Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyetértek. A legjobb szezonstatjai:Továbbra is tartom, hogy nem lenne első.Na akkor egy kis stat. :Az All-Time listát nem hiszem, de tuti top5 lenne.Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.Igazából, amilyen hányatott sorsa van szeretett csapatunknak, én már semmin sem fogok meglepődni.
Fucu
Fitzre visszatérve, érdemes belegondolni, hogy milyen űr számokat produkált volna, ha mondjuk nem csak 3 évig van normális irányítója, hanem mondjuk 12 évet lehúz egy Rodgers, vagy egy Manning, esetleg egy Brees mellett. Szerintem elkapásokban, yardokban, TD-k-ben is vezetné az all time listákat. 😊
Leon78
Fucu
www.pro-football-reference.com/leaders/rec_td_career.htm
www.pro-football-reference.com/leaders/rec_yds_career.htm
Leon78
Fucu
yard: 1431 --> ebből 16 teljes szezon kellett volna, hogy első legyen a listán, sérülés és minden ilyesmi nélkül
TD: 13 --> ebből 15 szezon meg pár meccs kellett volna
Rice szerintem letaszíthatatlan mindkét kategóriában.
több mint 9 éve
Íme egy remek cikk Peter Kingtől, Palmer hogyan készül egy mérkőzésremmqb.si.com/mmqb/2015/11/17/nfl-carson-palmer-arizona-cardinals-inside-game-plan
holnap jön a második rész.
több mint 9 éve
Továbbra is tartom, hogy nem lenne első.Na akkor egy kis stat. :Az All-Time listát nem hiszem, de tuti top5 lenne.Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.Igazából, amilyen hányatott sorsa van szeretett csapatunknak, én már semmin sem fogok meglepődni.
Fucu
Fitzre visszatérve, érdemes belegondolni, hogy milyen űr számokat produkált volna, ha mondjuk nem csak 3 évig van normális irányítója, hanem mondjuk 12 évet lehúz egy Rodgers, vagy egy Manning, esetleg egy Brees mellett. Szerintem elkapásokban, yardokban, TD-k-ben is vezetné az all time listákat. 😊
Leon78
Fucu
Leon78
több mint 9 éve
Na akkor egy kis stat. :Az All-Time listát nem hiszem, de tuti top5 lenne.Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.Igazából, amilyen hányatott sorsa van szeretett csapatunknak, én már semmin sem fogok meglepődni.
Fucu
Leon78
Fucu
több mint 9 éve
Az All-Time listát nem hiszem, de tuti top5 lenne.Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.Igazából, amilyen hányatott sorsa van szeretett csapatunknak, én már semmin sem fogok meglepődni.
Fucu
Leon78
több mint 9 éve
Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.Igazából, amilyen hányatott sorsa van szeretett csapatunknak, én már semmin sem fogok meglepődni.
Fucu
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
alkalomadtán ugye Fitz visszavonulásán majd nem fogunk meglepődni, de azért hiányozni fog, ennek a kissrácnak is :o))THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Csak nehogy meglepődjön itt mindenki ha BA sikeres szezon után vagy jövő szezon végén azt mondja hogy visszavonul.
több mint 9 éve
Én ettől nem félek.... BA-nak nagyon jó szeme van az irányítókhoz és van egy olyan érzésem hogy hamarosan korai körben fogunk QB-t hozni, hogy meglegyen a CP pótlék 😊még egy érdekes adat: az idei 9 meccsen hétszer sikerült minimum 400+ total yardot szerezni. 2010 és 2014 között mindössze hat (!) mérkőzésen sikerült ilyen számokat hozni 😀Nem vitás, hogy megint egy "Warner érát" élünk, kár hogy ilyen nyugdíjhoz közeli irányítókkal sikerül ez mindig. Egyszer beeshetne majd hozzánk is egy fiatal Rodgers, Dalton vagy akár Wilson, akit szépen évekre fel lehet építeni.
Löfli
csongi
több mint 9 éve
kellett nektek elküldeni Logan Thomast :'Dmég egy érdekes adat: az idei 9 meccsen hétszer sikerült minimum 400+ total yardot szerezni. 2010 és 2014 között mindössze hat (!) mérkőzésen sikerült ilyen számokat hozni 😀Nem vitás, hogy megint egy "Warner érát" élünk, kár hogy ilyen nyugdíjhoz közeli irányítókkal sikerül ez mindig. Egyszer beeshetne majd hozzánk is egy fiatal Rodgers, Dalton vagy akár Wilson, akit szépen évekre fel lehet építeni.
