Week 15

1 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 426 — hotty f*cking toddy
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
 forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na, ez szép volt

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 650 — Undertaker of the Cleveland graveyard
fú de nehezen

több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Mizzounak még szerencséje sincs, viszont nehéz lesz azt futással begyötörni, még ilyen közelről is
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
na, feléled a Mizzou?Dexxter Tailor
Nem úgy néz ki.
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 650 — Undertaker of the Cleveland graveyard
na, feléled a Mizzou?Dexxter Tailor
faszt xD

több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na, feléled a Mizzou?

Don't blink!
több mint 11 éve
na nézzük mely másodosztályú mérkőzéseken szoros az eredmény...baggio
south dakota st - north dakota st-en eléggé upset szag van 😀Dexxter Tailor
én a Coastal Carolina és a milliárdos Moglia miatt keresem most is az államat, brutál, amit művelbaggio
nem vágom ezt a sztorit, kifejtenéd picit részletesebben pls? 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
south dakota st - north dakota st-en eléggé upset szag van 😀Dexxter Tailor
én a Coastal Carolina és a milliárdos Moglia miatt keresem most is az államat, brutál, amit művel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Henryt legalább jól fogják

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Alabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.Alabama Niners
FSU, TCU? szerintem ők várhatókMirrMurr
még a Baylor bekavarhat a TCU-nak, illetve ahogy az elmúlt hetekben játszott az FSU megéghetnek a GT ellen, én megmondom erre számítók, és akkor megnyílhat az út egy győzelem esetén az Ohio St-nek is, bár a kezdő QB kiesése visszavetheti őket a lendületből.Alabama Niners
Örülnék ha bejutna az OSU, bár tényleg kérdés, hogy a 3. számú irányítóval mire mennek. Amúgy a GT okozhat (remélem okoz is) meglepetést ráklábtolvajéknak
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Alabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.Alabama Niners
FSU, TCU? szerintem ők várhatókMirrMurr
még a Baylor bekavarhat a TCU-nak, illetve ahogy az elmúlt hetekben játszott az FSU megéghetnek a GT ellen, én megmondom erre számítók, és akkor megnyílhat az út egy győzelem esetén az Ohio St-nek is, bár a kezdő QB kiesése visszavetheti őket a lendületből.
több mint 11 éve
south dakota st - north dakota st-en eléggé upset szag van 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
FSU, TCU? szerintem ők várhatók
több mint 11 éve
na nézzük mely másodosztályú mérkőzéseken szoros az eredmény...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát ez elment sajnos.
több mint 11 éve
Alabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.
több mint 11 éve
szopás :S

több mint 11 éve
szerintem most dőlt el a meccs
több mint 11 éve
Ez vajon miért nem lett visszanézve?MirrMurr
mert Simséket akarják a döntőbe 😉Dexxter Tailor
Értem az iróniád, csak gyenge...de nem vitatkozom, mert győztes típusnak tűnsz...a többi meg már személyeskedés lenne, nem kérek szurkálást és én sem adok. Köszönöm 😊

Ja nem így: 😉
több mint 11 éve
😀😀 Cooper már 9 elkapásnál

több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Na nekem most lett elég. Nem egy osztályban játszanak.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Ez vajon miért nem lett visszanézve?MirrMurr
mert Simséket akarják a döntőbe 😉

Don't blink!
több mint 11 éve
Ez vajon miért nem lett visszanézve?
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 832 — Panthers fan
Na egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurr
Igen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeségetJakehomer
Akkor nem érted...arra gondoltam, hogy meg kell fogni, mert esetleg később is bedobhat egy ilyet, az pedig kellemetlen lenne ha Sims lesérülne...de keresd az ellenséget a szavaimban 😊MirrMurr
Az értelmet próbálom keresni... De tényleg nem lenne jó, ha bárki lesérülne egy cheap shot miatt, meglepő módon ezért hozták ezt a szabályt.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Visszalépek kettőt mert most én lettem a közös ellenség, pedig nem volt célom 😊