NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
36
9
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha már itt tartunk, lesz egy pár játékos akiket valahogy itt kellene tartani. A fontosabb FA-k. :Powers, Johnson, Massie, C. Johnson, Bethel, Jaron Brown, Jefferson, Stanton, Leach talán.
Gondolom Massie sorsa már eldőlt azzal, hogy OT-t draftoltunk első körben, de a sacondary-ből jó lenne minél több játékossal hosszabbítani. Talán apróért lehetne megtartani Brown-t, ( mégiscsak ismeri a rendszert ), és Leach-et, aki már hozzá nőtt a csapathoz. Stantont nem tudom akarjuk e marasztalni, talán nem. Én megtartanám Bethelt, Jeffersont, és R. Johnsont is, ha lehetne. Ésdraftolnék egy szuper CB-t Powers helyett minimum a 2. körben. 😊
Tényleg mennyire lehet tudni, hogy mely posztokon lesz erős a 2016-os draft osztály.
több mint 10 éve
elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
ráadásul Johnson szerződése lejár az év végén, nem lesz egyszerű megtartani 😕Hát ennyiért nem fog maradni az biztos, mint amennyiért most játszik.
Löfli
több mint 10 éve
ráadásul Johnson szerződése lejár az év végén, nem lesz egyszerű megtartani 😕

Don't blink!
több mint 10 éve
ez itten a reklám helye :o))"No team in NFL has more INTs than Cardinals (13). Rashad Johnson leads the way with 4."
több mint 10 éve
Csak a Hókszot oda-vissza, az a lényeg 😊Jaja. Meg a Lúiznak visszavágni.
csongi
több mint 10 éve
Csak a Hókszot oda-vissza, az a lényeg 😊Szerintem a jövőheti meccs kiemelt, ha azt valahogy tudnánk hozni akkor nagyon megnőne az esélyünk az csopi elsőségre.
csongi
több mint 10 éve
Csak a Hókszot oda-vissza, az a lényeg 😊
több mint 10 éve
nem kell fosni, jók vagyunk 😊a Browns ellen a védelem az első félidőben iszonyú kevés nyomást generált, nem csoda, hogy McCown szétpasszolt minket, a 3. kísérleteket sokkal jobban kéne megállítani. a TD-knél jól mismatchek voltak 1 az 1 ellen, Matyi vs Hartline, Jefferson vs Barnidge, nem csoda, hogy beszoptuk azokat. a 2. félidőben már működött a pass rush, McCown többször is nagyot menekült, meg szerencsére az elkapói is megtanulták elejteni a lasztikat. szerencsére Turbin nem tudta átvenni a handoffot, az is segített, meg Rashad Johnson INT-je is a legjobbkor jött. a védőfalban most Campbellnek nagyon semmilyen napja volt, cserébe Rucker állatkodott.
a támadófalat nagyon terrorizálta a Browns front7 az első félidőben, a 2.-ban viszont a 13 personnel (1 RB, 3 TE, 1 WR) nagyon jól blokkolta az utat CJ2K-nek, lehetett haladni és ezzel a nem túl erős Browns secondary-t is lehetett etetni passzjátékoknál. Palmer INT-jénél hatalmas DPI volt amúgy, amit nem fújtak be de mindegy. a fumbli problémákkal kell valamit kezdeni, mert az nagyon csúnya volt.
az biztos, hogy a következő két SNF beáraz majd minket rendesen, a seahawks sem félelmetes ellenfél, vertük őket már meg idegenben. összességében én nem tartok a leolvadástól, rengeteg tehetség van a keretben, már csak Bettchernek és Ariansnak kéne kihozni belőlük a maximumot.

