NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
25
10
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
10
8
22:05
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
szuper! akkor jó eséllyel már hárman is leszünk :o)) küldtem a számom, GO CARDS! :o))
több mint 10 éve
Fasza... Lehet hogy en is. Priviben a szamodat dobd mar at es megcsorgetlek ha ott vagyokHolnap ki jön meccset nézni? És mikor indul az esemény?én tuti megyek! a kiírás szerint már 7től indul a mandula, jó eséllyel az első meccset is már ott nézném :o))
silent7939
"Kellemes karácsony utáni, szilveszter előtti forraltborozós, pálinkázgatós este egy kis ámerikai focival megspékelve, ízlés szerint tálalva. Egészségünkre! 😊
19:00 New York Jets - New England Patriots
22:30 Arizona Cardinals - Green Bay Packers
(Rácskert, Dob utca 40, Budapest, 1072)"
www.facebook.com/events/979355915470928/
Cardinalis
több mint 10 éve
Holnap ki jön meccset nézni? És mikor indul az esemény?én tuti megyek! a kiírás szerint már 7től indul a mandula, jó eséllyel az első meccset is már ott nézném :o))
silent7939
"Kellemes karácsony utáni, szilveszter előtti forraltborozós, pálinkázgatós este egy kis ámerikai focival megspékelve, ízlés szerint tálalva. Egészségünkre! 😊
19:00 New York Jets - New England Patriots
22:30 Arizona Cardinals - Green Bay Packers
(Rácskert, Dob utca 40, Budapest, 1072)"
több mint 10 éve
Holnap ki jön meccset nézni? És mikor indul az esemény?
több mint 10 éve
Sziasztok!Üdv köztünk
Nem a karácsonyi szentlélek szállt meg és nem is a bandwagonra szeretnék felülni, hanem egyszerűen csak a Arizona állam csapatai iránt érzett elköteleződésem miatt, de első bejegyzésemmel itt a fórumon:
Hajrá Cards! ÉS: Boldog Karácsonyt! 😊
Honey Badger
több mint 10 éve
Sziasztok!Nem a karácsonyi szentlélek szállt meg és nem is a bandwagonra szeretnék felülni, hanem egyszerűen csak a Arizona állam csapatai iránt érzett elköteleződésem miatt, de első bejegyzésemmel itt a fórumon:
Hajrá Cards! ÉS: Boldog Karácsonyt! 😊
Szerkesztette: Honey Badger
több mint 10 éve
Boldog fenyot minden Cards es NFL fannak 😊
több mint 10 éve
Bucannon lett a hét védőjátékosa az NFC-ben 😊Ramentem az iventre
ő már az 5. Cards játékos idén, aki hét játékosa elismerést kap (DJohnson, Fitz, Matyi, CatMan)
Rácskert FB-event, gyertek meccset nézni!
Löfli
több mint 10 éve
Bucannon lett a hét védőjátékosa az NFC-ben 😊ő már az 5. Cards játékos idén, aki hét játékosa elismerést kap (DJohnson, Fitz, Matyi, CatMan)
Rácskert FB-event, gyertek meccset nézni!
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Pro Bowlereink:Ilyenkor jön rá az ember, hogy tényleg esélyes a csapat az SB-re. 😊
QB Palmer, WR Fitzgerald, G Iupati, DT Campbell, CB Peterson, S Mathieu, ST Bethel. RB Chris Johnson tartalék.
Remélem egyikük se játszik majd Hawaii-on 😊 mondjuk Matyi amúgy se tudna 😕((
Löfli
több mint 10 éve
Matyi ment IR-re és visszahoztuk Chris Clemonst.
több mint 10 éve
Pro Bowlereink:QB Palmer, WR Fitzgerald, G Iupati, DT Campbell, CB Peterson, S Mathieu, ST Bethel. RB Chris Johnson tartalék.
Remélem egyikük se játszik majd Hawaii-on 😊 mondjuk Matyi amúgy se tudna 😕((
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Floyd-ról milyen hírek vannak? Akarunk vele hosszabbítani, vagy életbe léptetni az opciót? Jó lenne, ha maradna, fantasztikus keze van szvsz.Már lehívtuk az ötödik éves opciót.
