NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
25
10
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
10
8
22:05
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
nem rossz statok 😊 twitter.com/AZ_Helm/status/681343133771259904
twitter.com/CardsMarkD/status/681265161978687488
twitter.com/CardsMarkD/status/681299917588054017

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nem akarok telhetetlen lenni, de jó lenne megcsípni az első kiemelést. Igazából ha jól megnézzük, már csak a Carolinának van veszteni valója, ráadásul a Bucs bele fog adni apait anyait, úgyhogy lehet reménykedni.....
több mint 10 éve
Jo volt vegre latni hogy mi van ebben a csapatban D# oldalon is. Kicsit felek nehogy kizokkenjunk a kovetkezo hetekben, talan most a viszonylag keves serules miatt elbirta volna a csapat a folyamatos terhelest es lenduletet, de ne legyen igazam.Egyebkent ennek kapcsan jut eszembe, szinte az osszes meccs utan jart eddig a hetfo-kedd pihi, ez mennyire megszokott az NFL-ben? A kevesbe jol meno csapatoknal is ez a menetrend? Nekem picit soknak tunik elso ranezesre, de ugy nez ki eredmenyes 😊
több mint 10 éve
Grat srácok! Ha valamilyen csoda folytán mi nem vernénk szénné mindenkit a POban akkor jövök a bandwagonra. : D
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Ja.... a bünti meg megvolt az arcoskodásért 😀Érdemes még megemlíteni Mr Görény Clay Matthews-t. Mondanám, hogy sportszerűen felhúzta Palmert, de ez nem igaz. 😊Ugyan már. Az ilyen zrikálás belefér. Én is megmosolyogtam az esetet. 😊
Leon78
Fucu
több mint 10 éve
Érdemes még megemlíteni Mr Görény Clay Matthews-t. Mondanám, hogy sportszerűen felhúzta Palmert, de ez nem igaz. 😊Ugyan már. Az ilyen zrikálás belefér. Én is megmosolyogtam az esetet. 😊
Leon78
több mint 10 éve
NFC-s kedvenc csapatom a Cardinals lett (nem, nem, kurvára nem bandwagon, a tavalyi Wild Card meccsen kezdtem grukkolni az Arizonának, amikor már a 4. irányítótok volt pályán) Gratulálok a győzelemhez, és a D# égész végig Rodgers/Tolzien a földönt játszott, Palmer remekül játszott az INTen Kívűl csak az a fumbli volt a baj, de az már nem számított igazán. Az 1. negyedben egyedül Johnson elkapás és futása volt nagy, egyébként puntolgattak a csapatok. Aztán Labdátszerzett Powers kétszer (ebből ugye mindkettő TD lett, egyiket ő maga vitte vissza, másikat az o# vitte végig), Dwight Freeney is FUMBLI Return TD szerzett, és Calais Campbell megduplázta Sackjainek számát. Fitz elkapott egy TD passzt, és még egyet asszem Brown. Nagyon jó ez a csapat, tényleg gratula, hogy a GB-t így szétszedték, és végig a ST Pro Bowler Bethel védekezett az először James Joneson, a meccs vége felé DaVante Adamsan, és jól játszott. Mathieu-t remekül pótolták, de nekem hiányzik a játéka, majd jövőre ő is visszatérGo Cards (még mindig nem bandwagon)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Érdemes még megemlíteni Mr Görény Clay Matthews-t. Mondanám, hogy sportszerűen felhúzta Palmert, de ez nem igaz. 😊
több mint 10 éve
Gratula a csapathoz. Hosszú PO menetelést kívánok.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Véleményem szerint addig kell Palmert fenn tartani, amíg van esély az 1. kiemelési helyre. Amint ez nem tűnik elérhetőnek, jöhetnek a cserék, az utsó héten. A meccs egyszerűen tökéletes volt. A védelem szanálta a Packers támadóit, nem volt nagyon momentumuk sem. A támadó sorunk pedig szétzilálta az ellenfél védelmét. Felhívnám a figyelmet a tartalékos D-re, amely még így is dominálni tudta az ellenfél támadó szekcióját, arról már nem is beszélve, hogy a védelemben gyakorlatilag csak a koordinátorok, és a szertárosok nem játszottak a meccsen.
A támadóknál nem lehet nem észrevenni David Johnson játékát. Ha jól emlékszem a draftolása után sokan azon a véleményen voltak, hogy jó jó, gyors, de könnyen leviszik, nem tud talpon maradni. Ehhez képest már Lynch-hez hasonlítgatják, és Beast módot emlegetnek vele kapcsolatban. 😊 Nagyon beindult a srác. Floyd-ról, Ftz-ről, meg a többiekről már nem is beszélek, egyszerűen fantasztikus ez a támadó egység. csak remélni tudom, hogy sokáig együtt marad ez a gárda.
több mint 10 éve
A sorsolásunk nem is volt túl kecsegtető egy 13-2-es szezonhoz a 16 hétig bezárólag, de örülök, hogy nem lett igazam. 😊Nem találom a szavakat.és te mondtad, hogy idén nem lesz jobb a mérlegünk a tavalyinál 😛
Palmer eladott labdája és Kerwyn Williams fumbleja. Ennyi negatívumot tudok mondani.
13-2!! Első körös pihenő először 1990 óta. Beszarás.
Jövő héten Palmer játszhat maximum egy félidőt, aztán darálja Stantont a Seahawks védelme.
Fucu
"Várható mérleg: 11-5. Nem folytatódik a sorozat, a 2013-as 10, majd a 2014-es 11 győzelem után 2015-ben 12 győzelemmel, de a tavalyi mérleget megismételhetik."
Löfli
több mint 10 éve
A tegnapi este margójára: Nagyon boldog vagyok a kiemelésnek és annak, hogy a csapat ennyire effektíven játszott. Kicsit féltem Palmert, hogy nehogy az utolsó meccsen a sérüljön meg, de nem engedném el a meccset sem, hátha meglesz az első kiemelés. Kicsit ambivalens érzéseim vannak. Viszont eltekintve Palmer interceptionjétől és a fumbletől (egyikből sem jöttünk ki rosszul) a csapat nagyon jól játszott és megvan egy hatalmas nagy győzelem, ezt a töltést meg kell őrizni a Super Bowl végéig. 😊
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Tényleg Gratula! Az egész csapat úgy ahogy van rendben van. Félelmetes, a rájátszás durvább lesz, akkor jaj annak a csapatnak amelyik a Cardinalst kapja!
több mint 10 éve
Nem találom a szavakat.és te mondtad, hogy idén nem lesz jobb a mérlegünk a tavalyinál 😛
Palmer eladott labdája és Kerwyn Williams fumbleja. Ennyi negatívumot tudok mondani.
Jövő héten Palmer játszhat maximum egy félidőt, aztán darálja Stantont a Seahawks védelme.
Fucu
"Várható mérleg: 11-5. Nem folytatódik a sorozat, a 2013-as 10, majd a 2014-es 11 győzelem után 2015-ben 12 győzelemmel, de a tavalyi mérleget megismételhetik."

