NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
A Broncos is betett nekünk, szerintem vittük volna Ray-t.Jurecki szerint fel akartunk cserélni Steelers elé, hogy behúzzuk Dupree-t, nem jött össze.FucuSzerencsés csillagzatú a Steelers az biztos, ráadásul mindig a mi kárunkra. Hogy az elvesztett SB-ről már ne is beszéljek.Leon78
több mint 9 éve
Jurecki szerint fel akartunk cserélni Steelers elé, hogy behúzzuk Dupree-t, nem jött össze.FucuSzerencsés csillagzatú a Steelers az biztos, ráadásul mindig a mi kárunkra. Hogy az elvesztett SB-ről már ne is beszéljek.
több mint 9 éve
Jurecki szerint fel akartunk cserélni Steelers elé, hogy behúzzuk Dupree-t, nem jött össze.
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips, Jalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams.andreeAdom ezeket én is a legjobb 2.Gregory 3.Collins lenne de azért ez necces!😀
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Jó lenne a kövi 2 körre egy Kendricks, Langford vagy Collins, de ez csak álom sztem. Nem biztos h olyan rossz húzás az az OT, legalább futásbiztos a fal ami tavaly nagy probléma volt + Palmer se szenved majd annyit a műtött térdére.
több mint 9 éve
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha nem tradel a Denver, és a szemét vasasok nem szipkázzák el Dupree-t, akkor kit választunk. Jól alakult a draft egészen addig szerintem, amíg ki nem mentek éppen előttünk ezek a játékosok.Kicsit sajnálom az OT húzást, mert így szerintem elég nehéz lesz megoldani a need posztokat használható játékosokkal.
Ha rajtam múlna, akkor én a RB posztot ki is hagynám ezek után. Max az 5-6 körben hoznék oda játékost, talán erősödött annyit a fal, hogy Taylor, és Ellington tudna hozni jobb számokat.
Második körben nem tudom ki lehetne a jó választás, de látva a védekező játékosok csúszását, talán egy jó ILB-t kerítenék, kedvencem McKinney valszeg már nem lesz benn,pedig sokat segítene a TE védekezésünkön, ha ne lesz Wash. Az is kérdés, hogy Jalen Collins meddig csúszik, őt 3. körben el tudnám képzelni, bár ki tudja. 4. körben pedig jöhetne egy drabális NT, ahogy látom lesz még elérhető itt is, bár nem nagyon ismerem a felhozatalt.
5. körtől pedig jöhet a kukázás. RB, DE, esetleg egy lecsúszó G.
több mint 9 éve
andree
1 737
Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips, Jalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams.
több mint 9 éve
Akkor legyen 5.... csak ne lőjünk találomra el egy 3.atNa látod mondjuk az sem egy rossz opció!😀Bár 5.kört szívesebben adnék érte!:pRattlesnakeZac Stacy hamarosan szabad lesz 😉 Inkább érte adnék egy 4. körtsilent7939Ha nálunk bent lesz én kiválasztanám Gregory-t, egy Eli Haroldnak is örülnék, de erre is kicsi az esély. A vágyam Henry Anderson elég babás lenne.Én is RB-t tippelek a 3.ban szerinted ki lehet még bennt ott a TOP nevek közül esetleg mert sajnos szerintem 3 még biztos kimegy a 2. körben is!Rattlesnake
CB, ILB kellene most leginkább. DL-re tippelek másodikban, RB-re harmadikban.
Ja és lesz WR húzás a hátsó körben szerintem 😀Fucu
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Na látod mondjuk az sem egy rossz opció!😀Bár 5.kört szívesebben adnék érte!:pZac Stacy hamarosan szabad lesz 😉 Inkább érte adnék egy 4. körtsilent7939Ha nálunk bent lesz én kiválasztanám Gregory-t, egy Eli Haroldnak is örülnék, de erre is kicsi az esély. A vágyam Henry Anderson elég babás lenne.Én is RB-t tippelek a 3.ban szerinted ki lehet még bennt ott a TOP nevek közül esetleg mert sajnos szerintem 3 még biztos kimegy a 2. körben is!Rattlesnake
több mint 9 éve
Zac Stacy hamarosan szabad lesz 😉 Inkább érte adnék egy 4. körtHa nálunk bent lesz én kiválasztanám Gregory-t, egy Eli Haroldnak is örülnék, de erre is kicsi az esély. A vágyam Henry Anderson elég babás lenne.Én is RB-t tippelek a 3.ban szerinted ki lehet még bennt ott a TOP nevek közül esetleg mert sajnos szerintem 3 még biztos kimegy a 2. körben is!Rattlesnake
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Ha nálunk bent lesz én kiválasztanám Gregory-t, egy Eli Haroldnak is örülnék, de erre is kicsi az esély. A vágyam Henry Anderson elég babás lenne.Én is RB-t tippelek a 3.ban szerinted ki lehet még bennt ott a TOP nevek közül esetleg mert sajnos szerintem 3 még biztos kimegy a 2. körben is!
több mint 9 éve
Ha nálunk bent lesz én kiválasztanám Gregory-t, egy Eli Haroldnak is örülnék, de erre is kicsi az esély. A vágyam Henry Anderson elég babás lenne. CB, ILB kellene most leginkább. DL-re tippelek másodikban, RB-re harmadikban.
