Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, mennyit adnánk érte, középső vagy hátsó kört tartok reálisnak, vagy valami játékost, utána meg úgy is új szerződést kapnaIgen, őHulkeinsteinAz okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.HulkeinsteinAdrian? Nem lenne rossz ha rá gondoltál.Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Igen, őAz okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.HulkeinsteinAdrian? Nem lenne rossz ha rá gondoltál.Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Az okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.HulkeinsteinAdrian? Nem lenne rossz ha rá gondoltál.
több mint 9 éve
Az okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.
több mint 9 éve
Jut eszembe... Zastudil nem vonul még vissza? Mert ha igen akkor kellene egy Punter ehelyett a Butler gyerek helyett 😀silent7939még van egy éve a szerződésből, szerintem azt még kitölti, és utána vonul vissza
több mint 9 éve
Jut eszembe... Zastudil nem vonul még vissza? Mert ha igen akkor kellene egy Punter ehelyett a Butler gyerek helyett 😀silent7939Ebben van valami, más punterek fél lábbal rúgnak ekkorákat. 😊
több mint 9 éve
Háááát semmivel sem rosszabb mint a jelenleg rosteren lévő OLB-ink 😉Némi szotyiért Philip Wheeler?silent7939Töltelék ember van elég. Nem gondolnám, hogy erősítést jelentene. A Dolphins-nál sem alkotott maradandót.Leon78
több mint 9 éve
Jut eszembe... Zastudil nem vonul még vissza? Mert ha igen akkor kellene egy Punter ehelyett a Butler gyerek helyett 😀
több mint 9 éve
Némi szotyiért Philip Wheeler?silent7939Töltelék ember van elég. Nem gondolnám, hogy erősítést jelentene. A Dolphins-nál sem alkotott maradandót.
több mint 9 éve
Némi szotyiért Philip Wheeler?
több mint 9 éve
andree
1 737
Yep. 3-4-ben lehetne a tökéletes párja Minternek, ha meg véletlenül Washington visszatérne, akkor sztem ütné a Dansby féle párost is. Persze az ő esetében nagy talány egészséges lesz-e. Asszem 2 év alatt 4 sérülése volt.ezek szerint akkor az atlantánál 4-3-ban volt olb, ha jól tévedek.Leon78Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?Leon78annyival, hogy Spoon ILB lenne nálunkFucu
több mint 9 éve
ezek szerint akkor az atlantánál 4-3-ban volt olb, ha jól tévedek.Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?Leon78annyival, hogy Spoon ILB lenne nálunkFucu
több mint 9 éve
Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?Leon78annyival, hogy Spoon ILB lenne nálunk
több mint 9 éve
Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?
több mint 9 éve
igen szerintem is OLB kicsit furcsállom is hogy Dockett helyettesítésére jönne. Bár amikor draftolták 3-4 DE-nek lett mondva (GM játékban be is húztam arra a posztra, idén meg 5,2 milla/év hosszabbítottam vele 😊 ) de ez megváltozott azóta.Pernell McPhee-t is emlegetik, mint Dockett pótlása, de ez annyira nem hihető. mivel eléggé túl lesz fizetveFucuŐ gondolom OLB lenne nálunk. Én is nehezen hiszem, hogy megállna racionális összegnél, persze szomorú nem lennék. andree
több mint 9 éve
andree
1 737
Pernell McPhee-t is emlegetik, mint Dockett pótlása, de ez annyira nem hihető. mivel eléggé túl lesz fizetveFucuŐ gondolom OLB lenne nálunk. Én is nehezen hiszem, hogy megállna racionális összegnél, persze szomorú nem lennék.
Weatherspoon esetében meg nem hiszem, hogy Keim hülye lenne. Pakol majd biztosítékokat a szerződésbe, hogy ne szívjuk be nagyon, ha megint lesérül.
több mint 9 éve
Pernell McPhee-t is emlegetik, mint Dockett pótlása, de ez annyira nem hihető. mivel eléggé túl lesz fizetve
több mint 9 éve
Weatherspoon érkezhet is:illik a hadirokkant rosterünkre 😊
LB Sean Weatherspoon is leaning toward signing with the AZCardinals, per a league source. (Rand Getlin, Yahoo Sports)iktriad
több mint 9 éve
Weatherspoon érkezhet is: LB Sean Weatherspoon is leaning toward signing with the AZCardinals, per a league source. (Rand Getlin, Yahoo Sports)
több mint 9 éve
andree
1 737
Akiket eddig több helyen lehetett olvasni: Sean Weatherspoon, Stefen Wisniewski és Trent Cole. Mellette az összes jobb futó. Nem rossz névsor.
több mint 9 éve
Palmer szerződését átstrukturáltuk, 7 millió cap space-et nyert vele a csapat, most olyan 21 millióval vagyunk a sapi alatt, amiből már lehet hozni 1-2 nevesebb FA-tDexxter TailorAlakul a molekula. 😊 És ki tudja, hol a vége. 😊
több mint 9 éve
Palmer szerződését átstrukturáltuk, 7 millió cap space-et nyert vele a csapat, most olyan 21 millióval vagyunk a sapi alatt, amiből már lehet hozni 1-2 nevesebb FA-t
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ettől még kell olyan RB minden csapatba aki az OTk között is tud futni.Ne felejtsd el hogy ez nem a Hox.... alapvetően nem a futásra építünk és emiatt nem is kell elite futó. Ha rendben lesz a fal elég fasza kis rotációt lehet összehozni a jelenlegi futóállományunkkal is. 😉sztem Ellington nem kezdő szint. sőt, nálam 3.down back maxRohadtul nem kell nekünk futó.... inkább egy futásblokkolásra képes fal kell és minden fasza.Na akkor egy lista:Jackson 32 éves lesz a nyáron
-Dan Williams, Kelly és esetleg Acho vissza.
