Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Soha nem írtam mock draftot, egyszer elkezdtem, de a felénél rájöttem, hogy nem ismerem eléggé az egyetemi játékosokat.
több mint 9 éve
Miért ne szeretné az edzői stáb hogy visszajöjjön Washington? Persze hogy szeretnék, de nem számolnak vele amíg nem tudják mikor csatlakozhat a csapathoz és mennyi plusz büntetést kap még.Ezzel csak arra akartam célozni, hogy még használható, és nem esett vissza annyira a formája, hogy lemondjanak róla.
Amúgy Spoon lesz a kezdő és mellette lesz Minter és emiatt fog több safety-t játszani Bucannon. De nehogy azt higgyük, hogy csak két safety két corner felállásban fog játszani a secondary. Mivel elég jól néz ki a S poszt így adott Bettcher számára a variációk tárháza. Matyi használható slot cornerként is, Bucannon meg LB-ként amit biztos ki fognak használni, ha olyan a matchup.Fucu
Fucu, te nem írtál esetleg egy mock draftot? Mit szólnátok, hogy ha tartanánk egy mock versenyt, itt magunk között?
több mint 9 éve
Miért ne szeretné az edzői stáb hogy visszajöjjön Washington? Persze hogy szeretnék, de nem számolnak vele amíg nem tudják mikor csatlakozhat a csapathoz és mennyi plusz büntetést kap még.Amúgy Spoon lesz a kezdő és mellette lesz Minter és emiatt fog több safety-t játszani Bucannon. De nehogy azt higgyük, hogy csak két safety két corner felállásban fog játszani a secondary. Mivel elég jól néz ki a S poszt így adott Bettcher számára a variációk tárháza. Matyi használható slot cornerként is, Bucannon meg LB-ként amit biztos ki fognak használni, ha olyan a matchup.
több mint 9 éve
Coach Bruce Arians said Deone Bucannon will move back to safety this season.Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír, ezek szerint Minter bekerül kezdő pozícióba, ha Washington nem tér vissza, bár úgy érzékelem az edzői stáb szeretné ha visszajönne? Valószínűleg Jefferson sem nagyon örül ennek a nyilatkozatnak, ha igaz.
több mint 9 éve
megvan a második veterán combine warrior is, a 6,51 méter magas Ifeanyi Momah személyében.shawnkaFakezű szegény, de tavaly offszezonra sokat fejlődött 2013-hoz képest.
több mint 9 éve
Gerix
139
megvan a második veterán combine warrior is, a 6,51 méter magas Ifeanyi Momah személyében.shawnkaA Guinness rekordok konyvebol igazoltak😀
több mint 9 éve
megvan a második veterán combine warrior is, a 6,51 méter magas Ifeanyi Momah személyében.
több mint 9 éve
andree
1 737
Amúgy ha már szó volt a draftról nekem 1. körben tetszene Jalen Collins az LSU-ról. Magas, fizikális CB. Jó lenne PP másik oldalára. Néztem róla pár filmet, és eléggé megtetszett. Nem hibátlan, de van benne potenciál. Tovább épülgetne a legion of LSU. 😀
több mint 9 éve
Hundleyt nagyon promózzák hozzánk.... bár fura volna egy újabb atléta QB húzás LT utánsilent7939private workout meg ilyenek. kíváncsi vagyok. Azért Thomas helyett elfogadnám 3rd QB-nak.