Löfli
csongi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
még egy érdekes adat: az idei 9 meccsen hétszer sikerült minimum 400+ total yardot szerezni. 2010 és 2014 között mindössze hat (!) mérkőzésen sikerült ilyen számokat hozni 😀Nem vitás, hogy megint egy "Warner érát" élünk, kár hogy ilyen nyugdíjhoz közeli irányítókkal sikerül ez mindig. Egyszer beeshetne majd hozzánk is egy fiatal Rodgers, Dalton vagy akár Wilson, akit szépen évekre fel lehet építeni.
Löfli
több mint 9 éve
még egy érdekes adat: az idei 9 meccsen hétszer sikerült minimum 400+ total yardot szerezni. 2010 és 2014 között mindössze hat (!) mérkőzésen sikerült ilyen számokat hozni 😀
több mint 9 éve
a nap statisztikája: 1960 óta 47 kezdő irányító volt a Cardinalsban, mindössze 6-nak van 50%-nál jobb mérlege, abból kettő most is a rosteren van. Palmer (23-8), Stanton (5-3)
több mint 9 éve
4l3x
230
Ebből látszik, hogy verhetőek. Majd le lesz hűtve a kedélyük 😊Petey tuti be van rúgva azért ír ilyeneket. 😀Tuti be lesznek pipázva, csak nehogy nekünk jöjjenek feszítővassal, hegesztőpisztollyal. 😊
SPOILER!!
| Azért annyira nem örülök hogy kikapott a Bengals mert így győzelemre éhesebbek lesznek vasárnap. |
Fucu
csongi
több mint 9 éve
Petey tuti be van rúgva azért ír ilyeneket. 😀Tuti be lesznek pipázva, csak nehogy nekünk jöjjenek feszítővassal, hegesztőpisztollyal. 😊
SPOILER!!
| Azért annyira nem örülök hogy kikapott a Bengals mert így győzelemre éhesebbek lesznek vasárnap. |
Fucu
több mint 9 éve
Petey tuti be van rúgva azért ír ilyeneket. 😀SPOILER!!
több mint 9 éve
nem vagyok én olyan rossz 😊 csak szeretek tresselni Silenttel és Fucuval már évek óta 😀 majd megszokod.Le a kalappal 😊Ez szép volt. Minden korábbi cinikus megjegyzésedet kompenzáltad most ezzel a kommenttel 😊
de jó lenne azért Ficit és Palmert látni hogy megnyerik az SB-t. maximálisan kijárna
petey
csongi
de remélem jövőre el lesztek pitsázva 😛
ez szerintem jobb volt mint Stanton tánca
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--hp2dyvMt--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/1521782055748225097.gif
több mint 9 éve
Le a kalappal 😊Ez szép volt. Minden korábbi cinikus megjegyzésedet kompenzáltad most ezzel a kommenttel 😊
de jó lenne azért Ficit és Palmert látni hogy megnyerik az SB-t. maximálisan kijárna
petey
több mint 9 éve
Le a kalappal 😊de jó lenne azért Ficit és Palmert látni hogy megnyerik az SB-t. maximálisan kijárna
több mint 9 éve
Akkor minden rendben vele,szerencsere.Ritka ilyesztő volt hogy nem mozgott.
több mint 9 éve
4l3x
230
Gratulálok ez szép munka volt. Asszem megvan az NFCW champion!Elengedett arra párat...
Csak futva néztem végig a meccset, nem tudom hogy csak érzés, vagy tényleg, de mintha Palmer sokat dobott volna Shermanre?
diverdoc
több mint 9 éve
Gratulálok ez szép munka volt. Asszem megvan az NFCW champion!Csak futva néztem végig a meccset, nem tudom hogy csak érzés, vagy tényleg, de mintha Palmer sokat dobott volna Shermanre?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Iupati állapota?pár perces kép:
Janek
Még tegnap kiengedték a kórházból és a csapattal együtt utazott vissza Glendalebe.