Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Danny
1 726
Dockett aláírt 2 évre a 9ershez
több mint 9 éve
A legfrissebb hírek szerint Dockett ma fog dönteni, hogy Friscoba megy vagy hozzánk jön vissza.Plusz vicces, hogy minden futó iránt érdeklődünk aki elérhető lesz, pl. Murray, AP vagy Spiller. Nem látom hogy bármelyik is itt kössön ki, inkább Steven Jackson.
több mint 9 éve
andree
1 737
A védekező snapek kevesebb, mint a felét töltötte a pályán. Őt, DD-t és Kellyt szerintem kiheverjük. Cro és Foote lesznek az igazán érzékeny veszteségek. Egyébként én nem lepődnék meg egy Powers cuton sem, több, mint 4 milliót spórolnánk, annyit meg nem ér. Mindenképp kell veterán DE, DT, D-Washtól függetlenül ILB. OLB és CB is. Komoly feladat lesz összerakni ezt a D-t, de amíg itt van Keim és Arians nem félek 😊Azért azok elég fontosak voltak. Nagyban hozzájárul, hogy így fogtuk a futást, és ezzel a teljes védekezésünkben is fontos szerepet töltött be. Persze nagyon gazdaggá én se tenném, de örülnék ha megtartanánk, ahogy Kelly is kéne a rotációba kis pénzért. DD-t valóban kiheverjük, van két fiatal a posztjára.
És, ha már belementem a Defensebe, akkor az O-ról is leírom a véleményem. A Fitz átstrukturálással megoldódott a legnagyobb kérdés. Viszont egy erős RB-re égető szükség van, hogy ne használjuk el Ellingtont a szezon felére, illetve a TE még mindig hatalmas need nekem.Danny
Powerst szerintem nem rakjuk ki. Cro el fog menni és kell valaki, akit be lehet rakni CB2-re. Viszont szívesen látnék nála egy hosszabbítást olcsó pénzért, mert az az 5milla tényleg sok. Ha sikerül szerezni a piacon egy Cromartie szintű cornert, akkor tényleg mehet.
ILB tényleg mindenképpen kell. Nézegettem a drafton szóba jöhető embereket és egyik se győzött meg arról, hogy day1 kezdők lehetnek. Minter is lassan indított, oda mindenképpen kell egy veterán. Maualuga- vagy Spikesféle arc megfelelne, a drafton meg jöhetne egy gyorsabb ember, aki később átvehetné Washington szerepét.
RB-ből bőven megfelel egy olcsó veterán. Majd csak találunk valakit. Guard posztra gondolom majd draftolunk, bár én szívesen látnék egy tapasztalt és jó RG-t. Mivel Houslert elengedjük, oda is jöhet valaki FA-ról. Kicsit sok ember ez már 15milla(-draft) capspacehez. Meglátjuk. Mindenesetre nagy nevet nem várok, de pár minőségi játékosra mindenképpen számítok.
több mint 9 éve
Danny
1 726
A védekező snapek kevesebb, mint a felét töltötte a pályán. Őt, DD-t és Kellyt szerintem kiheverjük. Cro és Foote lesznek az igazán érzékeny veszteségek. Egyébként én nem lepődnék meg egy Powers cuton sem, több, mint 4 milliót spórolnánk, annyit meg nem ér. Mindenképp kell veterán DE, DT, D-Washtól függetlenül ILB. OLB és CB is. Komoly feladat lesz összerakni ezt a D-t, de amíg itt van Keim és Arians nem félek 😊Dan Williams iránt meg a Redskins érdeklődik.emberke22Dockett a 49ershez megy visitre hétfőnemberke22Remélem ez csak egy vicc.Leon78
És, ha már belementem a Defensebe, akkor az O-ról is leírom a véleményem. A Fitz átstrukturálással megoldódott a legnagyobb kérdés. Viszont egy erős RB-re égető szükség van, hogy ne használjuk el Ellingtont a szezon felére, illetve a TE még mindig hatalmas need nekem.
több mint 9 éve
emberke22
574
Dan Williams iránt meg a Redskins érdeklődik.Dockett a 49ershez megy visitre hétfőnemberke22Remélem ez csak egy vicc.Leon78
több mint 9 éve
Dockett a 49ershez megy visitre hétfőnemberke22Remélem ez csak egy vicc.
több mint 9 éve
emberke22
574
Dockett a 49ershez megy visitre hétfőn
több mint 9 éve
gondolom úgy értette a pozitívat, hogy nem volt semmi összezördülés vagy személyes balhé korábban, ami előrevetített volna egy cut-otKérdem én hogy álljanak hozzá ha nem pozitívan? De ezek csak a kiszivárgott hírek voltak.Dockett cut 😕 várható volt mondjukDexxter TailorAzért reméltem, hogy maradni fog, nagyon sajnálom, nekem is az egyik kedvencem volt. Azok után, hogy mindenki milyen pozitívan állt a másik félhez mondjuk kicsit váratlan, hogy egy sima cut lett a vége.
