NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
36
9
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Múlt héten meg annyira akarták meccsben tartani a Steelers-t a bírók (nehogy már hazamenjenek a nézők a szünetben), hogy a végén kikaptunk. Persze nektek ez így duplán rossz.GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
Cardinalis
gedam
Hat éve nézek csak NFL-t, próbálom elfogadni, hogy a zebra a hazai pálya tartozéka, meg néhány csapatnál el van náluk tolva a csúszka.
Szerkesztette: harras
több mint 10 éve
nekünk könnyebb...GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
gedam
több mint 10 éve
gedam
6 287
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))azért most nehéz nem bírózni
Cardinalis
több mint 10 éve
A meccs legelejéről lemaradtam, de amúgy végignéztem.Szerintem kiváló a védelem és örvendetesen sok lábon áll a támadás. Ehhez képest tényleg, mintha a nehéz pillanatokat nem vennénk jól. Nagy rangadókon ezekre is fel kell készülni agyban.
De annak nagyon örülök, hogy egy győzelemért virrasztottam.
több mint 10 éve
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
több mint 10 éve
Arra azert nem gondoltam hogy a Rams bele szolhat a csoport elsosegbe....Azért annyira nem meglepő. Utóbbi években mindig szorosan a nyomunkban voltak, most meg találtak egy Gurley-t is. Háromszereplős lesz a játszma idén, és lehet hogy fájni fog a végén, hogy kikaptunk tőlük.
silent7939
Szerkesztette: csongi
több mint 10 éve
Arra azert nem gondoltam hogy a Rams bele szolhat a csoport elsosegbe....
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy fennmaradok ma, nem tudnék kinek drukkolni. Mondjuk a Seattle kapjon ki inkább, ők azért veszélyesebbek a csoportelsőségünkre.Nem tették meg ezt a szívességet.
harras
Majd mi leverjük őket, oda-vissza 😀
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy fennmaradok ma, nem tudnék kinek drukkolni. Mondjuk a Seattle kapjon ki inkább, ők azért veszélyesebbek a csoportelsőségünkre.
több mint 10 éve
Bears - Cardinals híres-nevezetes MNF 2. félideje: www.youtube.com/watch?v=Qhn9NJICE20szerintem zseniális, hogy 5:10-el a vége előtt is mentünk 13 ponttal 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A PO-hoz a legeslegfontosabbak a csoportmeccsek (meg kell nyerni a csoportot, idén az NFCW lehet hogy nem ad még egy csapatot). Ha már ott vagyunk, az gyakorlatilag egy új menet, mindenki odaérhet a végére.(persze jó lenne kihagyni a wildcard kört, meg a hazai pálya is nagy előny)
több mint 10 éve
Szégyen kikapni egy seholsemmi QB-tól beáll csereként egy 4. számú senki azt szétpasszol a faszba. Hogy lehet az hogyha szorosabb egy kicsit a meccs, elkezdünk faszoskodni a redzoneban meg az ellenfél térfelén? Mitől van ez, olyan mintha megzavarodnának nem értem. Meg az hogy 88yardos TD-t engedünk 2p-el a vége előtt. Nekem már most hiányzik Bowles. Ezt se a pit nyerte meg hanem mi balfaszkodtuk el.Van aki azzal vigasztal, jobb egy nem túl fontos meccsen megtanulni az utolsó leckéket, mint 8-0-ás mérleggel totál elszállva nekimenni a csoportrangadóknak majd a PO-nak. Persze a megszerzett győzelmek a tutik.
Ka'deemCarey25
több mint 10 éve
Azért nem kéne a szezont temetni (igaz, csak összefoglalót láttam), de két könnyebb meccs jön, a bye weeken meg lehet gondolkodni, hogy mit kéne változtatni, mert utána ritka szopatós menetrend jön. Szerencsénkre senki sem kiemelkedő az nfc westből, így egy 10-6 is PO-t érhetDe nagyon jó lenne otthon kezdeni a PO-t.
Löfli
több mint 10 éve
Sziasztok, én a mamii vagyok, de olyan qrva rég voltam itt, hogy elfelejtettem a jelszavam, ezért a face-val léptem be. Kíváncsi voltam a véleményekre, hogy mi a jófene történt a második félidőben a csapattal, de nem lettem okosabb. Azt azért jó lenne tudni, hogy ezt a Bryant gyereket miért engedték ide-oda cikázni minden ellenkezés nélkül!Eső után köpönyeg, gondolom ki lesz osztva a csapatnál egy-két ejnye-bejnye, és még csak most jön a padlásról szaggatott nokedli a Ravens személyében. Remélem felszívják magukat mérgükben és lesz egy jó MNF meccs.
További jó szurkolást kívánok mindenkinek!
-mamii -
Szerkesztette: Klári Hegedűsné Simon
több mint 10 éve
A végére pedig innen csókoltatom @Rozot, aki már temeti rájátszást 4-2-es mérlegnél, két meccsel vezetve a csoportot. Pacsi!Tavaly hány meccsel is vezettük a csoportot?
| Majd a november 16-i Seahawks elleni meccs után lehet temetni a PO-t ha ott kikapunk. |
Fucu
Akkor is két meccse előnyt dobtunk el, és a mostani második felét a szezonnak nehezebbnek érzem mint a tavalyit.
