NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
159
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
125
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
83
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
67
17
RedZone week 17
37
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
szerintem nagyon szoros lesz, az is lehet, hogy az utolsó drive dőnt... nagyon várom már az estét... sör szotyi bekészítve, jöhet a meccs!
több mint 9 éve
Na gyerekek, ki mit vár az esti meccstől? Esetleg készült valaki egy kis elemzéssel? Mennyire vagytok optimisták?
több mint 9 éve
Kiraktam két ablakra is jelet. Bár errefele nem sokan látják.
több mint 9 éve
Bank of America Stadium is in good shape for Sunday's NFC Championship Game!
több mint 9 éve
és a remek fotósról szó sem esik?😀Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDCardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
a Dezsőben szurkoló gárda:
twitter.com/Fucu23/status/688552259484028929
azért amit lenyomtunk a végén elég beteg volt 😀
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
utóbbi kettő nem nagyon aktív 😊
Löfli
empty taxi
több mint 9 éve
Tetszett volna megszerezni az első kiemelést. 😊Nem lesz gond.
több mint 9 éve
Persze hogy letakarítják, de szar lesz melegből a minuszba menni, játszani. Szerintem.
több mint 9 éve
Persze, a történelmi viharnak is most kell a keleti parton végigsöpörnie. Vacak idő lesz.Pont hogy nem lesz. Szombaton lemegy a hóvihar, vasárnapra már napsütést írnak, igaz -6 celsius fokot a meccs kezdetére. A pálya le van takarva.
The winter storm is expected to continue into Saturday but should clear out for the game. The Bank of America Stadium field, criticized by some for being slippery after being pelted by rain hours before last Sunday’s playoff game, is currently covered by a tarp but also by snow and ice.
bionic
több mint 9 éve
Persze, a történelmi viharnak is most kell a keleti parton végigsöpörnie. Vacak idő lesz. The winter storm is expected to continue into Saturday but should clear out for the game. The Bank of America Stadium field, criticized by some for being slippery after being pelted by rain hours before last Sunday’s playoff game, is currently covered by a tarp but also by snow and ice.
több mint 9 éve
csak abban az esetben fogok közös topicos SB-nézést szervezni a Dezsőbe, ha a Cards is eljut odáig (mármint a SB-re, nem a Dezsőbe :o)) egyéb esetben meg megyek a Fórum focin meghirdetett Goodbarba és ott iszom le magam...
több mint 9 éve
Aktív olvasó vagyok, csak írni nem szoktam 😊Cardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Löfli
Nagyon öröm volt találkozni veletek, köszönöm az élményt😊
Az SB nálam is hagyományosan havernál hamburger partival egybekötve, így én is kihagyom a topicos SB-nézést.
több mint 9 éve
Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDempty taxitegnap meghallgattam, király, hogy a War Roomban is említésre került a katartikus részvételed köreinkben :o))
több mint 9 éve
Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDCardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
no majd a Super Bowlon bepótoljuk, toljátok keményen az eredménykövetőt :o))A Super Bowlt hagyományosan a barátaimmal nézem idén sem fog ez változni. 😊
Cardinalis
több mint 9 éve
no majd a Super Bowlon bepótoljuk, toljátok keményen az eredménykövetőt :o))
több mint 9 éve
Spory lazán előadta hogy nem vett fel semmilyen Cards cuccot erre leveszi a kabátot és egy Warner mez villan meg. Sírtam. 😊Sajnálom hogy vasárnap nem tudok menni.
Szerkesztette: Fucu
több mint 9 éve
viszont aktívan eljöttek a Dezsőbe! :o))
több mint 9 éve
Cardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Jobbról balra haladva: Cardinalis, Löfli, jómagam, Progressor és Spori. 😊hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Szerkesztette: Fucu
több mint 9 éve
32-es Löfli (kicsit nagy a sérója) a 11-es Cardinalis!!! A jobb oldali kettőt nem vágom én sem 😊hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Remélem hétfő hajnalban is hasonlóan vidám kép fog készülni rólunk 😀
több mint 9 éve
hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
több mint 9 éve
nálunk is beindult a gyerkőcös marketing-vonal :o))www.youtube.com/watch?v=jlvD8tegLqs
Szerkesztette: Cardinalis
több mint 9 éve
Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)Ki az az Antonio Brown 😊 Ismeri valaki? 😊
Cardinalis
több mint 9 éve
a mi reakciónkat is fel kellett volna venni Dezsőben :o))The Birdgang reacts to Larry Fitzgerald's impressive overtime performance on Saturday night.
több mint 9 éve
Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)