NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
879
41
1:00, Net4+, DAZN
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
megérdemelt a győzelem, de csak a második félidőben látott játék alapján... 😊
több mint 10 éve
Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.
több mint 10 éve
A legjobbak <333
több mint 10 éve
Legyen taps 😊Legyen taps 2.0 :o))
www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
silent7939
www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-quarterbacks-entering-week-8/
több mint 10 éve
Legyen taps 😊www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
több mint 10 éve
Powers biztos kihagyja a Browns elleni meccset, a Seahawks ellen viszont már valószínű, hogy bevethető lesz.Okafor meg game-time decision lesz.
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
"CJ went on to give his team a two-score lead late in the third quarter, setting up an easy field goal with the only 62-yard play in history that featured the runner sitting in a nose tackle's lap for nearly a full second."lol
több mint 10 éve
Gondoltam hogy szoros lesz, még egy vereségen sem lepődtem volna meg a meccs előtt.De a spec team remélem összekapja magát a clevelandi túrára, mert ők tették igazából szorossá. Missed FG és extra pont, blokkolt punt...
És azért az offense sem hengerelt, egy elég gyenge védelem ellen.
Mindegy, a W a lényeg.
több mint 10 éve
gedam
6 507
mindegy vszeg így is- úgy is kikaptunk volna, csak az én kedvemet vették el attól, hogy végignézzem a meccset.Múlt héten meg annyira akarták meccsben tartani a Steelers-t a bírók (nehogy már hazamenjenek a nézők a szünetben), hogy a végén kikaptunk. Persze nektek ez így duplán rossz.GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
Cardinalis
gedam
Hat éve nézek csak NFL-t, próbálom elfogadni, hogy a zebra a hazai pálya tartozéka, meg néhány csapatnál el van náluk tolva a csúszka.
harras
több mint 10 éve
Múlt héten meg annyira akarták meccsben tartani a Steelers-t a bírók (nehogy már hazamenjenek a nézők a szünetben), hogy a végén kikaptunk. Persze nektek ez így duplán rossz.GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
gedam
Hat éve nézek csak NFL-t, próbálom elfogadni, hogy a zebra a hazai pálya tartozéka, meg néhány csapatnál el van náluk tolva a csúszka.
Szerkesztette: harras
több mint 10 éve
nekünk könnyebb...GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
gedam
több mint 10 éve
gedam
6 507
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
több mint 10 éve
A meccs legelejéről lemaradtam, de amúgy végignéztem.Szerintem kiváló a védelem és örvendetesen sok lábon áll a támadás. Ehhez képest tényleg, mintha a nehéz pillanatokat nem vennénk jól. Nagy rangadókon ezekre is fel kell készülni agyban.
De annak nagyon örülök, hogy egy győzelemért virrasztottam.
több mint 10 éve
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
több mint 10 éve
Arra azert nem gondoltam hogy a Rams bele szolhat a csoport elsosegbe....Azért annyira nem meglepő. Utóbbi években mindig szorosan a nyomunkban voltak, most meg találtak egy Gurley-t is. Háromszereplős lesz a játszma idén, és lehet hogy fájni fog a végén, hogy kikaptunk tőlük.
silent7939
Szerkesztette: csongi
több mint 10 éve
Arra azert nem gondoltam hogy a Rams bele szolhat a csoport elsosegbe....
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy fennmaradok ma, nem tudnék kinek drukkolni. Mondjuk a Seattle kapjon ki inkább, ők azért veszélyesebbek a csoportelsőségünkre.Nem tették meg ezt a szívességet.
harras
Majd mi leverjük őket, oda-vissza 😀
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy fennmaradok ma, nem tudnék kinek drukkolni. Mondjuk a Seattle kapjon ki inkább, ők azért veszélyesebbek a csoportelsőségünkre.
több mint 10 éve
Bears - Cardinals híres-nevezetes MNF 2. félideje: www.youtube.com/watch?v=Qhn9NJICE20szerintem zseniális, hogy 5:10-el a vége előtt is mentünk 13 ponttal 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A PO-hoz a legeslegfontosabbak a csoportmeccsek (meg kell nyerni a csoportot, idén az NFCW lehet hogy nem ad még egy csapatot). Ha már ott vagyunk, az gyakorlatilag egy új menet, mindenki odaérhet a végére.(persze jó lenne kihagyni a wildcard kört, meg a hazai pálya is nagy előny)
több mint 10 éve
Szégyen kikapni egy seholsemmi QB-tól beáll csereként egy 4. számú senki azt szétpasszol a faszba. Hogy lehet az hogyha szorosabb egy kicsit a meccs, elkezdünk faszoskodni a redzoneban meg az ellenfél térfelén? Mitől van ez, olyan mintha megzavarodnának nem értem. Meg az hogy 88yardos TD-t engedünk 2p-el a vége előtt. Nekem már most hiányzik Bowles. Ezt se a pit nyerte meg hanem mi balfaszkodtuk el.Van aki azzal vigasztal, jobb egy nem túl fontos meccsen megtanulni az utolsó leckéket, mint 8-0-ás mérleggel totál elszállva nekimenni a csoportrangadóknak majd a PO-nak. Persze a megszerzett győzelmek a tutik.
Ka'deemCarey25
több mint 10 éve
Azért nem kéne a szezont temetni (igaz, csak összefoglalót láttam), de két könnyebb meccs jön, a bye weeken meg lehet gondolkodni, hogy mit kéne változtatni, mert utána ritka szopatós menetrend jön. Szerencsénkre senki sem kiemelkedő az nfc westből, így egy 10-6 is PO-t érhetDe nagyon jó lenne otthon kezdeni a PO-t.
Löfli
több mint 10 éve
Sziasztok, én a mamii vagyok, de olyan qrva rég voltam itt, hogy elfelejtettem a jelszavam, ezért a face-val léptem be. Kíváncsi voltam a véleményekre, hogy mi a jófene történt a második félidőben a csapattal, de nem lettem okosabb. Azt azért jó lenne tudni, hogy ezt a Bryant gyereket miért engedték ide-oda cikázni minden ellenkezés nélkül!Eső után köpönyeg, gondolom ki lesz osztva a csapatnál egy-két ejnye-bejnye, és még csak most jön a padlásról szaggatott nokedli a Ravens személyében. Remélem felszívják magukat mérgükben és lesz egy jó MNF meccs.
További jó szurkolást kívánok mindenkinek!
-mamii -
Szerkesztette: Klári Hegedűsné Simon