Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Amire kíváncsi vagyok az esti meccsel kapcsolatban.1. A támadófal miként fog üzemelni, lesz e ideje Palmernek passzolni.
2. A védelem éles körülmények között tudja e hozni a tavalyi szintet lesz e látható hatása a Def. cordinator cserének.
3. Lesz e nyomás Brees papán ( remélem csomagoljuk párszor )
4. TE játék / TE nélkül /
Akikre kíváncsi vagyok:
1.Earl Watford RT-ben. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudja megoldani ezt a feladatot. Szeretném látni, hogy tökéletesen, de ettől szerintem messze leszünk.
2. Alex Okafor OLB. Sokan, köztük én is még több szerelést, és főképpen több sack-et várok idén tőle, kíváncsi vagyok megtud e felelni az elvárásoknak, és mit tud nyújtani az esti meccsen.
3. PP. Remélem a tavalyi benyalt rengeteg yardot nem fogja engedni az idén, kell a jó teljesítmény tőle ez egyértelmű.
4. Rodny Gunter DT,DE, NT.: Nagy a várakozás vele szemben, és nem tudni mennyire felel meg ezeknek. Ráadásul igazi NT nélkül áll fel a csapat, így ezt is neki kell megoldania elvileg.
5. Kevin Minter: Kíváncsi vagyok végre beváltja e a hozzá fűzött reményeket, és meghálálja e végre a rá áldozott második kört.
Hajrá Cards, csak a W 😊
több mint 9 éve
Idény első TD-jét Larry papának kérem, Matyinak pedig egy szép kövér INT-et 😀
több mint 9 éve
just win baby 😉
több mint 9 éve
Van valakinek ötlete, hogy este mit nézzek?Ja, hogy Game Day van!!
Gyűn a Saints!
Nincs Jimmy Graham, de van Cooks, akit ugye a mi jóvoltunkból híztak be két éve. No persze mi sem jártunk szarul a Bucannon John Brown párossal.
Sok hiányzójuk van, főleg a secondary-ben, így 4-5 hosszú lasztira számítok Smokey és Fire felé, feltéve ha kap Palmer annyi időt.
Jó lenne látni egy kis futójátékot is ha már van három jónak mondható futónk.
Győzelmet várok!
| mi mást ugye |
Go Cards!
több mint 9 éve
Momah basszus... Pedig en jo szamokat vartam tole, kisse felve de meg fantasyben is begyujtottem... 😊TE teljesitmenyeink lehet hogy a tavalyit is alulmuljak?
több mint 9 éve
Palmer meglátta a posztot és elszakadt az összes szalag a lábaiban :S 😀köszi jinxtriad 😀Meghallgattam a podcast-et és meglepődve tapasztaltam hogy még WC-ra sem tartanak esélyesnek minket....Szerintem ti ott lesztek a playoffban. | És a csoportgyőzelem sem kizárt, ha Palmer mind a 16 meccsen játszik. |
silent7939
iktriad
Löfli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
köszi jinxtriad 😀Meghallgattam a podcast-et és meglepődve tapasztaltam hogy még WC-ra sem tartanak esélyesnek minket....Szerintem ti ott lesztek a playoffban. | És a csoportgyőzelem sem kizárt, ha Palmer mind a 16 meccsen játszik. |
silent7939
iktriad
több mint 9 éve
Hoztuk helyette Joseph Fauriát....Momah OUT...silent7939FUCK!
pedig ezzel az akciójával a szívembe zárta magát...
www.azcardinals.com/videos/videos/Highlights-Arizona-Cardinals-vs-Denver-Broncos/ad53ce76-0001-49c3-89fd-ae4f111840a6#/videos/videos/Highlight_Momah_goes_for_16_yards_and_a_pileup/014a1e03-279b-4358-83f2-b8fcd4734b41
Cardinalis
több mint 9 éve
Meghallgattam a podcast-et és meglepődve tapasztaltam hogy még WC-ra sem tartanak esélyesnek minket....Szerintem ti ott lesztek a playoffban. | És a csoportgyőzelem sem kizárt, ha Palmer mind a 16 meccsen játszik. |
silent7939
több mint 9 éve
Ebben nincs semmi meglepő. 😊Valóban.... végül is Rajna és gabó csinálta 😀
Fucu
több mint 9 éve
Ebben nincs semmi meglepő. 😊
több mint 9 éve
Meghallgattam a podcast-et és meglepődve tapasztaltam hogy még WC-ra sem tartanak esélyesnek minket....
