Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Na a Dolphins csak azért is kihúzza Suh leigazolása után előlünk a NT-t. 😀 És tippre most viszi majd ki a Bengals a pass rushert akit még akarhatnánk.andreeMondok rosszabbat Szerintem a lions viszi Tevin Colemant 😊
több mint 10 éve
Na a Dolphins csak azért is kihúzza Suh leigazolása után előlünk a NT-t. 😀 És tippre most viszi majd ki a Bengals a pass rushert akit még akarhatnánk.
több mint 10 éve
Dexxter úgy örül Darby-nek mintha mi választottuk volna ki. 😊 Valaki szóljon már neki.
több mint 10 éve
Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory,Jordan Philips,Jalen Colins,Eric Rowe,Ronald Darby, PJ Williams
több mint 10 éve
Amúgy elég nagy LB run van. Remélem Keimék nem pánikolnak be és szépen megvárják míg ölükbe pottyan egy fasza CB.andreeVégül mindegy csak értéken jöjjön, és a védelembe. Úgy nézem DT lesz később is.
több mint 10 éve
Amúgy elég nagy LB run van. Remélem Keimék nem pánikolnak be és szépen megvárják míg ölükbe pottyan egy fasza CB.
több mint 10 éve
A drafttek-en már hozzánk írják Gregory-t
több mint 10 éve
Nem is tudom minek OLB, Okafor nem játszott rosszul, kicsit mondjuk féloldalas így a csapat. 😊Leon78Igen Martinról elfelejtkeztünk. Szerintem ekkora testtel állat lesz OLB-nek. Durva Gregory mennyit csúszik.
több mint 10 éve
Nem is tudom minek OLB, Okafor nem játszott rosszul, kicsit mondjuk féloldalas így a csapat. 😊Leon78Igazából nekünk nem OLB kell, hanem jó OLB. 😀
Mennyiségre mindig megvagyunk, de nagyon hiányzik egy elit rusher. Talán most Acho távozása miatt mindenképpen kéne egy valahol, de Martinék ott is fogják tolni elvileg.
több mint 10 éve
Nem is tudom minek OLB, Okafor nem játszott rosszul, kicsit mondjuk féloldalas így a csapat. 😊
több mint 10 éve
Eddig jól alakul a draft, bár Collins épp kiment. Legalább nem viszi bele a füves nosztalgiába Matyit.Ja...
Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips,andreeJalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams.
Talán Darby lecsúszhat, de inkább OLB kellene. Talán.....
Közben a kedvencem is kiment McKinniey
több mint 10 éve
Eddig jól alakul a draft, bár Collins épp kiment. Legalább nem viszi bele a füves nosztalgiába Matyit. Néhány név akinek örülnék a 2. napon: Tevin Coleman, Eli harold, Mauldin, Gregory, Jordan Philips,Jalen Colins, Eric Rowe, Ronald Darby, PJ Williams.
több mint 10 éve
Whisenhunt elkezdte építgetni a Titans támadósort. Meglepően tökös volt. Mondjuk elég érdektelen volt eddig ez a Titans, most lehet érdemes lesz megnézni 1-1 meccsüket. Remélem nem akarja bebetonozni a zsebbe Mariotat.andreeNéha nálunk is húzhatott volna egy jót. 😊
Egyébként ahhoz képest, hogy a második kör elején vagyunk van egy két baromság. Ennyi szar húzásra nem számítottam.
Sajna Collins most ment ki. 😊
több mint 10 éve
Whisenhunt elkezdte építgetni a Titans támadósort. Meglepően tökös volt. Mondjuk elég érdektelen volt eddig ez a Titans, most lehet érdemes lesz megnézni 1-1 meccsüket. Remélem nem akarja bebetonozni a zsebbe Mariotat.
több mint 10 éve
én is erre gondoltam 😊Éjfélkor rendezünk egy kis dumálást itt a fórumon?Leon78A topicot követem majd folyamatosan, de a közvetítést nézem így skype kilőve.andree
több mint 10 éve
Éjfélkor rendezünk egy kis dumálást itt a fórumon?Leon78A topicot követem majd folyamatosan, de a közvetítést nézem így skype kilőve.
több mint 10 éve
Éjfélkor rendezünk egy kis dumálást itt a fórumon?
több mint 10 éve
Tudtad-e, hogy DJ Humphries apja, az idősebb DJ elkapó volt a Presbyteiran egyetemen ahol div-II-es All.Amercan elkapó volt és 2002-ben a Ravensnél volt majd két évet a Carolina Cobras arána liga csapatban játszot?
több mint 10 éve
Jó rövidre sikeredett, de az jó hangulatú volt.
