Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
köszi az infót 😊melyik oldalon figyelitek a híreket, infókat?Leon78twitteren 😊
de itt nézheted: www.rotoworld.com/playernews/nfl/football-player-news?r=1&rw=1Fucu
több mint 9 éve
melyik oldalon figyelitek a híreket, infókat?Leon78twitteren 😊
de itt nézheted: www.rotoworld.com/playernews/nfl/football-player-news?r=1&rw=1
több mint 9 éve
melyik oldalon figyelitek a híreket, infókat?
több mint 9 éve
emberke22
574
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDannyA legjobb guardok között tartják számon. Ennyi az ára.
Ezzel Larsent kirakjuk amivel 2,2 milliót feltudnánk szabadítani vagy Sendlein fog repülni (több mint 3 milla spórolás)
több mint 9 éve
Szerintetek reális ez az összeg?Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDanny+ 1 millió teljesítmény ösztönzőFucu
több mint 9 éve
andree
1 737
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDannySzép pénz egy guardért, de nagyon kellett. Valamivel jobb deal mint Colledge 5/27,5 volt anno. 😀
több mint 9 éve
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDanny+ 1 millió teljesítmény ösztönző
több mint 9 éve
Danny
1 726
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantált
több mint 9 éve
Na eddig sem értettem ezt a fizu sapkát, most meg még úgyse,valahol utána kéne olvasni a dolognak. Egyszer valaki elmagyarázhatná, pedig már azt hittem nagyjából képben vagyok. 😊20 millió körül indultunk, de 40 milliót tudunk maximum felszabadítani cutok nélkül. Az érkezőknek nyilván lesz aláírási pénze, szóval a több éves fizuk kezdőjéből is le lehet vonni pár milliót. Persze olyan nagyon nem kéne ezekkel bűvészkedni, mert jövőre csúnyán megszorulhatunk.andreeCro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.andreeMennyi hely van még a sapka alatt? Kicsit elvesztem a számok tengerében, asszem úgy 20 milláról indultunk has jól tévedek.Leon78
több mint 9 éve
andree
1 737
20 millió körül indultunk, de 40 milliót tudunk maximum felszabadítani cutok nélkül. Az érkezőknek nyilván lesz aláírási pénze, szóval a több éves fizuk kezdőjéből is le lehet vonni pár milliót. Persze olyan nagyon nem kéne ezekkel bűvészkedni, mert jövőre csúnyán megszorulhatunk.Cro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.andreeMennyi hely van még a sapka alatt? Kicsit elvesztem a számok tengerében, asszem úgy 20 milláról indultunk has jól tévedek.Leon78
több mint 9 éve
Cro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.andreeMennyi hely van még a sapka alatt? Kicsit elvesztem a számok tengerében, asszem úgy 20 milláról indultunk has jól tévedek.
több mint 9 éve
andree
1 737
Cro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.
több mint 9 éve
Woodley 1 év 870.000 dolcsi. veteránminimum.Foote intézte a puhítást. 😊
több mint 9 éve
Ja, elég sérülékeny játékosokról van szó nagyrészt ahogy látom. Biztos olcsóbbak, csak kérdés mennyit fognak játszani, mert ha csak hébe-hóba kerülnek pályára, akkor akár itt se legyenek.Lamarr Woodley is jönDexxter TailorÚgy vagyunk vele, hogy az egyik csak bevethető lesz meccsnapon is a sok bicebócából.
Már csak Raji hiányzik. 😀andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Lamarr Woodley is jönDexxter TailorÚgy vagyunk vele, hogy az egyik csak bevethető lesz meccsnapon is a sok bicebócából.
Már csak Raji hiányzik. 😀
több mint 9 éve
😀😀😀 Furcsa is volt picit, kb az egyetlen RB akit nem pedzegettek 😊LeGarrette Blount. Akármennyire is szeretem AP játékát, végülis szerintem jobban jártunk így (persze még jöhet 😀). Ellington mellé Blount tökéletes lesz, és több lóvé marad a tényleges lyukakra.KexandroCsak szopatta a népet, nem FADexxter Tailor
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Kéne még RB meg Corner, draftról meg töltünk és elégedetten várhatjuk a szezont. Ja meg nem ártana vmi center.
több mint 9 éve
LeGarrette Blount. Akármennyire is szeretem AP játékát, végülis szerintem jobban jártunk így (persze még jöhet 😀). Ellington mellé Blount tökéletes lesz, és több lóvé marad a tényleges lyukakra.KexandroCsak szopatta a népet, nem FA
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Köszi.@MikeGarafoloLamarr Woodley is jönDexxter TailorKomoly?Ka'deemCarey25
From @PSchrags and me: LB LaMarr Woodley expected to sign with the Cardinals. Put down the pitchforks here. He was released. It's allowed.danyly
több mint 9 éve
@MikeGarafoloLamarr Woodley is jönDexxter TailorKomoly?Ka'deemCarey25
From @PSchrags and me: LB LaMarr Woodley expected to sign with the Cardinals. Put down the pitchforks here. He was released. It's allowed.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
LeGarrette Blount. Akármennyire is szeretem AP játékát, végülis szerintem jobban jártunk így (persze még jöhet 😀). Ellington mellé Blount tökéletes lesz, és több lóvé marad a tényleges lyukakra.
több mint 9 éve
Lamarr Woodley is jön
több mint 9 éve
CB ügyben nagy a csendsilent7939Nehogy Revis hozzánk szerződjön, nem tudom mennyi van még a sapi alatt, de ahogy most üzletelgetnek Keim-ék azon sem lepődnék meg, ha hozzánk jönne. 😊
A másik véglet, hogy Bethel lesz a kezdő corner. 😊 Egy fokkal jobb lenne az első megoldás. 😊
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Irving csere volt denverben is nem? Akkor nem lenne szokatlan szerepkör ez neki.