Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
harras
515
Semmi sem biztos. Főleg ha a négy nap alatti két meccsen sorozatban sérülünk, a Nyugat kapuja különösen veszélyes hely.Sajnálom az NFC North csapatokat, ha Rodgers elég sokszor kér zebra segítséget előbb-utóbb megkapja. A kiemelés miatt nekünk sem mindegy, pláne ha PO-ban összetalálkozunk.nem kellene? biztos bármi is? még a wild card sincs meg matematikailag
Még mindig fenntartom, figyelembe véve hogy jövő héten TNF, hogy nem kéne minden kulcsembert elvinni St. Louisba. Bár ha jól láttam már beszálltak a repülőbe.
harras
funkyparduc
több mint 8 éve
harras
515
Sajnálom az NFC North csapatokat, ha Rodgers elég sokszor kér zebra segítséget előbb-utóbb megkapja. A kiemelés miatt nekünk sem mindegy, pláne ha PO-ban összetalálkozunk.Még mindig fenntartom, figyelembe véve hogy jövő héten TNF, hogy nem kéne minden kulcsembert elvinni St. Louisba. Bár ha jól láttam már beszálltak a repülőbe.
több mint 8 éve
Blokkolók. Használatuk az elkapásban teljesen kiszámíthatatlan.What?
hum
több mint 8 éve
Blokkolók. Használatuk az elkapásban teljesen kiszámíthatatlan.Köszi!
hum
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
hum
49
Blokkolók. Használatuk az elkapásban teljesen kiszámíthatatlan.
több mint 8 éve
TE poszton, hogy néz ki a Cardinals? Ahogy nézem Fells több szerepet kap, mint Gresham. Ők inkább blokkoló, vagy elkapó TE-ek?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Matyi lett a hónap védőjátékosa az NFCben! \m/
több mint 8 éve
Azért az nem túl jó szerintem, hogy kiválasztunk egy guard-ot 1/6-ra, és nem nagyon engedjük pályára. Ki ezért a felelős? Persze a pick-ek nagy része ül az Arians korszakban, de ez azért igencsak szembetűnő. Eléggé bust-nak tűnik Cooper ....Coopert lecserélték Larsenre...Pontosabban nem engedig vissza a kezdőbe. Mert ugye sérült volt. Nem tudom BA mit lár Larsenben, de tényleg.
Löfli
Fucu
több mint 8 éve
Coopert lecserélték Larsenre...Pontosabban nem engedig vissza a kezdőbe. Mert ugye sérült volt. Nem tudom BA mit lár Larsenben, de tényleg.
Löfli
több mint 8 éve
Coopert lecserélték Larsenre...
több mint 8 éve
ellenünk minden backup RB karriercsúcsot futAndre Ellington was diagnosed with a sprained toe after tests. Turf toe, as the team hoped. Day-to-day, but Sunday in doubt.A Rams ellen úgysem tudunk futni, de jó lenne ha utána a Vikings ellen már vissza tudna térni.
Béczkó
csongi
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
fut megint egy 100+ yardot,hogy aztán félrerakják megint szegényt
több mint 8 éve
Kerwyn Williams rulez. 😊De nagyon örülnék ha Kulabafi odabaszna egy jó meccsel, de úgysem fog lehetőséget kapni.
több mint 8 éve
Itt az ideje hogy DJ előlépjen 😊Andre Ellington was diagnosed with a sprained toe after tests. Turf toe, as the team hoped. Day-to-day, but Sunday in doubt.A Rams ellen úgysem tudunk futni, de jó lenne ha utána a Vikings ellen már vissza tudna térni.
Béczkó
csongi
több mint 8 éve
Andre Ellington was diagnosed with a sprained toe after tests. Turf toe, as the team hoped. Day-to-day, but Sunday in doubt.A Rams ellen úgysem tudunk futni, de jó lenne ha utána a Vikings ellen már vissza tudna térni.
