NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Azt már meg sem említi senki, hogy megérkezett a következő Cam Wake, Tristan Okpalaugo személyében, aki az elmúlt két évben 23 sacket szerzett a Toronto Argonauts színeiben?? 😊 | Nyugodtság, a Wake hasonlatot viccnek szántam |

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Drew Butler 2 év, 1.2 misiért marad. nem volt annyira szörnyű idén, remélem hoznak valakit még camp bodynak, aki majd kiszorítja 😛
Löfli
De túlzottan jó se volt. 😊
Ha már itt tartunk szerintetek hány pick megy el idén a LB sorba. Én személy szerint azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy szinte csak a védelembe fogunk húzni. OLB, ILB DE, NT, CB mind mind elférne a csapatban, szerintem. Jó lenne egy két playmakert kiválasztani az első 3 körben.
A támadó sorba pedig jöhetne egy C, G, vagy OT a későbbi körökben. Szerintetek mik a prioritások?
Úgy tudom a LB és a DL elég vastag az idén, ezért valszeg egy CB jöhet első körben bár én személy szerint egy játékgyilkos ILB-nek vagy OLB-nek örülnék első körben a legjobban.
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 875 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Drew Butler 2 év, 1.2 misiért marad. nem volt annyira szörnyű idén, remélem hoznak valakit még camp bodynak, aki majd kiszorítja 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
 twitter.com/AZCardinals/status/699655498644254723/photo/1

több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
I LOVE MY CARDINALS! Szerintetek mi lesz a Honey Badger deal? Imádom ő az igazi pinty hol áll meg a deal szerintetek?
Rattlesnake
PP-éhez hasonló számokat várok, talán a sérülései és a posztja miatt egy kicsit kevesebbet.
Danny
Szerintem nem kicsit kevesebbet. Az idei sérülése is a semmiből jött és így ezt látva a szalag nem egy életbiztosítás. Szerintem az ilyen jellegű non contact szakadások ovatosságra intik a FO-t.Szép pénzt fog kapni de közelében nem lesz PP zsetonjának és sztem az is tele lesz ösztönzőkkel, hogy alacsonyan tartsák a garantált részt, így is bebiztosítva egy esetleges végzetes sérülés utáni szopást.

Ja és mielőtt valaki megtámadna hogy nem bírom HB-t nem így van. Imádom a játékát de próbálok a realitás talaján mozogni. 😊

Szerkesztette: silent7939
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 131 — "Montoya por favor!"
Ezt a franchise-t azért imádom a legjobban az NFC-ből, mert egy, jó és érdekes a csapat, a másik mert a Honey Badger itt játszik !!! Nem hinném, hogy nagyobb pénzt kap, a sérülése miatt, ezért pár jó szezon után olyan helyzet állhat elő, mint Chancellornál, de egy jó pár évre még sztem garantáltan maradni fog

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
I LOVE MY CARDINALS! Szerintetek mi lesz a Honey Badger deal? Imádom ő az igazi pinty hol áll meg a deal szerintetek?
Rattlesnake
PP-éhez hasonló számokat várok, talán a sérülései és a posztja miatt egy kicsit kevesebbet.
több mint 9 éve
harras Arizona Cardinals 523
újabb szerzeményeim via KreatívPóló :o))

Cardinalis
az USAfan-ról nekem ilyen nem jössze
több mint 9 éve
Rattlesnake Arizona Cardinals LSU Tigers 260
több mint 9 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
újabb szerzeményeim via KreatívPóló :o))
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
( barry a legjobb safety volt idén )

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 655 — Apu ökölbeszorított keze
Lehet itt vitatkozni ,hogy honnan és miből került vissza CP és EB de Berry is a posztján hatalmasat játszott nem csupán "csak visszatért"
CP is magas szinten játszott.
Akkor érthető ,hogy miért Berryre voksoltak ....

több mint 9 éve
Az a Comeback Player of the year második helyezettje.
Nem érdemes ezen vitatkozni. Én Palmernek adtam az itteni díjátadós cikkben (elfogult voltam) de Berry nagyon megérdemelte mert tényleg mélyről jött vissza. Nem egyeztethető össze a két eset.

