Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Talán meg tudom nézni ma a döntőt.... valahogy nem tudok a Hox mellé állni.... egyszerűen nem megy 😊Nyerjen a Pecc és Brady vonuljon vissza 😉
több mint 9 éve
És még Fitz is nyert egy fair play díjat (Art Rooney award).
több mint 9 éve
Arians lett az év edzője 😊long dozenBowles meg az év segédedzője 😊
több mint 9 éve
Gr3g0r
37
Arians lett az év edzője 😊
"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Arizona Cardinals WR John Brown had the top TD dance of the 2014 season 😀www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap3000000464673/John-Brown-crowned-Dancing-with-the-Starters-champion?campaign=Facebook_video_brown
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
PP bekerült a guinness rekordok könyvébe, merta frencsájz új arca...?! 😉idén ő engedte a legtöbb elkapástegy óra alatt 1449 szelfit csinált 😀Dexxter Tailor
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
PP bekerült a guinness rekordok könyvébe, mertAzaz jelen esetben a PP rövídétés picture postert is jelent 😀idén ő engedte a legtöbb elkapástegy óra alatt 1449 szelfit csinált 😀Dexxter Tailor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
PP bekerült a guinness rekordok könyvébe, mert több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
juteszembe az egyik kariajeszom 😊 PAT KIRWAN: Ne csak a labdát nézd! - Amerikai football szakértői szemmelwww.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/sport/ne-csak-a-labdat-nezd-amerikai-football-szakertoi-szemmel?kampany=arukereso
és egy másik NFL-es kariajesz 😊 elég olvasmányos, sok képpel illusztrált, ajánlani tudom:
NFL Today: The Story of the Arizona Cardinals
www.amazon.com/NFL-Today-Cardinals-Jim-Whiting/dp/0898128455/ref=pd_sim_sbs_b_1?ie=UTF8&refRID=1A6X6D4B6WAE913BTHEY
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mamii
68
Ezen a fórumon szeretnék köszönetet mondani a Sport TV minden munkatársának akik részt vettek az NFL közvetítésekben, mert vasárnap véget ér a bajnokság, utána már csak az emlékeinkben lesznek a meccsek. Remélem jó meccset látunk a Super Bowl-on, és mivel sajnos nem a mi csapatunk játszik, ezért hátradőlve szurkolhatunk akinek akarunk. Höri neked külön köszönöm mind a TV-ben mind itt a Bowl.hu-n végzett munkádat, mert nekünk nagyon kényelmes leülni a TV elé vagy a számítógéphez és elolvasni az írásaidat, de remélem mindenki tudja hogy ezzel mennyi munka van, hogy ilyen színvonalon lássunk meccseket és itt a különböző posztokat!
Üdvözlettel: "mamii"
(Fiúkák! Aki egyetért nyugodtan lájkoljon vagy kommenteljen!)
GO CARDINALS!!!
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Csak nem bírták ki közös kép nélkül a srácok. Azért nagyon remélem, hogy Cro jövőre is náluk marad... 😊Dannydouble-drop... nice...:-/
www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/0ap3000000463304/Cromartie-and-Peterson-drop-interception
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
juteszembe itt is bereklámozni 😉 lassan érdemes asztalokat foglalgatni az SB-re... a Brasil Sport & Cocktail Bárt csak ajánlani tudom
Limitált Super Bowl Ajánlat!
2015. január 31-ig megvásárolt csomag asztalfoglalással! Gyere és válassz asztalt magadnak,
2000.- HUF/Fő mely tartalmaz 1 NFL étel + 2 db ital a „napi ajánlatok közül”
www.facebook.com/BrasilSportCocktailBar/photos/a.371801082941232.1073741825.306928299428511/706614192793251/?type=1&theater
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Gr3g0r
37
Csak nem bírták ki közös kép nélkül a srácok. Azért nagyon remélem, hogy Cro jövőre is náluk marad... 😊Hülyeség lenne elengedni...
