NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
Sziasztok....üdv Neki a fedélzeten és sok boldogságot! :o))
Örömmel jelenthetem, hogy megérkezett a legfiatalabb Cardinals szurkoló.... 12:43-kor jelezte, hogy szeretne csatlakozni a magyarországi kemény maghoz, és engedelmetekkel Zsombor Cardinals szurkerré avanzsált. 😊
😊
Leon78
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
harras
515
Megneztem a Pit vs Cin meccset......Szerintem volt provokáció bőven, szóval "tehettek" érte ők is. De egyáltalán nem akarom a Bengals-t védeni, mert ezt is tudni kellene kezelni.
Hihetetlen mekkora makos egy bigad ez a Steelers.
silent7939
több mint 8 éve
Sziasztok....Gratulálok
Örömmel jelenthetem, hogy megérkezett a legfiatalabb Cardinals szurkoló.... 12:43-kor jelezte, hogy szeretne csatlakozni a magyarországi kemény maghoz, és engedelmetekkel Zsombor Cardinals szurkerré avanzsált. 😊
😊
Leon78
több mint 8 éve
Sziasztok....Gratula es jo egeszsgete kivanok
😊
Leon78
több mint 8 éve
Sziasztok....Gratulálok! 😊
😊
Leon78
több mint 8 éve
Gratulálok én is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
fremen
25
Gratulálok 😊
több mint 8 éve
Sziasztok....Örömmel jelenthetem, hogy megérkezett a legfiatalabb Cardinals szurkoló.... 12:43-kor jelezte, hogy szeretne csatlakozni a magyarországi kemény maghoz, és engedelmetekkel Zsombor Cardinals szurkerré avanzsált. 😊
😊
több mint 8 éve
Buliból félrészegen estem haza a 3-dik negyedre, szóval nekem kifejezetten tetszett. 😀Az, hihetetlen buták. Meg is érdemlik a kiesést.Megneztem a Pit vs Cin meccset......Inkább balfasz a Bengals
silent7939
Löfli
csongi
Reggel visszanézve a jeleneteket már kevésbé. :S
több mint 8 éve
Az, hihetetlen buták. Meg is érdemlik a kiesést.Megneztem a Pit vs Cin meccset......Inkább balfasz a Bengals
silent7939
Löfli
több mint 8 éve
Megneztem a Pit vs Cin meccset......Inkább balfasz a Bengals
silent7939
több mint 8 éve
Matyi ikertestvére szóval neki is össze jött.Matyi és PP bekerült az All-Pro csapatba.ÉS Máténak nem jött össze? :/
Fucu
Wyatt
több mint 8 éve
Megneztem a Pit vs Cin meccset......Hihetetlen mekkora makos egy bigad ez a Steelers.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Matyi és PP bekerült az All-Pro csapatba.ÉS Máténak nem jött össze? :/
Fucu
több mint 8 éve
Én is mennék, de nem tudok 😊 Biztos szuper lesz majd 😊 Jó hogy így össze tudtok jönni.....Én is mennék!még a neked csak dezsőt mondanám, ami mondjuk nem olcsó, de jó. de oda foglalni kell majd előreigen, ezt mondták ők is, amikor rákérdeztem, hogy adják-e az ARI meccset :o)
Löfli
Neked Csak Dezső: "Szia, adjuk aha. Ha majd lesz pontos szam, akkor ird meg es foglalok nektek asztal(oka)t"
szóval akkor szerintem legyen a Neked Csak Dezső Gasztrokocsma (Dohány utca 7.) jövőhét szombat, mondjuk 22:30-tól, hogy képben legyen a Pats meccs is :o))
ki jönne?
jelentkezési határidő jövőhét hétfő 24:00, kedden foglalom az asztalt.
Cardinalis
Progressor
több mint 8 éve
kezdek izgulni a rájátszás miatt, ma olyat álmodtam, hogy 50-34-re kikaptunk a Seahawkstól 😀 aztán reggel rájöttem, hogy mi a Seattle-el max az NFC döntőben játszhatunk, addig nyugi 😀Ez beteges😀
Löfli
több mint 8 éve
kezdek izgulni a rájátszás miatt, ma olyat álmodtam, hogy 50-34-re kikaptunk a Seahawkstól 😀 aztán reggel rájöttem, hogy mi a Seattle-el max az NFC döntőben játszhatunk, addig nyugi 😀
több mint 8 éve
harras
515
Persze 😊Én annak örülnék ha elkaphatnánk a Seattle-t a PO-ban. Ha jól gondolom az a konferencia döntőben jöhet össze. Vidékről is felmennék azért egy közös meccsnézésre. Meg utána nyilván a SB-ra is....(2 nap szabi, legyen úgy)Addig el kell jutni..... Nekik is es nekunk is
harras
silent7939
De szerintem mi nagyon jók vagyunk és ők is.😀
több mint 8 éve
Progressor
51
Én is mennék!még a neked csak dezsőt mondanám, ami mondjuk nem olcsó, de jó. de oda foglalni kell majd előreigen, ezt mondták ők is, amikor rákérdeztem, hogy adják-e az ARI meccset :o)
Löfli
Neked Csak Dezső: "Szia, adjuk aha. Ha majd lesz pontos szam, akkor ird meg es foglalok nektek asztal(oka)t"
szóval akkor szerintem legyen a Neked Csak Dezső Gasztrokocsma (Dohány utca 7.) jövőhét szombat, mondjuk 22:30-tól, hogy képben legyen a Pats meccs is :o))
ki jönne?
Cardinalis
több mint 8 éve
Én annak örülnék ha elkaphatnánk a Seattle-t a PO-ban. Ha jól gondolom az a konferencia döntőben jöhet össze. Vidékről is felmennék azért egy közös meccsnézésre. Meg utána nyilván a SB-ra is....(2 nap szabi, legyen úgy)Addig el kell jutni..... Nekik is es nekunk is
harras
több mint 8 éve
harras
515
Én annak örülnék ha elkaphatnánk a Seattle-t a PO-ban. Ha jól gondolom az a konferencia döntőben jöhet össze. Vidékről is felmennék azért egy közös meccsnézésre. Meg utána nyilván a SB-ra is....(2 nap szabi, legyen úgy)
több mint 8 éve
összes idei TD-nk egy videón: www.azcardinals.com/videos/videos/TD-Montage---All-Cardinals-Touchdowns-from-2015/c59f6c0c-2513-49e2-ac35-183b978fff4fszerencsére hosszú videó 😀
több mint 8 éve
Matyi és PP bekerült az All-Pro csapatba.
több mint 8 éve
Csak az asszony meg ne tudja..😊Es en is.... Kemeny leszek mert nem veszek ki szabit ☺én is, nyilván 😊ki jönne?I'm in.
Cardinalis
Fucu
Löfli
silent7939
több mint 8 éve
Es en is.... Kemeny leszek mert nem veszek ki szabit ☺én is, nyilván 😊ki jönne?I'm in.
Cardinalis
Fucu
Löfli