Remélem azért még lesz visszaút, és apróért vissza tudjuk hozni. Főleg a mentalitása, és a csapathoz való hozzáállása miatt.Leon78
Fucu
több mint 9 éve
Szerintem mi ebből csak jól jöhetünk ki, tavaly a csapat bizonyította hogy Dockett nélkül is van élet. Így azért már bőven lesz mozgástere Keiméknek, ha pedig bagóért vissza tudjuk hozni az tényleg király lenne.
több mint 9 éve
Kérdem én hogy álljanak hozzá ha nem pozitívan? De ezek csak a kiszivárgott hírek voltak.Dockett cut 😕 várható volt mondjukDexxter TailorAzért reméltem, hogy maradni fog, nagyon sajnálom, nekem is az egyik kedvencem volt. Azok után, hogy mindenki milyen pozitívan állt a másik félhez mondjuk kicsit váratlan, hogy egy sima cut lett a vége.
Remélem azért még lesz visszaút, és apróért vissza tudjuk hozni. Főleg a mentalitása, és a csapathoz való hozzáállása miatt.Leon78
Dockett, Rosenhaus-zal együtt beárazta magát, hogy mennyit kér. Ez nem egyezett a Cards összegével és a csapat ezért rakta ki. Hogy megnézhesse a piacon mennyit ér, ha megadja valamelyik csapat neki amit kért akkor lelke rajta. Nem tudok emiatt haragudni rá. De nem biztos, hogy akkora kereslet lesz rá (mondjuk ha Josh McCownt 3 évre szerződtette a Browns, lehet vannak még hülye csapatok). Dockett 34 éves és ACL szakadásból tér vissza egy év kihagyás után. Ha nem lesz kereslet rá, szerintem visszajön.
több mint 9 éve
Dockett cut 😕 várható volt mondjukDexxter TailorAzért reméltem, hogy maradni fog, nagyon sajnálom, nekem is az egyik kedvencem volt. Azok után, hogy mindenki milyen pozitívan állt a másik félhez mondjuk kicsit váratlan, hogy egy sima cut lett a vége.
Remélem azért még lesz visszaút, és apróért vissza tudjuk hozni. Főleg a mentalitása, és a csapathoz való hozzáállása miatt.
több mint 9 éve
emberke22
574
Adrian Peterson közleményt adott ki, melyben lefutja a kötelező köröket, miszerint köszöni a bírónak a döntést, ezután jobb apa lesz, örül, hogy a footballra koncentrálhat stb...Ami ennél fontosabb, hogy a közleményben nem tért ki a jövőjével kapcsolatban, viszont a futó apja behozta a Cowboys vonal mellé, hogy érdeklődik a Cardinals és Colts is.
(Fűzővel kifelé!)
Itt az eredeti cikk:
Ez csak A.Peterson cutja után lehetséges, de ha ez bejönne eldobnám az agyam 😀
Uborkaszezon 😀
több mint 9 éve
emberke22
574
Dockett cut 😕 várható volt mondjukDexxter TailorSajnálom, egyik kedvencem volt a mentalitása miatt. Ez a 4 perc pedig feledhetetlen.
www.azcardinals.com/videos/videos/Wired_Darnell_Dockett_vs_San_Francisco_/ea419362-cc49-49f1-b888-0d593727a48f
Egyébként van rá esély, hogy visszatér, ha nem kap megfelelő ajánlatot a piacon. Kíváncsi vagyok mennyi pénzt adhatnak neki 34 évesen ACL és egy szezon kihagyás után.
több mint 9 éve
andree
1 737
Kíváncsi vagyok mennyit kap a piacon. Elvileg 13 millió körül lesz így helyünk. Az már komolyabb pénz, de jó lenne vigyázni a következő évek capjére. Jócskán lesz CB a piacon, ha Cro ennyire visszavágyik, akkor is kényelmesen tudjuk majd pótolni. A többi majd kiderül.
több mint 9 éve
Dockett cut 😕 várható volt mondjuk
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
uborkaszezon lámákkal 😀The #AZCardinals have agreed to one-year deals with the #llamasontheloose. Each llama will earn 2,340 lbs of hay. Steve Keim does it again.
