Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
igen valós, azért írtam, hogy megbízható mert sérülten is vállalta a játékot nem kevés alkalommal. Azért Fanaika is ludas volt a belső rész rossz teljesítményében és annyira nem meglepő Sendlein elküldése csak gondoltam a drafton hozunk valakit egy évet padozik és jövőre kirakjuk Lyle-t. Azért vannak kétségeim Shipley és Larsen kezdetése felől. De ez még majd alakulhat.Távol álljon tőlem egy támadófalember megítélése de PFF szerint tavaly ő volt a liga utolsó előtti centere az adatok alapján Erről mit gondolsz/gondoltok? Ez valós?emberke22Nehéz kérdés.Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.FucuOtt a pont, nem sokkal, de megelőztél. 😊
Véleményed szerint mennyit erősödött így a fal?Leon78
Iupatival erősödött, Sendlein hiányozni fog. Hiába nem volt egy All-Pro de egy megbízható kezdő.Fucu
több mint 9 éve
emberke22
574
Távol álljon tőlem egy támadófalember megítélése de PFF szerint tavaly ő volt a liga utolsó előtti centere az adatok alapján Erről mit gondolsz/gondoltok? Ez valós?Nehéz kérdés.Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.FucuOtt a pont, nem sokkal, de megelőztél. 😊
Iupatival erősödött, Sendlein hiányozni fog. Hiába nem volt egy All-Pro de egy megbízható kezdő.Fucu
több mint 9 éve
Szerintem ez már tervben volt régebb óta.Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.FucuKinek kellett a hely?silent7939
De lehet Orakpóra?
több mint 9 éve
Nehéz kérdés.Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.FucuOtt a pont, nem sokkal, de megelőztél. 😊
Iupatival erősödött, Sendlein hiányozni fog. Hiába nem volt egy All-Pro de egy megbízható kezdő.
több mint 9 éve
Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.FucuKinek kellett a hely?
több mint 9 éve
Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.FucuOtt a pont, nem sokkal, de megelőztél. 😊
Véleményed szerint mennyit erősödött így a fal?
több mint 9 éve
Cardinals release C LYLE SENDLEIN
több mint 9 éve
Sendleint kiraktuk 3 millió spóroltunk vele. Larsen és Shipley küzdhet a kezdő posztért.
több mint 9 éve
emberke22
574
Közben Cromartie aláírt a Jetshez.Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.andree
Van már szám is: 4 év 32m$-ért
több mint 9 éve
Peters azt nyilatkozta, hogy kapott más csapattól jobb ajánlatot, de a teljes képet nézve a Cards volt a nyerő.Ennek kapcsán gondolkoztam azon, hogy a Rod Graves időszakban mikor volt ilyen? | soha |
több mint 9 éve
jogos tényleg nincs benne itt, de a sima contracts-nál már ott van, de aláírási pénzt nem írnak.Én is ezt szoktam nézni, de itt se láttam Iupatit. Kíváncsi vagyok mennyi az aláírási pénz. ha magas, akkor még elég sok pénzünk van.andreetessék szerintem ez jó lesz: www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/FucuÉn ott Iupatit nem találtam, azért nem is becsülgettem onnan.andreeOverthecap-en néztem.... ott már benne vannak spoon-ék is. De hogy mennyire pontos azt nem tom 😊silent7939Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Én is ezt szoktam nézni, de itt se láttam Iupatit. Kíváncsi vagyok mennyi az aláírási pénz. ha magas, akkor még elég sok pénzünk van.tessék szerintem ez jó lesz: www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/FucuÉn ott Iupatit nem találtam, azért nem is becsülgettem onnan.andreeOverthecap-en néztem.... ott már benne vannak spoon-ék is. De hogy mennyire pontos azt nem tom 😊silent7939Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.andree
több mint 9 éve
tessék szerintem ez jó lesz: www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/Én ott Iupatit nem találtam, azért nem is becsülgettem onnan.andreeOverthecap-en néztem.... ott már benne vannak spoon-ék is. De hogy mennyire pontos azt nem tom 😊silent7939Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Én ott Iupatit nem találtam, azért nem is becsülgettem onnan.Overthecap-en néztem.... ott már benne vannak spoon-ék is. De hogy mennyire pontos azt nem tom 😊silent7939Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.andree
több mint 9 éve
Overthecap-en néztem.... ott már benne vannak spoon-ék is. De hogy mennyire pontos azt nem tom 😊Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...silent7939Lehet az esetleges Peterson cutra és Cromartie döntésére várunk. Ma elvileg benéz Orakpo is. Nem kell túlpörögni már a Free agencyt. Amúgy pontos aktuális capszám hol található? Én még nem nagyon láttam pontos szerződéseket az érkezőkről.
több mint 9 éve
Elég nagy a csend a házunk környékén.... még van 15 elkölthető millánk ebböl kb 5 körül visznek el a rukik majd.... nem maradt sok mozgásterünk...