több mint 9 éve
Nem lett Palmer CB Player szégyen NFL FUCK! Minden tiszteletem EB-é de mégis FUCK NFL!
Rattlesnake
őő mivan?! Berry tudod miből jött vissza? ha vmi nem "fuck nfl" akkor ez. ennyire ne legyünk már elfogultak
braxa88
Ú szerintem teljesen rosszul közelíted meg a helyzetet!Amit Berry csinált az csoda és nagyon tiszteletre méltó!De én arra gondoltam, hogy az NFL megint a story és nem a teljesítmény oldaláról fogta fel a helyzetet ami GÁZ! Próbálhatsz meggyőzni úgysem tudsz ahogy én sem téged mert szereted a tündérmeséket! És az hogy elfogult vagyok azért azt te sem gondoltad komolyan ilyen súlyos sérülésből visszatérve az nfl egyik legjobbja leszel a legfontosabb poszton életed legjobb teljesítményével az mi ha nem CBP győzelem de mindegy!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 655 — Apu ökölbeszorított keze
Nem lett Palmer CB Player szégyen NFL FUCK! Minden tiszteletem EB-é de mégis FUCK NFL!
Rattlesnake
őő mivan?! Berry tudod miből jött vissza? ha vmi nem "fuck nfl" akkor ez. ennyire ne legyünk már elfogultak
braxa88
Hagyd.
Én azt is olvastam már,hogy AP'nak jár.
Igen ő is comeback...

több mint 9 éve
harras Arizona Cardinals 523
Látva ezt a játékos a Panthers-től még szarabb, hogy nem mi kerültünk oda. Ellenünk minden összejött nekik, ráadásul még mi is vertük saját magunkat. Asszem ennyi esélyünk nekünk is lett volna a Denver ellen, sajnos a sors nem adta meg ezt nekünk, talán majd jövőre.
Leon78
Nálunk a pszichés felkészítés lett elrontva, beleértve válságmenedzselést is meccs közben. Annak ellenére, hogy hangsúlyozták, a Cardinals több mint csapat, ez egy család, nem sikerült fejben helyére tenni a dolgokat. Szerintem már azt nem sikerült jól kezelni, hogy leadtuk a Seattle elleni mérkőzést, (ami amúgy besorolásilag tényleg semmit nem számított). Én speciel sosem fogom elfelejteni a GB elleni továbbjutást és azért 28 csapat drukkerei szerintem inkább irigyelnek mint lesajnálnak.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Rattlesnake
több mint 9 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Aki még nem látta, az azcardinals.com oldalon fent vannak a 2015-ös Top Five Plays videók.
Jó újra látni őket.
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Látva ezt a játékos a Panthers-től még szarabb, hogy nem mi kerültünk oda. Ellenünk minden összejött nekik, ráadásul még mi is vertük saját magunkat. Asszem ennyi esélyünk nekünk is lett volna a Denver ellen, sajnos a sors nem adta meg ezt nekünk, talán majd jövőre.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Palmeré lett idén a megtiszteltetés, hogy elvigye a levegő ura címet Torghelle Sanyinak 😊

Szerkesztette: Danny
több mint 9 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
"Darren Fells Stays With Cardinals"
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Darren-Fells-Stays-With-Cardinals/a4f96b35-f5e1-460b-9f1e-64aadd421981

Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én örülök ennek a hírnek. 😊
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊
Leon78
Palmer megsertodott Cinciben, megsertodott Oaklandben, el tudom kepzelni nala.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Remélem nem lesz ugyanolyan kanosszajárás, mint jó pár éven keresztül, amikor Skeltontól kezdve, Hall-on át, még a szertáros is kezdett a QB poszton. Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊
[/quote]Hall csak megverte a bajnok NO-t😊
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 875 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Of the seven Cardinals who were named to the ‪‎Pro Bowl‬, only Calais Campbell and Justin Bethel will play.
 blog.azcardinals.com/2016/01/26/of-seven-cards-pro-bowlers-only-two-to-play/
Cardinalis
Elhiszem hogy idegileg ki vannak (meg tán testileg is). De remélem nem zuhannak hosszú depresszióba. Facebook-on beleolvasgatok a sok ezer Cards commentbe, általában köszönik a szurkolók a szép szezont. Meg mondjuk szeretnék látni Palmer kevesebb fizetését és utódját, ez is igaz.
harras
Egy vesztes konferenciadöntő és már fizetéscsökkentést követelnek? Még a szezonvégi lejtmenet ellenére is Palmer azért a top10 (top5 ?)-ben végzett a QB-k között minden statot tekintve. Persze utódot azt aktívan kell keresni, nyilván nincs sok szezon már benne.
csongi
Remélem nem lesz ugyanolyan kanosszajárás, mint jó pár éven keresztül, amikor Skeltontól kezdve, Hall-on át, még a szertáros is kezdett a QB poszton. Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊
Leon78
max két éve van még szerintem, szóval lassan nem ártana qb-t húzni korán, hogy tanuljon pár évet.

az biztos, hogy én a védelembe ölnék pár nagyobb FA-t meg a draftpickeket, mert offense oldalon ennél többet már nem nagyon lehet nyújtani, Palmeren meg látszik, hogy nem képes ugyanazt hozni PO-ban, mint a rájátszásban. kell pár fasza pass rusher, meg egy no 2. cornerback, komolyabb belső lb sor, aztán hadd szóljon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!