NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Week 6
több mint 7 éve
TELJES PROGRAMSTREAMEK
Október 7., szombat
01:00 SMU @ Houston - CBS Sports
01:00 Kansas State @ Texas - FS1
01:15 #1 Alabama @ Texas A&M - ESPN
01:30 Michigan State @ #7 Michigan - abc
02:00 #9 Wisconsin @ Nebraska - Big Ten Network
02:00 #11 Washington State @ Oregon - FOX
04:15 Stanford @ #20 Utah - FS1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 7 éve
mert a walterfootball egy nagy kalap szaruhh.. arra nem is gondoltam. Mondjuk nála akkor második körben se ment ki.. Szerintem ez kizárt.mert sokaknál nem első körös. CBSnél is második körös grade-je van pl.walterfootball-on nézem a jövő évi mock draftot, de nem szerepel nála, miért? Lehet, h nem jön csak 2019-ben?Mayfieldet elfogadnám Eli utódjának nálunk jövőre.. (idén valamiért megnéztem az összes Sooners meccset eddig). Ahogy állunk jelenleg simán lesz is rá esélyünk, h behúzzuk.akárhova kerül az a franchise nagyon jól lesz 20 évig
Szesze
Adirotor
Szesze
deyell
Szesze
több mint 7 éve
uhh.. arra nem is gondoltam. Mondjuk nála akkor második körben se ment ki.. Szerintem ez kizárt.mert sokaknál nem első körös. CBSnél is második körös grade-je van pl.walterfootball-on nézem a jövő évi mock draftot, de nem szerepel nála, miért? Lehet, h nem jön csak 2019-ben?Mayfieldet elfogadnám Eli utódjának nálunk jövőre.. (idén valamiért megnéztem az összes Sooners meccset eddig). Ahogy állunk jelenleg simán lesz is rá esélyünk, h behúzzuk.akárhova kerül az a franchise nagyon jól lesz 20 évig
Szesze
Adirotor
Szesze
deyell
több mint 7 éve
Miami kifejezetten örülnék. 😊Fromm hogy bedobta. Eason transzfer?egyetlen kérdés maradt: Miami, Washington vagy Washington State?
danyly
baggio
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Tudom. Akkor ez már csak költői kérdés volt. Nekem szimpi volt a srác, de jött egy (kettő) rivális. Remélem máshol is jó lesz Eason.Fromm hogy bedobta. Eason transzfer?kénytelen lesz. pláne hogy jövőre jön Justin Fields is...
danyly
deyell
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Fromm hogy bedobta. Eason transzfer?egyetlen kérdés maradt: Miami, Washington vagy Washington State?
danyly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
deyell
11 702
mert sokaknál nem első körös. CBSnél is második körös grade-je van pl.walterfootball-on nézem a jövő évi mock draftot, de nem szerepel nála, miért? Lehet, h nem jön csak 2019-ben?Mayfieldet elfogadnám Eli utódjának nálunk jövőre.. (idén valamiért megnéztem az összes Sooners meccset eddig). Ahogy állunk jelenleg simán lesz is rá esélyünk, h behúzzuk.akárhova kerül az a franchise nagyon jól lesz 20 évig
Szesze
Adirotor
Szesze
choose life
több mint 7 éve
deyell
11 702
Fromm hogy bedobta. Eason transzfer?kénytelen lesz. pláne hogy jövőre jön Justin Fields is...
danyly
choose life
több mint 7 éve
Fromm hogy bedobta. Eason transzfer?