Don't blink!
több mint 10 éve
Nem találom a szavakat.Palmer eladott labdája és Kerwyn Williams fumbleja. Ennyi negatívumot tudok mondani.
több mint 10 éve
9!!!! sack 😀 azért azt a kurva safetyt befújhatták volna

Don't blink!
több mint 10 éve
Le a kalappal Srácok! Nagyon durva a védelmetek ma! 😉 Sok sikert a playoff-ban!NFC ágon no1 contender a Cards.
GBElite81
több mint 10 éve
Le a kalappal Srácok! Nagyon durva a védelmetek ma! 😉 Sok sikert a playoff-ban!
több mint 10 éve
azért a rájátszásban majd egy kicsi jobban meg kéne szerveznünk ezt a közös meccsnézést... de ha hasonlóan nem sikerül majd, azt sem fogom nagyon bánni, ha egy kőbányai krimóbán kell bebasznom egyedül, de legalább a csapat ilyen jól szerepeljen!!!! :o))
több mint 10 éve
Nem lesz meccsnézés a Rácskertben, gyertek a Neked csak Dezsőbe, dohány utca 7

Don't blink!
több mint 10 éve
Sorry srácok de a ma esti közös meccsnézést ki kell hagynom. Most értem haza és eddig 6 órán keresztül varrták a karomat és kicsit kivan. Igy itthonrol szurkolom ki a győzelmet 😊
több mint 10 éve
Hála Istennek ma estére még szabaddá tudtam magam tenni (a csapatért bármit), így ha nem is közös meccsnézésen, de itt a fórumon jelen tudok lenni, hogy kiszurkoljuk a szabad hétvégét. 😊
több mint 10 éve
A jó öreg Vic Ketchman szerint a Cardinals jelenleg az NFL legjobb csapata(a videó végén hangzik ez el tőle).! www.packers.com/media-center/videos/Packers-at-Cardinals--Final-Thoughts/d01433e1-16cc-4179-a6b9-999990e719c9
több mint 10 éve
Lehet hogy en is tudok menni, hatha ennyien mar kiszurkoljuk a BYE-t 😊