NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
5
4
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
A 120yard index blog legújabb cikke így kezdődik:"Az NFL tizennegyedik játékhetén is veretlen maradt a Carolina Panthers, miután agyonverték az Arizona Cardinalst."
Aztán így folytatódik:
"Továbbra sem lehet megállítani Cam Newtont és a Carolina Pantherst: darabokra szedték az Arizona Cardinalst, 38-0-ra nyertek."
Valami párhuzamos univerzumban játszhatták a meccset... 😊
Szerkesztette: csongi
több mint 10 éve
Valóban így van, nem tudok számolni 😊GB 3 W -> 12 WHa jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
csongi
ARI 2 W -> 13 W
hum
több mint 10 éve
hum
49
GB 3 W -> 12 WHa jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
csongi
ARI 2 W -> 13 W
több mint 10 éve
Ha megveritek a Packerst, tuti a byeweek a többi meccstől függetlenül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
több mint 10 éve
Ha jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehet
Szerkesztette: silent7939
több mint 10 éve
itt a teljes Football Life: youtu.be/I5aucpjmQ08mondjuk lehet, hogy hamar leveszik, szóval nézzétek 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
'A Football Life': Next man upBruce Arians develops into one of the top head coaches in the league as he turns the Arizona Cardinals into Super Bowl contenders.
www.azcardinals.com/videos/videos/A-Football-Life-Next-man-up/a0c8a0ad-952a-4bb2-9def-1a3cd951ad7c
több mint 10 éve
twitter.com/Cardschatter/status/675395788449574912twitter.com/Cardschatter/status/675395951272456192

Don't blink!
több mint 10 éve
Szerintem ha nem lennének fejben ott akkor nem nyertük volna meg az utlsó 7 meccsünket.Főleg az utóbbi hetekben vannak necces győzelmek és bármennyire is szeretnék izgalom mentes meccseket a következő három és a rájátszásban nem számítok ilyen találkozókra.
több mint 10 éve
Egy újabb kemény meccsen való kínkeserves győzelem. Viszont a győzelem a lényeg, a csapat ott van a rájátszásban.Rendet kell rakni a fejekben és össze rakni a csapatot a következő meccsekre, mert kéne az a 2-dik kiemelt pozíció. 😊
több mint 10 éve
a rájátszásba jutás tiszteletére küldöm nektek ezt a mai fotót :o))
több mint 10 éve
100k-s sack volt Freeney-től. 😊Kicsit kevesebb szívrohamot is el tudtam volna képzelni ezen a meccsen, de ez a Vikings igazi arca, nem az amelyiket vasárnap láttuk a Seahawks ellen.
És jövő héten sem kell korai meccset játszani a keleti parton, ráadásul van három extra nap is pihenni/elemezni/felkészülni.
Mondjuk az, hogy Teddy 330+ yardot passzolt egy elméletileg jó secondary ellen az nem ad okot a boldogságra. Megint kurva sok volt az elváltás, amit jól használtak ki. Meg jól hívták azokat a playeket amikor két útvonal keresztezte egymást és a védő nem tudta követni az emberét.
Segáz. Playoff van és a mi kezünkben van a 2. kiemelés (a Panthers ellenfeleiében pedig az 1. kiemelésünk 😊 ).
több mint 10 éve
Jó meccs volt jó csapat ellen, jó volt az egész,
több mint 10 éve
Szerintetek mi várható ma hajnalban a futások terén? Vajon hogyan oszlanak majd meg a labdacipelések Johnson, és Williams között?
több mint 10 éve
Roster mozgás E. Watford G ment IR-re, aktív keretbe megjött D.J. Swearinger S
több mint 10 éve
És valamelyik csoportgyőztes simán kaphatja otthon a Seattle-t vagy a Green Bay-t, míg a második helyezett mehet mondjuk Washingtonba.Valóban, rosszul emlékeztem, a Packs és Vikes van 2-vel lemaradva. Akkor nincs az az isten, hogy mi ezt a csoportgyőzelmet innen elbukjuk. 😊Jo az 3-nak is 😉'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊Két meccs előnyünk van négy meccsel a vége előtt, innen már csak nem basszuk el a hajrát. Pont mindhárom NFC csapattal játsszunk még akik veszélyesek a No.2 seedre, meg kell őket verni és akkor nincs kérdés 😊
Rozo
Ismét Sunday Night Footballt játszunk, az Eagles elleni meccsünket tették át, amit annyira nem értek, de a Philly biztos hozza a nézőketNe legyünk mindig kishitűek, simán lehet hogy miattunk tették át a meccset, nem a gyengus Sasok miatt. 😊 Na jó, most azért elverték a Petszet, úgyhogy jó kis meccs lesz Phillyben.
Löfli
csongi
silent7939
csongi
De mielőtt valaki lehurrogna: nyerjük meg a csoportot és kezdjünk itthon a PO-ban, akárki is lesz az ellenfél, nyilván.
több mint 10 éve
Valóban, rosszul emlékeztem, a Packs és Vikes van 2-vel lemaradva. Akkor nincs az az isten, hogy mi ezt a csoportgyőzelmet innen elbukjuk. 😊Jo az 3-nak is 😉'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊Két meccs előnyünk van négy meccsel a vége előtt, innen már csak nem basszuk el a hajrát. Pont mindhárom NFC csapattal játsszunk még akik veszélyesek a No.2 seedre, meg kell őket verni és akkor nincs kérdés 😊
Rozo
Ismét Sunday Night Footballt játszunk, az Eagles elleni meccsünket tették át, amit annyira nem értek, de a Philly biztos hozza a nézőketNe legyünk mindig kishitűek, simán lehet hogy miattunk tették át a meccset, nem a gyengus Sasok miatt. 😊 Na jó, most azért elverték a Petszet, úgyhogy jó kis meccs lesz Phillyben.
Löfli
csongi
silent7939
több mint 10 éve
Jo az 3-nak is 😉'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊Két meccs előnyünk van négy meccsel a vége előtt, innen már csak nem basszuk el a hajrát. Pont mindhárom NFC csapattal játsszunk még akik veszélyesek a No.2 seedre, meg kell őket verni és akkor nincs kérdés 😊
Rozo
Löfli
csongi
több mint 10 éve
'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊Két meccs előnyünk van négy meccsel a vége előtt, innen már csak nem basszuk el a hajrát. Pont mindhárom NFC csapattal játsszunk még akik veszélyesek a No.2 seedre, meg kell őket verni és akkor nincs kérdés 😊
Rozo
Löfli
Szerkesztette: csongi
több mint 10 éve
Ismét Sunday Night Footballt játszunk, az Eagles elleni meccsünket tették át, amit annyira nem értek, de a Philly biztos hozza a nézőket

Don't blink!
több mint 10 éve
Túl egy újabb pofás győzelmen, remélem a csapat marad is ezen az úton és akkor nem lesz gond.Larry nagyszerű napot fogott ki csak úgy mint a teljes csapat, csak hát az 1000 elkapás az 1000 elkapás. 😊
'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