Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Peters Achilles-szakadás 😕 Gunter lesz a kezdő a Chargers ellen.
Iupati 3-8 hetet hagyhat ki, reméljük minél kevesebbet fog.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mégis van garantált tétel CJ szerződésében, 400K teljesen garantált. Belefér ha elküldjük.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Na végre, nem tudom hol bóklásztál eddig, de nem is akarom tudni, már azt hittük SF szurkoló lettél, vagy valami ilyesmi. 😊

A sérülések nem season ending sérülések ha jól látom, úgyhogy fel a fejjel.

Fucu mit szólsz az első meccsről szóló írásomról, szerinted van benne igazság? Próbáltalak helyettesíteni, de ez lehetetlen küldetés 😊
Leon78
a fórumot hanyagoltam kellett egy kis szabadság, SF szurkoló na akkor a világ szégyene lennék 😊
hírekért lehet likeolni facbookon az Arizona Cardinals Hungary-t 😊

Nagy részével egyetértek amit írtál a meccsről, de
- Legree nem lesz keretben ha úgy játszik mint a Chiefs ellen. hibát hibára halmozott.
- Logan valóban fejlődött, de a tavalyi első előszezon meccsen is királykodott csak azután kezdett el szarul játszani, szóval várjuk meg mit csinál a Chargers ellen.

A kezdők teljesítménye nagyon jó volt, pörgős támadó drive Ellington sokat volt használva, futott TD-al a végén. A védelem labdaszerzése király volt, azért volt nyomás Alexen.

Majd a Chargers ellenire vagyok kíváncsi amikor a kezdők egy negyedet játszanak.

több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Na végre, nem tudom hol bóklásztál eddig, de nem is akarom tudni, már azt hittük SF szurkoló lettél, vagy valami ilyesmi. 😊

A sérülések nem season ending sérülések ha jól látom, úgyhogy fel a fejjel.

Fucu mit szólsz az első meccsről szóló írásomról, szerinted van benne igazság? Próbáltalak helyettesíteni, de ez lehetetlen küldetés 😊
több mint 10 éve
Egy 49ers szurkoló írja a topikba a híreket? Legajja 😊
Iupati sérülése nagy szívás pont amikor lenne két értelmes futásblokkoló guardunk. Sebaj marad a passz, de ahhoz kell Larsen jó játéka #sweetdreams
Peters kiesése is rosszkor jön, de ott van mélység.

CJ?K 2 milliója úgy jön ki, hogy 1300 yardot kell teljesítenie hogy azt megkapja, nincs garantált fizuja, szóval gond nélkül elküldhetjük. A szokásos prove it szerződés amit elérakott Steve Keim

| Visszatértem. |

több mint 10 éve
Azért a ti offseason eseményeitek valószínűleg utolérhetetlenek. 😊

Én bízom a csapatban, a megfelelő pillanatban mindenki egészséges lesz, és ha mindenki visszatér időben nem lehet gond.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 700 — Csodabogár
Cardinals' LG MIke Iupati is likely to undergo arthroscopic knee surgery this week that would sideline him 6-8 weeks, per source. - Schefter

@mikejurecki 16m16 minutes ago
As for Corey Peters the trainer was looking at his left Achilles-Calf, and he was carted off the field

Nem néz ki jól ez az offseason eddig

több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
"Remek" hírek, úgy néz ki Iupati kihagy min 6-8 hetet, lesz egy térdműtéte..
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Amugy lehet mar tudni valamit a számokról a szerződésben? Es itt nem a mez szamra gondolok mert azt tudom 😃
silent7939
1 évre jön 2 millióért, de csak 585 ezer dollárt foglal el a capben. Ez a része amúgy nem tiszta, hogy ezt hogy lehet megcsinálni, de Keimék összehozták. Garantált, ha jól látom nincs.
Részletek itt:  www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/chris-johnson/