-Egy korrekt guard, pl Boling.
-Steven Jackson. Nála jobb futót én nem hoznék sok pénzért, de persze nem csapkodnám az asztal szélét ha elhozzuk valamelyik elit elérhető RB-t.
-Brandon Spikes. Sztem rendben lenne vele középen az LB sor. Passz downokra meg jöhet LB-be Buccanon mint tavaly.
-Gresham. Palmernek nagyon kéne egy stabil célpont középre. Troy nem tudom mikorra válik azzá. Ilyen elkapók mellé talán ennél drágább játékosra fölösleges menni, de ő sztem jó lenne ár/érték arányban.
-Az utolsó pont a CB. Kell egy minőségi corner. Én Cro-t hoznám vissza a legszívesebben, de úgy néz ki menni akar. Van a piacon elég most, majd a stáb tudja kire van szüksége.
-OLB majd jön draftról. Annyi pénzünk nincs, hogy oda elit játékost hozzunk.
Na abba is hagytam a maddenezést. 😀 Azért igyekeztem reális neveket írni a listára. Egy center cserének is örülnék, vagy bármilyen top FA-nak, de nem akartam nagyon elszállni, inkább a Keim-féle tömjük a lyukakat FA-ról, majd jön hosszú távú megoldás a draftról filozófiát próbáltam követni.andree
már amikor a Falconsba ment akkor se nagyon értettem, már akkor se nagyon volt neki a tankban, most meg már porzik
meglepődnék ha lenne olyan franchise aki ad neki szerződést.
OLB, RB, CB, (a TE mióta need, móita az eszemet tudom nem volt itt normális TE) a need, ezek megoldhatóak akár mind draftról. 1.körös pass rusher, 2.körben CB, 3.körben akár feltraddel egy RB, pl Ajayi aki szerintem passzolna a mostani RBk mellé
szal FAról nem biztos h húznék nagyobb nevet, inkább kiegészítő embereketbraxa88
Egy zsír G-t kell beszerezni Cooper mellé és meg is van oldva a futás problémánk sztem.silent7939
szal hoznék RBtbraxa88
Mindenki tudja hogy Ellington nem kezdő futó.... már csak az alkata miatt sem. Arra ott van Taylor aki sztem nagyot fog robbantani egy jó fal mögött.silent7939
több mint 9 éve
Ne felejtsd el hogy ez nem a Hox.... alapvetően nem a futásra építünk és emiatt nem is kell elite futó. Ha rendben lesz a fal elég fasza kis rotációt lehet összehozni a jelenlegi futóállományunkkal is. 😉sztem Ellington nem kezdő szint. sőt, nálam 3.down back maxRohadtul nem kell nekünk futó.... inkább egy futásblokkolásra képes fal kell és minden fasza.Na akkor egy lista:Jackson 32 éves lesz a nyáron
-Dan Williams, Kelly és esetleg Acho vissza.
-Egy korrekt guard, pl Boling.
-Steven Jackson. Nála jobb futót én nem hoznék sok pénzért, de persze nem csapkodnám az asztal szélét ha elhozzuk valamelyik elit elérhető RB-t.
-Brandon Spikes. Sztem rendben lenne vele középen az LB sor. Passz downokra meg jöhet LB-be Buccanon mint tavaly.
-Gresham. Palmernek nagyon kéne egy stabil célpont középre. Troy nem tudom mikorra válik azzá. Ilyen elkapók mellé talán ennél drágább játékosra fölösleges menni, de ő sztem jó lenne ár/érték arányban.
-Az utolsó pont a CB. Kell egy minőségi corner. Én Cro-t hoznám vissza a legszívesebben, de úgy néz ki menni akar. Van a piacon elég most, majd a stáb tudja kire van szüksége.
-OLB majd jön draftról. Annyi pénzünk nincs, hogy oda elit játékost hozzunk.
Na abba is hagytam a maddenezést. 😀 Azért igyekeztem reális neveket írni a listára. Egy center cserének is örülnék, vagy bármilyen top FA-nak, de nem akartam nagyon elszállni, inkább a Keim-féle tömjük a lyukakat FA-ról, majd jön hosszú távú megoldás a draftról filozófiát próbáltam követni.andree
már amikor a Falconsba ment akkor se nagyon értettem, már akkor se nagyon volt neki a tankban, most meg már porzik
meglepődnék ha lenne olyan franchise aki ad neki szerződést.
OLB, RB, CB, (a TE mióta need, móita az eszemet tudom nem volt itt normális TE) a need, ezek megoldhatóak akár mind draftról. 1.körös pass rusher, 2.körben CB, 3.körben akár feltraddel egy RB, pl Ajayi aki szerintem passzolna a mostani RBk mellé
szal FAról nem biztos h húznék nagyobb nevet, inkább kiegészítő embereketbraxa88
Egy zsír G-t kell beszerezni Cooper mellé és meg is van oldva a futás problémánk sztem.silent7939
szal hoznék RBtbraxa88
Mindenki tudja hogy Ellington nem kezdő futó.... már csak az alkata miatt sem. Arra ott van Taylor aki sztem nagyot fog robbantani egy jó fal mögött.
több mint 9 éve
Steve Wisniewski kicsit koros lenne ebbe a falba 😀 legyen inkább Stefan 😊Rohadtul nem kell nekünk futó.... inkább egy futásblokkolásra képes fal kell és minden fasza.Úgy néz ki, ebbe az irányba mutatnak a dolgok.
Mike Jurecki @mikejurecki 1h1 hour agoandree
#AZCardinals are looking to improve the interior on the offensive line a couple names on the radar Steve Wisnieski (C/G) & A.Q. Shipley (C).