Don't blink!
több mint 10 éve
Ezen persze nem fogunk összeveszni, de azért már kijöhetne a lépés nekünk is egyszer, nem úgy mint tavaly. 😊Jó a szó Tesó!!! Ámen! 😊
Leon78
több mint 10 éve
Ezen persze nem fogunk összeveszni, de azért már kijöhetne a lépés nekünk is egyszer, nem úgy mint tavaly. 😊
több mint 10 éve
Háááát, jósoltál öt loss-t a továbbiakra. Nem ünnepelt senki, és tök igazad van, hogy most jön a neheze. De hát csak nem véletlen amit eddig értünk.Valóban Silent elég pesszimistán állsz a dolgokhoz, lássuk miből élünk, SVSZ ha nincs sérülés.Neked is csak azt tudom mondani amit harrasnak.... a realitás talaján maradni, nem pesszimizmus, csapat temetés, károgás. Az én nézetemben nem csak fekete és fehér létezik 😊 vagy fogalmazhatnék úgy is hogy óvatos duhaj vagyok.
... de szerintem kár előre károgni, és temetni a csapatot. Nekem kicsit most vagy soha érzésem van a szezonnal kapcsolatban, bár biztos túl elvakult vagyok.
Leon78
Pusztán csak arra próbáltam rámutatni hogy a neheze még hátra van és nincs még itt az ideje az ünneplésnek. 😊 Persze mint minden fan azt kívánom simán galopozzunk el a SB-ig és nyerjük meg, hisz itt voltam a Warner utáni időszakban is és szorítottam a csapatért élőben nézve minden héten még akkor is mikor szánalmas volt a játék képe.... 😊
....de most még egyelőre úgy érzem szoros lesz a vége...
silent7939
több mint 10 éve
Valóban Silent elég pesszimistán állsz a dolgokhoz, lássuk miből élünk, SVSZ ha nincs sérülés.Neked is csak azt tudom mondani amit harrasnak.... a realitás talaján maradni, nem pesszimizmus, csapat temetés, károgás. Az én nézetemben nem csak fekete és fehér létezik 😊 vagy fogalmazhatnék úgy is hogy óvatos duhaj vagyok.
... de szerintem kár előre károgni, és temetni a csapatot. Nekem kicsit most vagy soha érzésem van a szezonnal kapcsolatban, bár biztos túl elvakult vagyok.
Leon78
Pusztán csak arra próbáltam rámutatni hogy a neheze még hátra van és nincs még itt az ideje az ünneplésnek. 😊 Persze mint minden fan azt kívánom simán galopozzunk el a SB-ig és nyerjük meg, hisz itt voltam a Warner utáni időszakban is és szorítottam a csapatért élőben nézve minden héten még akkor is mikor szánalmas volt a játék képe.... 😊
....de most még egyelőre úgy érzem szoros lesz a vége...
több mint 10 éve
Valóban Silent elég pesszimistán állsz a dolgokhoz, lássuk miből élünk, SVSZ ha nincs sérülés.O:
QB.: Palmer megtanulta a rendszert, ismeri az elkapókat. Idén jó átlagnál rosszabb teljesítményt nem hozott, és becsúszott néha egy két elit teljesítmény is. Ha nem sérül meg akkor a 4500 yard simán meglehet szezon végére. Nincs ok panaszra. A cseréket hagyjuk.
WR, TE álllomány átlag feletti képességű, van 4-5 azonnal bevethető játékos 3 totál kezdő kaliber, akik gyakorlatilag bárhova beférnének a ligába, és két korrekt csere kaliber.
OL.: A kezdő sor ha nem is elit, de véleményem szerint átlag feletti, és van még taertalék a cserék között, akik már bizonyítottak, pl.: Watford
RB.: Mióta a Cardsnak szurkolok, én nem emlékszem ilyen jó futó felhozatalra, pedig már követem néhány éve a csapatot. Limitálni kell a fumble-ok számát, és nem lesz probléma. Szerintem, ez az egység is egy jó erős átla, ha a neveket nézzük, ha a yardokat, akkor talán még jobb is.
D.: Ha nem is vihar gyorsan, de a bekapott yardok tekintetében szerintem fejlődik a csapat a rotáció megfelelő, de nézzük részletesebben.
