Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ebben nincs semmi meglepő.... abszolút jó döntés.
több mint 9 éve
andree
1 737
Ginnre lehetett számítani. olyan hatalmas impact nem volt a pénzéhez képest. Keiméknek örülök.
több mint 9 éve
Danny
1 726
Ted Ginn kivágva! 😊
több mint 9 éve
Keim és BA 2018-ig bebetonozva 😊. Nem is tudom melyiküknek örülök jobban, remélem ott folytatják ahol abbahagyták, és akkor lehet lépegetni tovább előre 😊
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
inkább kéne egy rendes erőfutó is...Andre Ellington must get 'stronger,' Steve Keim says
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Ezen sírok...Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939Divat! a hárdkór fanoknak Derek Anderson mezük van 😛petey
több mint 9 éve
www.sportsmemorabilia.com/sports-products/matt-leinart-autographed-cardsreebokred-jersey.htmlÉn egy Leinart mezre vágyom a lelkem mélyén 😀silent7939Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939Divat! a hárdkór fanoknak Derek Anderson mezük van 😛petey
200 dodóért megkapod aláírva 😀 ennyit nem ér meg neked? 😀
több mint 9 éve
benne legalább volt akarat anno 😊 ha már tudás nem soklófaszt, Max Hall!Dexxter TailorFasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939Divat! a hárdkór fanoknak Derek Anderson mezük van 😛petey
több mint 9 éve
lófaszt, Max Hall!Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939Divat! a hárdkór fanoknak Derek Anderson mezük van 😛petey
több mint 9 éve
Én egy Leinart mezre vágyom a lelkem mélyén 😀Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939Divat! a hárdkór fanoknak Derek Anderson mezük van 😛petey
több mint 9 éve
Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939Divat! a hárdkór fanoknak Derek Anderson mezük van 😛
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀silent7939A LEGENDA TOVÁBB ÉL :cool:
www.azcardinals.com/videos/videos/Larry-Fitzgerald-Forever-A-Cardinal/6bc66f9d-5147-4b5d-82e1-34ff0b8c5a25
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Fasza! Így nem kell szögre akasztani a Fitz mezemet.... amiből van 2 is 😀
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Mondjuk ahhoz képest, hogy az egyik legfontosabb játékosotok marad, elég csendben kezelitek ezt a tényt 😉 Hozsannázások tömegét vártam volna 😛teljesen igazad van, én hálát adtam az Úrnak teljes szívemből, HALLELUJAH! 😊
Maximális elismerés neki!!!dande
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Mondjuk ahhoz képest, hogy az egyik legfontosabb játékosotok marad, elég csendben kezelitek ezt a tényt 😉 Hozsannázások tömegét vártam volna 😛Bizony, maximális elismerés, és egyébként valahol várható volt, hogy születik majd megegyezés a felek között. 😊 Kicsit nehéz volt elképzelni Fitzet, hogy mondjuk egy Pats mezben futkos a pályán. 😊
Ezek után nem lepődnék meg, ha Dockett is kapna egy kisebb összegű deal-t, és még ott is spórolnánk egy kis pénzt. Az előző nyilatkozatait figyelembe véve talán nem zárkózna el eleve a dologtól.
több mint 9 éve
Mondjuk ahhoz képest, hogy az egyik legfontosabb játékosotok marad, elég csendben kezelitek ezt a tényt 😉 Hozsannázások tömegét vártam volna 😛Azért a legfontosabbtól elég messze van. Sokunk nagy kedvence, de játékban talán már inkább lefelé megy, és jó ideje nem róla szól már a Cards.
Én örülök hogy marad, ezzel a döntésével ha lehet még tovább nőtt a szememben, de nálam már sokkal inkább ikon, mint kulcsjátékos.
Persze az idei év még hozhat változást, BA helyében biztos jobban építenék rá a jövőben.
több mint 9 éve
Mondjuk ahhoz képest, hogy az egyik legfontosabb játékosotok marad, elég csendben kezelitek ezt a tényt 😉 Hozsannázások tömegét vártam volna 😛Maximális elismerés neki!!!
több mint 9 éve
andree
1 737
Itt ha jól látom 4 éves szerződést írnak, és az összegek sem stimmelnek, vajon miért? Felhomályosítana valaki? 😊Szerintem ez még csak ilyen folyamatban lévő táblázatocska. Ennyit tudnak biztosan, a többit majd beírogatják, ha kijönnek a rendes részletek.
www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/larry-fitzgerald/Leon78
több mint 9 éve
Itt ha jól látom 4 éves szerződést írnak, és az összegek sem stimmelnek, vajon miért? Felhomályosítana valaki? 😊www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/larry-fitzgerald/
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
m.espn.go.com/ncf/playergamelog?playerId=552099egész jól sikerült: Grade: B 😊Vagy Scooby Wright, elvileg ő is ILB.Ka'deemCarey25
és állítólag őket érdemes majd figyelni az idei kombinén 😉
OLB: Clemson's Vic Beasley, Kentucky's Bud Dupree and Virginia's Eli Harold
ILB: Mississippi State ILB Benardrick McKinney, UCLA's Eric Kendricks, Miami's Denzel Perryman
www.nfl.com/combine/story/0ap3000000470721/article/nfc-west-rookie-grades-aaron-donald-led-rams-stellar-crop?campaign=Ext_Email_1st10_20150218&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20150218Cardinalis
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
egész jól sikerült: Grade: B 😊Vagy Scooby Wright, elvileg ő is ILB.
és állítólag őket érdemes majd figyelni az idei kombinén 😉
ILB: Mississippi State ILB Benardrick McKinney, UCLA's Eric Kendricks, Miami's Denzel Perryman
www.nfl.com/combine/story/0ap3000000470721/article/nfc-west-rookie-grades-aaron-donald-led-rams-stellar-crop?campaign=Ext_Email_1st10_20150218&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20150218Cardinalis
több mint 9 éve
andree
1 737
és állítólag őket érdemes majd figyelni az idei kombinén 😉Idén nem volt időm NCAA-ra. de Vic Beasley-t már tavaly is szívesen láttam volna nálunk. Elég sok meccsét láttam, az egyik kedvencem volt, és szerintem tökéletes fit lenne a védelmünkbe. Fogalmam sincs hová sorolják, ha első kör végén el lehetne csípni én már nagyon elégedett lennék a draftunkal.
Fitznek nagyon örülök. Más lenne ez a csapat nélküle. Hosszútávon nem tudom, hogy fog kinézni ez a szerződés, gondolom aláírási bónusszal lesz ilyen alacsony az első caphit. Kíváncsi vagyok, hogy oldották meg. Reálisan nézve most olyan 6-8 millió évente, ami reális pénz neki. Mindettől függetlenül szép tőle, hogy marad a csapatnál. Gondolom számos bajnokesélyes szívesen látta volna.
Edit: Közben meg is van. Garantált 11 milla a következő 2 évben. Elég sok, de még épp annyi, hogy ne fogjam a fejem. Megérdemli a sok év szenvedés után, nekünk meg nagyon kell, hogy megtartsuk a szintet.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ProFootballTalk @ProFootballTalkKellett nekem annyit cifrázni... 😊
Per source, Cardinals' new deal with Larry Fitzgerald is done. Creates nearly $13M in 2015 cap space.Beki
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
That report by Schefter has been confirmed by Kent Somers, who covers the team for AZCentral Sports.Van aki úgy tudja, az üzlet már meg is köttetett: profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/18/new-larry-fitzgerald-deal-creates-13-million-in-cap-space/
arizonasports.com/40/1808635/AZ-FOR-LIFECardinalis
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.