Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
mi fél9től darts vb-t nézünk a helyen, szóval ott tali! 😊Gyere FUCU! Veletek tartok én is ha ott nem tudjuk megnézni a másikat. Jut eszembe, mikor találkozunk és hol? Én kocsival megyek a Szigetszentmiklós - Csepel - Boráros - Körút útvonalon, így ha valaki utba esik azt felveszem szívesen.silent7939Most jól elbizonytalanítottatok pedig reggel kitaláltam, hogy haverokkal nézem Vácon 😊FucuPont ezt akartam javasolni, hogy az End Zone nyitva van végig.SoldadosGyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀Dexxter Tailorés a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
Cardinalis! Ha kijózanodtál akkor foglalsz helyet?silent7939
több mint 9 éve
A próféta szóljon belőled.... mert mi sajnos nem vagyunk ennyire bizakodóak 😀Annyira minden a Panthersnek áll, hogy szerintem valahogy megnyeritek 😀It's Playoff time!!én is csak Ariansban bízom, hogy hátha valami zseni stratégiát kitalál, amivel meg tudjuk fogni a párducokatcsongi
Nem lesz sétagalopp. Ha engedjük az elején elhúzni a Pantherst akor baszhatjuk, mert Lindley nem egy comback kid, plusz a Panhters futni fog, sokat.
Reménykedek, szurkolok, de jelenleg nem látom, hogyan tudnánk megverni a Pantherst. Remélem a csapat rám cáfol éccaka.Fucu
Amiben látok potenciált nálatok, az a TO párharc, Cam nem egy labdabiztos irányító, nálatok meg sok a ballhawk, 2 intet várok tőle. Plusz ha tudtok 4 yardot átlagolni futásban, akkor fel fogjátok őrölni a Pantherst.
Sok FG-t, várok, szerintem olyan 19-17-re nyertek.Hulkeinstein
több mint 9 éve
Annyira minden a Panthersnek áll, hogy szerintem valahogy megnyeritek 😀It's Playoff time!!én is csak Ariansban bízom, hogy hátha valami zseni stratégiát kitalál, amivel meg tudjuk fogni a párducokatcsongi
Nem lesz sétagalopp. Ha engedjük az elején elhúzni a Pantherst akor baszhatjuk, mert Lindley nem egy comback kid, plusz a Panhters futni fog, sokat.
Reménykedek, szurkolok, de jelenleg nem látom, hogyan tudnánk megverni a Pantherst. Remélem a csapat rám cáfol éccaka.Fucu
Amiben látok potenciált nálatok, az a TO párharc, Cam nem egy labdabiztos irányító, nálatok meg sok a ballhawk, 2 intet várok tőle. Plusz ha tudtok 4 yardot átlagolni futásban, akkor fel fogjátok őrölni a Pantherst.
Sok FG-t, várok, szerintem olyan 19-17-re nyertek.
több mint 9 éve
Gr3g0r
37
A futójáték elleni védekezésünk jó szokott lenni, leszámítva a Hawks elleni meccseket. Ha Lindley képes lesz az előző meccsen produkáltra és nem dob interceptiont, plusz ha a védelem a helyén lesz, akkor van esélyünk.It's Playoff time!!én is csak Ariansban bízom, hogy hátha valami zseni stratégiát kitalál, amivel meg tudjuk fogni a párducokatcsongi
"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
több mint 9 éve
It's Playoff time!!én is csak Ariansban bízom, hogy hátha valami zseni stratégiát kitalál, amivel meg tudjuk fogni a párducokat
több mint 9 éve
Gyere FUCU! Veletek tartok én is ha ott nem tudjuk megnézni a másikat. Jut eszembe, mikor találkozunk és hol? Én kocsival megyek a Szigetszentmiklós - Csepel - Boráros - Körút útvonalon, így ha valaki utba esik azt felveszem szívesen.Most jól elbizonytalanítottatok pedig reggel kitaláltam, hogy haverokkal nézem Vácon 😊FucuPont ezt akartam javasolni, hogy az End Zone nyitva van végig.SoldadosGyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀Dexxter Tailorés a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
több mint 9 éve
Most jól elbizonytalanítottatok pedig reggel kitaláltam, hogy haverokkal nézem Vácon 😊Pont ezt akartam javasolni, hogy az End Zone nyitva van végig.SoldadosGyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀Dexxter Tailorés a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
több mint 9 éve
Pont ezt akartam javasolni, hogy az End Zone nyitva van végig.Gyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀Dexxter Tailorés a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀és a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
több mint 9 éve
It's Playoff time!!Nem lesz sétagalopp. Ha engedjük az elején elhúzni a Pantherst akor baszhatjuk, mert Lindley nem egy comback kid, plusz a Panhters futni fog, sokat.