DL.: Szerintem CC (elit) viszi a hátán ezt az egységet, a többiek jól kiegészítik, lefoglal két embert folyamatosan, ezt a többiek megpróbálják kihasználni , ez többé kevésbé sikerül is. Egy ember nem csinál nyarat, de ha nem sérül meg, akkor ezt a színvonalat tudják hozni végig. SZVSZ egy átlagos sor ez, de amíg nem látszik addig jó nekünk. 😊
LB sor. Ez is egy jó átlag Minterrel, és Bucannonnal, amit tudnak azt hozzák. Talán még Minter kerülhetne többet labda közelbe, az javíthatna a teljesítményén. Az OLB szekció ha a veteránokkal is kiegészülve, de megvan, megfelelő a mélység is. Kicsit össze kellene kapni magukat sack-ek terén, és nem érhetné kritika ezt az egységet sem. Goldennél látok némi fejlődést, kezd egy kicsit agresszívabb lenni, ami jó, viszont nem csinál sack-et ami rossz. Remélhetőleg Freeney érkezésével, és Okafor visszatérésével több lehetősége lesz a rotációnak köszönhetően arra, hogy nyomjon egy két sack-et. Az egyértelmű, hogy Okafor-tól is sokkal több kell, knem kellenek a lecsúszott szerelései, de jöhetnének viszont a sackjei.
CB.: Kicsit vékonyka a keret, de van egy elit playa a poszton, és 2 nem olyan rossz játékos. A kapott yardok száma a levegőben ennek megfelelően elfogadható.
S: Itt is vannak playmaker játékosok, szerintem ez a csapat egyik legkomplettebb része, megbízhatóan szerelnek, az egy kicsit aggasztó, hogy elég sok takle-t kell megcsinálniuk, de ez már nem igazán fog javulni szerintem.
Szóval tele vagyunk jó játékosokkal, aránylag jók az eredménye, majd meglátjuk mi lesz, de szerintem kár előre károgni, és temetni a csapatot. Nekem kicsit most vagy soha érzésem van a szezonnal kapcsolatban, bár biztos túl elvakult vagyok.
Végezetül néhány stat, amit biztosan már láttatok, de hátha nem.:
Total offense: 3. Arizona Cardinals 417.4 y/g
Total diffense: 4. Arizona Cardinals 312.8 y/g
Nem tudom volt e már ilyen a csapat történetében. 😊
több mint 10 éve
"Fizetett hirdetés rovatunkat hallották!" 😀 😀 😀a szagértők 14-2-2 arányban nekünk adnák a csoportgyőzelmet :o))ja ezt meg elfelejtettem beidézni, hogy egyes vélemények szerint... :o))
www.nfl.com/news/story/0ap3000000572819/article/2015-nfl-midseason-predictions-nfc-east-west-spawn-debate
Cardinalis
"Marc Sessler: Cardinals. This might be the best team in the NFC. So complete on both sides of the ball, with every player doing his part."
Cardinalis
több mint 10 éve
a szagértők 14-2-2 arányban nekünk adnák a csoportgyőzelmet :o))ja ezt meg elfelejtettem beidézni, hogy egyes vélemények szerint... :o))
www.nfl.com/news/story/0ap3000000572819/article/2015-nfl-midseason-predictions-nfc-east-west-spawn-debate
Cardinalis
"Marc Sessler: Cardinals. This might be the best team in the NFC. So complete on both sides of the ball, with every player doing his part."
több mint 10 éve
Jah, én nem veszekszem és nem vagyok szakértő 😊.Én csak azt mondom, ha a csapatot jónak tartjuk egy emlékezetes idei szereplésre (és sokan annak tartják, nem csak arizonások) akkor ne mondjuk olyat, hogy a többi jó csapat ellen nem sokra megyünk.Hol írt bárki olyat hogy nem sokra megyünk? Én csak annyit mondtam hogy a neheze még hátra van és nincs igazán beárazva a csapat. 😊 A realitás talaján mozogni nem egyenlő a negativitással uh peace 😉
Statok: azért a már legyőzött csapatoknak miattunk is vannak ilyen rossz védelmi statisztikái.
harras
Na meg különben is van itt 3 mindenki által nagyra becsült szakértőnk, akik bár most el vannak tűnve de bízom benne hogy előkerülnek. Én csak "trollkodok" 😉
silent7939
több mint 10 éve
Én csak azt mondom, ha a csapatot jónak tartjuk egy emlékezetes idei szereplésre (és sokan annak tartják, nem csak arizonások) akkor ne mondjuk olyat, hogy a többi jó csapat ellen nem sokra megyünk.Hol írt bárki olyat hogy nem sokra megyünk? Én csak annyit mondtam hogy a neheze még hátra van és nincs igazán beárazva a csapat. 😊 A realitás talaján mozogni nem egyenlő a negativitással uh peace 😉
Statok: azért a már legyőzött csapatoknak miattunk is vannak ilyen rossz védelmi statisztikái.
