Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez egy nagyon durva statisztika.
több mint 8 éve
Fasza ☺Löfli vagy Fucu!most beszéltem ismerőssel, lesz meccsnézés, event is lesz majd
Már nem emléxem ki kezdeményezte. M van a vasárnapi rácskertes eseménnyel?
Lesz nem lesz?
silent7939
Löfli
több mint 8 éve
Ja igy ok 😊Feszkó egy 12-2-es csapatnál? Dehogy is. 😊NFC West Champions!!Nem láttam a meccset.... mi lett Matyival?
Viszont nagyon nem tudok neki felhőtlenül örülni mivel nem tudni mi van Matyival. Palmer sem volt boldog és nem jött a hideg zuhany BA-re se. Nem tetszik ez nekem.
Jövő héten a második kiemelésért játszunk. Szerencsére hazai pályán.
Fucu
Mire gondolsz Fucu? Lenne valami feszkó csapaton belül???
silent7939
Matyi jobb térde (tehát nem a bal amiben az ACL elszakadt legutóbb) bicsaklott egyet amikor el akart indulni a megszerzett labdával. És ha nincs kontakt és úgy esik össze a játékos akkor megáll a sz@r is mindenkiben. Ez történt és látszott is a csapat reakcióján. Főleg Palmerén aki a meccs utáni interjújában sem arra válaszolt mi van a mutató ujjával (a dobó kezén, ami megsérült meccs közben), hanem hogy imádkoznak, Matyiért. Ennyire fontos elem a csapatban.
Szóval semmi gond leszámítva, hogy nem tudni mi van Matyival.
Ma megy MRI-re, Arians magyar idő szerint 20:15-kor adja a szokásos meccs utáni sajtótájékoztatóját nem biztos, hogy új híreket tudunk meg.
Fucu
több mint 8 éve
Löfli vagy Fucu!most beszéltem ismerőssel, lesz meccsnézés, event is lesz majd
Már nem emléxem ki kezdeményezte. M van a vasárnapi rácskertes eseménnyel?
Lesz nem lesz?
silent7939
több mint 8 éve
Feszkó egy 12-2-es csapatnál? Dehogy is. 😊NFC West Champions!!Nem láttam a meccset.... mi lett Matyival?
Viszont nagyon nem tudok neki felhőtlenül örülni mivel nem tudni mi van Matyival. Palmer sem volt boldog és nem jött a hideg zuhany BA-re se. Nem tetszik ez nekem.
Fucu
silent7939
Matyi jobb térde (tehát nem a bal amiben az ACL elszakadt legutóbb) bicsaklott egyet amikor el akart indulni a megszerzett labdával. És ha nincs kontakt és úgy esik össze a játékos akkor megáll a sz@r is mindenkiben. Ez történt és látszott is a csapat reakcióján. Főleg Palmerén aki a meccs utáni interjújában sem arra válaszolt mi van a mutató ujjával (a dobó kezén, ami megsérült meccs közben), hanem hogy imádkoznak, Matyiért. Ennyire fontos elem a csapatban.
Szóval semmi gond leszámítva, hogy nem tudni mi van Matyival.
Ma megy MRI-re, Arians magyar idő szerint 20:15-kor adja a szokásos meccs utáni sajtótájékoztatóját nem biztos, hogy új híreket tudunk meg.
több mint 8 éve
twitter.com/CardsMarkD/status/678977485980041217
több mint 8 éve
Löfli vagy Fucu!Már nem emléxem ki kezdeményezte. M van a vasárnapi rácskertes eseménnyel?
Lesz nem lesz?
több mint 8 éve
Nehany perccel a vege elott szerzett egy INT-et, aztan szinte egybol rosszul lepett (en a terdet lattam kicsit kifordulni).NFC West Champions!!Nem láttam a meccset.... mi lett Matyival?
Fucu
silent7939
Sajat laban ment be az oltozobe, bicegni se nagyon bicegett, de azert aggaszto volt. Szerintem ez sokkolhatta picit a tobbieket, nyilvan belulrol is latjak mennyire nelkulozhetetlen eleme a vedelmunknek.
több mint 8 éve
NFC West Champions!!Nem láttam a meccset.... mi lett Matyival?
