Edzőkeringő 2025
6 feliratkozó
2 hónapja
Erre várt itt minden ember,legyen egy jó edző tracker.
Tennessee Titans
GM:
Mike Borgonzi Chiefs assistant general manager KINEVEZVE
New York Jets
GM:
Darren Mougey Broncos assistant general manager KINEVEZVE
HC:
Aaron Glenn Lions DC KINEVEZVE
Las Vegas Raiders
GM:
John Spytek Buccaneers assistant general manager KINEVEZVE
HC:
Pete Carroll ex-Seahawks HC KINEVEZVE
Jacksonville Jaguars
GM:
James Gladstone Rams scouting director KINEVEZVE
HC:
Liam Coen Buccaneers OC KINEVEZVE
Chicago Bears
HC:
Ben Johnson Lions OC KINEVEZVE
New England Patriots
HC:
Mike Vrabel ex-Titans HC KINEVEZVE
New Orleans Saints
HC:
Kellen Moore Eagles OC KINEVEZVE
Dallas Cowboys
HC:
Brian Schottenheimer Cowboys OC KINEVEZVE
Szerkesztette: empty taxi
2 hónapja
Florest is fel lehet írni hozzánk, mint hivatalos HC jelölt.En ugy olvastam az jövő hét kedden lesz
We have requested an interview with Brian Flores for our Head Coach vacancy.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) January 9, 2025
Salehval meg kedden megvolt a HC interjúnk.
iktriad
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Florest is fel lehet írni hozzánk, mint hivatalos HC jelölt. We have requested an interview with Brian Flores for our Head Coach vacancy.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) January 9, 2025
Salehval meg kedden megvolt a HC interjúnk.
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
van egy 10 millás buyoutja ami 2025 jun 1 után 1 millióra csökken. tökmindegy h nfl más ncaa vagy nyugdij a célBelichick miért van a listán 2 helyen is? Nemrég írt alá az új csapatához.Azzal kikötèssel ha kap egy jó HC helyet az NFLbe akkor lèphet.
Jan
dande2

2 hónapja
Belichick miért van a listán 2 helyen is? Nemrég írt alá az új csapatához.Azzal kikötèssel ha kap egy jó HC helyet az NFLbe akkor lèphet.
Jan
2 hónapja
Pont akartam is írni, hogy a Titans GM keresése hiányzik... Legalábbis nekem. 😊tudom, hogy még szinte sehol nem tartunk, de már a felmerült nevek alapján is minden idők legszánalmasabb HC/GM keringőjének néz ki az idei - talán nem véletlen, hogy pont ezek a franchise-ok kerültek oda, ahova (+Giants, Browns akik most inkább a kontinuitásban próbálnak hinni...)Meg lehet poénkodni a rooney rule-on, de nem lehet nem észrevenni, hogy kik is vannak rövid pórázon (bad pun intended).
törölt kristof
A Titans ugye nincs is a listában, pedig...
r.baggio
Music City Miracle

