NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
harras Arizona Cardinals 523
Ha igazatok lenne akkor semmi keresnivalónk nem lenne a play offban.
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Hááát nálam ez kb így néz ki:

Hox L
Bengals L
Niners W
Rams L
Vikes L
Eagles W
Packers L
Hox W

A második részben akire azt merem mondani hogy tuti megfogjuk az az Eagles és a Niners. A Rams D le fogja "nullázni" CP-éket sajos, ha addig nem sérülgetnek le. A Hox azért éledezik a védelemben. A Bengals jelenleg sínen van mint József Attila, A Vikes fekete ló... de nekik adom a meccset. Az Eagles sztem jelenleg nem tényező. A Packers meg Packers... Ez a legrosszabb forgatókönyv és ezzel el is mehet a csoport. De persze jó volna az ellentéte és ennek szurkolok mint fan, de maradjunk a realitások talaján. Láttuk miként vagyunk képesek szétesni egyik percről a másikra egy fumble után és ha a Browns ellen mutatott comeback működni fog minden alkalommal akkor ez egy mesés második szakasz lehet. De jelenleg erre nem vennék mérget.... Mindenesetre a HOX és a Bengals ellen be fogunk árazódni az tuti.
silent7939
A Hawks menetrendjét elnézve nekik simán meglehet a végére a 9-7, ha úgy számolok, mint te hogy egyet mi nyerünk, egyet meg ők az egymás elleni rangadókból.
Sőt, akár a Ramsnek is meglehet a 9 W, szóval nagyon szoros lesz.
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
tuuudom sok értelme nincs, de azért kíváncsi voltam és összesítettem a 8-8 ellenfelünk jelen állás szerinti mérlegét:
BYE előttiek: 21-41
BYE utániak: 35-24
hááát, hogy is mondjam, lesz izgulnivalónk rendessssen... :o)
Cardinalis
A csoportot hozni kell, nincs mese. Erre ekkora esély nem sokszor van. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy a Rams lesz a nyomunkban féltávnál.
harras
Sztem egyik Hawks meccset hozzuk, Bengalst elkapjuk (talán elsőként idén), Vikest meg a 49erst is lecsapjuk és a maradékból még egyet nagy szerencsével még egyet hozunk. Szóval sztem 10-6 a realitás de ha összejönnek a dolgok max kinézek egy 11-5-öt ebből a sorsolásból. Talán elég lehet a csoport W-hez, de persze ezek csak találgatások majd meglátjuk mi lesz.
Ka'deemCarey25
Hááát nálam ez kb így néz ki:

Hox L
Bengals L
Niners W
Rams L
Vikes L
Eagles W
Packers L
Hox W

A második részben akire azt merem mondani hogy tuti megfogjuk az az Eagles és a Niners. A Rams D le fogja "nullázni" CP-éket sajos, ha addig nem sérülgetnek le. A Hox azért éledezik a védelemben. A Bengals jelenleg sínen van mint József Attila, A Vikes fekete ló... de nekik adom a meccset. Az Eagles sztem jelenleg nem tényező. A Packers meg Packers... Ez a legrosszabb forgatókönyv és ezzel el is mehet a csoport. De persze jó volna az ellentéte és ennek szurkolok mint fan, de maradjunk a realitások talaján. Láttuk miként vagyunk képesek szétesni egyik percről a másikra egy fumble után és ha a Browns ellen mutatott comeback működni fog minden alkalommal akkor ez egy mesés második szakasz lehet. De jelenleg erre nem vennék mérget.... Mindenesetre a HOX és a Bengals ellen be fogunk árazódni az tuti.
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
tuuudom sok értelme nincs, de azért kíváncsi voltam és összesítettem a 8-8 ellenfelünk jelen állás szerinti mérlegét:
Cardinalis
A csoportot hozni kell, nincs mese. Erre ekkora esély nem sokszor van. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy a Rams lesz a nyomunkban féltávnál.
harras
Sztem egyik Hawks meccset hozzuk, Bengalst elkapjuk (talán elsőként idén), Vikest meg a 49erst is lecsapjuk és a maradékból még egyet nagy szerencsével még egyet hozunk. Szóval sztem 10-6 a realitás de ha összejönnek a dolgok max kinézek egy 11-5-öt ebből a sorsolásból. Talán elég lehet a csoport W-hez, de persze ezek csak találgatások majd meglátjuk mi lesz.
több mint 10 éve
8 meccs alatt több pontot szerzett a csapat, mint a teljes 2012-es szezonban 😀
263-250
Löfli
Na azt mondjuk nem nehez felulmulni 😁
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
8 meccs alatt több pontot szerzett a csapat, mint a teljes 2012-es szezonban 😀
263-250

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Egymás után két SNF-et játszunk! Áttették a Bengals elleni meccsünket főműsoridőbe, nem tudom hogy ez jó vagy rossz 😀
Löfli
Ha tudom tévében nézni akkor jó. 😊
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Egymás után két SNF-et játszunk! Áttették a Bengals elleni meccsünket főműsoridőbe, nem tudom hogy ez jó vagy rossz 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Cardinalis
harras
ha két hét múlva nyer a Seahawks ellenünk, akkor azért ők is a seggünkben lesznek rendesen...

