NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Le a kalappal 😊Ez szép volt. Minden korábbi cinikus megjegyzésedet kompenzáltad most ezzel a kommenttel 😊
de jó lenne azért Ficit és Palmert látni hogy megnyerik az SB-t. maximálisan kijárna
petey
több mint 10 éve
Le a kalappal 😊de jó lenne azért Ficit és Palmert látni hogy megnyerik az SB-t. maximálisan kijárna
több mint 10 éve
Akkor minden rendben vele,szerencsere.Ritka ilyesztő volt hogy nem mozgott.
több mint 10 éve
Gratulálok ez szép munka volt. Asszem megvan az NFCW champion!Elengedett arra párat...
Csak futva néztem végig a meccset, nem tudom hogy csak érzés, vagy tényleg, de mintha Palmer sokat dobott volna Shermanre?
diverdoc
több mint 10 éve
Gratulálok ez szép munka volt. Asszem megvan az NFCW champion!Csak futva néztem végig a meccset, nem tudom hogy csak érzés, vagy tényleg, de mintha Palmer sokat dobott volna Shermanre?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Iupati állapota?pár perces kép:
Janek
Még tegnap kiengedték a kórházból és a csapattal együtt utazott vissza Glendalebe.
több mint 10 éve
Még mielőtt elolvasnám a többiek véleményét leírom azt mi tetszett és mi nem a meccsen.Tetszett:
- Palmer: volt egy buta INT-je, amit rossz helyre dobott Earl Thomas meg szépen elkapta, van ilyen. A két fumblenál is foghatta volna a labdát szorosabban, de a védők blokkolatlanul (erről később) értek oda. Viszont ezek ellenére megint jól játszott. Nem félt rádobni Shermanre, többször az elkapói is kihúzták a szarból. De hogy Seattle-ben a feljavult védelem és az őrjöngő szurkolók ellenére visszahozza a már majdnem visszahozhatatlant. Ezért jár a maximális tisztelet!
- Elkapók: Fitz, nem ember szerintem, és majdnem megállt a szívem amikor Wright elcsapta, mint egy vonat. Floyd, zseni volt, sajnos a combhajlítója megsérült és nem tudni bevethető lesz-e a Bengals ellen. Brittan Golden, kulcs blokk Ellington TD futásánál. És végül de nem utolsó sorban Jaron Brown, aki majdnem elvesztett labdát szelídít meg a levegőben Sherman mellett és csinál belőle first downt, valamint volt még két kulcs elkapása, csodálatosan helyettesítette Floyd-ot.
- Mathieu: Három INT-nek kellett volna lennie, de az az egy is szép volt. Ott volt a labda körül. Zseni a srác.
Nem tetszett:
- a támadó fal jobb oldal: Cooper és Massie sara a két sack fumble Palmeren. Nem volt kommunikáció, hogy kinek kit kell blokkolnia erre Avril és Wright is szabadon futhat Palmerre. Elfogadhatatlan.
- A harmadik negyedben és a negyedik negyed elején a játék: Oké hogy vezetünk 10+ ponttal, de ez a Seahawks és Seattleben van a meccs helló! Nem szabad visszahozni a meccsbe őket, pedig ezt csináltuk.
- Futójáték: Ellington 48 yardosán kívül alig volt valami futójáték. Egy-két 5-6 yardos a többi 2 yard. CJ megszenvedett rendesen, de állta a sarat. Ezt foghatjuk Iupati kiesésére is, de amikor a pályán volt akkor sem ment a futás.
A védelem maga nem volt rossz, de több nyomásra számítottam Wilsonon és hogy jobban a zsebben tartjuk. Részben sikerült, de azért így is futott 52 yardot.
Persze nem mehetünk el szó nélkül Drew Stanton örömtánca mellett sem. Nagyon spontán, nagyon zseniális produkció! 8-D
A lényeg, hogy 7-2, 3 meccs előny a csoportban.
Viszont bitang nehéz meccs jön vasárnap és Arians szerint pár ember nem fog azon a meccsen játszani sérülés miatt. (tippem: Redding, Floyd, Iupati)
Go Cards!
több mint 10 éve
Iupati állapota?#AZCardinals G Mike Iupati released from hospital and will fly back to Arizona with the team. CT scan & MRI both have come back normal.
Janek
több mint 10 éve
három órát aludtam csak,de megérte fennmaradni.nagyon ott volt. go Cards! 😊
több mint 10 éve
Gratu srácok!
több mint 10 éve
Nagyszerű születésnapi ajándék ez nekem, csak remélni mertem hogy nyerünk (ráadásul a válogatott is kijutott), mondjuk egy hete fohászkodom is érte. Pedig én azt hittem ez a hawks D majd harap mert feljöhetnek egy meccsre erre fel 39 berámolt pont, ezt nem gondoltam volna.
több mint 10 éve
gecinagy meccs volt, kész vagyok teljesen, aludni sem tudok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Seattleben nyerni mindig nagy fegyverteny, foleg hogy teljesen megerdemelt. Olyan botlasokat hasznalt ki a Hawks D amilyeneket egy szezonon belul megegyszer tuti nem kovetunk el 😊.A Bengals meccs meleg lesz, de otthon szerintem nincs felnivalonk.
GO CARDS!!!
több mint 10 éve
Sajnos mégsem tudjuk adni a Cards meccset, elnézést mindenkitőlkááár, pedig már úgy beleéltem magam... :o((
Löfli
több mint 10 éve
Sajnos mégsem tudjuk adni a Cards meccset, elnézést mindenkitől

Don't blink!
több mint 10 éve
Utánozós!! 8-PNagyon királyul mutat a köbambi alatt 😀
több mint 10 éve
íme a meglepi :o))elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!szuper! oda szól a jegyem, ott a helyem :o)) lesz majd egy meglepim...
Löfli
Cardinalis
több mint 10 éve
nem, ismerősömé, de a bowl.hu-val közösen csináljuk a meccsnézéseket, és próbáljuk felfuttatni a helyet 😀elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!Saját vendéglő, hogy ennyire reklámozod? 😊 Mennék, de sajna elég messze táborozok onnan. 😊
Löfli
Leon78

Don't blink!
több mint 10 éve
Szevasztok, Powers sérülése hogy áll? Fog játszani a hétvégén?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
elfelejtettem írni, de vasárnap gyertek Rácskertbe SNF-et nézni!szuper! oda szól a jegyem, ott a helyem :o)) lesz majd egy meglepim...
Löfli