Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Höriét olvassátok el a főoldalon 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mm6htjx9av9pa1q9aeaz
NFL Power Rankings: Patriots reclaim top spot with stellar draft
With the 2015 NFL Draft in the books, we now have a very good idea of what each team will look like in 2015. So how do the 32 member clubs stack up against each other? Elliot Harrison offers his hierarchy.

Most nem sajnálnak le bennünket. Majd csak a szezon alatt. 😊
több mint 10 éve
Trevor Harman pedig BA unokaöccse. 😊

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hivatalos UDFA lista:
Montana OLB Zack Wagenmann
andree
Wagemannről annyit kell tudni, hogy eltört a lába nemrég egy workout során amikor valamelyik NFL csapatnál vizitált. Ha az nincs, szerintem draftolták volna. Sleeper esélyes.
több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Hivatalos UDFA lista:
Adams State CB Cariel Brooks
N.C. State T Rob Crisp
BYU ILB Alani Fua
Shippensburg WR Trevor Harman
Georgia Southern ILB Edwin Jackson
Florida Atlantic ILB Andrae Kirk
BYU RB Paul Lasike
Bowling Green ILB Gabe Martin
Iowa WR Damond Powell
Colorado State-Pueblo CB C.J. Roberts
Texas WR Jaxon Shipley
Missouri State TE Gannon Sinclair
Montana OLB Zack Wagenmann
Northern Iowa NT Xavier Williams
több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Oké hogy droppok, de a legtapasztaltabb TE volt a keretben.
Fells és Niklas inkább blokkolók, elkapó TE meg zéró.Fucu
Értem én, de elkapó TE-nek tavaly elég gyenge volt, nagyon sok dropja volt igen fontos szituációkban. Szerintem Jermaine Gresham vagy Zach Miller upgrade lenne, kérdés h mennyit kérnek. Ha sokat, akkor meg Keim valakit úgyis összekukázik keretszűkítés után. Én nem látom ezt a helyzetet olyan tragikusnak.emberke22
Nem is írtam hogy tragikus a helyzet. Csak ugye az időzítés, mert akkor lehet nem csak a draft utolsó pickjével hozunk TE-et.
Gresham és Miller sem tud egészséges maradni ezért nem találtak még csapatot maguknak.Fucu
Jaja, értem. Hát majd meglátjuk. Lehet egyiket elhozzuk ilyen 1 éves mentorstátuszba, bár gondolom mindegyik többéves szerződést akar a sérülékenységük végett is. Szted Keimék nem tudták, hogy Carlson bejelenti, hogy visszavonul? Ahogy a nyilatkozatából levettem a feleségével már beszélték, hogy benne van hogy visszavonul, gondolom nem az első edzés után jött a pillanat, hogy akkor ez ennyi volt, hanem már érett ez.
több mint 10 éve
Értem én, de elkapó TE-nek tavaly elég gyenge volt, nagyon sok dropja volt igen fontos szituációkban. Szerintem Jermaine Gresham vagy Zach Miller upgrade lenne, kérdés h mennyit kérnek. Ha sokat, akkor meg Keim valakit úgyis összekukázik keretszűkítés után. Én nem látom ezt a helyzetet olyan tragikusnak.emberke22
Nem is írtam hogy tragikus a helyzet. Csak ugye az időzítés, mert akkor lehet nem csak a draft utolsó pickjével hozunk TE-et.
Gresham és Miller sem tud egészséges maradni ezért nem találtak még csapatot maguknak.

több mint 10 éve
Szerintem nem kell izgulni, biztosan a nagy konkurencia miatt vonult vissza. 😊
több mint 10 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Miller szerintem bagóért is jönne, Arizonában nőtt fel, közvetlen rivális küldte el, minden adott egy szép feltámadáshoz 😊
több mint 10 éve
Értem én, de elkapó TE-nek tavaly elég gyenge volt, nagyon sok dropja volt igen fontos szituációkban. Szerintem Jermaine Gresham vagy Zach Miller upgrade lenne, kérdés h mennyit kérnek. Ha sokat, akkor meg Keim valakit úgyis összekukázik keretszűkítés után. Én nem látom ezt a helyzetet olyan tragikusnak.
több mint 10 éve
A lehető legrosszabbkor. Ennyi erővel megtarthattuk volna Houslert is., ha időben szól. 😊
több mint 10 éve
Fells és Niklas inkább blokkolók, elkapó TE meg zéró.

