Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Bucannon lett a hét védőjátékosa az NFC-ben 😊Ramentem az iventre
ő már az 5. Cards játékos idén, aki hét játékosa elismerést kap (DJohnson, Fitz, Matyi, CatMan)
Rácskert FB-event, gyertek meccset nézni!
www.facebook.com/events/979355915470928/
Löfli
több mint 8 éve
Bucannon lett a hét védőjátékosa az NFC-ben 😊ő már az 5. Cards játékos idén, aki hét játékosa elismerést kap (DJohnson, Fitz, Matyi, CatMan)
Rácskert FB-event, gyertek meccset nézni!
www.facebook.com/events/979355915470928/
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Pro Bowlereink:Ilyenkor jön rá az ember, hogy tényleg esélyes a csapat az SB-re. 😊
QB Palmer, WR Fitzgerald, G Iupati, DT Campbell, CB Peterson, S Mathieu, ST Bethel. RB Chris Johnson tartalék.
Remélem egyikük se játszik majd Hawaii-on 😊 mondjuk Matyi amúgy se tudna 😕((
Löfli
több mint 8 éve
Matyi ment IR-re és visszahoztuk Chris Clemonst.
több mint 8 éve
Pro Bowlereink:QB Palmer, WR Fitzgerald, G Iupati, DT Campbell, CB Peterson, S Mathieu, ST Bethel. RB Chris Johnson tartalék.
Remélem egyikük se játszik majd Hawaii-on 😊 mondjuk Matyi amúgy se tudna 😕((
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Floyd-ról milyen hírek vannak? Akarunk vele hosszabbítani, vagy életbe léptetni az opciót? Jó lenne, ha maradna, fantasztikus keze van szvsz.Már lehívtuk az ötödik éves opciót.
Leon78
több mint 8 éve
Matyi hiányozni fog mert Klasszis ennyi!De a szezon ezen részében azt gondolom, hogy egy ilyen komoly kiválás az még nem végzetes máshonnan is hullanak a játékosok! Azt gondolom nálunk idén az Offense elit a D pedig jól hozza magát! A GB így is simán verhető szerintem ők idén szerintem nem elit csapat a playoffban a Hawks és a Panthers lehet komoly ellenfél de szerintem beszarni senkitől sem kell! Jók vagyunk a fiatalok is nagyon odateszik magukat ebből bármi lehet srácok! Go CARDS!Ki tudja, mentálisan akár még jól is kijöhetünk belőle. Igazi vezér a pályán Matyi, most megmutathatja, hogy az elkövetkezendő szoros helyzetekben hogyan tud segíteni a pálya széléről a többieknek. A csapat pedig érte is fog küzdeni ebben biztos vagyok. Persze jobb lenne, ha játszana, de ez a kávé már lefőtt.
Rattlesnake
Floyd-ról milyen hírek vannak? Akarunk vele hosszabbítani, vagy életbe léptetni az opciót? Jó lenne, ha maradna, fantasztikus keze van szvsz.
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Matyi hiányozni fog mert Klasszis ennyi!De a szezon ezen részében azt gondolom, hogy egy ilyen komoly kiválás az még nem végzetes máshonnan is hullanak a játékosok! Azt gondolom nálunk idén az Offense elit a D pedig jól hozza magát! A GB így is simán verhető szerintem ők idén szerintem nem elit csapat a playoffban a Hawks és a Panthers lehet komoly ellenfél de szerintem beszarni senkitől sem kell! Jók vagyunk a fiatalok is nagyon odateszik magukat ebből bármi lehet srácok! Go CARDS!
több mint 8 éve
Hát ennek k....ra nem tudok örülni, nem igaz, hogy nincs ezekkel szerencsénk.Inkább a playoff-tól félek, ott nagyon fog hiányozni. Szerintem ha GB-től kikapunk, akkor nem Matyi hiánya miatt. Annyira nincs jó elkapó szekciójuk, hogy félni kellene tőlük.
Így kemény lesz a Packers elleni derbi, pedig még 1-et kéne idény nyerni. :S
Rozo
több mint 8 éve
Danny
1 726
Kickoff return közben volt a Rams ellenRáestek egy szerelés közben!Ha jól emlékszem, annak idején a másik térdében is egy ártatlan szituáció után szakadtak el a szalagok. Rosszul lépett kb.Igen mintha nekem is ez rémlene.
csongi
Fucu
Vagy niners vagy rams ellen
catattack
több mint 8 éve
Hát ennek k....ra nem tudok örülni, nem igaz, hogy nincs ezekkel szerencsénk.Így kemény lesz a Packers elleni derbi, pedig még 1-et kéne idény nyerni. :S
több mint 8 éve
Ha jól emlékszem, annak idején a másik térdében is egy ártatlan szituáció után szakadtak el a szalagok. Rosszul lépett kb.Igen mintha nekem is ez rémlene.
csongi
több mint 8 éve
Ha jól emlékszem, annak idején a másik térdében is egy ártatlan szituáció után szakadtak el a szalagok. Rosszul lépett kb.
több mint 8 éve
Az a durva, hogy 2 perc volt hátra és közte 23. Mondhatni ülhetett volna oldalt is.Igen ezt már a kinti szurkolók el kezdték nyomatni a beat writereknek. De ugye ezt akár a mérkőzés elején is történhetett volna. Bármikor megvan a baj és ugye nem volt kontakt hanem megadta magát a térde. Egy kibaszott rossz mozdulat.
gabokocka
több mint 8 éve
Az a durva, hogy 2 perc volt hátra és közte 23. Mondhatni ülhetett volna oldalt is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Sima ACL szakadás ha minden igaz, ami azt jelenti, hogy rövidebb időn belül épül fel, mint a másik térdével, amikor az LCL is elszakadt és így kétszer kellett műteni. Szerény számításaim szerint a szezon kezdetre teljesen felépülhet, de nem kizárt az edzőtábor sem.Sajnos elfogyott a szerencsénk, de remélem a többiek tudják majd pótolni bár nehéz lesz egy ilyen slotCB/FS kombót egy embernek.
A Packers meccs így még keményebb lesz főleg ha Rashad Johnson sem tud játszani.
Amúgy így elméletileg Powers megy a slotba és Bethel lesz PP másik oldalán.
több mint 8 éve
Ki a backup?mindenki
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ki a backup?
több mint 8 éve
Tyrann Mathieunak elszakadt a ketesztszalagja, idén már nem játszhat.Kurvaélet 😕
kapitnono
több mint 8 éve
Kibaszott kurva életbe
több mint 8 éve
Tyrann Mathieunak elszakadt a ketesztszalagja, idén már nem játszhat.
több mint 8 éve
Gyógyulást!!!!
több mint 8 éve
hum
49
Torn ACL