több mint 7 éve
walterfootball-on nézem a jövő évi mock draftot, de nem szerepel nála, miért? Lehet, h nem jön csak 2019-ben?Mayfieldet elfogadnám Eli utódjának nálunk jövőre.. (idén valamiért megnéztem az összes Sooners meccset eddig). Ahogy állunk jelenleg simán lesz is rá esélyünk, h behúzzuk.akárhova kerül az a franchise nagyon jól lesz 20 évig
Szesze
Adirotor
több mint 7 éve
Mayfieldet elfogadnám Eli utódjának nálunk jövőre.. (idén valamiért megnéztem az összes Sooners meccset eddig). Ahogy állunk jelenleg simán lesz is rá esélyünk, h behúzzuk.akárhova kerül az a franchise nagyon jól lesz 20 évig
Szesze
több mint 7 éve
Barkley meg már 8 futásból -1 yard, kezdi visszahozni xD
több mint 7 éve
Mayfieldet elfogadnám Eli utódjának nálunk jövőre.. (idén valamiért megnéztem az összes Sooners meccset eddig). Ahogy állunk jelenleg simán lesz is rá esélyünk, h behúzzuk.
több mint 7 éve
Éppen most engedtük be őket, 17-13 oda.... 😕10-3 vezet az Iowa ellenünk. Látom már a progiban sem vagyu nk feltüntetve, nem egy trendi csapat az Illini......ott az ajánlott meccsek vannak és hát Lovie ide vagy oda, ez az Illinois továbbra is botrányosan gyenge 😊 de azért drukkolok, talán szép lassan lesz valami ebből a csapatból
csi77
baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
10-3 vezet az Iowa ellenünk. Látom már a progiban sem vagyu nk feltüntetve, nem egy trendi csapat az Illini......ott az ajánlott meccsek vannak és hát Lovie ide vagy oda, ez az Illinois továbbra is botrányosan gyenge 😊 de azért drukkolok, talán szép lassan lesz valami ebből a csapatból
csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Int után szereztünk egy FG-t, 13-10 ide
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Egyenlítettünk futásokkal, köztük egy kb 50 yardossal
Hajrá Bad Bones!
több mint 7 éve
10-3 vezet az Iowa ellenünk. Látom már a progiban sem vagyu nk feltüntetve, nem egy trendi csapat az Illini......
Hajrá Bad Bones!
több mint 7 éve
Joel Lanning visszaállt QB-nak, így az Iowa State-nél újra van most egy játékos, aki a támadósorban és a védelemben egyaránt játszik 😀és mintha RB-t játszana 😀
baggio
ja es S. Barkley 6 futás -5 yard
több mint 7 éve
Joel Lanning visszaállt QB-nak, így az Iowa State-nél újra van most egy játékos, aki a támadósorban és a védelemben egyaránt játszik 😀
---
több mint 7 éve
KoszonooomSooners meccshez mobilos linket lehet kerni?azt hiszem ezen megy majd
Adirotor
zunoxhd.stream/fox.php
de itt lehet még próbálkozni: www.reddit.com/r/CFBStreams/comments/74vbax/game_thread_iowa_state_vs_3_oklahoma_1200pm_et/
baggio
több mint 7 éve
Sooners meccshez mobilos linket lehet kerni?azt hiszem ezen megy majd
Adirotor
zunoxhd.stream/fox.php
de itt lehet még próbálkozni: www.reddit.com/r/CFBStreams/comments/74vbax/game_thread_iowa_state_vs_3_oklahoma_1200pm_et/
---
több mint 7 éve
Sooners meccshez mobilos linket lehet kerni?
több mint 7 éve
college gameday!grandma.press/4.html
---
több mint 7 éve
Bár a Louisville sajnos kikapott, ez az NC State elleni meccs élőben így is a legjobb amerikai sportélményemmé lépett elő, az ncaa csevegőben majd valamikor írok róla részletesebben és rakok fel képeket
---
több mint 7 éve
TELJES PROGRAMSTREAMEK
Október 7., szombat
01:00 SMU @ Houston - CBS Sports
01:00 Kansas State @ Texas - FS1
01:15 #1 Alabama @ Texas A&M - ESPN
01:30 Michigan State @ #7 Michigan - abc
02:00 #9 Wisconsin @ Nebraska - Big Ten Network
02:00 #11 Washington State @ Oregon - FOX
04:15 Stanford @ #20 Utah - FS1
Szerkesztette: r.baggio
---