NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Közben Massie 3 meccses eltiltást kapott, még fellebbez ellene.
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 997 — Defender
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.emberke22
Ez a RB kérdés érdekes, hogy évek óta visszatérő probléma, hihetetlen, hogy mindig van valami gáz ezen a poszton. Johnson már az elmúlt két idényében szinte semmit sem produkált, nem hiszem, hogy nálunk támadna fel. Inkább ösztönző hatása miatt szerződtetjük, hátha összekapják magukat a fiatalok. 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.emberke22
Félek tőle, hogy ő már nem tart ott a pályáján, hogy sokat javítana a helyzeten.
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Na állítólag egy éves szerződést ajánlottunk Chirs Johnsonnak ex Titans legendának, megoldani a RB helyzetet.
több mint 11 éve
Natloz Arizona Cardinals 335
Nem nagyon volt fórum aktivitás az előszezon alatt. Eltűnt Fucu is, és a többiek is a rendszeres híreikkel 😕

Írkászok hát én pár (szerintem) fontosabbat, amit twitterről találtam.
- Depth Chart a preseason meccsek előtt:
- Bruce papa nem elégedett a futókkal, megnézik kikkel lehetne bővíteni a keretet. Ray Rice-ot kizárta.
- Floyd visszatérésére nincs pontos időpont
- többen is kisebb sérülésekkel küzdenek (Powers, Humphries, D. Johnson, ), de semmi komoly
- Szombaton jön az első preseason meccs, az ellenfél a Kansas lesz otthon.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Carson Palmer jobban lesz idén, mint valaha? Pete Prisco szerint ez is előfordulhat!
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25263882/why-carson-palmer-is-even-better-following-a-second-knee-injury
több mint 11 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Ahogy nézem BA-ék próbálkoznak CB poszton kukázgatni 😊
Nem sok mindent találtam a srácról de jó kezű és jól helyezkedő cornernek tűnik. 2014-ben a Steelers draftolta ha jól olvastam 5. körben, de az 53-as keretszűkítésnél kihullott.

Ja Shaquille Richardson-ról beszélek 😊silent7939
Helyi forma, egyetemen nem volt rossz.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ahogy nézem BA-ék próbálkoznak CB poszton kukázgatni 😊
Nem sok mindent találtam a srácról de jó kezű és jól helyezkedő cornernek tűnik. 2014-ben a Steelers draftolta ha jól olvastam 5. körben, de az 53-as keretszűkítésnél kihullott.

Ja Shaquille Richardson-ról beszélek 😊
több mint 11 éve
Nem akarok állandóan Washingtonnal elő hozakodni, de nincs valami pletyka legalább amire lehetne alapozni? Furcsa ez a csend. Már sok eltiltást csökkentettek, vagy kiosztottak, de itt nincs előrelépés.Leon78
ez mai "hír", kb senki nem tud semmitDexxter Tailor
Máris többet tudok 😊Leon78
Engedd el.... Mondtam mar. silent7939
Ok, majd szólok, ha kell a tanácsod. Ilyen válaszokra nem igazán vagyok kíváncsi 😊Leon78
több mint 11 éve
lyle sendlein érkezik valószínűleg, úgy látszik a shipley - larsen kettős nem váltotta meg a világot 😊Dexxter Tailor
Jött is egy éves szerződéssel, gondolom veterán minimumért.