harras
Na meg különben is van itt 3 mindenki által nagyra becsült szakértőnk, akik bár most el vannak tűnve de bízom benne hogy előkerülnek. Én csak "trollkodok" 😉
több mint 10 éve
Ha lesérülne megint Palmer és Stanton, elhozzuk jövőre Kaepernicket....(vagy inkább nem)Én sem féltem, mert ezt nem tudjuk befolyásolni 😊 pusztán csak annyit jegyeztem meg hogy nem minden arany ami fénylik 😊 Aztán ha mégis akkor örülünk 😉tudtam én van még értelmes Cards szurkoló a Földön 😛 😀 <3
silent7939
petey
több mint 10 éve
Én csak azt mondom, ha a csapatot jónak tartjuk egy emlékezetes idei szereplésre (és sokan annak tartják, nem csak arizonások) akkor ne mondjuk olyat, hogy a többi jó csapat ellen nem sokra megyünk.Statok: azért a már legyőzött csapatoknak miattunk is vannak ilyen rossz védelmi statisztikái.
több mint 10 éve
Én sem féltem, mert ezt nem tudjuk befolyásolni 😊 pusztán csak annyit jegyeztem meg hogy nem minden arany ami fénylik 😊 Aztán ha mégis akkor örülünk 😉tudtam én van még értelmes Cards szurkoló a Földön 😛 😀 <3
silent7939
több mint 10 éve
Én sem féltem, mert ezt nem tudjuk befolyásolni 😊 pusztán csak annyit jegyeztem meg hogy nem minden arany ami fénylik 😊 Aztán ha mégis akkor örülünk 😉
több mint 10 éve
Én nem féltem a csapatot annyira, mint ti. Oké, hogy ezek többnyire "kötelezők" lettek volna, de tapasztalatból mondom, hogy sokszor az ilyen meccsek a legnehezebbek. Ezerszer inkább most kell kijönnie az apróbb hibáknak. A BYE tán a lehető legjobbkor jött, és ne felejtsük el, hogy a legjobb edző igenis nálunk van! Szóval becsúszott 2 vereség, de ez mindig benne van. Szerintem simán el tud kapni ez a csapat bárkit. A labda mindkét oldalán vannak ligaelit játékosaink, olyan meccsek jönnek, ahol már nem fér bele a bohóckodás, és Arians óta ezek mindig a mi javunkra szoktak eldőlni.
több mint 10 éve
Ha igazatok lenne akkor semmi keresnivalónk nem lenne a play offban.Nem minden arany ami fénylik... pont ezért írtam hogy nem vagyunk még igazán beárazva. Az O remek, de rengeteget hibáznak és ez meg is töri őket... ráadásúl a jó védelmekkel rendelkező csapatok ellen ki is kaptunk uh. nyugtával a napot...
harras
Egy kis példa fél szezon után:
Védelmek total D alapján:
Saints - 31. - W
Bears - 9. - W
Niners - 28. - W
Rams - 6. - L
Lions - 27. - W
Steelers - 20. - L
Ravens - 25. - W
Browns - 30. - W
Ha megnézed a "felső házból" 1 csapatot tudtunk verni de ott is nagy szerepe volt Cutler sérülésének.
És akkor ami jön:
Hox - 2.
Bengals - 22.
Niners - 28.
Rams - 6.
Vikes - 7.
Eagles - 17.
Packers - 23.
Hox - 2.
Ha engedett pont/meccs alapján nézem még erősebb:
Első 8 forduló csapatai engedett pontok alapján: 25,5 pont/meccs
Második 8 forduló csapatai engedett pontok alapján: 19 pont/meccs
Ugyhogy továbbra is azt mondom most kezdődik a szezon és most lesz igazán beárazva a csapat 😊