Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ki volt jobb ő vagy B. Dawkins?Az elfogultsagom szerint Dawks
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Ki volt jobb ő vagy B. Dawkins?
több mint 9 éve
Adrian Wilson levele a 14 éves önmagának.www.theplayerstribune.com/adrian-wilson-cardinals-ring-of-honor-letter/
több mint 9 éve
Ellington még nem lesz a 7végén?nem
csupi4
több mint 9 éve
csupi4
263
Ellington még nem lesz a 7végén?
több mint 9 éve
aki látta eddig az arizona meccseket mennyit van a pályán Kevin Minter meg hogy mozog? fantasy miatt kérdezemÉn is behúztam drafton mert jó évet vártam tőle.... eddig nem hozza azt amit gondoltam...
csupi4
több mint 9 éve
aki látta eddig az arizona meccseket...Egy Cards forumban? Szerintem vagyunk egy paran 😊
csupi4
több mint 9 éve
aki látta eddig az arizona meccseket mennyit van a pályán Kevin Minter meg hogy mozog? fantasy miatt kérdezemkét meccs után a védekező playek 83,4%-ban volt fent a pályán. Jól mozog, de nem egy tackle gyár.
csupi4
több mint 9 éve
csupi4
263
aki látta eddig az arizona meccseket mennyit van a pályán Kevin Minter meg hogy mozog? fantasy miatt kérdezem
több mint 9 éve
Humph egyértelműen a jövő miatt érkezett egyáltalán nem volt várható tőle, hogy a kezdőbe kerüljön egyből. Vagyis elvárható volt, de magas a léc és még nem sikerült megugrania.Értem én, de ezek szerint Watford is a jövő. 😊
Fucu
több mint 9 éve
Humph egyértelműen a jövő miatt érkezett egyáltalán nem volt várható tőle, hogy a kezdőbe kerüljön egyből. Vagyis elvárható volt, de magas a léc és még nem sikerült megugrania.
több mint 9 éve
Nem tudom ki ért velem egyet, lehet rosszul látom, de így utólag a Humphries első körös pick egy kicsit érthetetlen a számomra. Talán más posztra is húzhattunk volna értékes játékost. Mondom ezt Watford miatt. Ha tudták, hogy lehet benne bízni, akkor miért húztunk OT-t első körben, pláne, hogy lehetett volna más opció is talán.A hétvégén akkor visszajön Iupati, vagy csak a Rams ellenire érkezik meg?ha a mai edzés után nem duzzad be a térde és a hét további részében is teljesen tud edzeni akkor vasárnap kezdeni fog.
Ka'deemCarey25
A nagyobb kérdés Massie és Watford párharca és Ariansék döntése, hogy ki lesz a kezdő.
Fucu
több mint 9 éve
A táncoslábú Fauria visszatért a practice squadba
több mint 9 éve
A hétvégén akkor visszajön Iupati, vagy csak a Rams ellenire érkezik meg?ha a mai edzés után nem duzzad be a térde és a hét további részében is teljesen tud edzeni akkor vasárnap kezdeni fog.
Ka'deemCarey25
A nagyobb kérdés Massie és Watford párharca és Ariansék döntése, hogy ki lesz a kezdő.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
A hétvégén akkor visszajön Iupati, vagy csak a Rams ellenire érkezik meg?
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Fitz lett a hét NFC támadójátékosa, DJ pedig a hét NFC Special Team játékosa!For the first time in team history, the #AZCardinals have two players selected as “NFC Player of the Week” in the same week. Congrats to Larry Fitzgerald and David Johnson! :o)
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
túúúdom, nem sokat ér, de azért jó látni a csapatot a dobogón :o)Carson Palmer looks outstanding through two games: He's completed 36 of 56 passes, picking up 8.79 yards per throw with seven touchdowns and one interception. His passer rating for the season? 124.4.
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Fitz lett a hét NFC támadójátékosa, DJ pedig a hét NFC Special Team játékosa!
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
De jó hogy az ilyen bogarakat valahogy mindíg kiszúrják BA-ék, mennyivel könnyebb tud így lenni egy szezon.
több mint 9 éve
A 49ers mindig szar még akkor is amikor jók. 😊 (mosolygós smiley a chromeot használók kedvéért) Ehhez ennyit.David Johnson vasárnap hordott meze és cipői elröpültek Cantonba a Hall of Famebe, mivel ő az első újonc az NFL történetében aki két meccs alatt szerzett elkapott, futott és visszahordott TD-t.
több mint 9 éve
hát ezt nem is állítottam. Kap pedig idén nagyon faszán tolja a QB posztot. nálatok a pass rush és ILB/NT hiányzik, de amilyen a falunk az érdekes lesz, hiszem hogy a Steelers meccs az csak egy kisiklás volt, egy elit csapat ellen, rövid héttel.Sztem nem lesz könnyű dolgotok.... azért futás ellen jók vagyunk sztem így Kaepnek passzolnia kell ami jól fog jönni Jeffersonnak és Matyinak is 😉Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
Meglepően sima volt (azért Nelson remélem most gyakorolja a punt elkapásokat), jövő héten be kéne darálni otthon a most nem túl acélos nájnerszt is.
csongi
petey
silent7939
szerintem az MNF-es csapat lesz megint látható vasárnap. de kemény lesz, mint minden divíziórangadó.