több mint 9 éve
Hundleyt nagyon promózzák hozzánk.... bár fura volna egy újabb atléta QB húzás LT után
több mint 9 éve
Camp Body 😀A veterán combineról ti igazoltatok elsőként! 😀 Ráadásul egy ex-jaguárt, egy WRt, Nathan Slaughter személyében! Tavaly került UDFAként a ligába, amikor tavaly szinte az összes elkapónknak volt valami baja, akkor igazoltuk le, de pályára nem került nálunk. A West Texas A&M-re járt.iktriadvan egy sejtésem, hogy főleg visszahordóként fogjuk alkalmazni, volt pár szép momentuma collegeban:
www.youtube.com/watch?v=APzPna4bbfECardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
A veterán combineról ti igazoltatok elsőként! 😀 Ráadásul egy ex-jaguárt, egy WRt, Nathan Slaughter személyében! Tavaly került UDFAként a ligába, amikor tavaly szinte az összes elkapónknak volt valami baja, akkor igazoltuk le, de pályára nem került nálunk. A West Texas A&M-re járt.iktriadvan egy sejtésem, hogy főleg visszahordóként fogjuk alkalmazni, volt pár szép momentuma collegeban:
www.youtube.com/watch?v=APzPna4bbfE
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Tietek lesz az idei Mr. Irrelevant. A Cards egy extra 7. körös kompenzációs picket kapott (7/39), amely a draft utolsó cetlije is lesz egyben. Keimot ismerve tuti valami future Pro Bowler lesz a pick.
több mint 9 éve
A veterán combineról ti igazoltatok elsőként! 😀 Ráadásul egy ex-jaguárt, egy WRt, Nathan Slaughter személyében! Tavaly került UDFAként a ligába, amikor tavaly szinte az összes elkapónknak volt valami baja, akkor igazoltuk le, de pályára nem került nálunk. A West Texas A&M-re járt.
több mint 9 éve
andree
1 737
Hát ő tényleg jó lenne de sztem is top 10 körül kimegy sajnos!Viszont nem tudom lesz-e például feltradeünk mert lehet, hogy inkább a minősègi draftra kéne menni és nem a mennyiségre!Én például jobban örülnék 2-3 kezdőkaliberű játékosnak mint 5-6 nagy potenciállal rendelkezőnek!RattlesnakeNekem az a filozófiám, hogy a draft nem egy egzakt tudomány. Igen változatos képet mutat, milyen és hol húzott prospectek válnak be. Első kör elején van pár sure thingnek tűnő játékos(aminek azért még így is jó része bust), szóval én nem szívesen áldozok 3-4. köröket egy kicsivel jobbnak tűnő játékosért. Maximum akkor ha valami hatalmas need és nagy run van a poszton.
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Hát ő tényleg jó lenne de sztem is top 10 körül kimegy sajnos!Viszont nem tudom lesz-e például feltradeünk mert lehet, hogy inkább a minősègi draftra kéne menni és nem a mennyiségre!Én például jobban örülnék 2-3 kezdőkaliberű játékosnak mint 5-6 nagy potenciállal rendelkezőnek!Mivel a FA lényegibb része nagyjából lezajlott, ha valakinek van kedve nyomjon már be egy pár nevet a Draft Class-ról, hogy kit szeretne jövőre a csapatban látni!A needeket nyilván mindenki tudja meg BPA persze, de nem az érdekel hogy kit választunk hanem, hogy szerintetek ki lenne jó vagy kinek örülnétek!Persze azért reális eséllyel indulókat írjatok 😀!Akár több kört is! Na nekem 1.kör Jalen Collins CB vagy Melvin Gordon RB, 2.kör Tevin Coleman RB(persze ha az első nem Gordon 😀 ) vagy Marcus Peters CB ( ha nem Collins 😀 ), akár másodikban de lehet, hogy feltréddel 3.ban is elérhető lesz egy jó LB Denzel Perryman OLB!Nos nekem egyenlőre ennyi a hátsókörökbe még nem ástam bele magam annyira! 😀RattlesnakeÉn az uccsó két évben csináltam ilyesmit, de idén nem igazán néztem meccseket. Majd draft előtt garázdálkodok noonkicken/youtubeon pár hetet, és összedobok egy ilyet. Nekem amúgy Vic Beasley, mert még a Taj Boyd-féle Clemsonon sok meccsen láttam, és nagyon tetszett Vic. Sajnos ő ki fog menni TOP15ben valószínűleg.andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Mivel a FA lényegibb része nagyjából lezajlott, ha valakinek van kedve nyomjon már be egy pár nevet a Draft Class-ról, hogy kit szeretne jövőre a csapatban látni!A needeket nyilván mindenki tudja meg BPA persze, de nem az érdekel hogy kit választunk hanem, hogy szerintetek ki lenne jó vagy kinek örülnétek!Persze azért reális eséllyel indulókat írjatok 😀!Akár több kört is! Na nekem 1.kör Jalen Collins CB vagy Melvin Gordon RB, 2.kör Tevin Coleman RB(persze ha az első nem Gordon 😀 ) vagy Marcus Peters CB ( ha nem Collins 😀 ), akár másodikban de lehet, hogy feltréddel 3.ban is elérhető lesz egy jó LB Denzel Perryman OLB!Nos nekem egyenlőre ennyi a hátsókörökbe még nem ástam bele magam annyira! 😀RattlesnakeÉn az uccsó két évben csináltam ilyesmit, de idén nem igazán néztem meccseket. Majd draft előtt garázdálkodok noonkicken/youtubeon pár hetet, és összedobok egy ilyet. Nekem amúgy Vic Beasley, mert még a Taj Boyd-féle Clemsonon sok meccsen láttam, és nagyon tetszett Vic. Sajnos ő ki fog menni TOP15ben valószínűleg.