Fucu
Szerkesztette: silent7939
több mint 8 éve
Grat!!!!
több mint 8 éve
NFC West Champions!!Viszont nagyon nem tudok neki felhőtlenül örülni mivel nem tudni mi van Matyival. Palmer sem volt boldog és nem jött a hideg zuhany BA-re se. Nem tetszik ez nekem.
több mint 8 éve
Kicsit félek a mai meccstől, olyan tipikus trap game-nek érzem, ráadásul jobban is fognak pörögni nálunk.Szerencsére nagy hideg nem lesz, és egyértelműen jobb csapatunk van, de nem lesz sima meccs szerintem.
több mint 8 éve
Ennyire nem vagyok fetisiszta ☺király! madárfej lesz benne? ;o))Week 16: 22:25-ARIvsGB jövő hét vasárnap, dec. 27.Benne vagyok... Kuldjetek az iventet 😉
esetleg egy közös meccsnézés? a Rácskertben? :o))Cardinalis
Delelott varratok a karomra igy legalabb este le tudom erzesteleniteni magamsilent7939
Löfli, el tudod intézni, hogy a Rácskertben végig tudjuk majd nézni a meccset?
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 800
király! madárfej lesz benne? ;o))Week 16: 22:25-ARIvsGB jövő hét vasárnap, dec. 27.Benne vagyok... Kuldjetek az iventet 😉
esetleg egy közös meccsnézés? a Rácskertben? :o))Cardinalis
Delelott varratok a karomra igy legalabb este le tudom erzesteleniteni magamsilent7939
Löfli, el tudod intézni, hogy a Rácskertben végig tudjuk majd nézni a meccset?
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Benne vagyok... Kuldjetek az iventet 😉jövő hét vasárnap, 27Ez hanyadikan van?@galuskahuludamennyiben addigra eldől a sorsunk akkor lehet csatlakoznék!ha lehet!😊
Week 16: TNF-2:30-OAKvsSD, 11/27-2:30-PHIvsWAS, 19:00-NYJvsNE, 22:25-ARIvsGB, 2:30-MINvsNYG, MNF-2:30-DENvsCIN #nflhu #trashtalkhu
esetleg egy közös meccsnézés? a Rácskertben? :o))
Cardinalis
+ PO-ra is ! mert szimpi csapat a Cards és a szurker társaság !
még akkor is ha Löfli kipécézte magának az NFC Eastet nagyon! 😉
yooker
silent7939
Löfli
Delelott varratok a karomra igy legalabb este le tudom erzesteleniteni magam
több mint 8 éve
jövő hét vasárnap, 27Ez hanyadikan van?@galuskahuludamennyiben addigra eldől a sorsunk akkor lehet csatlakoznék!ha lehet!😊
Week 16: TNF-2:30-OAKvsSD, 11/27-2:30-PHIvsWAS, 19:00-NYJvsNE, 22:25-ARIvsGB, 2:30-MINvsNYG, MNF-2:30-DENvsCIN #nflhu #trashtalkhu
Cardinalis
yooker
silent7939
több mint 8 éve
Ez hanyadikan van?@galuskahuludamennyiben addigra eldől a sorsunk akkor lehet csatlakoznék!ha lehet!😊
Cardinalis
yooker
több mint 8 éve
Cardinalis
5 800
nagyon jók :o)))www.azcardinals.com/photos/photo-gallery/The-Force-is-strong-with-the-Cardinals/df20ce23-6042-4208-9324-852198643ee8
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
@galuskahuludamennyiben addigra eldől a sorsunk akkor lehet csatlakoznék!ha lehet!😊
Cardinalis
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
meg amúgy sincs már AFC - NFC párharc
több mint 8 éve
Cardinalis
5 800
Palmer nem a Pro Bowlon fog játszani, hanem a Super Bowlon :o))Palmer 4. lett az írányítók között a Pro Bowl szavazáson 😊Akkor ez praktikusan azt jelenti, hogy a Pro Bowlon az AFC a Brady-Dalton párossal, az NFC meg a Newton-Palmer párossal áll ki?
Tom Brady (701,554)
Cam Newton (701,086)
Andy Dalton (525,638 )
Carson Palmer (514,967)
Aaron Rodgers (510,374)
emberke22
csongi
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Praktikusan optimális az lenne ha Palmer nem lehetne ott egyébb elfoglaltság miatt 😊Palmer 4. lett az írányítók között a Pro Bowl szavazáson 😊Akkor ez praktikusan azt jelenti, hogy a Pro Bowlon az AFC a Brady-Dalton párossal, az NFC meg a Newton-Palmer párossal áll ki?
Tom Brady (701,554)
Cam Newton (701,086)
Andy Dalton (525,638 )
Carson Palmer (514,967)
Aaron Rodgers (510,374)
emberke22
csongi
több mint 8 éve
Palmer 4. lett az írányítók között a Pro Bowl szavazáson 😊Akkor ez praktikusan azt jelenti, hogy a Pro Bowlon az AFC a Brady-Dalton párossal, az NFC meg a Newton-Palmer párossal áll ki?
Tom Brady (701,554)
Cam Newton (701,086)
Andy Dalton (525,638 )
Carson Palmer (514,967)
Aaron Rodgers (510,374)
emberke22