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Ja a SB évben egész király volt de azóta azért nem az igazi azért mondom hogy inkább átlagos mint sem jó. Az azért jó dolog hogy lehet rá számítani akkor is ha hullanak az emberek.2010-es SB Win szezonban top CB-ként játszott. Leakasztotta a nagy lóvét és jöttek a közepsen szar - szar évek (a manijához képest 4-év évi 8m (2010-ben!)).Ha már CB-k, mit szólnátok Tramon Williams-hez? Kíváncsi lennék mennyi lenne az ára.Leon78Van neve de nem egy extra, sztem tök átlagos.Ka'deemCarey25
Idén 14-ben viszont megint rákapcsolt és hozott egy "jó" évet. Szerintem nem jár vele rosszul 1 csapat sem. Nem elit, de stabil kezdő, és 4év alatt 1 meccset hagyott ki, szóval elég kemény kötésű srác.
(Bár hangyafasznyit nagyképű ami miatt nekem sose volt szimpatikus "Shutdown" Williams.)balazs799
több mint 9 éve
emberke22
574
Nagyjából hogy állunk most a sapkával? Iupati nem gombokért jött, várható még egy nagyobb nevű futó, aztán örülhetünk ha az ifjoncok pénze még belefér? 😊KexandroHát most, hogy Shipley érkezett, ez ugye előre vetíti a Sendlein cutot, amit én már elkönyveltem, de ha nem ő akkor Larsen fog repülni. Így megközelítőleg 7,5 vagy 6,5 millió dollárnyi cap space-ünk van(Iupatira 8 milliót számoltam, Shipleyre meg 1milliót első évére ettől függően változhat).
Még várok egy nevesebb vagy több olcsóbb, tipikus Keim-féle FA-kat. Needjeink most: OLB, TE, CB, RB, valamint még nálam NT is kérdés. De szerintem a második opció a reális, hogy ha lesz a jó ár-érték arányban és annál is olcsóbban ember akkor jönni fog (kivéve ha Adria Petersonról van szó, mert szerintem belé szerelmes Keim és még sokan mások már a draftolása óta). Szerintem OLB-t draftról hozunk az első körökben, én egy TE-re számítok még mindenképp, meg árérték arányban CB vagy RB-re, attól függ milyen opciók lesznek még.
Reddingre meg jósolok jövőre egy cutot. A szerződése is olyan(2.év, 4m$ capspace, 1m$ deadmoney), plusz ideális esetben addigra beér a Stinson/Martin kettős közül valamelyikőjük.
több mint 9 éve
2010-es SB Win szezonban top CB-ként játszott. Leakasztotta a nagy lóvét és jöttek a közepsen szar - szar évek (a manijához képest 4-év évi 8m (2010-ben!)).Ha már CB-k, mit szólnátok Tramon Williams-hez? Kíváncsi lennék mennyi lenne az ára.Leon78Van neve de nem egy extra, sztem tök átlagos.Ka'deemCarey25
Idén 14-ben viszont megint rákapcsolt és hozott egy "jó" évet. Szerintem nem jár vele rosszul 1 csapat sem. Nem elit, de stabil kezdő, és 4év alatt 1 meccset hagyott ki, szóval elég kemény kötésű srác.
(Bár hangyafasznyit nagyképű ami miatt nekem sose volt szimpatikus "Shutdown" Williams.)
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Érkezett Shipley is két évre. Sendlein valszeg cut lesz
több mint 9 éve
andree
1 737
Ha már CB-k, mit szólnátok Tramon Williams-hez? Kíváncsi lennék mennyi lenne az ára.Leon78Attól függ mennyi az ára. Nem lenne rossz egy olcsó stop gap igazolásnak, és lehetne a drafton is nézelődni. A PP, Powers, Bethel, Matyi, rookie sorral is túl lehet élni az évet. Mondjuk nem ártana a 2013-as PP-t látni ehhez.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Ha már CB-k, mit szólnátok Tramon Williams-hez? Kíváncsi lennék mennyi lenne az ára.Leon78Van neve de nem egy extra, sztem tök átlagos.
több mint 9 éve
Ha már CB-k, mit szólnátok Tramon Williams-hez? Kíváncsi lennék mennyi lenne az ára.
több mint 9 éve
Kár 😕A D line baromira rendben lesz.... eddig nagyon úgy néz ki. Cro-t hozzuk még vissza és hátul is faszák leszünk. Cooper rendbejön Iupati megvan az O fal túloldalára, menni fog a futás is. Palmert meg kell védeni és minden fasza lesz. Én mint fő vészmadár baromira elégedett vagyok eddig és még nincs vége 😊 Leon átvette a vészmadárkodást tőlem.Cro 99,9%, hogy a Jetsbe megy. FA-ról meg még jönni fog egy veterán futó szvszDexxter Tailor
Én most már futót sem hoznék FA-ról. Jó blokkal sztem Taylor is meg fog táltosodni.silent7939