Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
a kézi mikrofonos dolog azért kellett első nap, mert voltak páran a helyen akik egy másik teremben nézték a draftot kivetítős és nekik is nyomtuk a hangot.Egyébként remélem tetszett a közvetítés és nem mondtam sok fasságot 😊Dexxter TailorA tegnapi nagyon király volt. A mikrofon elkönyörgős megoldás kicsit kényszeres volt, kevésbé volt kötetlen a beszélgetés, meg te se érezted, hogy amúgy adásba vagytok és ha nem volt nálad mikrofon, akkor állandóan forogtál meg beszéltél ide-oda. 😀 Persze az első nap se volt gáz, de a második nap már tényleg profi volt, nekem nagyon tetszett.andree
több mint 10 éve
Egyébként remélem tetszett a közvetítés és nem mondtam sok fasságot 😊Dexxter TailorA tegnapi nagyon király volt. A mikrofon elkönyörgős megoldás kicsit kényszeres volt, kevésbé volt kötetlen a beszélgetés, meg te se érezted, hogy amúgy adásba vagytok és ha nem volt nálad mikrofon, akkor állandóan forogtál meg beszéltél ide-oda. 😀 Persze az első nap se volt gáz, de a második nap már tényleg profi volt, nekem nagyon tetszett.
több mint 10 éve
Dexxter úgy örül Darby-nek mintha mi választottuk volna ki. 😊 Valaki szóljon már neki.Leon78Másodállásban Bills szurkoló vagyok, Darbyt pedig bírom, jó lesz ő ott (persze a cardsban még jobb lett volna😊)
Egyébként remélem tetszett a közvetítés és nem mondtam sok fasságot 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Annyi még mellé, hogy a PFF-nél 45. volt a boardon és a 4. legproduktívabb rusher volt az összstatjaik szerint. Ez sokat persze nem jelent, de azért mutatja, hogy Keimék nem random csapkodtak.
több mint 10 éve
Vagy feltradelhetnénk Dawsonért, és akkor elfelejtjük Goldent is 😊Egyébként 10 sack-et írnak Golden mellé, ami nem is olyan rossz...
több mint 10 éve
Most azon agyalok, hogy jöhetne Olomu nickel back-nek, és akkor Powers léphetne előre Peterson másik oldalán.Leon78Hát az már garantált, hogy Powers megy szélre, mert 4+ körös CB-t nem nagyon fogunk azonnal bevágni a kezdőbe.
több mint 10 éve
Legyen igazad.John Brownnál is csak néztünk. Én reménykedem benne, hogy Keimék látnak benne valamit. Olvastam róla jobb értékeléseket is, de azért többségében 3-5. körös besorolásokat kapott.andreeNa jött futó. A leírások alapján tökéletes lesz a feladatra.andreeRemélem nem nyúltunk mellé. Azért ez a Golden pick nem hagy nyugodni. Vajon miben lehet jobb, mint Gregory vagy Harold. Na majd Fucu megmondja. 😊Leon78
Most azon agyalok, hogy jöhetne Olomu nickel back-nek, és akkor Powers léphetne előre Peterson másik oldalán.
több mint 10 éve
John Brownnál is csak néztünk. Én reménykedem benne, hogy Keimék látnak benne valamit. Olvastam róla jobb értékeléseket is, de azért többségében 3-5. körös besorolásokat kapott.Na jött futó. A leírások alapján tökéletes lesz a feladatra.andreeRemélem nem nyúltunk mellé. Azért ez a Golden pick nem hagy nyugodni. Vajon miben lehet jobb, mint Gregory vagy Harold. Na majd Fucu megmondja. 😊Leon78
több mint 10 éve
Na jött futó. A leírások alapján tökéletes lesz a feladatra.andreeRemélem nem nyúltunk mellé. Azért ez a Golden pick nem hagy nyugodni. Vajon miben lehet jobb, mint Gregory vagy Harold. Na majd Fucu megmondja. 😊
több mint 10 éve
Na jött futó. A leírások alapján tökéletes lesz a feladatra.
több mint 10 éve
Na lassan kivégezve a listám. Talán Mike Davis elférne most már, bár mintha neki meg lenne valami sérülésgondja.
több mint 10 éve
Hát. Haroldban jobban bíztam volna. Róla fingom sincs.andreeHihetetlen miket húzunk. ki ez a faszi? visszacserélhettünk volna az 5. körig is, ott is bent lett volna
több mint 10 éve
Hát. Haroldban jobban bíztam volna. Róla fingom sincs.
több mint 10 éve
az 5.-ben kétszer jövünk egymás után
több mint 10 éve
Tűrhető. Na kezdhetünk izgulni. Vajon mit virítunk. 😊egyébként mit kaptunk a tradért cserébe?Leon78ravens 5. körétemberke22
több mint 10 éve
egyébként mit kaptunk a tradért cserébe?Leon78Félek megnézni twitteren, nehogy bespoilerezzék. A pickkünk után utána olvasok. Tippre valami 5-6. körös valami lehet ez a pár hely.
több mint 10 éve
egyébként mit kaptunk a tradért cserébe?
több mint 10 éve
Igen, bár már semmi sem biztos. 😊 Azért a Bengals 2 db OT-vel nem egyszerű 😊
több mint 10 éve
Steelers és a Rams van hátra. Csak nem visznek pass rushert, akkor meg ha nincs trade meglehet Harold esetleg Gregory.
több mint 10 éve
Szerinttem a Ravens jön CB-ért
több mint 10 éve
NFL tracker szerint hátra cseréltünk. Szóval az elsődleges célpontok vagy elfogytak, vagy sokan vannak még.andreeTényleg, már megint kitaláltak valamit 😊
több mint 10 éve
NFL tracker szerint hátra cseréltünk. Szóval az elsődleges célpontok vagy elfogytak, vagy sokan vannak még.
több mint 10 éve
De szép is lenne. 😀Na a Dolphins csak azért is kihúzza Suh leigazolása után előlünk a NT-t. 😀 És tippre most viszi majd ki a Bengals a pass rushert akit még akarhatnánk.andreeMondok rosszabbat Szerintem a lions viszi Tevin Colemant 😊Leon78