekem tetszett...túlzásnak érzem a kizárást
több mint 9 éve
én arra célzok, ha az a cél, hogy kinyírjuk a másikat azt nem támogatom, viszont a kemény játékot kedvelem. Sokszor nagyon vékony a határ a kettő közöttsima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfeletDexxter Tailorjó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrAlabama NinersRay-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
több mint 9 éve
Tény, de ennél durvábbakért nem ment kizárás olykor...csak hát a Bama ellen kell 😀sima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfeletDexxter Tailorjó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrAlabama NinersRay-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
több mint 9 éve
sima targeting volt, rohadtul fejre ment... nem erről szól a játék, hanem, hogy sportszerűen állítsuk meg az ellenfeletjó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrAlabama NinersRay-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
több mint 9 éve
Kizárás? Inkább meg kéne dicsérni 😀. Foci van geci.RobillumaEz cheap shot volt, nem foci
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Teljesen jogos, textbook eset volt. NFL-ben is be lehetne vezetni, ahelyett, hogy minden szarra 15 yardot adnak, a veszélyes hiteket kellene rendesen büntetni.Ray-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
jó nagyot odapakolt, kismértékben fejre is ment...de hát erről szól ez a játék, nem babazsúrRay-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
több mint 9 éve
Kizárás? Inkább meg kéne dicsérni 😀. Foci van geci.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 9 éve
jogos volt sajnosRay-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀MirrMurr
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ray-t kizárták.GreengoSzerintem nem jogos...de hát, az élet nem az igazságról szól 😀
több mint 9 éve
Aztak.rvaf.szba 😀MirrMurrszinte minden meccsen megjátszuk ezt a figurát - igaz főleg Cooperre - és általában be is jön, lásd 1 hete az Auburn ellen
több mint 9 éve
Shane Ray-nek meg lehet ennyi volt a mai meccs 😮 😕
több mint 9 éve
Passzolni kellene többet, ott kell őket megverni.Robillumakiffin olvassa az eredménykövetőt