NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
19:00
RedZone week 12
100
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
94
12
Washington Commanders - Dallas Cowboys
68
12
Houston Texans - Tennessee Titans
29
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
5
4
22:05
Week 15
több mint 4 éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
én leszek amúgy a Frisco Bowlon, ami azt jelenti, hogy az egyik csapat nagyon sok pontot fog szerezni, a másik pedig nem igazán 😀
több mint 4 éve
Lassan ki is lehetne írni megint. Kb már csak ebben a reverse jinxben reménykedhet a Virginia. 😊amióta elkezdték kiírni, hogy blowout, egész jó meccsei voltak 😀Te jó ég, lehet, hogy nem lesz blowout, korai még, tudom.Jó lenne, de Kovács "Blowout" Bálint jelenléte a boothban nem sok jót ígér a Cavsnek. 😊 😊 😊 Ez a nyitó drive azért tetszetős eddig.
Kampman
Erre ott is a pick.
iktriad
shawnka
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Clemson TD kujvagyojsan...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kampman
28 318
Te jó ég, lehet, hogy nem lesz blowout, korai még, tudom.Hehe
Kampman
több mint 4 éve
amióta elkezdték kiírni, hogy blowout, egész jó meccsei voltak 😀Te jó ég, lehet, hogy nem lesz blowout, korai még, tudom.Jó lenne, de Kovács "Blowout" Bálint jelenléte a boothban nem sok jót ígér a Cavsnek. 😊 😊 😊 Ez a nyitó drive azért tetszetős eddig.
Kampman
Erre ott is a pick.
iktriad
több mint 4 éve
Te jó ég, lehet, hogy nem lesz blowout, korai még, tudom.Jó lenne, de Kovács "Blowout" Bálint jelenléte a boothban nem sok jót ígér a Cavsnek. 😊 😊 😊 Ez a nyitó drive azért tetszetős eddig.
Kampman
Erre ott is a pick.
több mint 4 éve
Te jó ég, lehet, hogy nem lesz blowout, korai még, tudom.it was nice while it lasted
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
közbe halad a Cavs 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Kampman
28 318
Te jó ég, lehet, hogy nem lesz blowout, korai még, tudom.
több mint 4 éve
Van még valami esélye, hogy a Bama mégis bekerül a top4-be?semmi, még kiemelt bowlba se fognak kerülni
Kampman
marad a Citrus a Michigan ellen
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kampman
28 318
Van még valami esélye, hogy a Bama mégis bekerül a top4-be?
több mint 4 éve
Kampman
28 318
Én nem látok bőrszínt, az én szememben mindenki kék.mondjuk ez inkább egy ázsiai országnak tűnik nekem 😊Afrikában már dörzsölik a tenyerüketÚgyis mosásban van az előző
twitter.com/ScottCarpTV/status/1203468711086174208
r.baggio
Kampman
r.baggio
Én mondjuk világoskék vagyok.
több mint 4 éve
mondjuk ez inkább egy ázsiai országnak tűnik nekem 😊Afrikában már dörzsölik a tenyerüketÚgyis mosásban van az előző
r.baggio
Kampman
---
több mint 4 éve
Kampman
28 318
Afrikában már dörzsölik a tenyerüketÚgyis mosásban van az előző
r.baggio
több mint 4 éve
Afrikában már dörzsölik a tenyerükettwitter.com/ScottCarpTV/status/1203468711086174208
---
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
A Memphis megérdemelteMemphisnek szorítottam nagyon 😊 Miller az egyik nagy kedvencem miatta szerettem meg őket 😊
A Georgia meg monnyon le
Chargers LT
több mint 4 éve
A Memphis megérdemelteA Georgia meg monnyon le
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
de homály passz volt ez a végére 😕 😀
több mint 4 éve
Nyert a Memphis. Javítva.És a Bearkats ott van a redzoneban.az a Sam Houston State, a Cincy-nél c-vel írják a nevüket 😊
iktriad
r.baggio
több mint 4 éve
megnyerte a Memphis
több mint 4 éve
És a Bearkats ott van a redzoneban.az a Sam Houston State, a Cincy-nél c-vel írják a nevüket 😊
iktriad
---
több mint 4 éve
a WR elejtette a biztos kétpontost, 1:14 maradt és 5 pont a Memphis előnye, TD-vel a Cincinnati nyer!
---
több mint 4 éve
1:14-el a vége előtt átvette a vezetést a Memphis 😊