NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
643
35
1:00
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezek után már tuti nem csinálnak highlightot Jones uccsó szezonjáról😊
több mint 10 éve
senkit sem érdekel a Cardinals a Mock Draft játékban? 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Eddig baromira tetszik az FA.... Van egy olyan érzésem hogy most felteszünk mindent egy lapra a gyűrűért 😊
több mint 10 éve
Nem olyan sok penz az. Egy evre nem lehet varialni. Inkabb Mathis mar nem a regi. De egy evet meg csak lehoz. Cooper nem felulmulhatatlan produkcioval tavozott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.nomajd mutogathatja a gyűrűjét extra motiváció gyanánt a többieknek 😊
Fucu
több mint 10 éve
Ez eddig nagyon tetszik.
több mint 10 éve
Szerintem olyan 10 millió körül van még, de majd holnap rákeresek.Attól tartok csődbe megy a csapat. 😊 Egyébként van még elkölthető pénzünk? Talán még belefér egy két veterán, meg a draftoltak.Te mindenkinél soknak tartod a pénzt 😊Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
Leon78
Ennyit szántak rá Keimék és elfogadta. Nekem belefér.
Fucu
Leon78
több mint 10 éve
Akkor bocsánat, nem figyeltemAz volt hogy a Pats eltradelte veletek Chandler Jonest ?nemáááár tényleg?
Heisman Trophy
| igen, már tegnap |
Fucu
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Attól tartok csődbe megy a csapat. 😊 Egyébként van még elkölthető pénzünk? Talán még belefér egy két veterán, meg a draftoltak.Te mindenkinél soknak tartod a pénzt 😊Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
Leon78
Fucu
több mint 10 éve
Te mindenkinél soknak tartod a pénzt 😊Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
Leon78
több mint 10 éve
Az volt hogy a Pats eltradelte veletek Chandler Jonest ?nemáááár tényleg?
Heisman Trophy
| igen, már tegnap |
több mint 10 éve
Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
több mint 10 éve
Az volt hogy a Pats eltradelte veletek Chandler Jonest ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Evan Mathis 1 évre 6 misiért érkezik.
több mint 10 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszik 😊Mit szólnátok Dansby-hez? szerintem többet tudna hozzátenni, mint Spoon.Spoon azért nem tudott hozzátenni mert előszedtünk egy Bucannont és nem került fel a pályára mivel Minter is elég jó volt.
Leon78
Amúgy nem lennék meglepve, ha egy újabb egy éves szerződéssel leigazolnánk, mivel kijelentette Los, hogy gyűrűt akar nyerni és hát tetszik, nem tetszik esélyesek leszünk 2016-ban is.
Fucu
több mint 10 éve
Mit szólnátok Dansby-hez? szerintem többet tudna hozzátenni, mint Spoon.Spoon azért nem tudott hozzátenni mert előszedtünk egy Bucannont és nem került fel a pályára mivel Minter is elég jó volt.
Leon78
Amúgy nem lennék meglepve, ha egy újabb egy éves szerződéssel leigazolnánk, mivel kijelentette Los, hogy gyűrűt akar nyerni és hát tetszik, nem tetszik esélyesek leszünk 2016-ban is.
több mint 10 éve
Mit szólnátok Dansby-hez? szerintem többet tudna hozzátenni, mint Spoon.
több mint 10 éve
Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?Idei
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Guard opciók: Louis Vasquez, Geoff Schwartz, Jahri Evans, Evan Mathis, Stefen Wisniewski, Lyle Sendlein (akár vissza is jöhet idén is), Amini Silatolu (volt viziten a hétvégén), Zane Beadles (iktriad nagy kedvence 😀 )Ha nálatok fog kikötni 99%ig biztos vagyok benne, hogy probowler lesz, iktrád miatt.
Fucu
több mint 10 éve
Mathis elé raktunk is egy 2 éves szerződést valamint Schwartz is jön vizitre.
több mint 10 éve
Nagyon tetszik a roster, jo lesz ez.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Guard opciók: Louis Vasquez, Geoff Schwartz, Jahri Evans, Evan Mathis, Stefen Wisniewski, Lyle Sendlein (akár vissza is jöhet idén is), Amini Silatolu (volt viziten a hétvégén), Zane Beadles (iktriad nagy kedvence 😀 )Valóban kellenek emberek majd a támadó falba, eléggé elfogytak mostanra. 😊
Fucu
több mint 10 éve
Ahogy a Pats-es kolléga írja ez jelenleg win-win.nem kizárólag a kapott 2. kör és az OL erősítés miatt, de ha most most nem adtuk volna el Jones-t, jövőre el kellett volna engedni valószínűleg, mert 2 elit LB és egy elsőszámú CB elé kell majd zsíros szerződést tolni legkésőbb jövő ilyenkor, de nem kizárt, hogy még idén megteszik. Így legalább jött érte cserébe valami, remélem Cooper nálunk bejön. így szerintem mindenképp win-win, mert ti pedig kaptatok egy nagyon jó passrushert, aki a fura füves sztoriját leszámítva eléggé szerethető figura is.
Nekünk nagyon kellett egy pass rusher
Nekik pedig jól jön az OL help és a 2. körünk.
AZ már más kérdés, hogy jövőre oda kell tolni Chandler orra alá egy vaskos fizut (vagy még idén?).
De akkor is ez remek húzás Keimtől.
Legalább a pass rusher-t kihúzhatjuk a draft-ról (remélem)
@silent7939biztos nem lesz G húzás az első két napon, ahogy Löfli is írja.
Fucu
www.youtube.com/watch?v=HC8SdVe5C7Y
Szerkesztette: winston