Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Vugyli mi a fasznak? Bradford egy az egyben Folesért? Kelly művel fura dolgokat
több mint 10 éve
Amúgy a Frisco Dockett ügyletét nem értem. Ezzel a nagytakarítással nem úgy tűnik, mintha SB runra készülnének, akkor meg minek oda ő 1(2) évre?
több mint 10 éve
Az a Bradford-Foles csere zseniális 😀. Ha a Rams idén nem válik tényezővé akkor soha
több mint 10 éve
Pörögnek az események a kis csoportunkban:Hawks: Unger + 1. kör = Jimmy Graham + 4. kör
9ers: Willis, Smith visszavonult, Gore, Iupati off
Rams: Bradford = Foles
Továbbá Cro iránt Cowboys érdeklődik, a Jets pedig Revist akarja, szóval az a szál elhalványulni látszik
több mint 10 éve
Kicsit soknak tűnik ez a pénz egy jó futásblokkoló, de passz protban nem túl jó guardnak. Többet kap mint Veldheer 😀FucuHa ennyi, akkor ennyi. 31.-ek voltunk futásban, valamit változtatni kell, elég erős lesz így a fal
több mint 10 éve
Kicsit soknak tűnik ez a pénz egy jó futásblokkoló, de passz protban nem túl jó guardnak. Többet kap mint Veldheer 😀
több mint 10 éve
köszi az infót 😊melyik oldalon figyelitek a híreket, infókat?Leon78twitteren 😊
de itt nézheted: www.rotoworld.com/playernews/nfl/football-player-news?r=1&rw=1Fucu
több mint 10 éve
melyik oldalon figyelitek a híreket, infókat?Leon78twitteren 😊
de itt nézheted: www.rotoworld.com/playernews/nfl/football-player-news?r=1&rw=1
több mint 10 éve
melyik oldalon figyelitek a híreket, infókat?
több mint 10 éve
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDannyA legjobb guardok között tartják számon. Ennyi az ára.
Ezzel Larsent kirakjuk amivel 2,2 milliót feltudnánk szabadítani vagy Sendlein fog repülni (több mint 3 milla spórolás)
több mint 10 éve
Szerintetek reális ez az összeg?Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDanny+ 1 millió teljesítmény ösztönzőFucu
több mint 10 éve
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDannySzép pénz egy guardért, de nagyon kellett. Valamivel jobb deal mint Colledge 5/27,5 volt anno. 😀
több mint 10 éve
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantáltDanny+ 1 millió teljesítmény ösztönző
több mint 10 éve
Iupati szerződése: 5 év, 40 millió, 22,5 garantált
több mint 10 éve
Na eddig sem értettem ezt a fizu sapkát, most meg még úgyse,valahol utána kéne olvasni a dolognak. Egyszer valaki elmagyarázhatná, pedig már azt hittem nagyjából képben vagyok. 😊20 millió körül indultunk, de 40 milliót tudunk maximum felszabadítani cutok nélkül. Az érkezőknek nyilván lesz aláírási pénze, szóval a több éves fizuk kezdőjéből is le lehet vonni pár milliót. Persze olyan nagyon nem kéne ezekkel bűvészkedni, mert jövőre csúnyán megszorulhatunk.andreeCro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.andreeMennyi hely van még a sapka alatt? Kicsit elvesztem a számok tengerében, asszem úgy 20 milláról indultunk has jól tévedek.Leon78
több mint 10 éve
20 millió körül indultunk, de 40 milliót tudunk maximum felszabadítani cutok nélkül. Az érkezőknek nyilván lesz aláírási pénze, szóval a több éves fizuk kezdőjéből is le lehet vonni pár milliót. Persze olyan nagyon nem kéne ezekkel bűvészkedni, mert jövőre csúnyán megszorulhatunk.Cro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.andreeMennyi hely van még a sapka alatt? Kicsit elvesztem a számok tengerében, asszem úgy 20 milláról indultunk has jól tévedek.Leon78
több mint 10 éve
Cro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.andreeMennyi hely van még a sapka alatt? Kicsit elvesztem a számok tengerében, asszem úgy 20 milláról indultunk has jól tévedek.
több mint 10 éve
Cro 6 milla körüli pénzt akar. 6-7 körül én is adnék neki. Ha megtartjuk 3 év 20 millával én elégedett leszek, főleg az eddig látott CB fizetések tükrében.
több mint 10 éve
Woodley 1 év 870.000 dolcsi. veteránminimum.Foote intézte a puhítást. 😊
több mint 10 éve
Ja, elég sérülékeny játékosokról van szó nagyrészt ahogy látom. Biztos olcsóbbak, csak kérdés mennyit fognak játszani, mert ha csak hébe-hóba kerülnek pályára, akkor akár itt se legyenek.Lamarr Woodley is jönDexxter TailorÚgy vagyunk vele, hogy az egyik csak bevethető lesz meccsnapon is a sok bicebócából.
Már csak Raji hiányzik. 😀andree
több mint 10 éve
Lamarr Woodley is jönDexxter TailorÚgy vagyunk vele, hogy az egyik csak bevethető lesz meccsnapon is a sok bicebócából.
Már csak Raji hiányzik. 😀
több mint 10 éve
😀😀😀 Furcsa is volt picit, kb az egyetlen RB akit nem pedzegettek 😊LeGarrette Blount. Akármennyire is szeretem AP játékát, végülis szerintem jobban jártunk így (persze még jöhet 😀). Ellington mellé Blount tökéletes lesz, és több lóvé marad a tényleges lyukakra.KexandroCsak szopatta a népet, nem FADexxter Tailor
több mint 10 éve
Kéne még RB meg Corner, draftról meg töltünk és elégedetten várhatjuk a szezont. Ja meg nem ártana vmi center.
több mint 10 éve
LeGarrette Blount. Akármennyire is szeretem AP játékát, végülis szerintem jobban jártunk így (persze még jöhet 😀). Ellington mellé Blount tökéletes lesz, és több lóvé marad a tényleges lyukakra.KexandroCsak szopatta a népet, nem FA

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Köszi.@MikeGarafoloLamarr Woodley is jönDexxter TailorKomoly?Ka'deemCarey25
From @PSchrags and me: LB LaMarr Woodley expected to sign with the Cardinals. Put down the pitchforks here. He was released. It's allowed.danyly