NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
6
3
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
pedig szerintem korrekt értékelés. pláne ez szezon előtti, nem tudni kivel mi lesz.goingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---tamadok
goingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---vedelem
Nekem meglepő h a védelmet így lehúzták, még a 49ers szedett vedett védelmét is előbbre rakták.Ka'deemCarey25.... Majd meglátjuk. Van ott egy ClayMatthews52 nevű emberke, az kicsoda?.Cooleariegoingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---tamadokMár hozzászokhattunk, hogy mindig lehúzzák a csapatot. 😊Leon78
Nekem meglepő h a védelmet így lehúzták, még a 49ers szedett vedett védelmét is előbbre rakták.Ka'deemCarey25
az meg hogy szedett-vedett védelmünk van, eloel bocs 😊
több mint 9 éve
Nem túl jó hír.According to the NFL, there has been "no change" in indefinitely suspended ILB Daryl Washington's status.
"There is no change in his status, and we have nothing further to report," was spokesman Greg Aiello's full statement. Washington admitted late last month that he had yet to hear anything about his potential reinstatement, but said he was "confident that something will work out." Washington's ban currently stands at the 408-day mark. He'll be facing additional punishment for his May 2014 domestic-violence arrest upon his return.
több mint 9 éve
goingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---tamadok
Nekem meglepő h a védelmet így lehúzták, még a 49ers szedett vedett védelmét is előbbre rakták.Ka'deemCarey25
.... Majd meglátjuk. Van ott egy ClayMatthews52 nevű emberke, az kicsoda?.goingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---tamadokMár hozzászokhattunk, hogy mindig lehúzzák a csapatot. 😊Leon78
több mint 9 éve
goingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---tamadokMár hozzászokhattunk, hogy mindig lehúzzák a csapatot. 😊
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
goingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---tamadokgoingdeep.reblog.hu/pozicios-rangsor---nfc-west---vedelem
Nekem meglepő h a védelmet így lehúzták, még a 49ers szedett vedett védelmét is előbbre rakták.
több mint 9 éve
Valóban, szerintem is vannak rizikós tippek, de....Láttam egy két topikban, hogy megtippelték a végső 53-as kereteket, gondoltam elütöm én is az időt, és összeállítok egy listát. Várom a véleményeket, remélem beindul végre a topik. 😊-1 védőfalember és -1-2 linebacker +1 futó és + 1 elkapó/támadófalember/secondary
Leon78
Személyek, akik nálam kérdésesek itt:
Thomas, Logan
Taylor, Stepfan
Nelson, J.J.
Ta'amu, Alameda
Williams, Xavier
Demens, Kenny
Alexander, Lorenzo
Martin, Kareem
Riddick, Shaq
Woodley, LaMarremberke22
Nem tudom elképzelni, hogy Nelson ugyanúgy járjon, mint tavaly Walt Powell. Nagy valószínűséggel nem indulunk neki a szezonnak 2 DT-vel. ILB poszton sokk függ Washingtontól, ha eltiltással kezdi az évet, akkor valószínűleg Demens lehet a helyettese. Kicsit talán sok OLB-t raktam 53-ba, de nem lehet elfelejteni azokat a szezonokat, amikor szezon végére gyakorlatilag elfogytak a szélső LB-k. Lorenzo special Teamer inkább, de ha választani kellene, akkor inkább rá tippelnék, hogy kimarad. Szeretném megnézni Martint OLB-ben, és kíváncsi lennék Riddick teljesítményére is.😊
Valóban egy CB szerintem sem ártana még, ha bekerül valaki, akkor Legree, Jimmy lehet a legesélyesebb szerintem.
több mint 9 éve
emberke22
574
Láttam egy két topikban, hogy megtippelték a végső 53-as kereteket, gondoltam elütöm én is az időt, és összeállítok egy listát. Várom a véleményeket, remélem beindul végre a topik. 😊-1 védőfalember és -1-2 linebacker +1 futó és + 1 elkapó/támadófalember/secondary
Leon78
Személyek, akik nálam kérdésesek itt:
Thomas, Logan
Taylor, Stepfan
Nelson, J.J.
Ta'amu, Alameda
Williams, Xavier
Demens, Kenny
Alexander, Lorenzo
Martin, Kareem
Riddick, Shaq
Woodley, LaMarr
több mint 9 éve
Láttam egy két topikban, hogy megtippelték a végső 53-as kereteket, gondoltam elütöm én is az időt, és összeállítok egy listát. Várom a véleményeket, remélem beindul végre a topik. 😊Mire induljon be? Az előszezonig is van még egy hónap. Élvezd inkább a nyarat, aztán szeptembertől jön a következő nagy adag NFL 😊
Leon78
több mint 9 éve
Láttam egy két topikban, hogy megtippelték a végső 53-as kereteket, gondoltam elütöm én is az időt, és összeállítok egy listát. Várom a véleményeket, remélem beindul végre a topik. 😊Irányítók:
Palmer, Carson
Stanton, Drew
Thomas, Logan
Támadó fal:
Larsen, Ted
Shipley, A.Q.
Humphries, D.J.
Massie, Bobby
Veldheer, Jared
Cooper, Jonathan
Iupati, Mike
Watford, Earl
Futók:
Ellington, Andre
Hughes, Robert
Johnson, David
Taylor, Stepfan
Elkapók:
Brown, Jaron
Brown, John
Fitzgerald, Larry
Floyd, Michael
Nelson, J.J.
