NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 15
1 feliratkozó
több mint 9 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
Mariota megköszönheti a védőnek, hogy ez nem lett pick.
több mint 9 éve
solomon még nem egy coffin corner punter 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 215
A RZ-ban nagyot esik az Oregon támadóinak kreativitása és hatékonyságaAlabama NinersEz nem baj, ha az ember az Arizonára fogad....bár lehet ezt még megbánom...:cool:
több mint 9 éve
A RZ-ban nagyot esik az Oregon támadóinak kreativitása és hatékonyságaAlabama NinersPhiladelphia Ducks
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
eddig vállalható, csak Solomonnak is pályán kéne lenni
több mint 9 éve
A RZ-ban nagyot esik az Oregon támadóinak kreativitása és hatékonysága
több mint 9 éve
hát ez orbitális szopás ....lett volna ha nincs a holding
több mint 9 éve
Nem igazán speciális egység...
több mint 9 éve
óbazz
több mint 9 éve
ááááááááááááááááá, ez kellemetlen
több mint 9 éve
Ez még csak a 6. FGje volt a Ducksnak idén? Az igen,
több mint 9 éve
csak 3 kapott pont kezdésnek, nem rossz 😀
több mint 9 éve
Nem akarom eljinxelni, de egyelőre hibátlanul működik baggio nemrég talált linkje.az hibátlan volt vitathatatlanul
Én az audiora figyeltem.iktriadEz a himnusz eléggé rendben voltiktriadén nem tudom kinek milyen az ízlése, meg a divat iránti elkötelezettsége, viszont az orrkarika amilyen a csajnak volt keresztben az orrában, az......nem kicsit emlékeztet a négylábú kérődzőkében alkalmazottra. Szerintem eléggé necces....biztos divat.....Alabama Niners
több mint 9 éve
Nem akarom eljinxelni, de egyelőre hibátlanul működik baggio nemrég talált linkje. Én az audiora figyeltem.Ez a himnusz eléggé rendben voltiktriadén nem tudom kinek milyen az ízlése, meg a divat iránti elkötelezettsége, viszont az orrkarika amilyen a csajnak volt keresztben az orrában, az......nem kicsit emlékeztet a négylábú kérődzőkében alkalmazottra. Szerintem eléggé necces....biztos divat.....Alabama Niners
több mint 9 éve
tényleg megy itt a finálé ingyen, HD-benwww.foxsports.com/college-football/2014-pac-12-championship?id=101
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na gyerünk scobbyék
több mint 9 éve
Ez a himnusz eléggé rendben voltiktriadén nem tudom kinek milyen az ízlése, meg a divat iránti elkötelezettsége, viszont az orrkarika amilyen a csajnak volt keresztben az orrában, az......nem kicsit emlékeztet a négylábú kérődzőkében alkalmazottra. Szerintem eléggé necces....biztos divat.....
több mint 9 éve
Ez a himnusz eléggé rendben volt
több mint 9 éve
Elég foghíjasak a lelátók, egyik egyetem sincs közel az öbölhöz.Alabama Ninerspont amiről beszéltünk a 49ers meccsen, meg fog telni az a stadion, csak a hatalmas dugók miatt sokaknak esélytelen, hogy a kickoffra beérjenek
---
több mint 9 éve
Elég foghíjasak a lelátók, egyik egyetem sincs közel az öbölhöz.
több mint 9 éve
ezek a judge judy reklámok 😀😀
több mint 9 éve
úú, korábban is tudhattam volna róla, könnyebben promóztam volna a mérkőzést 😊Egyelőre megy ez a stream is.
Tonight's @pac12 Championship game is available internationally.
www.foxsports.com/college-football/2014-pac-12-championship?id=101
!!! Már most is megy a stream, HD természetesen
szerk.: most nézem csak, hogy lehet maga a P12CG 5 dollár lesz...baggio
több mint 9 éve
Go Ducks!Oregon Football Motivational Pac12 Championship "Ready or Not"
vimeo.com/113634984
---
több mint 9 éve
szia Leinart 😀
több mint 9 éve
úú, korábban is tudhattam volna róla, könnyebben promóztam volna a mérkőzést 😊Tonight's @pac12 Championship game is available internationally.
www.foxsports.com/college-football/2014-pac-12-championship?id=101
!!! Már most is megy a stream, HD természetesen
szerk.: most nézem csak, hogy lehet maga a P12CG 5 dollár lesz...
---