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Momah OUT...silent7939FUCK!
pedig ezzel az akciójával a szívembe zárta magát...
www.azcardinals.com/videos/videos/Highlights-Arizona-Cardinals-vs-Denver-Broncos/ad53ce76-0001-49c3-89fd-ae4f111840a6#/videos/videos/Highlight_Momah_goes_for_16_yards_and_a_pileup/014a1e03-279b-4358-83f2-b8fcd4734b41
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Momah OUT...
több mint 9 éve
remélem bírni fogják végig a srácok...Itt a pinch nem azt jelenti.
Team OK with three CBs "Arians said Deone Bucannon could be used at cornerback in a pinch."
tehát 3,5 és még egy csipetnyi CB-énk van, akkor az mondjuk 3,55 :o))
Cardinalis
"in a pinch" - "vészhelyzet esetén, ha nagyon szükséges"
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
remélem bírni fogják végig a srácok...Team OK with three CBs "Arians said Deone Bucannon could be used at cornerback in a pinch."
tehát 3,5 és még egy csipetnyi CB-énk van, akkor az mondjuk 3,55 :o))
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
emberke22
574
Na action volt. BA megnevezte a kezdőket az Oline-ba. Watford már tudott volt mint RT, de a kezdő center Sendlein lesz.Valamint szerdán újra fog edzeni Floyd.
több mint 9 éve
Ennek én is tudnék örülni 😊espn.go.com/blog/arizona-cardinals/post/_/id/15758/2015-arizona-cardinals-game-by-game-predictions
több mint 9 éve
Azért írtam 3,5 cb-t mert Matyi a fél 😊Fura, hogy senki nem írta még, hogy csupán 3 és fél CB van a keretben. Plusz sok az a 6 WR, ha Floyd felépül Golden szerintem menni fog, ha meg Massie eltiltása akkor meg Sowell.Akartam írni a kevés CB-et, de megelőztél. Tulajdonképpen a 3 4, gondolom, mert Matyi játszik majd nikkel cornert, ha jól írom 😊. Egyébként meg sérülés esetén gyorsan kle lehet akasztani egy két cornert, ha nem tévedek.
Fucu
DT-ből sem vagyunk eleresztve, ráadásul ha jól látom, akkor kifejezett NT egy sincs a keretben, ez meglepő annak fényében, hogy a futás ellen első down-nál általában Dan Williams volt fenn nálunk. Kíváncsi vagyok, hogy Gunter meg tudja e oldani a feladatot.
Leon78
Az udfa Xavier Williams és Günter barátunk az NT ide nem várható már senki. (a PSbe érkezett Okoye, tudjátok az olmpikon diszkoszvető aki a 49ersnél volt az elmúlt két évben.)
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Vagy mondjuk jöhetne Red Bryant 1 évre, nem csodálom h abba a Bills falba nem fért oda.Fura, hogy senki nem írta még, hogy csupán 3 és fél CB van a keretben. Plusz sok az a 6 WR, ha Floyd felépül Golden szerintem menni fog, ha meg Massie eltiltása akkor meg Sowell.Akartam írni a kevés CB-et, de megelőztél. Tulajdonképpen a 3 4, gondolom, mert Matyi játszik majd nikkel cornert, ha jól írom 😊. Egyébként meg sérülés esetén gyorsan kle lehet akasztani egy két cornert, ha nem tévedek.
Fucu
DT-ből sem vagyunk eleresztve, ráadásul ha jól látom, akkor kifejezett NT egy sincs a keretben, ez meglepő annak fényében, hogy a futás ellen első down-nál általában Dan Williams volt fenn nálunk. Kíváncsi vagyok, hogy Gunter meg tudja e oldani a feladatot.
Leon78
több mint 9 éve
Fura, hogy senki nem írta még, hogy csupán 3 és fél CB van a keretben. Plusz sok az a 6 WR, ha Floyd felépül Golden szerintem menni fog, ha meg Massie eltiltása akkor meg Sowell.Akartam írni a kevés CB-et, de megelőztél. Tulajdonképpen a 3 4, gondolom, mert Matyi játszik majd nikkel cornert, ha jól írom 😊. Egyébként meg sérülés esetén gyorsan kle lehet akasztani egy két cornert, ha nem tévedek.
Fucu
több mint 9 éve
andree
1 737
Fura, hogy senki nem írta még, hogy csupán 3 és fél CB van a keretben. Plusz sok az a 6 WR, ha Floyd felépül Golden szerintem menni fog, ha meg Massie eltiltása akkor meg Sowell.A Shipley-Sendlein-Larsen hármasból is max 2 marad szerintem, de inkább csak 1.
Fucu
több mint 9 éve
Fura, hogy senki nem írta még, hogy csupán 3 és fél CB van a keretben. Plusz sok az a 6 WR, ha Floyd felépül Golden szerintem menni fog, ha meg Massie eltiltása akkor meg Sowell.