NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
12
4
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Hogy javuljunk LB fronton Okafort letartóztatták. Még nem láttam rendes részleteket, csak annyit, hogy ellenállt a letartóztatásnak.
több mint 10 éve
Dropped Passes: 2014 NFL Seasonwww.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2014/
Rank Player Pos Team Receptions Drops Targets Targets % Drop %
20 Andre Ellington RB ARI 46 6 64 71.9% 9.4%
43 John Carlson TE ARI 33 5 55 60.0% 9.1%
53 Michael Floyd WR ARI 47 4 99 47.5% 4.0%
160 John Brown WR ARI 48 2 103 46.6% 1.9%
185 Jaron Brown WR ARI 22 1 32 68.8% 3.1%
382 Larry Fitzgerald WR ARI 63 0 104 60.6% 0.0%
Fitz még mindig simán dobogós a legtöbb elkapásos nulla drop%-os WR-ek között :cool:
első két hely:
371 Emmanuel Sanders WR DEN 101 0 141 71.6% 0.0%
389 Pierre Garcon WR WAS 68 0 105 64.8% 0.0%
több mint 10 éve
Olyan 4 millió körüli összegről beszélnek. Mehet az ima, hogy egészséges legyen, mert akkor nagyon nagy erősítés.
több mint 10 éve
Weatherspoon jött egy évre.Dexxter TailorFasza.... akkor Foote pótolva 😊
több mint 10 éve
Weatherspoon jött egy évre.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nem nagyon követtem az eseményeket AP-vel kapcsolatban, így lenne pár kérdésem.A gyerekverési ügye lezajlott, büntetését megkapta és nem fogják random elásni egy szezonra jövőre? Ha minden ok minek engedné el a Vikings? Mennyire gázos most a megítélése az USA-ban?
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, mennyit adnánk érte, középső vagy hátsó kört tartok reálisnak, vagy valami játékost, utána meg úgy is új szerződést kapnaIgen, őHulkeinsteinAz okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.HulkeinsteinAdrian? Nem lenne rossz ha rá gondoltál.Ka'deemCarey25

Don't blink!
több mint 10 éve
Igen, őAz okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.HulkeinsteinAdrian? Nem lenne rossz ha rá gondoltál.Ka'deemCarey25
több mint 10 éve
Az okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.HulkeinsteinAdrian? Nem lenne rossz ha rá gondoltál.
több mint 10 éve
Az okosok azt írják, hogy Peterson a fő célpontotok.
több mint 10 éve
Jut eszembe... Zastudil nem vonul még vissza? Mert ha igen akkor kellene egy Punter ehelyett a Butler gyerek helyett 😀silent7939még van egy éve a szerződésből, szerintem azt még kitölti, és utána vonul vissza

Don't blink!
több mint 10 éve
Jut eszembe... Zastudil nem vonul még vissza? Mert ha igen akkor kellene egy Punter ehelyett a Butler gyerek helyett 😀silent7939Ebben van valami, más punterek fél lábbal rúgnak ekkorákat. 😊
több mint 10 éve
Háááát semmivel sem rosszabb mint a jelenleg rosteren lévő OLB-ink 😉Némi szotyiért Philip Wheeler?silent7939Töltelék ember van elég. Nem gondolnám, hogy erősítést jelentene. A Dolphins-nál sem alkotott maradandót.Leon78
több mint 10 éve
Jut eszembe... Zastudil nem vonul még vissza? Mert ha igen akkor kellene egy Punter ehelyett a Butler gyerek helyett 😀
több mint 10 éve
Némi szotyiért Philip Wheeler?silent7939Töltelék ember van elég. Nem gondolnám, hogy erősítést jelentene. A Dolphins-nál sem alkotott maradandót.
több mint 10 éve
Némi szotyiért Philip Wheeler?
több mint 10 éve
Yep. 3-4-ben lehetne a tökéletes párja Minternek, ha meg véletlenül Washington visszatérne, akkor sztem ütné a Dansby féle párost is. Persze az ő esetében nagy talány egészséges lesz-e. Asszem 2 év alatt 4 sérülése volt.ezek szerint akkor az atlantánál 4-3-ban volt olb, ha jól tévedek.Leon78Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?Leon78annyival, hogy Spoon ILB lenne nálunkFucu
több mint 10 éve
ezek szerint akkor az atlantánál 4-3-ban volt olb, ha jól tévedek.Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?Leon78annyival, hogy Spoon ILB lenne nálunkFucu
több mint 10 éve
Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?Leon78annyival, hogy Spoon ILB lenne nálunk
több mint 10 éve
Weatherspoon-al mennyivel lennénk előrébb, mint mondjuk Acho-val?
több mint 10 éve
igen szerintem is OLB kicsit furcsállom is hogy Dockett helyettesítésére jönne. Bár amikor draftolták 3-4 DE-nek lett mondva (GM játékban be is húztam arra a posztra, idén meg 5,2 milla/év hosszabbítottam vele 😊 ) de ez megváltozott azóta.Pernell McPhee-t is emlegetik, mint Dockett pótlása, de ez annyira nem hihető. mivel eléggé túl lesz fizetveFucuŐ gondolom OLB lenne nálunk. Én is nehezen hiszem, hogy megállna racionális összegnél, persze szomorú nem lennék. andree
több mint 10 éve
Pernell McPhee-t is emlegetik, mint Dockett pótlása, de ez annyira nem hihető. mivel eléggé túl lesz fizetveFucuŐ gondolom OLB lenne nálunk. Én is nehezen hiszem, hogy megállna racionális összegnél, persze szomorú nem lennék.
Weatherspoon esetében meg nem hiszem, hogy Keim hülye lenne. Pakol majd biztosítékokat a szerződésbe, hogy ne szívjuk be nagyon, ha megint lesérül.
több mint 10 éve
Pernell McPhee-t is emlegetik, mint Dockett pótlása, de ez annyira nem hihető. mivel eléggé túl lesz fizetve
több mint 10 éve
Weatherspoon érkezhet is:illik a hadirokkant rosterünkre 😊
LB Sean Weatherspoon is leaning toward signing with the AZCardinals, per a league source. (Rand Getlin, Yahoo Sports)iktriad

Don't blink!
több mint 10 éve
Weatherspoon érkezhet is: LB Sean Weatherspoon is leaning toward signing with the AZCardinals, per a league source. (Rand Getlin, Yahoo Sports)