NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Én azt olvastam májusban ezen a héten lesz döntés. Most jár az 1 éves eltiltása ha minden igaz.Kicsit megtöröm a csendet. 😊 Nincs valami hír foszlány Washingtonról? Mi lehet az oka, hogy nincs hír? Azt mondják az a jó hír, ha nincs, de ebben az esetben nem tűnik jó ómennek.Én is keresgéltem róla de nem sok sikerrel jártam sajnos.Ka'deemCarey25
Érdekes, hogy sok játékost tiltanak el tiltott szerekért, meg drogozásért, de mindenki kevesebbet kap, mint Washington, ezt furcsállom kicsit.Leon78
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
'Top 100 Players of 2015': No. 68 Larry Fitzgerald 😊www.azcardinals.com/videos/videos/Top-100-Players-of-2015-No-68-Larry-Fitzgerald/9f41f708-a436-401e-8c78-2d2734242a28
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Kicsit megtöröm a csendet. 😊 Nincs valami hír foszlány Washingtonról? Mi lehet az oka, hogy nincs hír? Azt mondják az a jó hír, ha nincs, de ebben az esetben nem tűnik jó ómennek.Én is keresgéltem róla de nem sok sikerrel jártam sajnos.
Érdekes, hogy sok játékost tiltanak el tiltott szerekért, meg drogozásért, de mindenki kevesebbet kap, mint Washington, ezt furcsállom kicsit.Leon78
több mint 9 éve
Kicsit megtöröm a csendet. 😊 Nincs valami hír foszlány Washingtonról? Mi lehet az oka, hogy nincs hír? Azt mondják az a jó hír, ha nincs, de ebben az esetben nem tűnik jó ómennek.Érdekes, hogy sok játékost tiltanak el tiltott szerekért, meg drogozásért, de mindenki kevesebbet kap, mint Washington, ezt furcsállom kicsit.
több mint 9 éve
Ma volt az OTA első napja, tele is fosták a twittert a kint beat writerek. 😊- Palmer 6 hónapja volt műtve, ma már edzett a 7 on 7 drillben, viszont a 11 a 11 elleniben nem vett részt. Még két hónap, hogy 100%-os legyen.
- Hárman nem edzettek sérülés miatt: Zach Wagenmann és Alani Fua ILB-k és Shaq Riddick OLB.
- Három TE is elkapott mindent ami feléjük ment, Niklas, Fells és Momah.
- Arians dicsérte az állóképességét Coopernek és Floydnak.
- A 3rd QB poszt teljesen nyílt, Logan Thomas, Chandler Harnish és Phillip Sims között.
- Matt Shaugnessy OLB-ből átment DE-be, míg Kareem martin DE-ből OLB-be.
- D.J. Humpghriesnek nincs biztos helye a kezdőben. Massie tudja elveszíteni a kezdő RT posztot és Humpnak kurva jól (nem pont ezekkel a szavakkal mondta BA) kell teljesítenie ha ki akarja szorítani.
- A no.1 csapat CB sora így nézett ki PP és Powers a szélen, míg Bethel a slotban. a no2-é pedig Bethel és Dennard a szélen.
- A LB-sor: Okafor-Spoon-Minter-Alexander, csere ILB-k: Glenn Carson és Sharpton.
- DL: Rucker-Ta'amu.Campbell, de sok volt a rotáció Redding, Peters és Shaugnessy részvételével.
- OL-ben nincs meglepetés: Veldheer-Iupati-Larsen-Cooper-Massie
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
uborkaszezonban unaloműzónek 😊giferator.easports.com/create/team
csináltam is egy Fizt-eset 😉
goo.gl/FtX3Q1
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
andree
1 737
Hosszabb írás Gunter scoutolásáról. www.azcardinals.com/news-and-events/article-3/Rodney-Gunter-Worth-The-Work-For-Cardinals/d872c128-584a-4add-bfea-1128b400d726Vannak benne érdekes dolgok. Mindenesetre az látszik, hogy nagyon tetszett a stábnak. Ez pedig egész szimpi mondat: “You don’t want to be naïve to the fact it was Delaware State and he wasn’t at the combine. You don’t want to trick yourself into thinking you are smarter than other people. But once the film was on, it was pretty evident he was an NFL-type player.”
több mint 9 éve
Csakhogy ne az alján legyünk...Lári fári...
goingdeep.reblog.hu/felemas-draft-arizonabanKa'deemCarey25
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Csakhogy ne az alján legyünk...goingdeep.reblog.hu/felemas-draft-arizonaban
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Nem olyan rossz CB nem? Most még az se baj ha Patses volt, kell most minden jobb corner, szükség van rá ha már a drafton kihagytuk ezt a posztot.Field YatesVerified accountHelyes!andree
@FieldYates
Source: the Cardinals have claimed CB Alfonzo Dennard off of waivers
több mint 9 éve
andree
1 737
Field YatesVerified accountHelyes!
