NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
16
5
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Belefér, de szerintem a Niners meg a Rams jelenlegi formáját tekintve akkor is hoznunk kéne ezt a következő két meccset ha Palmernek bekötjük a szemét, a D meg csak 9 emberrel áll fel. 😊Jók vagytok és valahol még szorítok is nektek, de azért
csongi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Szerintem ha most nyerünk, Palmert St. Louis-ban csak a padra kéne ültetni, meg a többi kulcsembert is, mielőtt kórházba küldenek a kosok mindenkit 😊.Belefér, de szerintem a Niners meg a Rams jelenlegi formáját tekintve akkor is hoznunk kéne ezt a következő két meccset ha Palmernek bekötjük a szemét, a D meg csak 9 emberrel áll fel. 😊Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
PP sem edzett ma és lehet csak pénteken fog egy picit.
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
csongi
Szerkesztette: harras
több mint 10 éve
Golden kezd Woodley helyén. És több snap-et akarnak adni Freeney-nek.Woodley IR-re került és a helyére érkezett Red Bryant, akit a Seattleből ismerhetünk (majd a Jaguarsban játszott).Freeney es Riddick van mogotte? Nem allunk valmi fenyesen OLB poszton. Vagy Golden atmegy?
Fucu
silent7939
több mint 10 éve
Woodley IR-re került és a helyére érkezett Red Bryant, akit a Seattleből ismerhetünk (majd a Jaguarsban játszott).Freeney es Riddick van mogotte? Nem allunk valmi fenyesen OLB poszton. Vagy Golden atmegy?
Fucu
több mint 10 éve
Woodley IR-re került és a helyére érkezett Red Bryant, akit a Seattleből ismerhetünk (majd a Jaguarsban játszott).
több mint 10 éve
Jaja.... magyarra fordítva:Jaja.... pont most matekoztam ESPN-en. A PO-hoz még kell 2 meccs... a 2. seedhez meg csak egyet veszíthetünk maximum....silent7939az ő matekjuk szerint 50% az esélyünk a 2. seedhez :o)
www.playoffstatus.com/nfl/nfcstandings.html
Cardinalis
Vagy összejön vagy nem = 50% 😀😀😀
több mint 10 éve
Jaja.... pont most matekoztam ESPN-en. A PO-hoz még kell 2 meccs... a 2. seedhez meg csak egyet veszíthetünk maximum....silent7939az ő matekjuk szerint 50% az esélyünk a 2. seedhez :o)
www.playoffstatus.com/nfl/nfcstandings.html
több mint 10 éve
Jaja.... pont most matekoztam ESPN-en. A PO-hoz még kell 2 meccs... a 2. seedhez meg csak egyet veszíthetünk maximum....jó, de már nincs AFC Northos meccs, a többi ellenfelet meg kéne verni az NFC 2. seedhez 😀Ezt már buktad 😊inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
Löfli
silent7939
Löfli
több mint 10 éve
jó, de már nincs AFC Northos meccs, a többi ellenfelet meg kéne verni az NFC 2. seedhez 😀Ezt már buktad 😊inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
Löfli
silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ezek a sérülések alkalmat adnak a fiataloknak hogy meccsrutint szerezzenek.Szóval ez kvázi egy Ligakupa meccs lesz? 😊
Fucu
több mint 10 éve
Azért ne legyünk már ennyire magabiztosak.A 49erst nem szabad lebecsülni. Hiába Gabbert az irányító és Rawls 200 yardot futott ellenük.
Ezek a sérülések alkalmat adnak a fiataloknak hogy meccsrutint szerezzenek.
több mint 10 éve
Ezt már buktad 😊inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
Löfli
több mint 10 éve
inkább kapnák ki a Bengalstól, mint a 49erstől 😛Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939

Don't blink!
több mint 10 éve
Belefér, de szerintem a Niners meg a Rams jelenlegi formáját tekintve akkor is hoznunk kéne ezt a következő két meccset ha Palmernek bekötjük a szemét, a D meg csak 9 emberrel áll fel. 😊Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
silent7939
több mint 10 éve
Szerintem nem gáz ha pihennek.... Így is mi vagyunk a favoritok. Ha meg mégsem nyerünk na bumm... ez még belefér.Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
Fucu
több mint 10 éve
Csak a három védőt mondta BA a többieknél majd vasárnap derül ki.Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
Leon78
PPnek bokasérülése van.
több mint 10 éve
Asszem Floyd is out lesz igaz? Egyébként PP-nek mi a pontos diagnózisa ?Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
Fucu
több mint 10 éve
de, a Friscóval játszunk 😛Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78

Don't blink!
több mint 10 éve
Smokey és Ed Stinson sem edzett ma.Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
Leon78
több mint 10 éve
Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.Csupa jó hír. Más nincs? 😊
Fucu
több mint 10 éve
Redding, Rucker és Woodley is valószínűleg kihagyja a vasárnapi meccset.PP sem edzett ma és lehet csak pénteken fog egy picit.
több mint 10 éve
Nem, de ezentúl odafigyelek erre! 😊Ezen a fórumon megengedhetetlenek az elírások, nem tudtad? 😊Ha tudtam volna, hogy ez még mindig téma lesz, akkor jobb kifogást találok. Hirtelen akkor ez jött, ennyi. 😊A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
csongi
4l3x
csongi
több mint 10 éve
Ezen a fórumon megengedhetetlenek az elírások, nem tudtad? 😊Ha tudtam volna, hogy ez még mindig téma lesz, akkor jobb kifogást találok. Hirtelen akkor ez jött, ennyi. 😊A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
csongi
4l3x
több mint 10 éve
Ha tudtam volna, hogy ez még mindig téma lesz, akkor jobb kifogást találok. Elírtam, csúnyán...A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
csongi
Szerkesztette: 4l3x
több mint 10 éve
A neveltetésed miatt írod L-lel a nevét I helyett? (ami nem kis L, hanem nagy I 😊)Már a második embernél látom leírva, hogy Lupati. Miért?A neveltetésemben keresném erre a választ. De jogos, ezért innentől kezdve az ő esetében oda fogok erre figyelni. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Fucu
4l3x
Szerkesztette: csongi