A csapat (és a többi csapat) cap helyzetét meg itt lehet nyomon követni nagyon hasznos kis oldal 😉
 www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/
emberke22
Koszi. Ismerem csak telorol nem akartam buzizni vele. 😀
Korrekt deal. Ha bejön nagyot robbanthatunk ha nem akkor is csak nemi szotyit bukunk az üzleten. CJ-nek meg talan az utolso esélye higy felmutasson valamit es a jelenlegi O fallal kellene is.
több mint 10 éve
Amugy lehet mar tudni valamit a számokról a szerződésben? Es itt nem a mez szamra gondolok mert azt tudom 😃
silent7939
1 évre jön 2 millióért, de csak 585 ezer dollárt foglal el a capben. Ez a része amúgy nem tiszta, hogy ezt hogy lehet megcsinálni, de Keimék összehozták. Garantált, ha jól látom nincs.
Részletek itt:  www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/chris-johnson/

A csapat (és a többi csapat) cap helyzetét meg itt lehet nyomon követni nagyon hasznos kis oldal 😉
 www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/
több mint 10 éve
több mint 10 éve
CJ2K 1 évre érkezett, meglátjuk megéli -e az 53-at
Ka'deemCarey25
Egyelore maradjunk csak a CJ-nel sztem. En mar annak us orulnek ha CJ1K lenne belole szezon végére.... Vagy amig bírja 😃
Igy viszont sztem Taylor megy a levesbe. Kar érte.... Többre szamitottam tole es sztem masok is.
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
CJ2K 1 évre érkezett, meglátjuk megéli -e az 53-at
több mint 10 éve
Az első félidőt én is láttam, úgy ahogy, a teljes meccset most töltöm, ha érdekel valakit, innen.:

www.sport-video.org.ua/americanfootball.html

Ha megengeditek írok néhány véleményt az eseményekről.:

Játékosok akik tetszettek:

Ellington: Bár korai lehet még ezt kijelenteni, de mintha a régi fényében ragyogna, remek dolgokat csinált, remélem eddigi legjobb szezonját fogja futni az idén.
Palmer: Elég magabiztosnak tűnt, úgy néztem igencsak jól sikerült a rehab-ja, ha így játszik, nem lesz vele gond.
Minter: Most végre odaért a labda közelébe, részt vett a szerelésekben, sőt bliccelni is elküldték néhányszor, úgy néz ki sikerült gatyába rázni az elmúlt rosszul sikerült szezon után. Idén többet várhatunk tőle.
Legree: Sokat volt pályán, sokszor került labda közelébe. Hibázgatott is, de szerintem lehet belőle egy jó kis CB, ha rajtam múlna helyet kapna az 53-as keretben. 😊
Bethel: Már a negyedik szezonja lesz, és végre rá lehet nyugodtan bízni egy az egyben egy elkapót. Jól játszott, ha ezt tudja tartani, nem lesz gond a CB állománnyal. Nem tudom mi a vezetőség szándéka, de remélem meg akarják majd tartani, bevallom az egyik kedvencem a csapatból.
John Brown: semmit sem változott, villámgyors, és a kezei is életveszélyesek. Érdemes lesz kiválasztani fantasy csapatba. 😊
L. Thomas: Meglepő, de szerintem látható fejlődés a játékában, passzai erősek, és sok esetben pontosak is voltak, a nyomás elől pedig nem egy esetben szépen ki tudott mozogni, nem esett egyből pánikba. Persze ez még édeskevés, de legalább látható a fejlődés, szerintem megcsípi a roostert.

Akiktől többet vártam:

Marcus Golden: Gyakorlatilag semmit nem láttam tőle. amikor pályán volt elég reménytelenül birkózott az LT-vel, nem igazán volt meggyőző, sőt inkább semmilyen sem volt.
Stanton: Ez a teljesítmény, még ha nem is volt sokat a pályán egyenlő volt a nullával. 0/3 nem egy meggyőző teljesítményre vall. 😊 Egy második számú irányítótól, kezdő tapasztalattal sokkal többet várna az ember.
Taylor: Mindent elmond, hogy mindössze egy carry-t kapott, abból pedig sikerült elérnie -1 yardot. Asszem ennél azért mindenki többet várt tőle akkor amikor a csapathoz került.
K. Martin: Sokkal többet vártam tőle, azt gondoltam zúzni fog OLB poszton, de ez nem történt meg, és továbbra is adós a javuló teljesítménnyel. Azért reméljük a legjobbakat.