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
Mivel a FA lényegibb része nagyjából lezajlott, ha valakinek van kedve nyomjon már be egy pár nevet a Draft Class-ról, hogy kit szeretne jövőre a csapatban látni!A needeket nyilván mindenki tudja meg BPA persze, de nem az érdekel hogy kit választunk hanem, hogy szerintetek ki lenne jó vagy kinek örülnétek!Persze azért reális eséllyel indulókat írjatok 😀!Akár több kört is! Na nekem 1.kör Jalen Collins CB vagy Melvin Gordon RB, 2.kör Tevin Coleman RB(persze ha az első nem Gordon 😀 ) vagy Marcus Peters CB ( ha nem Collins 😀 ), akár másodikban de lehet, hogy feltréddel 3.ban is elérhető lesz egy jó LB Denzel Perryman OLB!Nos nekem egyenlőre ennyi a hátsókörökbe még nem ástam bele magam annyira! 😀
több mint 9 éve
Egyetértek, nekem is a kedvencem volt, és még most uis az, egy igazi playmaker a szememben. Szinte minden meccsen hoz valami extrát, vagy egy sack, vagy egy INT, vagy valami más. Szerintem nem véletlenül nem vágtuk még ki, azért ilyen középső LB nem terem minden bokorban, kell ő a csapatba, és remélem max az 5. fordulóban üdvözölhetjük. Minden esetre fantasy-ban a hátsó körökben vevő leszek rá. 😊Ha minden igaz Washington elvégzett valami dühkezelési tanfolyamot, és a büntije óta pozitív drogtesztje sem volt. Láttok rá esélyt hogy nem büntetik tovább? Szerintem elég motiváltan térne vissza 😊KexandroHa jól vettem le az olvasottakat, akkor még DV miatt eltilthatják teljesen szabadon választott időtartamra. 2-2,5 év kihagyás után nem várok nagyon sokat tőle, de jó lenne végre a pályán látni. 3 éve még tuti Washington mezt vettem volna, baromira hiányzik a csapatból.andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Ha minden igaz Washington elvégzett valami dühkezelési tanfolyamot, és a büntije óta pozitív drogtesztje sem volt. Láttok rá esélyt hogy nem büntetik tovább? Szerintem elég motiváltan térne vissza 😊KexandroHa jól vettem le az olvasottakat, akkor még DV miatt eltilthatják teljesen szabadon választott időtartamra. 2-2,5 év kihagyás után nem várok nagyon sokat tőle, de jó lenne végre a pályán látni. 3 éve még tuti Washington mezt vettem volna, baromira hiányzik a csapatból.
több mint 9 éve
Ha minden igaz Washington elvégzett valami dühkezelési tanfolyamot, és a büntije óta pozitív drogtesztje sem volt. Láttok rá esélyt hogy nem büntetik tovább? Szerintem elég motiváltan térne vissza 😊
több mint 9 éve
Azért hozzá kell tenni, hogy miután BPA alapú draft várható a részünkről, nem túl valószínű a letrade Keim-ék részéről.