Danny
több mint 9 éve
Danny
1 726
Csak nem bírták ki közös kép nélkül a srácok. Azért nagyon remélem, hogy Cro jövőre is náluk marad... 😊több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
The team’s four Pro Bowlers – cornerback Patrick Peterson, defensive end Calais Campbell, cornerback Antonio Cromartie and special teamer Justin Bethel – were all chosen to be a part of Team Carter for the all-star game on Sunday at University of Phoenix Stadium.www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/0ap3000000461933/Best-of-the-2015-Pro-Bowl-Draft
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mamii
68
Ha egyszer egy HFL meccsen látsz egy kövér ősz öregasszonyt, aki "easy rider öcsém"-et ordít, akkor tudod hogy az Arizonás "mamii" van ott!Nem tudom megunni a meccsnézést, ma ismét megnéztem a Patriots-Ravens meccset. Mindig találok valamit, amit nem vettem észre, pedig már negyedszer nézem végig.A szünetben lehet járni HFL meccsekre 😉lazars
Basszu Höri! Hogy fér a fejedbe ennyi adat, esemény, pedig amikor néhány esemény történt még meg sem születtél! Imádom valamennyi szak kommentátort, de te úgy köpöd az adatokat, hogy csak a számat tátom! Tavaly sok NCAA meccset néztem, nem emlékszem hogy közvetítetted vagy kommentátor voltál, de még az egyetemi csapatok eseményeit is sorolod. Gratulálok Ádám, nagyon nagy fejnek tartalak! (Nem méretre, tartalomra!)
Fiúkák! Élvezkedjetek a meccsek nézésén mert februártól szeptemberig kuss nekünk, nézhetjük Messit meg C.Ronaldót!
NFL-ben GO THE BEST!mamii
GO CARDINALS!!!
több mint 9 éve
mamii
68
Bejött az amire számítottam, ezután lottózom, hátha ott is!Amit a Seattle művelt az nem semmi, az az utolsó két perc, meg a hosszabbítás sokkoló volt. Szerintem az nagy hiba volt hogy Wilson futott TD-je előtt Matthewst levitték a pályáról, ha ott van Wilson előbb hempereg a földön mint fut. NEP_SEA döntőt vártam, de marha nagy szerencséje volt a Seattlenek hogy oda jutott, de ez is kell a rájátszásban. A mostani Patriotsot most erősebbnek érzem, szerintem az 50 %-nál több esélyük van nyerésre de mi is kaptunk már ki az utolsó percben anno a Steelers ellen 2009-ben.
Mindenkinek jó szurkolást és jó meccset kívánok!
GO CARDINALS!!!
több mint 9 éve
hááát ebben van valami.... sajnos nekem sem megy... főleg a tegnapi meccs után... sorry de egyszerűen nem tudok átvedleni Hox-fannak...boooomár nálatok is írtam: grat a heroikus győzelemhez! egy kissé skizofrén érzéssel, de nektek fogok szurkolni Arizonában... 😛Cardinalisa HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉CardinalisSzinte hazai pálya 😊Helmut Zimmer
soha semmilyen körülmények között.Fucu
több mint 9 éve
boooomár nálatok is írtam: grat a heroikus győzelemhez! egy kissé skizofrén érzéssel, de nektek fogok szurkolni Arizonában... 😛Cardinalisa HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉CardinalisSzinte hazai pálya 😊Helmut Zimmer
soha semmilyen körülmények között.
több mint 9 éve
Gr3g0r
37
Cromartie a Pro Bowl résztvevő lett.
több mint 9 éve
Nyomasd ! 😊már nálatok is írtam: grat a heroikus győzelemhez! egy kissé skizofrén érzéssel, de nektek fogok szurkolni Arizonában... 😛Cardinalisa HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉CardinalisSzinte hazai pálya 😊Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
már nálatok is írtam: grat a heroikus győzelemhez! egy kissé skizofrén érzéssel, de nektek fogok szurkolni Arizonában... 😛a HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉CardinalisSzinte hazai pálya 😊Helmut Zimmer
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
a HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉CardinalisSzinte hazai pálya 😊
több mint 9 éve
lazars
86
Nem tudom megunni a meccsnézést, ma ismét megnéztem a Patriots-Ravens meccset. Mindig találok valamit, amit nem vettem észre, pedig már negyedszer nézem végig.A szünetben lehet járni HFL meccsekre 😉
Basszu Höri! Hogy fér a fejedbe ennyi adat, esemény, pedig amikor néhány esemény történt még meg sem születtél! Imádom valamennyi szak kommentátort, de te úgy köpöd az adatokat, hogy csak a számat tátom! Tavaly sok NCAA meccset néztem, nem emlékszem hogy közvetítetted vagy kommentátor voltál, de még az egyetemi csapatok eseményeit is sorolod. Gratulálok Ádám, nagyon nagy fejnek tartalak! (Nem méretre, tartalomra!)
Fiúkák! Élvezkedjetek a meccsek nézésén mert februártól szeptemberig kuss nekünk, nézhetjük Messit meg C.Ronaldót!
NFL-ben GO THE BEST!mamii