NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
1
1
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Corey Peters évi 3 millió körüli összegért pótolhatja Dan Williamst/DD-t. Jól beindultunk itt az elején.andreeInkább Dockettet, 305 font Peters az szvsz kicsi NT-nek a ti rendszeretekbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gondolom, az is közrejátszhat a jó nevekben, hogy most szívesebben is jönnének hozzánk a PO szezon után, mint mondjuk ha csoport harmadikok lettünk volna.
több mint 10 éve
Plusz állitólag Orakpóért is nagy versenyben vagyunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Csak pislogok ki a fejemből ébredés után.Keim azt mondta agresszívek lesznek. Tessék. Persze csak este 9-től hiszek el bármit is meg amikor sajtótájékoztatót hívnak össze hogy bemutassák az új játékosokat.
Spoon, Iupati és Peters igen szép kezdés lenne.
több mint 10 éve
Corey Peters évi 3 millió körüli összegért pótolhatja Dan Williamst/DD-t. Jól beindultunk itt az elején.
több mint 10 éve
Sendleinnél így is sokkal jobbátlagos, vagy az alatti center.Amadeus91Milyen jellegű lol?andreeAdhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91

Don't blink!
több mint 10 éve
átlagos, vagy az alatti center.Milyen jellegű lol?andreeAdhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91
több mint 10 éve
Milyen jellegű lol?Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91
több mint 10 éve
Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.
több mint 10 éve
Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.
több mint 10 éve
holy shit, na erre nem számítottam, na nem mintha zavarna

Don't blink!
több mint 10 éve
Van guardotok is:Adam Schefter @AdamSchefter 37 mp37 másodperccel ezelőtt
49ers free-agent G Mike Iupati has told people he plans to sign with the Arizona Cardinals, per sources. Iupati vs. SF DT Darnell Dockett.
több mint 10 éve
azért nem lennék nyugodt ha nem jönne egy kezdőbb kaliberFucuÚgy értem hatalmas licitversenybe nem kell belemenni. Ha találunk még egy szokásos olcsóbb FA-t, akkor mennyiségre megvagyunk. Az mondjuk megnyugtató, hogy túl sok hír nem volt Williamsről, szóval a korai túlfizetésparádét talán megúsztuk. Én is nyugodtabb lennék ha a tavalyi fallal indulnánk neki a szezonnak. Van elég lyuk bőven.
több mint 10 éve
azért nem lennék nyugodt ha nem jönne egy kezdőbb kaliber
több mint 10 éve
Alameda Ta'amu marad egy évre (Y)Dexxter TailorEz jó hír. Ha kiheverte a sérülését, akkor Dan visszaigazolása már nem is akkora prioritás.
több mint 10 éve
Alameda Ta'amu marad egy évre (Y)

Don't blink!
több mint 10 éve
Brooks Reed után is érdeklődünk, hogy OLB is kerüljön be a képbe.
több mint 10 éve
Azért nem olyan gyakran lett WR húzva az első körben, pláne 1/24 tájékán.1/24-re akkora BPA lesz, mint ide Hódmezővásárhely. 😊FucuLehet WR, azt már úgyis megszoktuk az előző években. 😊Leon78
több mint 10 éve
1/24-re akkora BPA lesz, mint ide Hódmezővásárhely. 😊FucuLehet WR, azt már úgyis megszoktuk az előző években. 😊
több mint 10 éve
1/24-re akkora BPA lesz, mint ide Hódmezővásárhely. 😊
több mint 10 éve
Nagy valószínűség szerint akkor kilőhetjük az első körös ILB draftot. A mockok nagy része ilb-t jósolt hozzánk, de nagy valószínűséggel nem jön ILB az első körben. Most DT jósolonék, bár nem tudom mennyire jó az idei DT class.
több mint 10 éve
örülj, hogy csak kettő 😀 (+ dwyer, az már 3)Hogy javuljunk LB fronton Okafort letartóztatták. Még nem láttam rendes részleteket, csak annyit, hogy ellenállt a letartóztatásnak.andreeSzuper, hihetetlen mennyi idióta van a ligában, ráadásul nálunk játszik kettő is.Leon78

Don't blink!
több mint 10 éve
Azért nem kis különbség van ellenállni a letartóztatásnak és a gyereked anyjának megverése+három megbukott drogteszt között.
több mint 10 éve
Hogy javuljunk LB fronton Okafort letartóztatták. Még nem láttam rendes részleteket, csak annyit, hogy ellenállt a letartóztatásnak.andreeSzuper, hihetetlen mennyi idióta van a ligában, ráadásul nálunk játszik kettő is.