több mint 9 éve
andree
1 737
Hát ez inkább egy iránymutatás, ugye a lehetőségek is korlátozottak, mert a Tampa nehezen adja ide a Houston pickjét. 😀 Szerintem inkább ilyen 2. kör eleje+4. kör eleje a reális. Kell ugye szándék, és lehetőség egy ilyen cserére, nem mellesleg partner se árt. Szerintem ezt lefelé érdemes kerekíteni. 1. kör végére eléggé összecsúsznak a prospectek, Nincs már olyan must have játékos, mint a draft elején-közepén, és a táblázathoz képest inkább a lefelé cserélő csapatnak kell leadni az összértékből nem a felfelé trade-előnek. (ugye több pick sokszor jobb, kisebb pénzt kell fizetni a játékosoknak, stb)Ezek szerint a mi első körünk akár érhetne egy második és egy 3. kör elejét is?Leon78www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.aspandreeMax egy 3. kört adnék érte, azt is, hogy trade-el szerzünk egy plusz másodikat, meg egy harmadikat, magyarán első körből letradelünk második elejére., és ennek egy harmadik lenne az ára, bár ez nem tudom mennyire reális.Leon78Továbbra sem hiszem, hogy magas draft picket adnánk egy 30 éves futóért még akkor is ha Peterson az.FucuSzerintem nem is az a kérdés, hogy adnánk-e mert sztem 2. kör simán belefér és sztem adnánk is csak a fizuját nem nagyon akarjuk felvállalni úgyhogy én sem hiszem, hogy jönni fog! Mondjuk én nem
bánnám azért, mert ha bejönne ütős lehetne az offense is!Persze azért van benne nem kevés rizikó!Rattlesnake
Történetileg nézve tavalyról ezek az irányadó cserék:
2013:
Falcons adja: 30+92
Rams adja: 22+future 5. kör
Vikings adja 52+83+102+229
Pats adja 29
2012:
Bengals adja 21
Pats adja: 27+93
Pats adja: 31+126
Denver adja: 26
Vikings 35+98
Ravens: 29
Ezek alapján nem ördögtől való gondolat a 3. kör eleje se ellenértékként, csak ahhoz kell is olyan játékos aki valakinek nagyon kell.
több mint 9 éve
Ezek szerint a mi első körünk akár érhetne egy második és egy 3. kör elejét is?www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.aspandreeMax egy 3. kört adnék érte, azt is, hogy trade-el szerzünk egy plusz másodikat, meg egy harmadikat, magyarán első körből letradelünk második elejére., és ennek egy harmadik lenne az ára, bár ez nem tudom mennyire reális.Leon78Továbbra sem hiszem, hogy magas draft picket adnánk egy 30 éves futóért még akkor is ha Peterson az.FucuSzerintem nem is az a kérdés, hogy adnánk-e mert sztem 2. kör simán belefér és sztem adnánk is csak a fizuját nem nagyon akarjuk felvállalni úgyhogy én sem hiszem, hogy jönni fog! Mondjuk én nem
bánnám azért, mert ha bejönne ütős lehetne az offense is!Persze azért van benne nem kevés rizikó!Rattlesnake
több mint 9 éve
andree
1 737
www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.aspMax egy 3. kört adnék érte, azt is, hogy trade-el szerzünk egy plusz másodikat, meg egy harmadikat, magyarán első körből letradelünk második elejére., és ennek egy harmadik lenne az ára, bár ez nem tudom mennyire reális.Leon78Továbbra sem hiszem, hogy magas draft picket adnánk egy 30 éves futóért még akkor is ha Peterson az.FucuSzerintem nem is az a kérdés, hogy adnánk-e mert sztem 2. kör simán belefér és sztem adnánk is csak a fizuját nem nagyon akarjuk felvállalni úgyhogy én sem hiszem, hogy jönni fog! Mondjuk én nem