több mint 10 éve
Most megy Humphries sajtótájékoztatója. Nagyon laza a srác, kurva jó arcnak tűnik.www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.html
több mint 10 éve
Ne sértegess ilyennel egy Cards fant mert letépi az arcod 😀Elégedett vagyok!Te még élsz? Azt hittem seahawks fun lettél 😊
Kellett erősíteni az OL-t. A tavalyi szezont a D vitte a hátán. 2-3 kört meg a védelemre lőni!catattack
Ebben igazad van, már csak egy franchise QB kerestetik 😊Leon78Ebben igazad van, de azért azt el kell ismerni, hogy Massie ahhoz képest, hogy 4. körös maximálisan jól játszott. Ezért érezzük talán luxusnak a picket. Szóval igazán nagy előrelépést nem biztos hogy fogunk tapasztalni. A QB sérülések emlékeim szerint nem abból jöttek, hogy állandóan letarolták őket, inkább a szerencsétlenség számlájára írhatóak. Egyébként meg nem is beszélnénk a dologról, ha nem alakul ilyen szarul az előttünk lévő néhány húzás, vagy összejön a trade. 😊Leon78Massinél azért emlékszem jó pár nagy hibára. Az biztos, hogy teszi a dolgát és nem egy csapni való RT, de soha nem gond ha előre tudunk lépi. A mélység meg tényleg csapni való volt a kezdők mögött, szóval én már megbarátkoztam ezzel a húzással. Amúgy a Rams ellen azért csúnyán megverték párszor a falunkat, és attól, hogy balszerencsés mozdulatok után jöttek a sérülések egy jobb O-Line egyáltalán nem árt. 2-3 év múlva úgy is érik a QB csere, neki se lesz gond, ha egy összeszokott erős fal mögé kerül.andree
több mint 10 éve
Elégedett vagyok!Te még élsz? Azt hittem seahawks fun lettél 😊
Kellett erősíteni az OL-t. A tavalyi szezont a D vitte a hátán. 2-3 kört meg a védelemre lőni!catattack
Ebben igazad van, már csak egy franchise QB kerestetik 😊Ebben igazad van, de azért azt el kell ismerni, hogy Massie ahhoz képest, hogy 4. körös maximálisan jól játszott. Ezért érezzük talán luxusnak a picket. Szóval igazán nagy előrelépést nem biztos hogy fogunk tapasztalni. A QB sérülések emlékeim szerint nem abból jöttek, hogy állandóan letarolták őket, inkább a szerencsétlenség számlájára írhatóak. Egyébként meg nem is beszélnénk a dologról, ha nem alakul ilyen szarul az előttünk lévő néhány húzás, vagy összejön a trade. 😊Leon78Massinél azért emlékszem jó pár nagy hibára. Az biztos, hogy teszi a dolgát és nem egy csapni való RT, de soha nem gond ha előre tudunk lépi. A mélység meg tényleg csapni való volt a kezdők mögött, szóval én már megbarátkoztam ezzel a húzással. Amúgy a Rams ellen azért csúnyán megverték párszor a falunkat, és attól, hogy balszerencsés mozdulatok után jöttek a sérülések egy jobb O-Line egyáltalán nem árt. 2-3 év múlva úgy is érik a QB csere, neki se lesz gond, ha egy összeszokott erős fal mögé kerül.andree
több mint 10 éve
Ebben igazad van, de azért azt el kell ismerni, hogy Massie ahhoz képest, hogy 4. körös maximálisan jól játszott. Ezért érezzük talán luxusnak a picket. Szóval igazán nagy előrelépést nem biztos hogy fogunk tapasztalni. A QB sérülések emlékeim szerint nem abból jöttek, hogy állandóan letarolták őket, inkább a szerencsétlenség számlájára írhatóak. Egyébként meg nem is beszélnénk a dologról, ha nem alakul ilyen szarul az előttünk lévő néhány húzás, vagy összejön a trade. 😊Leon78Massinél azért emlékszem jó pár nagy hibára. Az biztos, hogy teszi a dolgát és nem egy csapni való RT, de soha nem gond ha előre tudunk lépi. A mélység meg tényleg nulla volt a kezdők mögött, szóval én már megbarátkoztam ezzel a húzással. Amúgy a Rams ellen azért csúnyán megverték párszor a falunkat, és attól, hogy balszerencsés mozdulatok után jöttek a sérülések egy jobb O-Line egyáltalán nem árt. 2-3 év múlva úgy is érik a QB csere, neki se lesz gond, ha egy összeszokott erős fal mögé kerül.
több mint 10 éve
catattack
3 520
Elégedett vagyok!Kellett erősíteni az OL-t. A tavalyi szezont a D vitte a hátán. 2-3 kört meg a védelemre lőni!
több mint 10 éve
Meg ugye ott van az a faktor, hogy most erősen BPA környékén volt egy OT, szóval gond nélkül ki lehet húzni akár backupnak/projectnek is. Aztán ha jövő tavasszal valaki megőrül, és túl nagy pénzt rak Massie elé, akkor nem kell 2016-ban reachelni tackle-t mert most lényegében árán jött egy kezdő potenciállal rendelkező játékos, aki akár már idén is előrelépés lehet Massiehez képest.Ebben igazad van, de azért azt el kell ismerni, hogy Massie ahhoz képest, hogy 4. körös maximálisan jól játszott. Ezért érezzük talán luxusnak a picket. Szóval igazán nagy előrelépést nem biztos hogy fogunk tapasztalni. A QB sérülések emlékeim szerint nem abból jöttek, hogy állandóan letarolták őket, inkább a szerencsétlenség számlájára írhatóak. Egyébként meg nem is beszélnénk a dologról, ha nem alakul ilyen szarul az előttünk lévő néhány húzás, vagy összejön a trade. 😊
Azért emlékezzünk, hogy pár éve Floyd helyett bármilyen suta O-line embert szívesebben láttunk volna olyan állapotban volt a fal, most meg szinte luxuspicknek érzünk egy kezdő LT tehetséget.andree