Leon78
több mint 10 éve
Matyi hiányozni fog mert Klasszis ennyi!De a szezon ezen részében azt gondolom, hogy egy ilyen komoly kiválás az még nem végzetes máshonnan is hullanak a játékosok! Azt gondolom nálunk idén az Offense elit a D pedig jól hozza magát! A GB így is simán verhető szerintem ők idén szerintem nem elit csapat a playoffban a Hawks és a Panthers lehet komoly ellenfél de szerintem beszarni senkitől sem kell! Jók vagyunk a fiatalok is nagyon odateszik magukat ebből bármi lehet srácok! Go CARDS!Ki tudja, mentálisan akár még jól is kijöhetünk belőle. Igazi vezér a pályán Matyi, most megmutathatja, hogy az elkövetkezendő szoros helyzetekben hogyan tud segíteni a pálya széléről a többieknek. A csapat pedig érte is fog küzdeni ebben biztos vagyok. Persze jobb lenne, ha játszana, de ez a kávé már lefőtt.
Rattlesnake
Floyd-ról milyen hírek vannak? Akarunk vele hosszabbítani, vagy életbe léptetni az opciót? Jó lenne, ha maradna, fantasztikus keze van szvsz.
több mint 10 éve
Matyi hiányozni fog mert Klasszis ennyi!De a szezon ezen részében azt gondolom, hogy egy ilyen komoly kiválás az még nem végzetes máshonnan is hullanak a játékosok! Azt gondolom nálunk idén az Offense elit a D pedig jól hozza magát! A GB így is simán verhető szerintem ők idén szerintem nem elit csapat a playoffban a Hawks és a Panthers lehet komoly ellenfél de szerintem beszarni senkitől sem kell! Jók vagyunk a fiatalok is nagyon odateszik magukat ebből bármi lehet srácok! Go CARDS!
több mint 10 éve
Hát ennek k....ra nem tudok örülni, nem igaz, hogy nincs ezekkel szerencsénk.Inkább a playoff-tól félek, ott nagyon fog hiányozni. Szerintem ha GB-től kikapunk, akkor nem Matyi hiánya miatt. Annyira nincs jó elkapó szekciójuk, hogy félni kellene tőlük.
Így kemény lesz a Packers elleni derbi, pedig még 1-et kéne idény nyerni. :S
Rozo
több mint 10 éve
Kickoff return közben volt a Rams ellenRáestek egy szerelés közben!Ha jól emlékszem, annak idején a másik térdében is egy ártatlan szituáció után szakadtak el a szalagok. Rosszul lépett kb.Igen mintha nekem is ez rémlene.
csongi
Fucu
Vagy niners vagy rams ellen
catattack
több mint 10 éve
Hát ennek k....ra nem tudok örülni, nem igaz, hogy nincs ezekkel szerencsénk.Így kemény lesz a Packers elleni derbi, pedig még 1-et kéne idény nyerni. :S
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, annak idején a másik térdében is egy ártatlan szituáció után szakadtak el a szalagok. Rosszul lépett kb.Igen mintha nekem is ez rémlene.
csongi
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, annak idején a másik térdében is egy ártatlan szituáció után szakadtak el a szalagok. Rosszul lépett kb.
több mint 10 éve
Az a durva, hogy 2 perc volt hátra és közte 23. Mondhatni ülhetett volna oldalt is.Igen ezt már a kinti szurkolók el kezdték nyomatni a beat writereknek. De ugye ezt akár a mérkőzés elején is történhetett volna. Bármikor megvan a baj és ugye nem volt kontakt hanem megadta magát a térde. Egy kibaszott rossz mozdulat.
gabokocka
több mint 10 éve
Az a durva, hogy 2 perc volt hátra és közte 23. Mondhatni ülhetett volna oldalt is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Sima ACL szakadás ha minden igaz, ami azt jelenti, hogy rövidebb időn belül épül fel, mint a másik térdével, amikor az LCL is elszakadt és így kétszer kellett műteni. Szerény számításaim szerint a szezon kezdetre teljesen felépülhet, de nem kizárt az edzőtábor sem.Sajnos elfogyott a szerencsénk, de remélem a többiek tudják majd pótolni bár nehéz lesz egy ilyen slotCB/FS kombót egy embernek.
A Packers meccs így még keményebb lesz főleg ha Rashad Johnson sem tud játszani.
Amúgy így elméletileg Powers megy a slotba és Bethel lesz PP másik oldalán.