Palmer meg nem szar, de ti is addig mentek amíg ő van.
több mint 9 éve
Már vártalak 😊 Amúgy egyáltalán nem nézem le a Ninerst, és nem is veszem tuti győzelemre a meccset. De hogy a ti győzelmeteken lehet most nagyobbat nyerni a bukiknál, az is biztos 😊Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
Meglepően sima volt (azért Nelson remélem most gyakorolja a punt elkapásokat), jövő héten be kéne darálni otthon a most nem túl acélos nájnerszt is.
csongi
petey
- Palmer (még ha sokak szerint szar is)Nem tudom, milyen statisztikákat néz az aki azt mondja Palmerre hogy szar, de biztos nem az NFL-t nézi. Nyilván nem elit, de szerintem most benne van a top10-ben.
silent7939
több mint 9 éve
Lehet hülyeség, de rengeteg célpontja van Palmernek, így a variációs lehetőségek is jobbak, mint eddig. Eddig elég változatosak a play hívások is.Azt hittem ez nekem szól de közben rájöttem hogy csonginak 😀Azért lehet, hogy a roster odaát az öbölben megrogyott (akárki akármit mond, a tavalyi cserék nagyon elfogytak, mert most ők az első csapat), a kezdő még így sem olyan nagyon rossz. És ők verték a Minnesotát, és egy minden fronton jól játszó, elit AFC csapattól kapták ki (igaz ott bucira verték őket), ti pedig két olyan csapatot gyűrtetek le, akik 0-2-vel állnak jelenleg, szóval akármi lesz, azért nem adnám biztos, nagyarányú győzelemre úgy ahogy te.Sztem nem lesz könnyű dolgotok.... azért futás ellen jók vagyunk sztem így Kaepnek passzolnia kell ami jól fog jönni Jeffersonnak és Matyinak is 😉Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
csongi
petey
silent7939
Nem hittem, hogy valaha egyszer ninersre nézve pozitív kommentem lesz, ezzel fel is hagyok a fórumozással.
undisputedly
Amiket írtam azok ülnek még akkor is ha kikapunk 😉
Amúgy bírom hogy minden évben valamivel magyarázva van hogy miért vagyunk jobbak mint a "szakértők" jósolják.... persze a bizonyítványt magyarázni kell... az eredményeket nem.
Amúgy elég egyértelmű okai vannak a csapat "sikerességének" szerintem:
- Arians
- Palmer (még ha sokak szerint szar is)
- Run D#
- RedZone D#
silent7939
több mint 9 éve
Azt hittem ez nekem szól de közben rájöttem hogy csonginak 😀Azért lehet, hogy a roster odaát az öbölben megrogyott (akárki akármit mond, a tavalyi cserék nagyon elfogytak, mert most ők az első csapat), a kezdő még így sem olyan nagyon rossz. És ők verték a Minnesotát, és egy minden fronton jól játszó, elit AFC csapattól kapták ki (igaz ott bucira verték őket), ti pedig két olyan csapatot gyűrtetek le, akik 0-2-vel állnak jelenleg, szóval akármi lesz, azért nem adnám biztos, nagyarányú győzelemre úgy ahogy te.Sztem nem lesz könnyű dolgotok.... azért futás ellen jók vagyunk sztem így Kaepnek passzolnia kell ami jól fog jönni Jeffersonnak és Matyinak is 😉Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
csongi
petey
silent7939
Nem hittem, hogy valaha egyszer ninersre nézve pozitív kommentem lesz, ezzel fel is hagyok a fórumozással.
undisputedly
Amiket írtam azok ülnek még akkor is ha kikapunk 😉
Amúgy bírom hogy minden évben valamivel magyarázva van hogy miért vagyunk jobbak mint a "szakértők" jósolják.... persze a bizonyítványt magyarázni kell... az eredményeket nem.
Amúgy elég egyértelmű okai vannak a csapat "sikerességének" szerintem:
- Arians
- Palmer (még ha sokak szerint szar is)
- Run D#
- RedZone D#
több mint 9 éve
Mi nem nézzük le a csapatotokat, mint ahogy Ti tettétek éveken keresztül.😊 Valahogy érződik a sértődöttség a mondatodból, remélem, ha netán kikapnátok nem fogsz sírva fakadni. :Azért csöppet meglepett, hogy Fitznek még nem volt 3 TD-s alapszakasz meccse eddig...helyes helyes, nézzetek csak le 😀
csongi
petey