NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
196
20
19:00
New York Jets - New England Patriots
133
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
95
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
79
18
RedZone week 17
38
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
5
4
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
kezdek izgulni a rájátszás miatt, ma olyat álmodtam, hogy 50-34-re kikaptunk a Seahawkstól 😀 aztán reggel rájöttem, hogy mi a Seattle-el max az NFC döntőben játszhatunk, addig nyugi 😀Ez beteges😀
Löfli
több mint 9 éve
kezdek izgulni a rájátszás miatt, ma olyat álmodtam, hogy 50-34-re kikaptunk a Seahawkstól 😀 aztán reggel rájöttem, hogy mi a Seattle-el max az NFC döntőben játszhatunk, addig nyugi 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Persze 😊Én annak örülnék ha elkaphatnánk a Seattle-t a PO-ban. Ha jól gondolom az a konferencia döntőben jöhet össze. Vidékről is felmennék azért egy közös meccsnézésre. Meg utána nyilván a SB-ra is....(2 nap szabi, legyen úgy)Addig el kell jutni..... Nekik is es nekunk is
harras
silent7939
De szerintem mi nagyon jók vagyunk és ők is.😀
több mint 9 éve
Én is mennék!még a neked csak dezsőt mondanám, ami mondjuk nem olcsó, de jó. de oda foglalni kell majd előreigen, ezt mondták ők is, amikor rákérdeztem, hogy adják-e az ARI meccset :o)
Löfli
Neked Csak Dezső: "Szia, adjuk aha. Ha majd lesz pontos szam, akkor ird meg es foglalok nektek asztal(oka)t"
szóval akkor szerintem legyen a Neked Csak Dezső Gasztrokocsma (Dohány utca 7.) jövőhét szombat, mondjuk 22:30-tól, hogy képben legyen a Pats meccs is :o))
ki jönne?
jelentkezési határidő jövőhét hétfő 24:00, kedden foglalom az asztalt.
Cardinalis
több mint 9 éve
Én annak örülnék ha elkaphatnánk a Seattle-t a PO-ban. Ha jól gondolom az a konferencia döntőben jöhet össze. Vidékről is felmennék azért egy közös meccsnézésre. Meg utána nyilván a SB-ra is....(2 nap szabi, legyen úgy)Addig el kell jutni..... Nekik is es nekunk is
harras
több mint 9 éve
Én annak örülnék ha elkaphatnánk a Seattle-t a PO-ban. Ha jól gondolom az a konferencia döntőben jöhet össze. Vidékről is felmennék azért egy közös meccsnézésre. Meg utána nyilván a SB-ra is....(2 nap szabi, legyen úgy)
több mint 9 éve
összes idei TD-nk egy videón: www.azcardinals.com/videos/videos/TD-Montage---All-Cardinals-Touchdowns-from-2015/c59f6c0c-2513-49e2-ac35-183b978fff4fszerencsére hosszú videó 😀

Don't blink!
több mint 9 éve
Matyi és PP bekerült az All-Pro csapatba.
több mint 9 éve
Csak az asszony meg ne tudja..😊Es en is.... Kemeny leszek mert nem veszek ki szabit ☺én is, nyilván 😊ki jönne?I'm in.
Cardinalis
Fucu
Löfli
silent7939
több mint 9 éve
Es en is.... Kemeny leszek mert nem veszek ki szabit ☺én is, nyilván 😊ki jönne?I'm in.
Cardinalis
Fucu
Löfli
több mint 9 éve
én is, nyilván 😊ki jönne?I'm in.
Cardinalis
Fucu

Don't blink!
több mint 9 éve
Goodwin megy a Bucshoz HC állásinterjúra.Hogy őszinte legyek nem tojtam be hogy elveszítjük.
több mint 9 éve
ki jönne?I'm in.
Cardinalis
több mint 9 éve
még a neked csak dezsőt mondanám, ami mondjuk nem olcsó, de jó. de oda foglalni kell majd előreigen, ezt mondták ők is, amikor rákérdeztem, hogy adják-e az ARI meccset :o)
Löfli
Neked Csak Dezső: "Szia, adjuk aha. Ha majd lesz pontos szam, akkor ird meg es foglalok nektek asztal(oka)t"
szóval akkor szerintem legyen a Neked Csak Dezső Gasztrokocsma (Dohány utca 7.) jövőhét szombat, mondjuk 22:30-tól, hogy képben legyen a Pats meccs is :o))
ki jönne?
több mint 9 éve
még a neked csak dezsőt mondanám, ami mondjuk nem olcsó, de jó. de oda foglalni kell majd előreRácskert: "Sajnos az éjjeli idősávokban lévő meccsekre nincs lehetőség."Kéne szervezni egy meccsnézést a PO körre!engem is érdekelne a dolog,
Rajta vagytok?
silent7939
Löfli, Rácskert? csapó kettő... ;o))
Cardinalis
Cardinalis

Don't blink!
több mint 9 éve
Rácskert: "Sajnos az éjjeli idősávokban lévő meccsekre nincs lehetőség."Kéne szervezni egy meccsnézést a PO körre!engem is érdekelne a dolog,
Rajta vagytok?
silent7939
Cardinalis
több mint 9 éve
Benne vagyok a közös meccsnézésben. Az mondjuk annyira nem bánom hogy nem a Brasilba megyünk. 😊Cairo Santos nem termelt elég nézőt nekik az alapszakaszban
Fucu
több mint 9 éve
Benne vagyok a közös meccsnézésben. Az mondjuk annyira nem bánom hogy nem a Brasilba megyünk. 😊
több mint 9 éve
kéne egy jó hely... a tavalyi PO-os krimónk, a Brasil söröző sajna megszűnt...De n csak meghírdesd hanem szervezd is meg 😀 Akár az ellenfél csapat fanjait is bevonhatnánk ha tudjuk ki lesz az.... (sztem Redskins)Kéne szervezni egy meccsnézést a PO körre!engem is érdekelne a dolog,
Rajta vagytok?
silent7939
Cardinalis
silent7939
Szerkesztette: Cardinalis
több mint 9 éve
De n csak meghírdesd hanem szervezd is meg 😀 Akár az ellenfél csapat fanjait is bevonhatnánk ha tudjuk ki lesz az.... (sztem Redskins)Kéne szervezni egy meccsnézést a PO körre!engem is érdekelne a dolog,
Rajta vagytok?
silent7939
Cardinalis
több mint 9 éve
Kéne szervezni egy meccsnézést a PO körre!engem is érdekelne a dolog,
Rajta vagytok?
silent7939
több mint 9 éve
csak a játékosokat meg a logót kell kicserélni, hajrá :o))csináltam egy A4-es nyomtatható ARI rosteres 2016-os naptár, ha tecccik, használjátok egészséggel :o))Patseset nem akartál véletlenül? 😀
drive.google.com/file/d/0BwWgLoa8XiXDZzFxNkVmeE1jUGM/view
Cardinalis
Wyatt
több mint 9 éve
Kéne szervezni egy meccsnézést a PO körre!Rajta vagytok?
több mint 9 éve
csináltam egy A4-es nyomtatható ARI rosteres 2016-os naptár, ha tecccik, használjátok egészséggel :o))Patseset nem akartál véletlenül? 😀
drive.google.com/file/d/0BwWgLoa8XiXDZzFxNkVmeE1jUGM/view
Cardinalis

több mint 9 éve
A PFF-nél Palmer, Fitz, Peterson és Mathieu az első, míg Bethel a második csapatba került a 2015-ös All Pro listájukon.