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Andre Ellington was diagnosed with a sprained toe after tests. Turf toe, as the team hoped. Day-to-day, but Sunday in doubt.
több mint 8 éve
A jövőheti Rams elleni sem lesz egyszerű, az is a Friscohoz hasonló trap game szerintem. Mondjuk szerencsére Gurley elfelejtett futni pár hete (meg a támadófalban is lesérült mindenki). A Vikings azért lesz szopó, mert rövid hét, és a Rams ellen gyanús, hogy lesérülünk páran. Mondjuk ők meg a Seattle-el játszanak 😀CJ0K visszatérős IR-re került, ha eljutunk a Super Bowlig, akkor ott játszhat...
több mint 8 éve
Csak hogy bedobjak értelmesebb témát is a topikba.Hátra van még 5 meccs, ebből pont a 2 idegenbelit (Rams, Eagles) illene hozni (de most már inkább ne kössük be Carson szemét 😊). Azért egy havazás Phillyben még bekavarhat.
A 3 hazai meccs kőkemény lesz, ebből a Vikes levédekezése tűnik a legegyszerűbbnek (papíron 😊), AP-t ki kell kapcsolni. Ők és a GB vehetik el a 2. seedet, pont jó hogy saját kezünkbe kerülhet a sorsunk. Nyerni kell 😊
Szerintem a 11-5 meglesz, de bízom egy 12-4-ben is.
több mint 8 éve
Jó a szó tesó 😊49-ers meg elmehet f...ba ez most a mi évünk és akik ilyen bírós jajjajj csalásokkal operálnak menjenek ....ba!Hallod ne hülyülj már meg és nyisd ki a szemed. Ha láttad a meccset, akkor érezhetnéd, hogy nem most kéne verni a mellett, majd ha a rájátszásba eljutnánk esetleg a Super Bowl-ig akkor lehet Janinak lenni, de ez most ezen meccs után a részedről/bárki cardinalsos részéről indokolatlan ráadásul még magadat járatod le. UFF.
Rattlesnake
emberke22
A stílus maga az ember...
több mint 8 éve
Összességében mi ha nyerünk sem lettünk volna előrébb, viszont nektek ez fontos volt. Kívánom hogy a továbbiakban ne ezt a formátokat, hanem a megelőzőt hozzátok. Irány a SB srácok!Rattlesnake! Itteni és a mi topikunkon való intelligens közreműködésed diszkréten negatív irányba árnyalja a cards szurkerek (meggyőződésem pozitiv) megítélését! De csak hajrá járasd le magadat! Üdv: egy másik "kicsi 49-erses".
(Ui: ha ai intelligens, negatív, diszkrét, árnyal szavakat nem értenéd majd guglizz rá!)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
twitter.com/JayGlazer/status/671462734127497217CJ1,5K lehet, hogy már nem játszik idén
több mint 8 éve
emberke22
574
49-ers meg elmehet f...ba ez most a mi évünk és akik ilyen bírós jajjajj csalásokkal operálnak menjenek ....ba!Hallod ne hülyülj már meg és nyisd ki a szemed. Ha láttad a meccset, akkor érezhetnéd, hogy nem most kéne verni a mellett, majd ha a rájátszásba eljutnánk esetleg a Super Bowl-ig akkor lehet Janinak lenni, de ez most ezen meccs után a részedről/bárki cardinalsos részéről indokolatlan ráadásul még magadat járatod le. UFF.
Rattlesnake
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
49-ers meg elmehet f...ba ez most a mi évünk és akik ilyen bírós jajjajj csalásokkal operálnak menjenek ....ba!
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Ocsmány győzelem, de győzelem. Sajnálom, hogy a birok ennyire beleszoltak a meccsbe.Ez van én meg leszarom máskor meg ellenünk tévednek ennyire nem kéne ebből túl nagy dolgot genererálni!
Fucu
több mint 8 éve
BA szokásos hétfői sajtótájékoztató.Powers vádli sérülés és nem szakította el az Achilles-ét, mit attól féltek, day to day
Ellington: turf toe, ez elég geci sérülés és nem tudni milyen komoly.
CJ: sisakkal kapott a térdére, zúzódás, MRI-n van most később derül ki mi a helyzet.
Kerwyn Williams visszatérhet, ha ki kell hagynia meccseket CJ-nek és Ellingtonnak.
Brittan Golden a héten cornerként is fog edzeni.
TE-en nem blokkoltak jól.
A védekező falban Red Bryant (tudjátok aki hét elején érkezett) és Xavier Williams játékát dicsérte. Megint lehúzta Campbellt és Mauro valamint Gunter teljesítményével sem volt megelégedve.
A zebrák teljesítményére ennyi volt a válasza: no comment.