több mint 11 éve
Nem akarok állandóan Washingtonnal elő hozakodni, de nincs valami pletyka legalább amire lehetne alapozni? Furcsa ez a csend. Már sok eltiltást csökkentettek, vagy kiosztottak, de itt nincs előrelépés.Leon78
Engedd el.... Mondtam mar. silent7939
Ok, majd szólok, ha kell a tanácsod. Ilyen válaszokra nem igazán vagyok kíváncsi 😊
több mint 11 éve
Engedd el.... Mondtam mar.
több mint 11 éve
Máris többet tudok 😊
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ez mai "hír", kb senki nem tud semmit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nem akarok állandóan Washingtonnal elő hozakodni, de nincs valami pletyka legalább amire lehetne alapozni? Furcsa ez a csend. Már sok eltiltást csökkentettek, vagy kiosztottak, de itt nincs előrelépés.
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
lyle sendlein érkezik valószínűleg, úgy látszik a shipley - larsen kettős nem váltotta meg a világot 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
Schefter twittelte, hogy Michael Floyd 3-5 hét kihagyás elé néz a csapat szerint. Ujjsérülés miatt.balazs799
jónapot 😀

több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 990 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Schefter twittelte, hogy Michael Floyd 3-5 hét kihagyás elé néz a csapat szerint. Ujjsérülés miatt.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Prisco írása a szerinte egyre jobb Honeybadgerről, plusz 3 észrevétele a Cardinals TCjéről videó formájában a cikkhez mellékelve:
 www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25260949/from-star-to-backup-cardinals-tyrann-mathieu-continues-to-beat-the-odds
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Cardinals official said Arizona WR Michael Floyd will miss 3-4 weeks after he dislocated multiple fingers during practice today.@AdamSchefter
3 ujja ment el a helyéről, első meccset valószínű kihagyja. Nem jóó 😕Natloz
epp akartam linkelni a Schefter tweetet is. Frissebb mint Rapoporte, akkor valszeg nem tores tortent

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ian Rapoport ‏@RapSheet 8h8 hours ago
#AZCardinals WR Michael Floyd broke three fingers on his left hand, source said. He’s out six weeks, likely to miss start of the season.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
A Cardinals official said Arizona WR Michael Floyd will miss 3-4 weeks after he dislocated multiple fingers during practice today.@AdamSchefter
3 ujja ment el a helyéről, első meccset valószínű kihagyja. Nem jóó 😕

több mint 11 éve
nem melegítenek be rendesen a lusta dögök

Don't blink!
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
mi folyik ott Gyöngy Glendélben? mindenkinek hamstring húzódása van

@Cardschatter 39m39 minutes ago
RB David Johnson is day to day with a hamstring injury. #CardsCamp

@Cardschatter 38m38 minutes ago
Arians: Gresham and Niklas will be strictly walkthrough for now. Need to get into better shape. Will be cautious. #CardsCamp

@Cardschatter 33m33 minutes ago
RB Andre Ellington will miss practice today after his hamstring tightened up. Not serious, Arians said. #CardsCamp

@Cardschatter 31m31 minutes ago
Arians said LB Shaq Riddick will miss "some time" with his hamstring problem. #CardsCamp

@Cardschatter 23h23 hours ago
Weatherspoon's hammy,

@Cardschatter 24m24 minutes ago
Patrick Peterson said he had Type 1 diabetes but it was reversible, and as of now he is "diabetes free." Still watching diet. #CardsCamp

@Cardschatter 2m2 minutes ago
Folks, I'm not a doctor. I just relayed what Peterson said. Do not know details of his diabetes. Do know he looks much better than 2014.

Patrick Peterson expects to have a much better year than last year when struggling with his blood sugar levels. It was addressed this offseason. Could explain some of the decrease in performance (But not all)

@Cardschatter 42m42 minutes ago
Arians, with #CardsCamp getting started with pads today: "FIFA is over." #AZCardinals ELOEL

több mint 11 éve
Közben kivágtuk a waiverről felszedett Dennardot.emberke22
Hát az kurva jó Powers meg még annyit se tud mint ő. Szét fogják dobálni szerencsétlent, liga alján leszünk air-ben benyelt yardokat tekintve. Jó lenne hozni valaki olyat aki meg is ragad, bár mostmár egyre kevesebb az esély erre sajnos.Ka'deemCarey25
Tehat semmi valtozas nem lesz az elozo szezonhoz kepest 😀