2 hónapja
Belichick miért van a listán 2 helyen is? Nemrég írt alá az új csapatához.
2 hónapja
tudom, hogy még szinte sehol nem tartunk, de már a felmerült nevek alapján is minden idők legszánalmasabb HC/GM keringőjének néz ki az idei - talán nem véletlen, hogy pont ezek a franchise-ok kerültek oda, ahova (+Giants, Browns akik most inkább a kontinuitásban próbálnak hinni...)Meg lehet poénkodni a rooney rule-on, de nem lehet nem észrevenni, hogy kik is vannak rövid pórázon (bad pun intended).
törölt kristof
A Titans ugye nincs is a listában, pedig...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
tudom, hogy még szinte sehol nem tartunk, de már a felmerült nevek alapján is minden idők legszánalmasabb HC/GM keringőjének néz ki az idei - talán nem véletlen, hogy pont ezek a franchise-ok kerültek oda, ahova (+Giants, Browns akik most inkább a kontinuitásban próbálnak hinni...)Stefa 2x volt COY az utóbbi 4 évben, még jó hogy nem rúgják ki
törölt kristof
2 hónapja
tudom, hogy még szinte sehol nem tartunk, de már a felmerült nevek alapján is minden idők legszánalmasabb HC/GM keringőjének néz ki az idei - talán nem véletlen, hogy pont ezek a franchise-ok kerültek oda, ahova (+Giants, Browns akik most inkább a kontinuitásban próbálnak hinni...)
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Gyűlnek az üres székek,friss trackerben a tények.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
wtf, nemtom hogy a bears vagy a cowboys hülyébbNos, ez eldőlt.
@AdamSchefter
One day after the Bears sought permission from the Cowboys to interview Mike McCarthy for their vacant head coaching job, Dallas still has not responded to Chicago’s request, per source.
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mondjuk ha én tulaj lennék, fix ezekért csinálnék faszságokat, hogy empty rímelhessen sokat.pete carrollt a raidershez már ki is lehet emelni szinesselMèg idő se volt a Raiders kirakni. Szegèny Emptyvel jól kiszúrnak ezek a határozott tulajok. Napközbeni rímeket várnának vagy mi a csuda 😀
Cruyffista
dande2
2 hónapja
pete carrollt a raidershez már ki is lehet emelni szinesselMèg idő se volt a Raiders kirakni. Szegèny Emptyvel jól kiszúrnak ezek a határozott tulajok. Napközbeni rímeket várnának vagy mi a csuda 😀
Cruyffista
2 hónapja
pete carrollt a raidershez már ki is lehet emelni szinessel
2 hónapja
wtf, nemtom hogy a bears vagy a cowboys hülyébb@AdamSchefter
One day after the Bears sought permission from the Cowboys to interview Mike McCarthy for their vacant head coaching job, Dallas still has not responded to Chicago’s request, per source.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ne legyen senki letört,rengeteg a jó jelölt.
Hova mennek a trénerek?
A trackerben a részletek!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
Kellen Moorerral a Saints interjúzik 😏Mire pislogunk, el is viszik, mi meg a szokásos tempóban lemaradunk a normál HC-jelöltekről.
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Kellen Moorerral a Saints interjúzik 😏
2 hónapja
75 évesen ritkán választanak valakit ki 1/1es cetlivel.Én azt se látom még benne, hogy 1/1 lesz amúgy 😀Ha Ben Johnson az alapján választ, hogy hol milyen a QB, akkor én a Jaguarst tartanám logikusnak.Mennyire tuti, hogy Archie Manning jön 26-ban?
Viszont ha marad, jövőre elmehet az 1/1 tulajhoz, és Archibalddal nyomulhat. Amire amúgy a Cardinals szinte tutira befixálná magát ha most megnyomják a gombot.
Cruyffista
Elitól tanulhat, ha nem tetszik neki az 1/1😀😛🤓
Willie Parker
Wester

2 hónapja
Két kezdő meccse van eddig és szituációs játékoknál használják csak néha, ilyen alapon Akili Smith fiát is véssük be a 2028-as drafton 1/1-nekraiola meg 27ben. áprilisra már kirakjuk a 30as draftot is a 7. kör végéig, ha így haladunk xd
r.baggio
2 hónapja
Két kezdő meccse van eddig és szituációs játékoknál használják csak néha, ilyen alapon Akili Smith fiát is véssük be a 2028-as drafton 1/1-nekÉs azt is hogy bust lesz!
r.baggio
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Két kezdő meccse van eddig és szituációs játékoknál használják csak néha, ilyen alapon Akili Smith fiát is véssük be a 2028-as drafton 1/1-nek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Én azt se látom még benne, hogy 1/1 lesz amúgy 😀Ha Ben Johnson az alapján választ, hogy hol milyen a QB, akkor én a Jaguarst tartanám logikusnak.Mennyire tuti, hogy Archie Manning jön 26-ban?
Viszont ha marad, jövőre elmehet az 1/1 tulajhoz, és Archibalddal nyomulhat. Amire amúgy a Cardinals szinte tutira befixálná magát ha most megnyomják a gombot.
Cruyffista
Willie Parker
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Ha Ben Johnson az alapján választ, hogy hol milyen a QB, akkor én a Jaguarst tartanám logikusnak.Mennyire tuti, hogy Archie Manning jön 26-ban?
Cruyffista
Szerkesztette: Willie Parker