Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Még mielőtt elolvasnám a többiek véleményét leírom azt mi tetszett és mi nem a meccsen.Tetszett:
- Palmer: volt egy buta INT-je, amit rossz helyre dobott Earl Thomas meg szépen elkapta, van ilyen. A két fumblenál is foghatta volna a labdát szorosabban, de a védők blokkolatlanul (erről később) értek oda. Viszont ezek ellenére megint jól játszott. Nem félt rádobni Shermanre, többször az elkapói is kihúzták a szarból. De hogy Seattle-ben a feljavult védelem és az őrjöngő szurkolók ellenére visszahozza a már majdnem visszahozhatatlant. Ezért jár a maximális tisztelet!
- Elkapók: Fitz, nem ember szerintem, és majdnem megállt a szívem amikor Wright elcsapta, mint egy vonat. Floyd, zseni volt, sajnos a combhajlítója megsérült és nem tudni bevethető lesz-e a Bengals ellen. Brittan Golden, kulcs blokk Ellington TD futásánál. És végül de nem utolsó sorban Jaron Brown, aki majdnem elvesztett labdát szelídít meg a levegőben Sherman mellett és csinál belőle first downt, valamint volt még két kulcs elkapása, csodálatosan helyettesítette Floyd-ot.
- Mathieu: Három INT-nek kellett volna lennie, de az az egy is szép volt. Ott volt a labda körül. Zseni a srác.
Nem tetszett:
- a támadó fal jobb oldal: Cooper és Massie sara a két sack fumble Palmeren. Nem volt kommunikáció, hogy kinek kit kell blokkolnia erre Avril és Wright is szabadon futhat Palmerre. Elfogadhatatlan.
- A harmadik negyedben és a negyedik negyed elején a játék: Oké hogy vezetünk 10+ ponttal, de ez a Seahawks és Seattleben van a meccs helló! Nem szabad visszahozni a meccsbe őket, pedig ezt csináltuk.
- Futójáték: Ellington 48 yardosán kívül alig volt valami futójáték. Egy-két 5-6 yardos a többi 2 yard. CJ megszenvedett rendesen, de állta a sarat. Ezt foghatjuk Iupati kiesésére is, de amikor a pályán volt akkor sem ment a futás.
A védelem maga nem volt rossz, de több nyomásra számítottam Wilsonon és hogy jobban a zsebben tartjuk. Részben sikerült, de azért így is futott 52 yardot.
Persze nem mehetünk el szó nélkül Drew Stanton örömtánca mellett sem. Nagyon spontán, nagyon zseniális produkció! 8-D
A lényeg, hogy 7-2, 3 meccs előny a csoportban.
Viszont bitang nehéz meccs jön vasárnap és Arians szerint pár ember nem fog azon a meccsen játszani sérülés miatt. (tippem: Redding, Floyd, Iupati)
Go Cards!
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Iupati állapota?#AZCardinals G Mike Iupati released from hospital and will fly back to Arizona with the team. CT scan & MRI both have come back normal.
Janek
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
három órát aludtam csak,de megérte fennmaradni.nagyon ott volt. go Cards! 😊
több mint 9 éve
Gratu srácok!
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Nagyszerű születésnapi ajándék ez nekem, csak remélni mertem hogy nyerünk (ráadásul a válogatott is kijutott), mondjuk egy hete fohászkodom is érte. Pedig én azt hittem ez a hawks D majd harap mert feljöhetnek egy meccsre erre fel 39 berámolt pont, ezt nem gondoltam volna.
több mint 9 éve
gecinagy meccs volt, kész vagyok teljesen, aludni sem tudok 😀
több mint 9 éve
Seattleben nyerni mindig nagy fegyverteny, foleg hogy teljesen megerdemelt. Olyan botlasokat hasznalt ki a Hawks D amilyeneket egy szezonon belul megegyszer tuti nem kovetunk el 😊.A Bengals meccs meleg lesz, de otthon szerintem nincs felnivalonk.
GO CARDS!!!
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
NYEEEERTŰŰŰŰŰNK!!! 😮))pbs.twimg.com/tweet_video/CT6MkkDUYAANpds.mp4
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Sajnos mégsem tudjuk adni a Cards meccset, elnézést mindenkitőlkááár, pedig már úgy beleéltem magam... :o((
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Sajnos mégsem tudjuk adni a Cards meccset, elnézést mindenkitől
több mint 9 éve
Utánozós!! 8-PNagyon királyul mutat a köbambi alatt 😀
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
íme a meglepi :o))elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!szuper! oda szól a jegyem, ott a helyem :o)) lesz majd egy meglepim...
Löfli
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
nem, ismerősömé, de a bowl.hu-val közösen csináljuk a meccsnézéseket, és próbáljuk felfuttatni a helyet 😀elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!Saját vendéglő, hogy ennyire reklámozod? 😊 Mennék, de sajna elég messze táborozok onnan. 😊
Löfli
Leon78
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Szevasztok, Powers sérülése hogy áll? Fog játszani a hétvégén?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!szuper! oda szól a jegyem, ott a helyem :o)) lesz majd egy meglepim...
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ha már itt tartunk, lesz egy pár játékos akiket valahogy itt kellene tartani. A fontosabb FA-k. :Powers, Johnson, Massie, C. Johnson, Bethel, Jaron Brown, Jefferson, Stanton, Leach talán.
Gondolom Massie sorsa már eldőlt azzal, hogy OT-t draftoltunk első körben, de a sacondary-ből jó lenne minél több játékossal hosszabbítani. Talán apróért lehetne megtartani Brown-t, ( mégiscsak ismeri a rendszert ), és Leach-et, aki már hozzá nőtt a csapathoz. Stantont nem tudom akarjuk e marasztalni, talán nem. Én megtartanám Bethelt, Jeffersont, és R. Johnsont is, ha lehetne. Ésdraftolnék egy szuper CB-t Powers helyett minimum a 2. körben. 😊
Tényleg mennyire lehet tudni, hogy mely posztokon lesz erős a 2016-os draft osztály.
több mint 9 éve
elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!
több mint 9 éve
ráadásul Johnson szerződése lejár az év végén, nem lesz egyszerű megtartani 😕Hát ennyiért nem fog maradni az biztos, mint amennyiért most játszik.
Löfli
több mint 9 éve
ráadásul Johnson szerződése lejár az év végén, nem lesz egyszerű megtartani 😕
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
ez itten a reklám helye :o))"No team in NFL has more INTs than Cardinals (13). Rashad Johnson leads the way with 4."
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
harras
515
Csak a Hókszot oda-vissza, az a lényeg 😊Jaja. Meg a Lúiznak visszavágni.
csongi