Amúgy meg hagy agyjak már hangot a teljes csalódottságomnak. Két olyan meccset bukott a csapat amit simán nyerni kellene. Ehelyett meg szenvedve megvertük magunkat mind a kétszer (oké másodikban volt nem is egy bírói "segítség").
több mint 10 éve
A Browns semmiképp nem lesz könnyű ellenfél, idén elkapták a fonalat, de a Ravens is megtréfálhat. Azt hittük hogy a Rams meg a Steelers se lesz olyan kemény dió, aztán...Én mégis bízom két W-ben most, szerintem most mindenki bizonyítani akar majd hazai pályán egy MNF-en. Ha a Ravenst elintézzük, akkor az pluszt adhat a barnák ellen is.
több mint 10 éve
Én meg úgy akartam kezdeni, hogy ne legyünk már Seahawks drukkerek! 😊Szarul játszottunk, nem tudtunk labdát szerezni a második és harmadik számú irányítótól (egy majdnem sikerült Matyikának, de kicsúszott a kezei közül..). Hihetetlen vagy sem, de nem készültek Landryből és ez meglepte őket. Meg az is, hogy ilyen sokat passzoltak egy harmadik számú irányítóval, de mégis jól játszott mert régóta a rendszerben van.
A 88 yardos TD a végén az a no comment kategória, nem ez volt Matyi legjobb meccse, mivel itt neki volt legelőször lehetősége levinni Bryantet, de elszállt mint a győzelmi zászló.
A támadóknál megint beütött a gebasz a redzone közelében. Palmer második eladott labdájánál nem látta a safety-t, aki bekúszott a labdáért van ilyen, az első INT-nél meg Gresham kezéből pattant fel a laszti és Timmons kurva szépen csinálta. John Brown jogosan hibáztatja magát, mert hiába a 196 yard, az a fumble nagyon rosszkor jött és nem is tudom minek kezd el izmozni egy alig 200 fontos csávó egy safety-vel (ha jól emlékszem), majd persze érkezett Harrison.
A büntetések is kiakasztóak voltak (volt egy-két véleményes igencsak), pedig a közvetítésben mondák is hogy mi kaptuk eddig a legkevesebb büntetést átlagban, nesze 9/111.
Az idei második lábonlövéses meccsünk volt.
keleti parton korai meccsen amúgy is kb. mindig szenved a csapatNatlozez megállná a helyét, ha nem töltötték volna a meccs előtti hetet a keleti parton, hogy ne legyen időeltolódásos probléma.
Amúgy ha azt hinnétek, hogy két könnyebb meccs jön akkor érdemes rápillantani, hogy mi volt az eredmény a Browns-Broncos meccsen. A Ravens lehet nem olyan jó, de nem kell lebecsülni senkit.
A végére pedig innen csókoltatom @Rozot, aki már temeti rájátszást 4-2-es mérlegnél, két meccsel vezetve a csoportot. Pacsi!
| Majd a november 16-i Seahawks elleni meccs után lehet temetni a PO-t ha ott kikapunk. |
4-2!
Béke, szeretet!
több mint 10 éve
Ne legyünk már Eagles drukkerek, akik egy vereség után az egész brigádot, meg a fél világot el akarják temetni... 😊Szar meccs volt, kikapott a csapat, de ennyi. Szerintem ez a mérleg még bőven vállalható, keleti parton korai meccsen amúgy is kb. mindig szenved a csapat, szóval benne volt a vereség ebbe a meccsbe. Megvolt, el kell felejteni, tovább kell lépni, hazai pályára jön a Ravens, ha azon a meccsen, és az utána levőn is egy csúnya L kerül oda a rekordba, akkor el lehet kezdeni sopánkodni, addig felesleges.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
Én bízom Ariansban hogy sikerül rendet csinálnia a fejekben és otthon lelépjük a Ravenst. Semmi gáz, még mindig két W előnnyel vezetjük a csoportot, szerencsére idén a Hawks sem találja magát.
több mint 10 éve
Azért nem kéne a szezont temetni (igaz, csak összefoglalót láttam), de két könnyebb meccs jön, a bye weeken meg lehet gondolkodni, hogy mit kéne változtatni, mert utána ritka szopatós menetrend jön. Szerencsénkre senki sem kiemelkedő az nfc westből, így egy 10-6 is PO-t érhet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Szégyen kikapni egy seholsemmi QB-tól beáll csereként egy 4. számú senki azt szétpasszol a faszba. Hogy lehet az hogyha szorosabb egy kicsit a meccs, elkezdünk faszoskodni a redzoneban meg az ellenfél térfelén? Mitől van ez, olyan mintha megzavarodnának nem értem. Meg az hogy 88yardos TD-t engedünk 2p-el a vége előtt. Nekem már most hiányzik Bowles. Ezt se a pit nyerte meg hanem mi balfaszkodtuk el.
több mint 10 éve
a Rams vereséget is megjósolta... volt egy rossz érzésem a Steelers-sel kapcsolatban, hát bejött....espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/176963/2015-arizona-cardinals-game-by-game-predictions