Don't blink!
több mint 10 éve
Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
több mint 10 éve
A meccsről annyit, hogy megnyugtató hogy ennyi turnoverrel is meccset tudunk nyerni, az viszont aggasztó, hogy a bye után szinte csak olyan csapatok jönnek, akik ellen egy is sok lesz.

A szezon első felét azt hiszem elég ezzel összefoglalni:
6-2, +110 point differential (2nd), 32 TD (1st).
több mint 10 éve
Na kicsit rapihenve a tegnapi izgalmakra:

Valami botrány volt megint az első félidő, mind a védelem mind a támadók oldalán. Ha nem a Browns az ellen ez csúnya nagy zakó lett volna.
Mint az eredménykövetőben is írtam, nekem az tűnt fel hogy az utóbbi 3-4 meccsen Betcher teljesen más D filozófiát nyomat mint a szezon elején. Teljesen eltűntek a DB blitzek, amikkel elég jól operáltunk eleinte, a fal meg képtelen nyomást generálni.

Az O részéről botrányos ez a sok labdavesztés.... CJ tegnap Hightoweri magasságokba emelkedett a FB-jeivel....
Ami bíztató volt az Nelson játéka... nem semmi a kiscsávó, bár volt 1-2 play ahol rossz routot futott, de ettől függetlenül egész faszán pótolta Smokey-t 😊

Nem akarok túlzottan negatív lenni mert a W az W, a 6-2 az 6-2, de a bye weeken lesz mit rendbetenni.
több mint 10 éve
Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.
Ka'deemCarey25
Arra a DRC-re gondolsz, aki a Giants védelem egyik oszlopaként asszisztálja végig Brees 500+ yardját és 7 TD-jét? 😊
somoskovig
Azért csak csinált INT-t meg FF-t, nem beszélve az utóbbi meccseiről.
több mint 10 éve
Fúú DRC mit művel utóbbi hetekben, kár hogy már nem nálunk eszi az ellenfél irányítóit.
Ka'deemCarey25
Itt van Matyi és PP, nem igazán hiányzik DRC ide.
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 536 — Chiefs GM
Ka'deemCarey25
Arra a DRC-re gondolsz, aki a Giants védelem egyik oszlopaként asszisztálja végig Brees 500+ yardját és 7 TD-jét? 😊

több mint 10 éve
megérdemelt a győzelem, de csak a második félidőben látott játék alapján... 😊
több mint 10 éve
több mint 10 éve
#Williams33 Arizona Cardinals 2
A legjobbak <333
több mint 10 éve
Legyen taps 😊
 www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
silent7939
Legyen taps 2.0 :o))
 www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-quarterbacks-entering-week-8/
több mint 10 éve
Legyen taps 😊

www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
több mint 10 éve
Powers biztos kihagyja a Browns elleni meccset, a Seahawks ellen viszont már valószínű, hogy bevethető lesz.
Okafor meg game-time decision lesz.

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 10 éve
"CJ went on to give his team a two-score lead late in the third quarter, setting up an easy field goal with the only 62-yard play in history that featured the runner sitting in a nose tackle's lap for nearly a full second."
lol
több mint 10 éve
Gondoltam hogy szoros lesz, még egy vereségen sem lepődtem volna meg a meccs előtt.
De a spec team remélem összekapja magát a clevelandi túrára, mert ők tették igazából szorossá. Missed FG és extra pont, blokkolt punt...
És azért az offense sem hengerelt, egy elég gyenge védelem ellen.

Mindegy, a W a lényeg.
több mint 10 éve
gedam 6 287
GYŐŐŐŐZELEM!!! 😮))
mondjuk simábbra számítottam, de a lényeg a W!!!
Cardinalis
azért most nehéz nem bírózni
gedam
Múlt héten meg annyira akarták meccsben tartani a Steelers-t a bírók (nehogy már hazamenjenek a nézők a szünetben), hogy a végén kikaptunk. Persze nektek ez így duplán rossz.
Hat éve nézek csak NFL-t, próbálom elfogadni, hogy a zebra a hazai pálya tartozéka, meg néhány csapatnál el van náluk tolva a csúszka.
harras
mindegy vszeg így is- úgy is kikaptunk volna, csak az én kedvemet vették el attól, hogy végignézzem a meccset.