Week 15
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
Marshall fumble, első play LA Tech TD, 10-0 :o

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
viszont a KSU-t meg verték ha jól emlékszem, igaz szorosan..... somorú leszek ha így lesz............A 6. kiemelt Baylornak is csak egy veresége van és 61-58-ra verték a TCU-t. Egy 9. kiemelt KSU elleni derbin a győzelem ennyit lökhet a szekerükön. Itt a 4-5. hely "nem játszik". Egymás között lejátsszák a Big XII-s helyet, kié lesz a 3. kiemelés (a papírforma szerint). Szoros lesz a befutó 😊.RobillumaAkkor mondjuk nem nagyon értem ezt a rendszert??? Miért sorolják 4-be előtte, ha utána valószínűleg nem lesz ott, akár mit csinál?dandeTCU nyer már tuti a az elődöntő?dandeSajnos nem. Ha a Kansas State-Bayloron valamelyik, főleg a Baylor magabiztosan veri a másikat, akkor biztos nem lesz a TCU PO-s. De lehet, hogy már sehogy sem...Robilluma
több mint 11 éve
A 6. kiemelt Baylornak is csak egy veresége van és 61-58-ra verték a TCU-t. Egy 9. kiemelt KSU elleni derbin a győzelem ennyit lökhet a szekerükön. Itt a 4-5. hely "nem játszik". Egymás között lejátsszák a Big XII-s helyet, kié lesz a 3. kiemelés (a papírforma szerint). Szoros lesz a befutó 😊.Akkor mondjuk nem nagyon értem ezt a rendszert??? Miért sorolják 4-be előtte, ha utána valószínűleg nem lesz ott, akár mit csinál?dandeTCU nyer már tuti a az elődöntő?dandeSajnos nem. Ha a Kansas State-Bayloron valamelyik, főleg a Baylor magabiztosan veri a másikat, akkor biztos nem lesz a TCU PO-s. De lehet, hogy már sehogy sem...Robilluma

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Akkor mondjuk nem nagyon értem ezt a rendszert??? Miért sorolják 4-be előtte, ha utána valószínűleg nem lesz ott, akár mit csinál?TCU nyer már tuti a az elődöntő?dandeSajnos nem. Ha a Kansas State-Bayloron valamelyik, főleg a Baylor magabiztosan veri a másikat, akkor biztos nem lesz a TCU PO-s. De lehet, hogy már sehogy sem...Robilluma
több mint 11 éve
TCU nyer már tuti a az elődöntő?dandeSajnos nem. Ha a Kansas State-Bayloron valamelyik, főleg a Baylor magabiztosan veri a másikat, akkor biztos nem lesz a TCU PO-s. De lehet, hogy már sehogy sem...
Szerk. Egy Iowa State rommáverés azért valamit segíthet, ha nem is sokat. És hajrá KSU, nekik azért csak 2 vereségük van.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
na hajrá Marshall (egyelőre félszemmel csak)
több mint 11 éve
TCU nyer már tuti a az elődöntő?
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Samurai Mike-ból persze, hogy kijött az állat, mikor Corso a KSU mascotjának fejét vette fel xD rögtön bemosott neki egyet és még a szemét is kinyomta volna... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
18-tól C-USA döntő!6 Louisiana Tech players, including 5 starters, declared academically ineligible vs. Marshall

---
több mint 11 éve

---
több mint 11 éve
2011-ben ezeket a qb-kat toborozta Kelly az Oregonhoz: Mariota, Manziel, Hundley és az Arizonába most beállt Randall 😊

---
több mint 11 éve
na jó éjt, én eddig bírtam

Don't blink!
több mint 11 éve
na most már tényleg elég lesz...
több mint 11 éve
Ott az első oregoni (nem State-es) Heisman-díjas 😊

---
több mint 11 éve
na mész a faszomba 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Hoppá-hoppá mi van itt...Scroggins mintha életet is hozott volna
több mint 11 éve
Kalap, kabát, Mariota 100. oregoni td-passzaA Ducks a no.1., bár nem győztek meg így sem

---
több mint 11 éve
Solomon le, Scroggins be... hihetetlenül pontatlan volt Solomon sajnos, meg a bokájával is volt valami. de jöhet újra az oregon, asszem itt már csak a pontkülönbség lesz a kérdés

Don't blink!
több mint 11 éve
sokat várok a Kansas St-Baylor és Wisconsin-Ohio St meccsektől az Alabama-Mizzu meg legyen sima unalmab Bama win
több mint 11 éve
asszem nekem ennyi elég volt, el is dőlt a meccs, meg sz@rul játszik ma mindkét csapat, remélem a szombat éjszakai meccsek jobbak lesznek.
több mint 11 éve
Mari néni hónalja stílusból csak kezdünk feljebb kapcsolni
több mint 11 éve
jó szorosan becsatolta a sisakot a csávó, érintés nélkül leesett a fejéről
több mint 11 éve
baszkika

Don't blink!