espn.go.com/video/clip?id=espn:12389267
twitter.com/AZCardinals/status/571049717171429376
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
andree
1 737
Dan Wiliams-t kár lenne elengedni, bár nem hiszem, hogy azért spórolunk, hogy megtartsuk sajna. Tuti meg fog látszani a hiánya, jó kis játékos szerintem. Ha elmegy, szerintetek hol érkezhet DT a drafton? Egyáltalán szerintetek mik lehetnek a prioritások. Véleményem szerint az első kör vagy ILB, vagy egy jó OLB, de a többi elég lutri, a fene tudja Ariansék mit találnak ki majd. 😊Leon78Szerintem megpróbáljuk megtartani. Az LB sorunk túl viharvert ahhoz, hogy a D-Line-t is hagyjuk szétesni. Drafton LB és CB lesz a prioritás valószínűleg. Fa-ról majd jön valami veterán futó(Jackson?) meg talán egy guard. Nem lepődnék meg egy veterán középső LB-n sem. Sokkal több pénzünk nem nagyon lesz. Persze olyan offseason még nem volt, hogy Keim ne okozzon meglepetéseket. 😊
több mint 9 éve
Bradley Sowell még egy évig marad nálunk, valamint érkezett egy Damond Smith nevű CB. roster feltöltés on
több mint 9 éve
😀 Darnell Dockett meglátogatott egy általános iskolás gyerekekből álló futballcsapatot, és jó tanácsokkal látta el őket az életről.
"Azt akarom, hogy mondjatok nemet a drogokra. És ne járjatok sztriptízbárokba. Legalábbis még ne." (Fűzővel kifelé!)
igcdn-videos-a-14-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11019826_402804186560494_775241531_n.mp4Cardinalis
Dan Wiliams-t kár lenne elengedni, bár nem hiszem, hogy azért spórolunk, hogy megtartsuk sajna. Tuti meg fog látszani a hiánya, jó kis játékos szerintem. Ha elmegy, szerintetek hol érkezhet DT a drafton? Egyáltalán szerintetek mik lehetnek a prioritások. Véleményem szerint az első kör vagy ILB, vagy egy jó OLB, de a többi elég lutri, a fene tudja Ariansék mit találnak ki majd. 😊Sziasztok!overthecap.com/cardinals-2015-salary-cap-outlook/
A free agentjeinkekről érdeklődnék, szerintetek Dan Williamsre, Tommy Kellyre mennyi esély van, hogy aláíratjuk újra és mennyiért mehetnének el a piacon? Valamint mekkora összeg kéne Cromartie-hoz?
Valamint van valami infó, hogy Keimék kiket akarnának szerződtetni, esetleg nektek valami favoroit free agent árérték arányokat figyelembe véve?emberke22
szerintem Dan Williams tesztelni fogja a piacot, és valahol nagy(obb) lóvét kap. Kelly szerintem aláír olcsóért, Cro meg kb esélytelen hogy visszajöjjön. most Palmerről kezdtek el pletykálni, hogy átstrukturálják a frissen kötött szerződését, hogy nyerjenek vele valamennyi cap space-t.
hatalmas neveket nem várok FA-ról, inkább a hatékony, olcsó veteránok fognak jönni, RB biztos, O-line-ba is kell vérfrissítés, az LB sorba meg jöhet FA-ról meg draftról is első körben akár.Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
😀 Darnell Dockett meglátogatott egy általános iskolás gyerekekből álló futballcsapatot, és jó tanácsokkal látta el őket az életről. "Azt akarom, hogy mondjatok nemet a drogokra. És ne járjatok sztriptízbárokba. Legalábbis még ne." (Fűzővel kifelé!)
igcdn-videos-a-14-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11019826_402804186560494_775241531_n.mp4
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Sziasztok!overthecap.com/cardinals-2015-salary-cap-outlook/
A free agentjeinkekről érdeklődnék, szerintetek Dan Williamsre, Tommy Kellyre mennyi esély van, hogy aláíratjuk újra és mennyiért mehetnének el a piacon? Valamint mekkora összeg kéne Cromartie-hoz?
Valamint van valami infó, hogy Keimék kiket akarnának szerződtetni, esetleg nektek valami favoroit free agent árérték arányokat figyelembe véve?emberke22
szerintem Dan Williams tesztelni fogja a piacot, és valahol nagy(obb) lóvét kap. Kelly szerintem aláír olcsóért, Cro meg kb esélytelen hogy visszajöjjön. most Palmerről kezdtek el pletykálni, hogy átstrukturálják a frissen kötött szerződését, hogy nyerjenek vele valamennyi cap space-t.
hatalmas neveket nem várok FA-ról, inkább a hatékony, olcsó veteránok fognak jönni, RB biztos, O-line-ba is kell vérfrissítés, az LB sorba meg jöhet FA-ról meg draftról is első körben akár.
több mint 9 éve
emberke22
574
Sziasztok!A free agentjeinkekről érdeklődnék, szerintetek Dan Williamsre, Tommy Kellyre mennyi esély van, hogy aláíratjuk újra és mennyiért mehetnének el a piacon? Valamint mekkora összeg kéne Cromartie-hoz?
Valamint van valami infó, hogy Keimék kiket akarnának szerződtetni, esetleg nektek valami favoroit free agent árérték arányokat figyelembe véve?
több mint 9 éve
Mock Draft Game topikban elvittem a Cardinalst, de ha valaki vinné, írjon. Én viszek más csapatot szívesen.