Reménykedek, szurkolok, de jelenleg nem látom, hogyan tudnánk megverni a Pantherst. Remélem a csapat rám cáfol éccaka.
több mint 9 éve
Sportfogadóknak: 3-3.4-es szorzók vannak ránk mindenhol, szerintem elég jó üzlet lehet a dologban, illetve a csapat háza tájáról is számomra bíztató hírek jönnek, mindenki fogadkozik, Foote is visszatér, szóval Cam talán kevésbé fog fickándozni.Btw Cooper továbbra is kérdőjel, én nagyon remélem hogy összedrótozzák.
több mint 9 éve
Calais ugye a második csapatba be is fért ezzel a 12 szavazattal.Johnsonon kívül mindenki megérdemelt legalább egy szavazatot.
több mint 9 éve
Danny
1 726
AP-All Pro - szavazatot kapott pintyek:12 - Calais Campbell
1 - Larry Foote
1 - Rashad Johnson
1 - Jared Veldheer
1 - Chandler Catanzaro
Legalább volt egy Cardinals szurkoló a csapatban 😀
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
a foglalás visszaigazolva az első meccsre! viszont azt mondták, hogy a második meccs az necces, 2-3 ember miatt nem maradnak, de ad hoc ha úgy alakul, hogy többen is ott ragadnának, akkor bevállalják... nekem a második meccs már otthonnézős...Sztem simán, de Cardinális kolléga majd jól utána jár 😀és a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
Ha maradsz a másikra is akkor csatlakozom hozzád 😉silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
A mentalitása és a tehetsége bőven megérdemelne már egy gyűrűt, amire itt nem sok esélye van, főleg hogy a fizetése óriási teher már a csapatnak. Nem tudom milyen opciók vannak az elpasszolására, de az biztos, hogy Arians nem használja annyit amennyit kellene, így ebben a rendszerben valljuk be nem nélkülözhetetlen. Ha megfelelő ellenértékkel tudnánk továbbadni egy olyan csapathoz ahol megújulhat és gyűrűt nyerhet, akkor szerintem el kell engedni. Csak lehetőleg olyan csapatba, akikkel szökőévente találkozunk 😉nesn.com/2015/01/report-larry-fitzgerald-doesnt-expect-to-be-on-cardinals-next-season/Én is sajnálnám őt más mezben látni, pláne a Pats színeiben, de azért lássuk be, már rég nem játszik olyan formában, mint a SB run szezonban és ehhez viszont jövőre (is) brutál fizetés párosul, amiből már nem biztos hogy megint engedni fog, csak hogy maradni tudjon. Az elengedésével megspórolt pénznek biztos lenne jó helye máshol. (nem tudom mennyi szabadulna fel így)
Megszakadna a szívem ha elmenne, de a realitás talaján maradva mindkét félnek jobb lenne a váltás. :-/
Mindenesetre a Patsben jó helye lenne.Kexandro
Talán még lesz 1-2 jó szezonja egy elit QB-vel, aki ki tudja passzokkal szolgálni.csongi
több mint 9 éve
Az elengedésével megspórolt pénznek biztos lenne jó helye máshol. (nem tudom mennyi szabadulna fel így)www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/larry-fitzgerald/
csongi
több mint 9 éve
Sztem simán, de Cardinális kolléga majd jól utána jár 😀és a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucuhu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
Ha maradsz a másikra is akkor csatlakozom hozzád 😉
több mint 9 éve
nesn.com/2015/01/report-larry-fitzgerald-doesnt-expect-to-be-on-cardinals-next-season/Én is sajnálnám őt más mezben látni, pláne a Pats színeiben, de azért lássuk be, már rég nem játszik olyan formában, mint a SB run szezonban és ehhez viszont jövőre (is) brutál fizetés párosul, amiből már nem biztos hogy megint engedni fog, csak hogy maradni tudjon. Az elengedésével megspórolt pénznek biztos lenne jó helye máshol. (nem tudom mennyi szabadulna fel így)
Megszakadna a szívem ha elmenne, de a realitás talaján maradva mindkét félnek jobb lenne a váltás. :-/
Mindenesetre a Patsben jó helye lenne.Kexandro
Talán még lesz 1-2 jó szezonja egy elit QB-vel, aki ki tudja passzokkal szolgálni.
több mint 9 éve
és a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
több mint 9 éve
nesn.com/2015/01/report-larry-fitzgerald-doesnt-expect-to-be-on-cardinals-next-season/Megszakadna a szívem ha elmenne, de a realitás talaján maradva mindkét félnek jobb lenne a váltás. :-/
Mindenesetre a Patsben jó helye lenne.
több mint 9 éve
Akkor nem tesznek ki éjfélkor ugye? 😀hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarOK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Cardinalis! Ha kijózanodtál akkor foglalsz helyet?valaki (Cardinalis) foglaljon helyet 5 főre, szombat estére, azt menjünk 😊Dexxter TailorAkkor eddig vagyunk hárman 😊jaja, én ezt a meccset tuti nem otthon akarom nézni 😀 ezt a helyet említettem tegnap, szerintem jó hely, többször is néztem már itt amcsifocit:Közös meccsnézés valahol? 😊Dexxter TailorSimán!
Én benne vagyok. Cardinalis is jelezte már. Szedjük össze a bandát és foglaljunk valahol.silent7939
hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarCardinalis
Csatlakozna még valaki?silent7939
több mint 9 éve
Justin Bethel lett a hónap special team játékosa az NFC-ben 😊
több mint 9 éve
valaki (Cardinalis) foglaljon helyet 5 főre, szombat estére, azt menjünk 😊Akkor eddig vagyunk hárman 😊jaja, én ezt a meccset tuti nem otthon akarom nézni 😀 ezt a helyet említettem tegnap, szerintem jó hely, többször is néztem már itt amcsifocit:Közös meccsnézés valahol? 😊Dexxter TailorSimán!
Én benne vagyok. Cardinalis is jelezte már. Szedjük össze a bandát és foglaljunk valahol.silent7939
hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBarCardinalis
Csatlakozna még valaki?silent7939