több mint 10 éve
John Carlson bejelentette visszavonulását. Mert csak. Csöppet meglepetés.Fucu
Heap, Ballard, Carlson. Veterán TE elfekvő. 😀 Remélem Troy oda teszi magát, mert elég necces a TE állomány.andree
Meglepő, de annyira nem fog hiányzoni a sok dropja nekem. Kb. 1,1 m$ szabadul fel ezáltal a capben.
Van 5 TE most a keretben: Troy Niklas, Darren Fells, Gerald Christian, Ted Bolser, Ifeanyi Momah, ami tényleg nem túl veretes 😀
Felkészül: Jermaine Gresham, Zach Miller?? vagy Logan Thomas? 😀
több mint 10 éve
John Carlson bejelentette visszavonulását. Mert csak. Csöppet meglepetés.Fucu
Heap, Ballard, Carlson. Veterán TE elfekvő. 😀 Remélem Troy oda teszi magát, mert elég necces a TE állomány.
több mint 10 éve
John Carlson bejelentette visszavonulását. Mert csak. Csöppet meglepetés.

több mint 10 éve
Na megvolt az első edzés.

www.azcardinals.com/videos/videos/Cardinals-begin-on-field-work-/15f45584-e19b-4484-acb5-897cc02f9487

A támadó fal Veldheer-Iupati-Larsen-Cooper-Massie ötösben állt fel Palmer előtt.

Ami nagyon furcsa volt nekem az, hogy 90-esben már nem a Dockett nyomta hanem Redding.

Dockettről egy pár napos fotó 😊

sqor.com/posts/96ec7674-8730-46ca-828e-c65cb0114607
több mint 10 éve
Fürge, technikás jó felépítésű tackle, akire férne némi massza még. De sztem foghat rostert. Jó karakter, jó munkamorállal. Ja és 5 csillagos recruit volt.D11
Jól hangzik.
Oda kell tennie magát, mert kevés kiadó rosterspot van az OL-nél. Mondjuk nem hittem, hogy ezt valaha leírom ebbe a topicba. 😀andree
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/c2jj6vyqqgkdwpzebggj
Rob Crisp Stats, News and Video - OT | NFL.com
Latest on OT Rob Crisp including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

nfl.comon 3-4 körbe várták
több mint 10 éve
Fürge, technikás jó felépítésű tackle, akire férne némi massza még. De sztem foghat rostert. Jó karakter, jó munkamorállal. Ja és 5 csillagos recruit volt.D11
Jól hangzik.
Oda kell tennie magát, mert kevés kiadó rosterspot van az OL-nél. Mondjuk nem hittem, hogy ezt valaha leírom ebbe a topicba. 😀
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány

twitter.com/PackFootball/status/594926974037950464D11
Ki ő mit lehet róla tudni?Ka'deemCarey25
Fürge, technikás jó felépítésű tackle, akire férne némi massza még. De sztem foghat rostert. Jó karakter, jó munkamorállal. Ja és 5 csillagos recruit volt.
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277

twitter.com/PackFootball/status/594926974037950464D11
Ki ő mit lehet róla tudni?
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány

twitter.com/PackFootball/status/594926974037950464
több mint 10 éve
Imike90 Arizona Cardinals 1
Sziasztok egy kis off ! Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudok rendelni Magyarországról cards-os tárgyakat ? Előre is köszi a segítséget 😊
több mint 10 éve
ndott.... UDFA LB-kel erősítjük az ILB poszt mélységét... remélem találnak 1-2 gyöngyszemet 😊silent7939
Nem lenne rossz. Amúgy az ILB poszt baromira nagy kérdőjel. Ott van Minter és Alexander fix pontnak, Spoon ha egészséges akkor hatalmas erősítés, ha Washington visszajön, akkor ő még nagyobb, Footeról meg még nem tudjuk beáll-e játszani idén. Buccanonról tudjuk hogy sub package-ekben elvan ott. Szóval nem bántom Keiméket, hogy nem áldoztak korai köröket ide. Durva mekkora különbség van egy best és egy worst case scenario között azon a poszton.

Winterspoon?/Minter/Foote?-Washington?/Alexander
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Eddig
CJ Roberts DB CSU-Pueblo
Trevor Harman WR Shippensburg
Damond Powell RB Iowa
Jaxson Shipley WR Texas
Cariel Brooks DB Adams State
Andrae Kirk ILB FAU
Alani Fua OLB BYU
LB Gabe Martin, Bowling Green
LB Edwin Jackson, Georgia Southern
Solomone Kafu OL

Akiket nálunk olvastam.andree
Akkor beigazolódott amit Keim mondott.... UDFA LB-kel erősítjük az ILB poszt mélységét... remélem találnak 1-2 gyöngyszemet 😊
több mint 10 éve
Eddig
CJ Roberts DB CSU-Pueblo
Trevor Harman WR Shippensburg
Damond Powell RB Iowa
Jaxson Shipley WR Texas
Cariel Brooks DB Adams State
Andrae Kirk ILB FAU
Alani Fua OLB BYU
LB Gabe Martin, Bowling Green
LB Edwin Jackson, Georgia Southern