Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
átlagos, vagy az alatti center.Milyen jellegű lol?andreeAdhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
andree
1 737
Milyen jellegű lol?Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
andree
1 737
Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.
több mint 9 éve
holy shit, na erre nem számítottam, na nem mintha zavarna
több mint 9 éve
Van guardotok is:Adam Schefter @AdamSchefter 37 mp37 másodperccel ezelőtt
49ers free-agent G Mike Iupati has told people he plans to sign with the Arizona Cardinals, per sources. Iupati vs. SF DT Darnell Dockett.
több mint 9 éve
andree
1 737
azért nem lennék nyugodt ha nem jönne egy kezdőbb kaliberFucuÚgy értem hatalmas licitversenybe nem kell belemenni. Ha találunk még egy szokásos olcsóbb FA-t, akkor mennyiségre megvagyunk. Az mondjuk megnyugtató, hogy túl sok hír nem volt Williamsről, szóval a korai túlfizetésparádét talán megúsztuk. Én is nyugodtabb lennék ha a tavalyi fallal indulnánk neki a szezonnak. Van elég lyuk bőven.
több mint 9 éve
azért nem lennék nyugodt ha nem jönne egy kezdőbb kaliber
több mint 9 éve
andree
1 737
Alameda Ta'amu marad egy évre (Y)Dexxter TailorEz jó hír. Ha kiheverte a sérülését, akkor Dan visszaigazolása már nem is akkora prioritás.
több mint 9 éve
Alameda Ta'amu marad egy évre (Y)
több mint 9 éve
Brooks Reed után is érdeklődünk, hogy OLB is kerüljön be a képbe.
több mint 9 éve
Azért nem olyan gyakran lett WR húzva az első körben, pláne 1/24 tájékán.1/24-re akkora BPA lesz, mint ide Hódmezővásárhely. 😊FucuLehet WR, azt már úgyis megszoktuk az előző években. 😊Leon78
több mint 9 éve
1/24-re akkora BPA lesz, mint ide Hódmezővásárhely. 😊FucuLehet WR, azt már úgyis megszoktuk az előző években. 😊
több mint 9 éve
1/24-re akkora BPA lesz, mint ide Hódmezővásárhely. 😊
több mint 9 éve
Nagy valószínűség szerint akkor kilőhetjük az első körös ILB draftot. A mockok nagy része ilb-t jósolt hozzánk, de nagy valószínűséggel nem jön ILB az első körben. Most DT jósolonék, bár nem tudom mennyire jó az idei DT class.
több mint 9 éve
örülj, hogy csak kettő 😀 (+ dwyer, az már 3)Hogy javuljunk LB fronton Okafort letartóztatták. Még nem láttam rendes részleteket, csak annyit, hogy ellenállt a letartóztatásnak.andreeSzuper, hihetetlen mennyi idióta van a ligában, ráadásul nálunk játszik kettő is.Leon78
több mint 9 éve
Azért nem kis különbség van ellenállni a letartóztatásnak és a gyereked anyjának megverése+három megbukott drogteszt között.
több mint 9 éve
Hogy javuljunk LB fronton Okafort letartóztatták. Még nem láttam rendes részleteket, csak annyit, hogy ellenállt a letartóztatásnak.andreeSzuper, hihetetlen mennyi idióta van a ligában, ráadásul nálunk játszik kettő is.
több mint 9 éve
andree
1 737
Hogy javuljunk LB fronton Okafort letartóztatták. Még nem láttam rendes részleteket, csak annyit, hogy ellenállt a letartóztatásnak.
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Dropped Passes: 2014 NFL Seasonwww.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2014/
Rank Player Pos Team Receptions Drops Targets Targets % Drop %
20 Andre Ellington RB ARI 46 6 64 71.9% 9.4%
43 John Carlson TE ARI 33 5 55 60.0% 9.1%
53 Michael Floyd WR ARI 47 4 99 47.5% 4.0%
160 John Brown WR ARI 48 2 103 46.6% 1.9%
185 Jaron Brown WR ARI 22 1 32 68.8% 3.1%
382 Larry Fitzgerald WR ARI 63 0 104 60.6% 0.0%
Fitz még mindig simán dobogós a legtöbb elkapásos nulla drop%-os WR-ek között :cool:
első két hely:
371 Emmanuel Sanders WR DEN 101 0 141 71.6% 0.0%
389 Pierre Garcon WR WAS 68 0 105 64.8% 0.0%
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
andree
1 737
Olyan 4 millió körüli összegről beszélnek. Mehet az ima, hogy egészséges legyen, mert akkor nagyon nagy erősítés.
több mint 9 éve
Weatherspoon jött egy évre.Dexxter TailorFasza.... akkor Foote pótolva 😊
több mint 9 éve
Weatherspoon jött egy évre.
több mint 9 éve
andree
1 737
Nem nagyon követtem az eseményeket AP-vel kapcsolatban, így lenne pár kérdésem.A gyerekverési ügye lezajlott, büntetését megkapta és nem fogják random elásni egy szezonra jövőre? Ha minden ok minek engedné el a Vikings? Mennyire gázos most a megítélése az USA-ban?