Ja és lesz WR húzás a hátsó körben szerintem 😀
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Folytatom mert lefelezte ez a szar gép!😀 Szóval ha Thomasnak kell irányítani mert Palmerék a kórházban pihiznek!Amúgy a srác jónak tűnik értékre még kisebb steal is itt!Tegnap beszéltétek hogy Massie-vel kell küzdenie az első helyért hát nagy harc szerintem nem lesz ha nem is rögtön de pár hét után tuti kezdő lesz az a Cards új Dj-je😀!Amúgy a kérdésem az lenne mára mit vártok akár posztok tekintetében, vagy ha valakinek van kedve bedobhat egy-két nevet is a kalapba!Ha pl Gregory tovább csúszna behúznánk szerintetek, bár azért erre kicsi az esély, hogy nálunk még bennt lesz de ha mégis így lenne én simán vinném!
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
A jó D.J. 13-ik volt Keimék listáján és ugye trust in the board elv alapján hülyék lettek volna kihagyni. Tavaly ugyan ez volt Buccanonnal csak akkor need-re is jött.Alapvetően én is másban gondolkodtam posztokat tekintve, de azért neednek tekinthető az OT poszt is(azért én Massie-ben sohasem hittem igazán), meg ugye húzhatunk mi akármilyen védőt ha Thomasnak kell irányítani
Én sem csapkodtam a seggem a földhöz, de teljesen elfér.Fucu
több mint 9 éve
A jó D.J. 13-ik volt Keimék listáján és ugye trust in the board elv alapján hülyék lettek volna kihagyni. Tavaly ugyan ez volt Buccanonnal csak akkor need-re is jött.Én sem csapkodtam a seggem a földhöz, de teljesen elfér.
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Arizona CardinalsDraft pick: OL D.J. Humphries (No. 24 overall)
Grade: A+
The skinny: NFL Media analyst Daniel Jeremiah is one of many who believe Humphries is the best offensive tackle in the draft. At pick No. 24, he's an absolute steal for the Cardinals, especially considering they didn't have to trade up to get him. Humphries will fill an area of need and help the recovering Carson Palmer breathe a bit easier by keeping pass rushers at bay.
több mint 9 éve
Na bazzzz....elaludtam, de ezt sikerült megálmodnom közben.... felkelek gyorsan ránézek és tényleg egy kibebaszott OT.... nem hiszem el.
több mint 9 éve
andree
1 737
Collins, Jalen CB vajon miért csúszik? Lemaradtam valamiről?Leon78Jó LSU szokás szerint megbukott egy rakat drogteszten. Mostanában derült ki asszem. Nem baj, jöhet ő is 3. körben. 😀
több mint 9 éve
Collins, Jalen CB vajon miért csúszik? Lemaradtam valamiről?
több mint 9 éve
Öröm az ürömben, hogy úgy nézem a második körünkre is marad hat egy egy jó NT, vagy CB, esetleg LB. A védők csúsznak rendesen. Ha mást nem is, de a WR run-t eltaláltam.Egy playmaker védő játékosnak jobban örültem volna.Valahogy luxusnak látom.Leon78Ezzel tökéletesen egyetértek. Én se ugráltam a monitor előtt.andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Egy playmaker védő játékosnak jobban örültem volna.Valahogy luxusnak látom.Leon78Ezzel tökéletesen egyetértek. Én se ugráltam a monitor előtt.
több mint 9 éve
Annyit legalább elmondhatunk, hogy míg az előző stábnál sírtunk, hogy nincs 2 értelmes támadófal emberünk most van két top FA, és két első körös falemberünk. 3 év alatt. Alapvetően nem hülyeség, ha már Palmer lett a QB-nk.andreeEgy playmaker védő játékosnak jobban örültem volna.Valahogy luxusnak látom.
több mint 9 éve
andree
1 737
Annyit legalább elmondhatunk, hogy míg az előző stábnál sírtunk, hogy nincs 2 értelmes támadófal emberünk most van két top FA, és két első körös falemberünk. 3 év alatt. Alapvetően nem hülyeség, ha már Palmer lett a QB-nk.
több mint 9 éve
Natloz
300
hát most kicsit csalódott vagyok. De bízok Keimékben, ha azt gondolják, hogy nem érte meg egyik CB vagy OLB sem itt, akkor biztos így van. Bár az OL-t nem éreztem akkora neednek, de az erősítése sosem árt.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 9 éve
andree
1 737
Én cornerbackre is számítok.