@FieldYates
Source: the Cardinals have claimed CB Alfonzo Dennard off of waivers
több mint 9 éve
andree
1 737
Mondjuk jogos, ebben a szituban talán Gregory sem ért volna 2. kört, de nálam Golden se az tuti 😊KexandroLehet a mi boardunkon is 3. körös volt, de a 3. körig kivitték volna ezért rántottuk be. Valószínűleg jobban szerettük, mint Heroldot vagy Odighizuwat.
több mint 9 éve
Mondjuk jogos, ebben a szituban talán Gregory sem ért volna 2. kört, de nálam Golden se az tuti 😊
több mint 9 éve
Matyi esete ugye más volt mert PP gyakorlatilag kezeskedett érte. Gregory esetében ilyen biztos nem lett volna.
több mint 9 éve
Nézőpont kérdése, BA nekem elég jó pedagógusnak tűnik, és Washington esete akár még elrettentő példa is lehet ha jól kommunikálják. Meg ugye Matyit is sikerült áttéríteni 😊Így aludva rá párat, nekem egyedül a Golden pick nem tetszik, picit túlzásnak érzem érte a 2. kört. Helyette mondjuk Gregory-t is meg lehetett volna kockáztatni, vagy CB-k közül Collins volt még bent, nekem az ő játéka is tetszett.Szóba került tegnap Urban chatjén, és ő megemlítette, hogy Washington helyzete komoly tényező lehetett Gregory bent hagyásában. Tényleg nem a legjobb, ha egy profi karierre készülő srác fűvel kezelgeti a depresszióját.andree
A többi nálam OK, Gunter-ből akármi lehet, talán még Nelson érthetetlen egy kicsit, de az 5. kör végén meg tudok barátkozni vele 😊Kexandro
több mint 9 éve
andree
1 737
Így aludva rá párat, nekem egyedül a Golden pick nem tetszik, picit túlzásnak érzem érte a 2. kört. Helyette mondjuk Gregory-t is meg lehetett volna kockáztatni, vagy CB-k közül Collins volt még bent, nekem az ő játéka is tetszett.Szóba került tegnap Urban chatjén, és ő megemlítette, hogy Washington helyzete komoly tényező lehetett Gregory bent hagyásában. Tényleg nem a legjobb, ha egy profi karierre készülő srác fűvel kezelgeti a depresszióját.
A többi nálam OK, Gunter-ből akármi lehet, talán még Nelson érthetetlen egy kicsit, de az 5. kör végén meg tudok barátkozni vele 😊Kexandro
több mint 9 éve
Így aludva rá párat, nekem egyedül a Golden pick nem tetszik, picit túlzásnak érzem érte a 2. kört. Helyette mondjuk Gregory-t is meg lehetett volna kockáztatni, vagy CB-k közül Collins volt még bent, nekem az ő játéka is tetszett.A többi nálam OK, Gunter-ből akármi lehet, talán még Nelson érthetetlen egy kicsit, de az 5. kör végén meg tudok barátkozni vele 😊
több mint 9 éve
andree
1 737
Höriét olvassátok el a főoldalon 😊FucuÉn olvastam. Lehetne lázadni a C ellen, de a rendelkezésre álló erőforrások szerint, tényleg nem ez volt az év vaule draftclassa. Majd pár év múlva visszanézzük, és eldöntjük Keimék okosabbak voltak-e a draftnikeknél. Nekem tetszik, hogy nem jött újabb balhés arc, és alapvetően ha az első 4 körből 2 beválik hosszútávon mint kezdő, már tökéletesen elégedett vagyok, tekintve hogy nem egy mindenhol lyukas pofozógépbe, hanem egy PO csapatba húzgálunk.
több mint 9 éve
Höriét olvassátok el a főoldalon 😊
több mint 9 éve
Most nem sajnálnak le bennünket. Majd csak a szezon alatt. 😊
több mint 9 éve
Trevor Harman pedig BA unokaöccse. 😊
több mint 9 éve
Hivatalos UDFA lista:Wagemannről annyit kell tudni, hogy eltört a lába nemrég egy workout során amikor valamelyik NFL csapatnál vizitált. Ha az nincs, szerintem draftolták volna. Sleeper esélyes.
Montana OLB Zack Wagenmann
andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Hivatalos UDFA lista: Adams State CB Cariel Brooks
N.C. State T Rob Crisp
BYU ILB Alani Fua
Shippensburg WR Trevor Harman
Georgia Southern ILB Edwin Jackson
Florida Atlantic ILB Andrae Kirk
BYU RB Paul Lasike
Bowling Green ILB Gabe Martin
Iowa WR Damond Powell
Colorado State-Pueblo CB C.J. Roberts
Texas WR Jaxon Shipley
Missouri State TE Gannon Sinclair
Montana OLB Zack Wagenmann
Northern Iowa NT Xavier Williams
több mint 9 éve
emberke22
574
Jaja, értem. Hát majd meglátjuk. Lehet egyiket elhozzuk ilyen 1 éves mentorstátuszba, bár gondolom mindegyik többéves szerződést akar a sérülékenységük végett is. Szted Keimék nem tudták, hogy Carlson bejelenti, hogy visszavonul? Ahogy a nyilatkozatából levettem a feleségével már beszélték, hogy benne van hogy visszavonul, gondolom nem az első edzés után jött a pillanat, hogy akkor ez ennyi volt, hanem már érett ez.Nem is írtam hogy tragikus a helyzet. Csak ugye az időzítés, mert akkor lehet nem csak a draft utolsó pickjével hozunk TE-et.Oké hogy droppok, de a legtapasztaltabb TE volt a keretben.Értem én, de elkapó TE-nek tavaly elég gyenge volt, nagyon sok dropja volt igen fontos szituációkban. Szerintem Jermaine Gresham vagy Zach Miller upgrade lenne, kérdés h mennyit kérnek. Ha sokat, akkor meg Keim valakit úgyis összekukázik keretszűkítés után. Én nem látom ezt a helyzetet olyan tragikusnak.emberke22
Fells és Niklas inkább blokkolók, elkapó TE meg zéró.Fucu
Gresham és Miller sem tud egészséges maradni ezért nem találtak még csapatot maguknak.Fucu