Tight End:
Fells, Darren
Momah, Ifeanyi
Niklas, Troy
Védekező fal:
Peters, Corey
Ta'amu, Alameda
Williams, Xavier
Campbell, Calais
Gunter, Rodney
Redding, Cory
Rucker, Frostee
Shaughnessy, Matt
Stinson, Ed
Linebacker sor:
Demens, Kenny
Washington, Daryl
Minter, Kevin
Weatherspoon, Sean
Alexander, Lorenzo
Golden, Markus
Martin, Kareem
Okafor, Alex
Riddick, Shaq
Woodley, LaMarr
Secondary:
Bethel, Justin
Dennard, Alfonzo
Peterson, Patrick
Powers, Jerraud
Bucannon, Deone
Jefferson, Tony
Johnson, Rashad
Mathieu, Tyrann
ST:
Zastudil, Dave
Catanzaro, Chandler
Leach, Mike
több mint 9 éve
Ilyenekkel múlatjuk az időt, ahelyett, hogy érdemi döntés érkezne például Washingtonnal kapcsolatban, hogy tudnánk végre mire készüljünk.
több mint 9 éve
PP21 meg 19-ik lett a top100-as listán, ami picit túlértékelt szerintem 😀Dexxter TailorNem kicsit 😉
több mint 9 éve
PP21 meg 19-ik lett a top100-as listán, ami picit túlértékelt szerintem 😀
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
persze, itt nem ez a kérdés, hanem hogy vajon meglépi-e azt a bizonyos következőt...? 😉Arians a TOP10-ben 😊Ez elég egyértelmű volt... fura is volna ha nem férne be a TOP10-be az öreg 😊silent7939
www.nfl.com/photoessays/0ap3000000499554/nfl-coach-power-rankings
"The next step for Arians is to win in the playoffs."
OH YAEH! 😉Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Arians a TOP10-ben 😊Ez elég egyértelmű volt... fura is volna ha nem férne be a TOP10-be az öreg 😊
www.nfl.com/photoessays/0ap3000000499554/nfl-coach-power-rankings
"The next step for Arians is to win in the playoffs."
OH YAEH! 😉Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Arians a TOP10-ben 😊"The next step for Arians is to win in the playoffs."
OH YAEH! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
kes, hogy a North ellen 4 győzelmet jósolnak az okosok. Hát mit ne mondjak, még a 3-1-et is aláírnám, nem hogy ezt. 😊Kinézek egy 2-2-t de annál jobbat necces.
goingdeep.reblog.hu/kinek-mennyire-kemeny---nfc-northLeon78
több mint 9 éve
kes, hogy a North ellen 4 győzelmet jósolnak az okosok. Hát mit ne mondjak, még a 3-1-et is aláírnám, nem hogy ezt. 😊goingdeep.reblog.hu/kinek-mennyire-kemeny---nfc-north
több mint 9 éve
Na lecsekkoltam a Ballers első részét 😊Szórakoztató kis sorozatnak tűnik egy minimális szakmával. Esti kikapcsolódásnak tökéletesek lesznek 😊
több mint 9 éve
Rattlesnake
260
több mint 9 éve
Hagyjuk máááár 😊 Lári fári. Ha meg elindítjuk egy 6-2 vel a szezon akkor mindenki a mi faszunkat fogja cummantani hogy húúúúha 😀www.profootballfocus.com/blog/2015/06/04/2015-depth-charts-update-arizona-cardinals/Weather-t pl. átlag alattinak nevezik, teljesen irreális az egész.Ka'deemCarey25
Szépen lehúzzák a védelmünket, bár ez csak okoskodás még így szezon előtt, de azért szemet szúr a sok átlag alatti, és átlagos értékelés. Remélem rácáfolnak a srácok.Leon78
Ezek a szakértők legalább akkora királyok mint a tv jósda 😀😀😀
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
www.profootballfocus.com/blog/2015/06/04/2015-depth-charts-update-arizona-cardinals/Weather-t pl. átlag alattinak nevezik, teljesen irreális az egész.
Szépen lehúzzák a védelmünket, bár ez csak okoskodás még így szezon előtt, de azért szemet szúr a sok átlag alatti, és átlagos értékelés. Remélem rácáfolnak a srácok.Leon78
több mint 9 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/06/04/2015-depth-charts-update-arizona-cardinals/Szépen lehúzzák a védelmünket, bár ez csak okoskodás még így szezon előtt, de azért szemet szúr a sok átlag alatti, és átlagos értékelés. Remélem rácáfolnak a srácok.
több mint 9 éve
emberke22
574
a falemberek labdákat próbáltak elkapni: www.azcardinals.com/videos/videos/Cardinals-lineman-practice-fielding-kicks/aa2393a2-0184-4d45-a78a-1d12649009e7 😊Dexxter Tailormegelőztél pont most akartam megosztani itt 😀 haláliak.. 😀
több mint 9 éve
a falemberek labdákat próbáltak elkapni: www.azcardinals.com/videos/videos/Cardinals-lineman-practice-fielding-kicks/aa2393a2-0184-4d45-a78a-1d12649009e7 😊
több mint 9 éve
emberke22
574
Hírmorzsák:- D.J. Humphries aláírta Rookie szerződését: 4 év / 8,912,112$, amiből az aláírási bónusz 4,741,536$ és garantált 7,261,824$
- BA azt mondta idén több no-huddle offense lesz a csapatnál
- David Johnson 4.-ik futó volt a rangsorban az OTA edzésen
- A.Q. Shipley volt a mai OTA edzésen a kezdő center.
- Frostee Rucker 1 éves hosszabbítást írt alá a csapattal, így 2016-ra is van szerződése.