Ezen kívül érdemes megfigyelni, hogy mennyit javult az OL. Gyakorlatilag Palmer közelébe sem tudtak kerülni a Kansas védői. Nem hogy sackkelni, de még nagyon siettetni sem tudták. Nyugodtan kémlelhette az elkapókat, senkitől sem zavartatva. Hát ha ez így marad hosszú távon, akkor reménykedhetünk egy jó szezonban.
A kezdő D szokás szerint hozta magát, bár a szélső pass rush megint elég halovány volt, de lesz ez még jobb is. A sacondary nem lesz kimagasló, de talán hoznak majd egy erős átlagot. A csere védelem már nem alkotott maradandót, ameddig én láttam nyelték a yardokat rendesen.
több mint 10 éve
Na eddig bírtam nézni, 2. negyed közepe, már kb a cserék cseréi játszanak..

Tapasztalatok
Kezdő Offense fasza
Kezdő Defense fasza (bár ez a kansas O nem volt a legigazibb, Charles se játszott ha jól néztem..)
2. Off. ott már voltak gondok a falban, Stanton se volt a legélesebb
Defense mélység fasza lesz úgy tűnik
Bethel is jól nyomta ő volt az egyik legpozitívabb meglepetés számomra, mint CB
JJ. Nelson is jó lesz, bár kicsit nagy arcúnak tetszett nekem
cserék cseréi.. Legreenek voltak szép szerelései

Összeségében JÓK vagyunk
több mint 10 éve
Bar meg csak a petting de hamarosan kezdooooodik
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
friss hír D-Wash ügyében 😀  www.revengeofthebirds.com/2015/8/13/9147273/daryl-washington-expecting-a-decision-soon-from-nfl

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Kicsit fura ez az elégedettlenség BA részéről.... ennyire nem lehetnek gázosak a futóink. Van egy olyan érzésem hogy az öreg vérszemet kapott és a fejébe vette hogy mindenáron SB-t akar nyerni.
több mint 10 éve
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.emberke22
Ez a RB kérdés érdekes, hogy évek óta visszatérő probléma, hihetetlen, hogy mindig van valami gáz ezen a poszton. Johnson már az elmúlt két idényében szinte semmit sem produkált, nem hiszem, hogy nálunk támadna fel. Inkább ösztönző hatása miatt szerződtetjük, hátha összekapják magukat a fiatalok. 😊Leon78
Mikor szotyiért megszerezhettük volna Zach Stacy-t nem kellett.... pedig sztem ott van még bőven a tankban...
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Közben Massie 3 meccses eltiltást kapott, még fellebbez ellene.
több mint 10 éve
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.emberke22
Ez a RB kérdés érdekes, hogy évek óta visszatérő probléma, hihetetlen, hogy mindig van valami gáz ezen a poszton. Johnson már az elmúlt két idényében szinte semmit sem produkált, nem hiszem, hogy nálunk támadna fel. Inkább ösztönző hatása miatt szerződtetjük, hátha összekapják magukat a fiatalok. 😊
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Félek tőle, hogy ő már nem tart ott a pályáján, hogy sokat javítana a helyzeten.
több mint 10 éve
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.
több mint 10 éve
Natloz Arizona Cardinals 311
Nem nagyon volt fórum aktivitás az előszezon alatt. Eltűnt Fucu is, és a többiek is a rendszeres híreikkel 😕

Írkászok hát én pár (szerintem) fontosabbat, amit twitterről találtam.
- Depth Chart a preseason meccsek előtt:
- Bruce papa nem elégedett a futókkal, megnézik kikkel lehetne bővíteni a keretet. Ray Rice-ot kizárta.
- Floyd visszatérésére nincs pontos időpont
- többen is kisebb sérülésekkel küzdenek (Powers, Humphries, D. Johnson, ), de semmi komoly
- Szombaton jön az első preseason meccs, az ellenfél a Kansas lesz otthon.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Carson Palmer jobban lesz idén, mint valaha? Pete Prisco szerint ez is előfordulhat!
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25263882/why-carson-palmer-is-even-better-following-a-second-knee-injury