Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
én is kint voltam, pacsi megvolt :o))Jon valaki a meccsre?én kint leszek
silent7939
Löfli
GO CARDS!
több mint 10 éve
Jon valaki a meccsre?én kint leszek
silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Jon valaki a meccsre?
több mint 10 éve
Game Day!!Bobbie Massie lesz a kezdő RT.
PP hord vissza puntokat Nelson hiányában.
Nyerni kell! #BeatSF
több mint 10 éve
Akkor is ő.Nagyobb hatasa volt a csapatára a pàlyan kivül is
több mint 10 éve
Az oké meg érthető, de elfogultság nélkül ítélkezzetek, úgy az igazi!
több mint 10 éve
Ki volt jobb ő vagy B. Dawkins?Az elfogultsagom szerint Dawks
Ka'deemCarey25
több mint 10 éve
Ki volt jobb ő vagy B. Dawkins?
több mint 10 éve
Adrian Wilson levele a 14 éves önmagának.www.theplayerstribune.com/adrian-wilson-cardinals-ring-of-honor-letter/
több mint 10 éve
Ellington még nem lesz a 7végén?nem
csupi4
több mint 10 éve
Ellington még nem lesz a 7végén?
több mint 10 éve
aki látta eddig az arizona meccseket mennyit van a pályán Kevin Minter meg hogy mozog? fantasy miatt kérdezemÉn is behúztam drafton mert jó évet vártam tőle.... eddig nem hozza azt amit gondoltam...
csupi4
több mint 10 éve
aki látta eddig az arizona meccseket...Egy Cards forumban? Szerintem vagyunk egy paran 😊
csupi4
több mint 10 éve
aki látta eddig az arizona meccseket mennyit van a pályán Kevin Minter meg hogy mozog? fantasy miatt kérdezemkét meccs után a védekező playek 83,4%-ban volt fent a pályán. Jól mozog, de nem egy tackle gyár.
csupi4
több mint 10 éve
aki látta eddig az arizona meccseket mennyit van a pályán Kevin Minter meg hogy mozog? fantasy miatt kérdezem
több mint 10 éve
Humph egyértelműen a jövő miatt érkezett egyáltalán nem volt várható tőle, hogy a kezdőbe kerüljön egyből. Vagyis elvárható volt, de magas a léc és még nem sikerült megugrania.Értem én, de ezek szerint Watford is a jövő. 😊
Fucu
több mint 10 éve
Humph egyértelműen a jövő miatt érkezett egyáltalán nem volt várható tőle, hogy a kezdőbe kerüljön egyből. Vagyis elvárható volt, de magas a léc és még nem sikerült megugrania.
több mint 10 éve
Nem tudom ki ért velem egyet, lehet rosszul látom, de így utólag a Humphries első körös pick egy kicsit érthetetlen a számomra. Talán más posztra is húzhattunk volna értékes játékost. Mondom ezt Watford miatt. Ha tudták, hogy lehet benne bízni, akkor miért húztunk OT-t első körben, pláne, hogy lehetett volna más opció is talán.A hétvégén akkor visszajön Iupati, vagy csak a Rams ellenire érkezik meg?ha a mai edzés után nem duzzad be a térde és a hét további részében is teljesen tud edzeni akkor vasárnap kezdeni fog.
Ka'deemCarey25
A nagyobb kérdés Massie és Watford párharca és Ariansék döntése, hogy ki lesz a kezdő.
Fucu
több mint 10 éve
A táncoslábú Fauria visszatért a practice squadba
több mint 10 éve
A hétvégén akkor visszajön Iupati, vagy csak a Rams ellenire érkezik meg?ha a mai edzés után nem duzzad be a térde és a hét további részében is teljesen tud edzeni akkor vasárnap kezdeni fog.
Ka'deemCarey25
A nagyobb kérdés Massie és Watford párharca és Ariansék döntése, hogy ki lesz a kezdő.
több mint 10 éve
A hétvégén akkor visszajön Iupati, vagy csak a Rams ellenire érkezik meg?
több mint 10 éve
Fitz lett a hét NFC támadójátékosa, DJ pedig a hét NFC Special Team játékosa!For the first time in team history, the #AZCardinals have two players selected as “NFC Player of the Week” in the same week. Congrats to Larry Fitzgerald and David Johnson! :o)
Löfli
több mint 10 éve
túúúdom, nem sokat ér, de azért jó látni a csapatot a dobogón :o)Carson Palmer looks outstanding through two games: He's completed 36 of 56 passes, picking up 8.79 yards per throw with seven touchdowns and one interception. His passer rating for the season? 124.4.
több mint 10 éve
Fitz lett a hét NFC támadójátékosa, DJ pedig a hét NFC Special Team játékosa!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
De jó hogy az ilyen bogarakat valahogy mindíg kiszúrják BA-ék, mennyivel könnyebb tud így lenni egy szezon.