Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Logant Thomast elvitte a Dolphins. Szívük joga. 😊
több mint 9 éve
Taylor jó ST-ben Kerwyn maximum visszahordóként, de arra van már egy-két ember.Kerwynn Williams el lett küldveSzámomra kicsit meglepő ez a hír. Volt egy két futó, aki még nála is gyengébben produkált. PL.: Taylor, és Grice
emberke22
Leon78
több mint 9 éve
#azcardinals cuts;T Cameron Bradfield
DB Cariel Brooks
CB Jonte Green
G Jon Halapio
WR Trevor Harman
RB Robert Hughes
LB Gabe Martin
G Antoin McClain
CB C.J. Roberts
DE Matt Shaughnessy
WR Jaxon Shipley
QB Philip Sims
G/C Anthony Steen
NT Alameda Ta’amu
QB Logan Thomas
A teljes cut lista.
több mint 9 éve
emberke22
574
Alameda Ta'amu is ki lett téve.
több mint 9 éve
emberke22
574
Taylor talán a legjobb blokkoló RB a keretben. Én azt hittem 5 RB-kel megyünk bele a szezonba Grice nélkül és Williams-sel. Lehet, hogy csak 4 RB lesz a rosteren.Kerwynn Williams el lett küldveSzámomra kicsit meglepő ez a hír. Volt egy két futó, aki még nála is gyengébben produkált. PL.: Taylor, és Grice
emberke22
Leon78
Szerkesztette: emberke22
több mint 9 éve
Kerwynn Williams el lett küldveSzámomra kicsit meglepő ez a hír. Volt egy két futó, aki még nála is gyengébben produkált. PL.: Taylor, és Grice
emberke22
több mint 9 éve
emberke22
574
Bobby Massie eltiltását 2 meccsre mérsékelték, nagyon jó hír ez!
több mint 9 éve
emberke22
574
Kerwynn Williams el lett küldve
több mint 9 éve
Így valószínűleg Thomas nem kerül se rosterre se PS-ba, annyira nem is bánom.Nem kell a feltételes mód. A csere megtörtént.Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki kerül a rosterre. Lehet, hogy Thomas korán örült?
Kondiciós 7-ik kört adtunk érte. A picket akkor kapja meg a Philly ha Barkley hat meccsen a rosteren van.
Fucu
Leon78
több mint 9 éve
Nem kell a feltételes mód. A csere megtörtént.Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki kerül a rosterre. Lehet, hogy Thomas korán örült?
Kondiciós 7-ik kört adtunk érte. A picket akkor kapja meg a Philly ha Barkley hat meccsen a rosteren van.
Fucu
több mint 9 éve
Az ellenérték nem tetszik, legutóbb egy hasonló QB-ért második kört és DRC-t kaptuk tőletek 😀😀
több mint 9 éve
andree
1 737
Én nagyon bírtam az egyetemen. Jó játékos volt. Nem tudom a válla, vagy a hiányosságai miatt nem lett NFL irányító, de nem lenne rossz egy átlag csere szintre felhozni.
több mint 9 éve
Nem kell a feltételes mód. A csere megtörtént.Kondiciós 7-ik kört adtunk érte. A picket akkor kapja meg a Philly ha Barkley hat meccsen a rosteren van.
több mint 9 éve
Barkleynak orulnek, anno a drafton is drukkoltam neki, viszont Logan is egyre biztatobb, szoval itt valami osszetettebb csere lesz szerintem 😊
több mint 9 éve
Natloz
300
Ian Rapoport @RapSheet 5 perccel ezelőttThe #AZCardinals have traded for #Eagles QB Matt Barkley, source said. @JayGlazer first reported. Further indication Tebow has made the team
Jay Glazer @JayGlazer 6 perccel ezelőtt
Cardinals trade a conditional late pick to Eagles for Matt Barkely.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 9 éve
Jay Glazer azt a fülest kapta, hogy Matt Barkley-ért akarunk az Eagles-szel cserélni.Erre azért kíváncsi leszek 😀
több mint 9 éve
annyira nemMatt Shaughnessy cutEz érdekes kicsit!
emberke22
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Arians nem fog bejelenteni cutokat, majd holnap jön a hivatalos lista
több mint 9 éve
Phillip Sims is elküldésre került.
több mint 9 éve
emberke22
574
Matt Shaughnessy cut
több mint 9 éve
Még mielőtt bárki megkérdezni. Nincs rá esély hogy Keim visszaigazolja.És a hírek szerint elkezdődött a cut nálunk is. RObert Hughes és Paul Lasike az első kettő távozó. Jó hír CJ-nek és Stepfan Taylornak.
több mint 9 éve
andree
1 737
Úgy néz ki DD-nek nem jött be a Frisco kaland.
több mint 9 éve
Ez lesz az a meccs amit biztosan nem fogok megnézni. 😊Két sérült volt Mr. Irrelevant (térd) és Jimmy Legree (vádli).
Várjuk a keretszűkítést.
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
csaknem bírtam megállni, a 2. negyedet végignéztem élőben 😊 voltak szép momentumok:www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Full-Highlights-Arizona-Cardinals-at-Denver-Broncos/ddb48f1d-80a5-477d-9063-0a2715a8c421
(a Cards honlapján legalább nincsenek úgy teletűzdelve reklámokkal a videók…)
Lasike TD elkapása az end zone sarkában egész ügyes volt, nomeg Nelson 59 yardos TD elkapása sem volt fütyi, L. Thomas alakul, mint púpos gyerek a prés alatt 😊 (9/10, 116yds, 1TD)
jameg Sowell-t inkább az Óz-ba kéne leszerződtetni bádogembernek vazze….
más: az NFC WEST csoportgyőztes tekintetében mind a 13 szagértő között egyetértés van… és hatan szerepeltetik a Cards-ot WILD CARD helyeken 😊
THIS IS THE WAY