Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Jaja.... pont most matekoztam ESPN-en. A PO-hoz még kell 2 meccs... a 2. seedhez meg csak egyet veszíthetünk maximum....silent7939az ő matekjuk szerint 50% az esélyünk a 2. seedhez :o)
www.playoffstatus.com/nfl/nfcstandings.html
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Jaja.... pont most matekoztam ESPN-en. A PO-hoz még kell 2 meccs... a 2. seedhez meg csak egyet veszíthetünk maximum....jó, de már nincs AFC Northos meccs, a többi ellenfelet meg kéne verni az NFC 2. seedhez 😀Ezt már buktad 😊inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
PP sem edzett ma és lehet csak pénteken fog egy picit.
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
Löfli
silent7939
Löfli
több mint 9 éve
jó, de már nincs AFC Northos meccs, a többi ellenfelet meg kéne verni az NFC 2. seedhez 😀Ezt már buktad 😊inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
Löfli
silent7939
több mint 9 éve
Ezek a sérülések alkalmat adnak a fiataloknak hogy meccsrutint szerezzenek.Szóval ez kvázi egy Ligakupa meccs lesz? 😊
Fucu
több mint 9 éve
Azért ne legyünk már ennyire magabiztosak.A 49erst nem szabad lebecsülni. Hiába Gabbert az irányító és Rawls 200 yardot futott ellenük.
Ezek a sérülések alkalmat adnak a fiataloknak hogy meccsrutint szerezzenek.
több mint 9 éve
Ezt már buktad 😊inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
Löfli
több mint 9 éve
inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
több mint 9 éve
Belefér, de szerintem a Niners meg a Rams jelenlegi formáját tekintve akkor is hoznunk kéne ezt a következő két meccset ha Palmernek bekötjük a szemét, a D meg csak 9 emberrel áll fel. 😊Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
több mint 9 éve
Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
több mint 9 éve
Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
több mint 9 éve
Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
több mint 9 éve
de, a Friscóval játszunk 😛Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
több mint 9 éve
Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
több mint 9 éve
Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
több mint 9 éve
Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.PP sem edzett ma és lehet csak pénteken fog egy picit.
több mint 9 éve
4l3x
230
Nem, de ezentúl odafigyelek erre! 😊Ezen a fórumon megengedhetetlenek az elírások, nem tudtad? 😊Ha tudtam volna, hogy ez még mindig téma lesz, akkor jobb kifogást találok. Hirtelen akkor ez jött, ennyi. 😊A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
csongi
4l3x
csongi
több mint 9 éve
Ezen a fórumon megengedhetetlenek az elírások, nem tudtad? 😊Ha tudtam volna, hogy ez még mindig téma lesz, akkor jobb kifogást találok. Hirtelen akkor ez jött, ennyi. 😊A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
csongi
4l3x
több mint 9 éve
4l3x
230
Ha tudtam volna, hogy ez még mindig téma lesz, akkor jobb kifogást találok. Elírtam, csúnyán...A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
csongi
Szerkesztette: 4l3x
több mint 9 éve
A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
Szerkesztette: csongi
több mint 9 éve
Keim ilyenkor már nem szed fel játékosokat, akik a kezdő közelébe kerülnének. Nincs idő megtanulni a playbookot. Ráadásul pont abból a Jetsből küldték el ahol Bowles rendszerébő bukott ki és ugye Betcher is hasonlót futtat nálunk. Szóval nem jön Coples.
több mint 9 éve
Elvileg felszedhető mivel cutolták.... hogy mennyit kellene fizetni neki az megeggyezés kérdése. Ha nem lesz rá kereslet akár még némi apróért is jöhetne... kicsit több mint 5M van asszem.
több mint 9 éve
Szerintetek nem lenne érdemes rámenni Quinton Coples játékjogára? Mondjuk nem tudom mennyit kéne neki fizetni, és egyáltalán beleférne e, de talán egy próbát megérne. Az irányító siettetésben hozhatna némi fejlődést talán.
több mint 9 éve
4l3x
230
Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
több mint 9 éve
Dec 11-én Football Life: Bruce Arians! www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000586609/A-Football-Life-Bruce-Arians-preview