Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
harras
515
Egymás után két SNF-et játszunk! Áttették a Bengals elleni meccsünket főműsoridőbe, nem tudom hogy ez jó vagy rossz 😀Ha tudom tévében nézni akkor jó. 😊
Löfli
több mint 9 éve
Egymás után két SNF-et játszunk! Áttették a Bengals elleni meccsünket főműsoridőbe, nem tudom hogy ez jó vagy rossz 😀
több mint 9 éve
ha két hét múlva nyer a Seahawks ellenünk, akkor azért ők is a seggünkben lesznek rendesen...tuuudom sok értelme nincs, de azért kíváncsi voltam és összesítettem a 8-8 ellenfelünk jelen állás szerinti mérlegét:A csoportot hozni kell, nincs mese. Erre ekkora esély nem sokszor van. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy a Rams lesz a nyomunkban féltávnál.
BYE előttiek: 21-41
BYE utániak: 35-24
hááát, hogy is mondjam, lesz izgulnivalónk rendessssen... :o)
Cardinalis
harras
több mint 9 éve
harras
515
tuuudom sok értelme nincs, de azért kíváncsi voltam és összesítettem a 8-8 ellenfelünk jelen állás szerinti mérlegét:A csoportot hozni kell, nincs mese. Erre ekkora esély nem sokszor van. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy a Rams lesz a nyomunkban féltávnál.
BYE előttiek: 21-41
Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
tuuudom sok értelme nincs, de azért kíváncsi voltam és összesítettem a 8-8 ellenfelünk jelen állás szerinti mérlegét:BYE előttiek: 21-41
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
A meccsről annyit, hogy megnyugtató hogy ennyi turnoverrel is meccset tudunk nyerni, az viszont aggasztó, hogy a bye után szinte csak olyan csapatok jönnek, akik ellen egy is sok lesz.A szezon első felét azt hiszem elég ezzel összefoglalni:
6-2, +110 point differential (2nd), 32 TD (1st).
több mint 9 éve
Na kicsit rapihenve a tegnapi izgalmakra:Valami botrány volt megint az első félidő, mind a védelem mind a támadók oldalán. Ha nem a Browns az ellen ez csúnya nagy zakó lett volna.
Mint az eredménykövetőben is írtam, nekem az tűnt fel hogy az utóbbi 3-4 meccsen Betcher teljesen más D filozófiát nyomat mint a szezon elején. Teljesen eltűntek a DB blitzek, amikkel elég jól operáltunk eleinte, a fal meg képtelen nyomást generálni.
Az O részéről botrányos ez a sok labdavesztés.... CJ tegnap Hightoweri magasságokba emelkedett a FB-jeivel....
Ami bíztató volt az Nelson játéka... nem semmi a kiscsávó, bár volt 1-2 play ahol rossz routot futott, de ettől függetlenül egész faszán pótolta Smokey-t 😊
Nem akarok túlzottan negatív lenni mert a W az W, a 6-2 az 6-2, de a bye weeken lesz mit rendbetenni.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Azért csak csinált INT-t meg FF-t, nem beszélve az utóbbi meccseiről.Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.Arra a DRC-re gondolsz, aki a Giants védelem egyik oszlopaként asszisztálja végig Brees 500+ yardját és 7 TD-jét? 😊
Ka'deemCarey25
somoskovig
több mint 9 éve
Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.Itt van Matyi és PP, nem igazán hiányzik DRC ide.
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.Arra a DRC-re gondolsz, aki a Giants védelem egyik oszlopaként asszisztálja végig Brees 500+ yardját és 7 TD-jét? 😊
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
megérdemelt a győzelem, de csak a második félidőben látott játék alapján... 😊
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.
több mint 9 éve
A legjobbak <333
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Legyen taps 😊Legyen taps 2.0 :o))
www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
silent7939
www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-quarterbacks-entering-week-8/
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Legyen taps 😊www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
több mint 9 éve
Powers biztos kihagyja a Browns elleni meccset, a Seahawks ellen viszont már valószínű, hogy bevethető lesz.Okafor meg game-time decision lesz.
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
"CJ went on to give his team a two-score lead late in the third quarter, setting up an easy field goal with the only 62-yard play in history that featured the runner sitting in a nose tackle's lap for nearly a full second."lol
több mint 9 éve
Gondoltam hogy szoros lesz, még egy vereségen sem lepődtem volna meg a meccs előtt.De a spec team remélem összekapja magát a clevelandi túrára, mert ők tették igazából szorossá. Missed FG és extra pont, blokkolt punt...
És azért az offense sem hengerelt, egy elég gyenge védelem ellen.
Mindegy, a W a lényeg.
több mint 9 éve
gedam
5 906
mindegy vszeg így is- úgy is kikaptunk volna, csak az én kedvemet vették el attól, hogy végignézzem a meccset.Múlt héten meg annyira akarták meccsben tartani a Steelers-t a bírók (nehogy már hazamenjenek a nézők a szünetben), hogy a végén kikaptunk. Persze nektek ez így duplán rossz.GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
Cardinalis
gedam
Hat éve nézek csak NFL-t, próbálom elfogadni, hogy a zebra a hazai pálya tartozéka, meg néhány csapatnál el van náluk tolva a csúszka.
harras
több mint 9 éve
harras
515
Múlt héten meg annyira akarták meccsben tartani a Steelers-t a bírók (nehogy már hazamenjenek a nézők a szünetben), hogy a végén kikaptunk. Persze nektek ez így duplán rossz.GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
gedam
Hat éve nézek csak NFL-t, próbálom elfogadni, hogy a zebra a hazai pálya tartozéka, meg néhány csapatnál el van náluk tolva a csúszka.
Szerkesztette: harras
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
nekünk könnyebb...GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
gedam
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
gedam
5 906
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
több mint 9 éve
harras
515
A meccs legelejéről lemaradtam, de amúgy végignéztem.Szerintem kiváló a védelem és örvendetesen sok lábon áll a támadás. Ehhez képest tényleg, mintha a nehéz pillanatokat nem vennénk jól. Nagy rangadókon ezekre is fel kell készülni agyban.
De annak nagyon örülök, hogy egy győzelemért virrasztottam.
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
THIS IS THE WAY