Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?nemecsek - Nemecsek
Fucu
Iupati - Lupati
Csak a tisztelet miatt, hogy ne kisbetűvel legyen írva a neve... 😉
több mint 9 éve
Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?
több mint 9 éve
4l3x
230
Nagy meccs volt. Külön öröm volt számomra az újoncok teljesítménye, Nelson, M. Golden, Johnson...A 2 Int kissé ijesztő volt az elején, szerencsére nem estünk össze. Lupati is játszott, ami nagy teljesítmény annak fényében, amit elszenvedett az előző meccsen.
több mint 9 éve
Egy kis statisztika 😊1975-76 óta először nyertünk egymás utáni években legalább 8 meccset 10 játéknap után.
A csapat történetében először sikerült három meccset megnyerni egymás után, úgy, hogy mindhárom összecsapáson mínuszban volt a turnover mutatónk.
több mint 9 éve
Még csak az összefoglalót láttam. Fontos W volt.Majd megnézem a rövidített verzsönt ha letöltöttem.
De egy valamin javítani kell.... ezt a sok labdavesztést el kell felejteni mert így szopi lesz a PO.
Így tovább és meglehet a BYE 😊
több mint 9 éve
Izgalmas és küzdős meccs volt, kár azért a két INT-ért az elején.Most jöhet a 49ers + Rams duó és akkor már tényleg karnyújtásnyira a csoportgyőzelem. 😊
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
navégül a pintyeink csak legyűrték a tigriseket :o))))
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Lehet már tudni, hogy a sérültek közül ki milyen állapotban van? Floyd, és Lupati fog játszani?Floyd, Cooper nem jáccik
Leon78
több mint 9 éve
Lehet már tudni, hogy a sérültek közül ki milyen állapotban van? Floyd, és Lupati fog játszani?twitter.com/Cardschatter/status/667815010287022080
Leon78
több mint 9 éve
Lehet már tudni, hogy a sérültek közül ki milyen állapotban van? Floyd, és Lupati fog játszani?
több mint 9 éve
twitter.com/Cardschatter/status/668477235410530305valószínűleg emiatt nem játszhat még mindig D-Wash
több mint 9 éve
Itt a Palmeres cikk második rész.mmqb.si.com/2015/11/18/nfl-carson-palmer-arizona-cardinals-inside-game-plan-part-ii-cleveland-browns
több mint 9 éve
Engem inkább az érdekel, hogy ez az szám, hogy a picsába jött ki? 😀Palmert 11.576 dollárra büntették az Ellington TD utáni ünneplés miatt 😀Vajon mennyit fog kapni akkor Stanton? 😊
Löfli
emberke22
Rozo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Cards tetkó, meg madár is. Egy madárral jobb szurkoló vagy nálam :o)))
több mint 9 éve
Állítólag már szervezik a gyűjtést Glendale-ben, mert Palmer nem tudja kifizetni a büntit. 😊Engem inkább az érdekel, hogy ez az szám, hogy a picsába jött ki? 😀Palmert 11.576 dollárra büntették az Ellington TD utáni ünneplés miatt 😀Vajon mennyit fog kapni akkor Stanton? 😊
Löfli
emberke22
Rozo
több mint 9 éve
Engem inkább az érdekel, hogy ez az szám, hogy a picsába jött ki? 😀Palmert 11.576 dollárra büntették az Ellington TD utáni ünneplés miatt 😀Vajon mennyit fog kapni akkor Stanton? 😊
Löfli
emberke22
több mint 9 éve
emberke22
574
Palmert 11.576 dollárra büntették az Ellington TD utáni ünneplés miatt 😀Vajon mennyit fog kapni akkor Stanton? 😊
Löfli
több mint 9 éve
Palmert 11.576 dollárra büntették az Ellington TD utáni ünneplés miatt 😀
több mint 9 éve
Ja én is ezt furcsállom. Ray Rice elvileg játszhatna, ha lenne hol, pedig kamerák előtt leütött egy nőt. Nem értem én ezt. Igazából valszeg már nem fog játszani, de azért jó lenne tudni, hogy miért nem. Egyébként ha olyan súlyos lenne, már börtönben csücsülne, mint Hernandeza nagyfőnök nyilatkozott egy minimálisat D-Wash helyzetéről: twitter.com/AZSports/status/667720910204342274Jó de Gordon az első után rápakolt még vagy 3 lapáttal, Wash-nál meg konkrétan azt sem tudjuk hogy mi a faszt csinált.
kb olyan lesz, mint Josh Gordon
Löfli
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
a nagyfőnök nyilatkozott egy minimálisat D-Wash helyzetéről: twitter.com/AZSports/status/667720910204342274Jó de Gordon az első után rápakolt még vagy 3 lapáttal, Wash-nál meg konkrétan azt sem tudjuk hogy mi a faszt csinált.
kb olyan lesz, mint Josh Gordon
Löfli
több mint 9 éve
a nagyfőnök nyilatkozott egy minimálisat D-Wash helyzetéről: twitter.com/AZSports/status/667720910204342274kb olyan lesz, mint Josh Gordon
több mint 9 éve
emberke22
574
Markus Goldenre hívnám fel a figyelmet, akinek figyelemreméltó a statisztikája nyomásgyakorlásbanwww.profootballfocus.com/blog/2015/11/18/pro-ranking-the-top-nfl-pass-rushers-this-season/
Másik érdekes adat, PFF-en nálunk van a legjobb irányító és WR corp míg CJ-t nagyon lehúzzák és O-linenak tulajdonítják a yardjait
www.profootballfocus.com/blog/2015/11/18/pro-top-5-offenses-in-the-nfl-through-week-11/
www.profootballfocus.com/blog/2015/11/11/pro-pffs-midseason-all-worst-team/
www.profootballfocus.com/blog/2015/11/12/pro-best-10-nfl-receiving-corps-this-season/
www.profootballfocus.com/blog/2015/11/18/pro-top-10-nfl-quarterbacks-entering-week-11/
több mint 9 éve
Persze azonos véleményen vagyunk ez nem kérdés. Azért nem semmi Rice... 19 év, és majd 23000 yard. Beszarás 😊Továbbra is tartom, hogy nem lenne első.Na akkor egy kis stat. :Az All-Time listát nem hiszem, de tuti top5 lenne.Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.Igazából, amilyen hányatott sorsa van szeretett csapatunknak, én már semmin sem fogok meglepődni.
Fucu
Fitzre visszatérve, érdemes belegondolni, hogy milyen űr számokat produkált volna, ha mondjuk nem csak 3 évig van normális irányítója, hanem mondjuk 12 évet lehúz egy Rodgers, vagy egy Manning, esetleg egy Brees mellett. Szerintem elkapásokban, yardokban, TD-k-ben is vezetné az all time listákat. 😊
Leon78
Fucu
www.pro-football-reference.com/leaders/rec_td_career.htm
www.pro-football-reference.com/leaders/rec_yds_career.htm
Leon78
Fucu